Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

zadaci, prva godina?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
fani
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 21:02 pon, 5. 10. 2009    Naslov: zadaci, prva godina? Citirajte i odgovorite

evo mene zanima recimo postoje li kakvi zadaci iz analize 1 ili iz elemetrane jer ne vidim da su nam ponuđeni ikakvi drugi zadaci osim onih iz domacih...:) jos jedno pitanje za starije studente , koliko dnevno treba recimo vjezbati i da li treba odmah poceti s teorijom ili tek prije usmenih...hvala
evo mene zanima recimo postoje li kakvi zadaci iz analize 1 ili iz elemetrane jer ne vidim da su nam ponuđeni ikakvi drugi zadaci osim onih iz domacih...Smile jos jedno pitanje za starije studente , koliko dnevno treba recimo vjezbati i da li treba odmah poceti s teorijom ili tek prije usmenih...hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
188 = 301 - 113

PostPostano: 21:19 pon, 5. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Preporučio bh raditi teoriju skupa sa zadacima, čak teoriju i više (recimo linearnu i analizu). I zbog usmenih, i zbog daljnjeg školovanja :D

A ja nisam puno učio, uglavnom sam kampanjac tak da info o tome koliko dnevno nemam :D
Preporučio bh raditi teoriju skupa sa zadacima, čak teoriju i više (recimo linearnu i analizu). I zbog usmenih, i zbog daljnjeg školovanja Very Happy

A ja nisam puno učio, uglavnom sam kampanjac tak da info o tome koliko dnevno nemam Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 22:27 pon, 5. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kako bi H. Šikić rekao ak nisi poceo vec si zakasnio :D

I sa time se slažem. Prosle godine sam prosao prek kolokvija i onda poceo teoriju i zavrsilo tako da ove godine ponavljam predmet :oops:

Uglavnom, pocni sto prije da nebi bilo "joj da mi je još tjedan dana...". (Ovo je iz osobnog iskustva)
Kako bi H. Šikić rekao ak nisi poceo vec si zakasnio Very Happy

I sa time se slažem. Prosle godine sam prosao prek kolokvija i onda poceo teoriju i zavrsilo tako da ove godine ponavljam predmet Embarassed

Uglavnom, pocni sto prije da nebi bilo "joj da mi je još tjedan dana...". (Ovo je iz osobnog iskustva)

[Vrh]
behemont
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 53 - 61

PostPostano: 15:24 uto, 6. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovisi koliko su ti te stvari poznate od prije, a posto mi se cini da bas i nisu...onda bi bilo mozda najbolje paralelno raditi teoriju i zadatke, kad nesto napravite na faksu doma to ponovis (koliko treba da ti bude jasno).
Cak mislim da je jos i bolje (kad se malo uhodas), doma pogledati i probati razumjeti 1 predavanje unaprijed, pa dok profesor predaje samo popuniti eventualne rupe. Jednom kad skupim dovoljno volje cu i sam tako raditi :)
Ovisi koliko su ti te stvari poznate od prije, a posto mi se cini da bas i nisu...onda bi bilo mozda najbolje paralelno raditi teoriju i zadatke, kad nesto napravite na faksu doma to ponovis (koliko treba da ti bude jasno).
Cak mislim da je jos i bolje (kad se malo uhodas), doma pogledati i probati razumjeti 1 predavanje unaprijed, pa dok profesor predaje samo popuniti eventualne rupe. Jednom kad skupim dovoljno volje cu i sam tako raditi Smile

[Vrh]
hampton&richmond
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-21 = 5 - 26

PostPostano: 16:17 uto, 6. 10. 2009    Naslov: Re: zadaci, prva godina? Citirajte i odgovorite

[quote="fani"]evo mene zanima recimo postoje li kakvi zadaci iz analize 1 ili iz elemetrane jer ne vidim da su nam ponuđeni ikakvi drugi zadaci osim onih iz domacih...:) jos jedno pitanje za starije studente , koliko dnevno treba recimo vjezbati i da li treba odmah poceti s teorijom ili tek prije usmenih...hvala[/quote]

Što se tiče elementarne tu zadatke ne moraš uopće učiti jer to je srednjoškolski nivo (doduše ja sam bio matematičla gimnazija ali svaka malo bolja škola je radila te zadatke). To ti je nešto slično kao na prijemnom. Za usmeni ti je dosta 3-4 dana po desetak sati.

Što se tiče analize, tu možda nisam kompetentan jer u moje vrijeme (čitaj davno) je analiza bila sasvim nešto drugo, ali u principu zadaci su lagani a za naučit teoriju ti treba oko tjedan dana, 5 sati učenja dnevno.
fani (napisa):
evo mene zanima recimo postoje li kakvi zadaci iz analize 1 ili iz elemetrane jer ne vidim da su nam ponuđeni ikakvi drugi zadaci osim onih iz domacih...Smile jos jedno pitanje za starije studente , koliko dnevno treba recimo vjezbati i da li treba odmah poceti s teorijom ili tek prije usmenih...hvala

Što se tiče elementarne tu zadatke ne moraš uopće učiti jer to je srednjoškolski nivo (doduše ja sam bio matematičla gimnazija ali svaka malo bolja škola je radila te zadatke). To ti je nešto slično kao na prijemnom. Za usmeni ti je dosta 3-4 dana po desetak sati.

Što se tiče analize, tu možda nisam kompetentan jer u moje vrijeme (čitaj davno) je analiza bila sasvim nešto drugo, ali u principu zadaci su lagani a za naučit teoriju ti treba oko tjedan dana, 5 sati učenja dnevno.

behemont
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 53 - 61

PostPostano: 17:19 uto, 6. 10. 2009    Naslov: Re: zadaci, prva godina? Citirajte i odgovorite

[quote="hampton&richmond"][quote="fani"]evo mene zanima recimo postoje li kakvi zadaci iz analize 1 ili iz elemetrane jer ne vidim da su nam ponuđeni ikakvi drugi zadaci osim onih iz domacih...:) jos jedno pitanje za starije studente , koliko dnevno treba recimo vjezbati i da li treba odmah poceti s teorijom ili tek prije usmenih...hvala[/quote]

Što se tiče analize, tu možda nisam kompetentan jer u moje vrijeme (čitaj davno) je analiza bila sasvim nešto drugo, ali u principu zadaci su lagani a za naučit teoriju ti treba oko tjedan dana, 5 sati učenja dnevno.[/quote]

Eto univerzalnog recepta :P
Kako pobogu ti znas koliko njemu treba za ucenje? :shock:
hampton&richmond (napisa):
fani (napisa):

Eto univerzalnog recepta Razz
Kako pobogu ti znas koliko njemu treba za ucenje? Shocked

[Vrh]
finalni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
27 = 45 - 18

PostPostano: 17:30 uto, 6. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="behemont"]
Cak mislim da je jos i bolje (kad se malo uhodas), doma pogledati i probati razumjeti 1 predavanje unaprijed, pa dok profesor predaje samo popuniti eventualne rupe. Jednom kad skupim dovoljno volje cu i sam tako raditi :)[/quote]

:rofl:

Ima nekih zadataka pod [url=http://web.math.hr/nastava/analiza/materijali.php]materijalima analize[/url] (dodatni materijali). Ima i na stranici elementarne, isto pod dodatnim materijalima.

Ovo "ako nisi počeo već si zakasnio" je takva glupost, pitaj behemonta kad je počeo učit za usmene iz analiza/linearnih.. i kolko je dobio :D
behemont (napisa):

Cak mislim da je jos i bolje (kad se malo uhodas), doma pogledati i probati razumjeti 1 predavanje unaprijed, pa dok profesor predaje samo popuniti eventualne rupe. Jednom kad skupim dovoljno volje cu i sam tako raditi Smile

Rolling On the Floor Laughing

Ima nekih zadataka pod materijalima analize (dodatni materijali). Ima i na stranici elementarne, isto pod dodatnim materijalima.

Ovo "ako nisi počeo već si zakasnio" je takva glupost, pitaj behemonta kad je počeo učit za usmene iz analiza/linearnih.. i kolko je dobio Very Happy

ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 46 - 5

PostPostano: 18:02 uto, 6. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo je isto korisna stvar: http://lions.math.hr/vjezbaonica/
Ovo je isto korisna stvar: http://lions.math.hr/vjezbaonica/

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
behemont
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 53 - 61

PostPostano: 19:52 uto, 6. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="finalni"][quote="behemont"]
Cak mislim da je jos i bolje (kad se malo uhodas), doma pogledati i probati razumjeti 1 predavanje unaprijed, pa dok profesor predaje samo popuniti eventualne rupe. Jednom kad skupim dovoljno volje cu i sam tako raditi :)[/quote]

:rofl: [/quote]

:twisted:

[quote="finalni"]
Ovo "ako nisi počeo već si zakasnio" je takva glupost, pitaj behemonta kad je počeo učit za usmene iz analiza/linearnih.. i kolko je dobio :D [/quote]
Long time ago, don't remember.. :roll:
finalni (napisa):
behemont (napisa):

Rolling On the Floor Laughing

Twisted Evil

finalni (napisa):

Ovo "ako nisi počeo već si zakasnio" je takva glupost, pitaj behemonta kad je počeo učit za usmene iz analiza/linearnih.. i kolko je dobio Very Happy

Long time ago, don't remember.. Rolling Eyes

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum