Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
fani Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
behemont Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
hampton&richmond Forumaš(ica)
|
Postano: 16:17 uto, 6. 10. 2009 Naslov: Re: zadaci, prva godina? |
|
|
[quote="fani"]evo mene zanima recimo postoje li kakvi zadaci iz analize 1 ili iz elemetrane jer ne vidim da su nam ponuđeni ikakvi drugi zadaci osim onih iz domacih...:) jos jedno pitanje za starije studente , koliko dnevno treba recimo vjezbati i da li treba odmah poceti s teorijom ili tek prije usmenih...hvala[/quote]
Što se tiče elementarne tu zadatke ne moraš uopće učiti jer to je srednjoškolski nivo (doduše ja sam bio matematičla gimnazija ali svaka malo bolja škola je radila te zadatke). To ti je nešto slično kao na prijemnom. Za usmeni ti je dosta 3-4 dana po desetak sati.
Što se tiče analize, tu možda nisam kompetentan jer u moje vrijeme (čitaj davno) je analiza bila sasvim nešto drugo, ali u principu zadaci su lagani a za naučit teoriju ti treba oko tjedan dana, 5 sati učenja dnevno.
fani (napisa): | evo mene zanima recimo postoje li kakvi zadaci iz analize 1 ili iz elemetrane jer ne vidim da su nam ponuđeni ikakvi drugi zadaci osim onih iz domacih... jos jedno pitanje za starije studente , koliko dnevno treba recimo vjezbati i da li treba odmah poceti s teorijom ili tek prije usmenih...hvala |
Što se tiče elementarne tu zadatke ne moraš uopće učiti jer to je srednjoškolski nivo (doduše ja sam bio matematičla gimnazija ali svaka malo bolja škola je radila te zadatke). To ti je nešto slično kao na prijemnom. Za usmeni ti je dosta 3-4 dana po desetak sati.
Što se tiče analize, tu možda nisam kompetentan jer u moje vrijeme (čitaj davno) je analiza bila sasvim nešto drugo, ali u principu zadaci su lagani a za naučit teoriju ti treba oko tjedan dana, 5 sati učenja dnevno.
_________________ 28.08.1969. Shamrock Rovers-Schalke 2:1
Shamrock Rovers=most successful football club in Ireland
|
|
[Vrh] |
|
behemont Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:19 uto, 6. 10. 2009 Naslov: Re: zadaci, prva godina? |
|
|
[quote="hampton&richmond"][quote="fani"]evo mene zanima recimo postoje li kakvi zadaci iz analize 1 ili iz elemetrane jer ne vidim da su nam ponuđeni ikakvi drugi zadaci osim onih iz domacih...:) jos jedno pitanje za starije studente , koliko dnevno treba recimo vjezbati i da li treba odmah poceti s teorijom ili tek prije usmenih...hvala[/quote]
Što se tiče analize, tu možda nisam kompetentan jer u moje vrijeme (čitaj davno) je analiza bila sasvim nešto drugo, ali u principu zadaci su lagani a za naučit teoriju ti treba oko tjedan dana, 5 sati učenja dnevno.[/quote]
Eto univerzalnog recepta :P
Kako pobogu ti znas koliko njemu treba za ucenje? :shock:
hampton&richmond (napisa): | fani (napisa): | evo mene zanima recimo postoje li kakvi zadaci iz analize 1 ili iz elemetrane jer ne vidim da su nam ponuđeni ikakvi drugi zadaci osim onih iz domacih... jos jedno pitanje za starije studente , koliko dnevno treba recimo vjezbati i da li treba odmah poceti s teorijom ili tek prije usmenih...hvala |
Što se tiče analize, tu možda nisam kompetentan jer u moje vrijeme (čitaj davno) je analiza bila sasvim nešto drugo, ali u principu zadaci su lagani a za naučit teoriju ti treba oko tjedan dana, 5 sati učenja dnevno. |
Eto univerzalnog recepta
Kako pobogu ti znas koliko njemu treba za ucenje?
|
|
[Vrh] |
|
finalni Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:30 uto, 6. 10. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="behemont"]
Cak mislim da je jos i bolje (kad se malo uhodas), doma pogledati i probati razumjeti 1 predavanje unaprijed, pa dok profesor predaje samo popuniti eventualne rupe. Jednom kad skupim dovoljno volje cu i sam tako raditi :)[/quote]
:rofl:
Ima nekih zadataka pod [url=http://web.math.hr/nastava/analiza/materijali.php]materijalima analize[/url] (dodatni materijali). Ima i na stranici elementarne, isto pod dodatnim materijalima.
Ovo "ako nisi počeo već si zakasnio" je takva glupost, pitaj behemonta kad je počeo učit za usmene iz analiza/linearnih.. i kolko je dobio :D
behemont (napisa): |
Cak mislim da je jos i bolje (kad se malo uhodas), doma pogledati i probati razumjeti 1 predavanje unaprijed, pa dok profesor predaje samo popuniti eventualne rupe. Jednom kad skupim dovoljno volje cu i sam tako raditi |
Ima nekih zadataka pod materijalima analize (dodatni materijali). Ima i na stranici elementarne, isto pod dodatnim materijalima.
Ovo "ako nisi počeo već si zakasnio" je takva glupost, pitaj behemonta kad je počeo učit za usmene iz analiza/linearnih.. i kolko je dobio
_________________ Nikola Adžaga
Građevinski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|