Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

promjena termina vjezbi
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Građa računala
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-29 = 108 - 137

PostPostano: 9:41 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja imam u pon nastavu od 14 do 20...
al mislim da je termin cet 17-19 ok
ja imam u pon nastavu od 14 do 20...
al mislim da je termin cet 17-19 ok

eliza
Gost

PostPostano: 9:49 ned, 18. 10. 2009    Naslov: građa računala Citirajte i odgovorite

ja sam isto za četvrtak od 17-19,termin najviše odgovara ,nema od fizičara nitko tada predavanja ili ponedjeljak ili utorak od 12-14....to su termini koji fizičarima odgovaraju . barem večini ako je netko izuzetak ja se ispričavam
ja sam isto za četvrtak od 17-19,termin najviše odgovara ,nema od fizičara nitko tada predavanja ili ponedjeljak ili utorak od 12-14....to su termini koji fizičarima odgovaraju . barem večini ako je netko izuzetak ja se ispričavam

[Vrh]
Jaja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
17 = 20 - 3

PostPostano: 10:26 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

nije bas savršen termin jer ce ovako četvrtkom svi matematičari imati faks od 8 do 19h (neki s manjim,neki s većim rupama),ali ako ne postoji bolje rješenje ovo mi se sviđa...u svakom slučaju zalažem se za promjenu termina jer ovako mi računarci imamo srijedom ujutro od 8.30-10 pa rupu do 15h sto je nepotrebno dizanje rano ujutro da bi onda cekali pet sati...četvrtak od 17-19 je sasvim ok!
nije bas savršen termin jer ce ovako četvrtkom svi matematičari imati faks od 8 do 19h (neki s manjim,neki s većim rupama),ali ako ne postoji bolje rješenje ovo mi se sviđa...u svakom slučaju zalažem se za promjenu termina jer ovako mi računarci imamo srijedom ujutro od 8.30-10 pa rupu do 15h sto je nepotrebno dizanje rano ujutro da bi onda cekali pet sati...četvrtak od 17-19 je sasvim ok!

Gost

PostPostano: 10:58 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovako, fizičari su prosle godine imali neka predavanja na matematici i to su imali sami..znaci ne sa matematicarima, tako da, kome bi bilo uopce na pameti da cemo ovo cudo od predmeta slusat bas sa matematicarima..??
tako da molim vas, nije u redu uopce napadat fizičare kako nisu dolazili onih mjesec dana..kad je vama faks poceo...
vecina nas ima u cetvrtak nastavu od 8 do 17 bez rupe..i kao sto je netko vec jako dobro rekao..koncentracija, mogla bih sa sigurnoscu rec, svih kolega je, ne na nuli..nego i ispod nule...vec nakon 15h, a kamoli kasnije..
tako da iako se odrze te vjezbe cetvtkom, ne znam kolika ce bas ucinkovitost bit.. :shock:
bilo bi u redu kad bi se dogovorili za neki prije termin..vidim spominjao se ponedjeljak i utorak...od 12-14
koliko znam pase fizičarima...i jedan i drugi dan...

nemojte biti bas toliko neprijateljski nastrojeni, kolege matematicari, jer nije da smo mi na vasem forumu svaki dan i gledamo sta se vi dogovarate...kao sto ni vi sigurno ne visite na našem..i gledate sta se to zanimljivo događa na fizici vama preko puta...

molim vas za malo razumijevanja... hvala!
:oops: :oops:
Ovako, fizičari su prosle godine imali neka predavanja na matematici i to su imali sami..znaci ne sa matematicarima, tako da, kome bi bilo uopce na pameti da cemo ovo cudo od predmeta slusat bas sa matematicarima..??
tako da molim vas, nije u redu uopce napadat fizičare kako nisu dolazili onih mjesec dana..kad je vama faks poceo...
vecina nas ima u cetvrtak nastavu od 8 do 17 bez rupe..i kao sto je netko vec jako dobro rekao..koncentracija, mogla bih sa sigurnoscu rec, svih kolega je, ne na nuli..nego i ispod nule...vec nakon 15h, a kamoli kasnije..
tako da iako se odrze te vjezbe cetvtkom, ne znam kolika ce bas ucinkovitost bit.. Shocked
bilo bi u redu kad bi se dogovorili za neki prije termin..vidim spominjao se ponedjeljak i utorak...od 12-14
koliko znam pase fizičarima...i jedan i drugi dan...

nemojte biti bas toliko neprijateljski nastrojeni, kolege matematicari, jer nije da smo mi na vasem forumu svaki dan i gledamo sta se vi dogovarate...kao sto ni vi sigurno ne visite na našem..i gledate sta se to zanimljivo događa na fizici vama preko puta...

molim vas za malo razumijevanja... hvala!
Embarassed Embarassed

[Vrh]
Gost

PostPostano: 11:10 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tidus"][quote="Anonymous"]
nismo dolazili jer do prošlog tjedna nismo imali raspored... i fizićari nisu na forumu jer ne znaju da se na matematici riješavaju problemi putm foruma....[/quote]

Raspored građe računala je bio na netu od 14.9. (čak i par dana prije) pa vam to baš ne drži vodu. Ako niste imali raspored svojih predmeta mogli ste bar pogledati raspored predmeta koji će se održavati na matematičkom odjelu.[/quote]

da ali mi nismo znali da nam taj predmet predaje profesor matematike....
a kolega fizičaru i ja sam na faksu 11 sati pa se ne bunim....
ne bilo nas je četvero jer su ostali imali predavanje u to vrijeme... na predavanju nas je bilo više od desetoro....
tidus (napisa):
Anonymous (napisa):

nismo dolazili jer do prošlog tjedna nismo imali raspored... i fizićari nisu na forumu jer ne znaju da se na matematici riješavaju problemi putm foruma....

Raspored građe računala je bio na netu od 14.9. (čak i par dana prije) pa vam to baš ne drži vodu. Ako niste imali raspored svojih predmeta mogli ste bar pogledati raspored predmeta koji će se održavati na matematičkom odjelu.

da ali mi nismo znali da nam taj predmet predaje profesor matematike....
a kolega fizičaru i ja sam na faksu 11 sati pa se ne bunim....
ne bilo nas je četvero jer su ostali imali predavanje u to vrijeme... na predavanju nas je bilo više od desetoro....

[Vrh]
Charmed
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
20 = 54 - 34

PostPostano: 11:14 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Jaja"]nije bas savršen termin jer ce ovako četvrtkom svi matematičari imati faks od 8 do 19h (neki s manjim,neki s većim rupama),ali ako ne postoji bolje rješenje ovo mi se sviđa...u svakom slučaju zalažem se za promjenu termina jer ovako mi računarci imamo srijedom ujutro od 8.30-10 pa rupu do 15h sto je nepotrebno dizanje rano ujutro da bi onda cekali pet sati...četvrtak od 17-19 je sasvim ok![/quote]

Ne slušaju svi paralelno računanje...

[size=9][color=#999999]Added after 3 minutes:[/color][/size]

Ništa, najbolje da se nalazimo subotom :wink:

[size=7]Nadam se da ovo ne shvaćate ozbiljno...[/size]
Jaja (napisa):

Added after 3 minutes:

Ništa, najbolje da se nalazimo subotom Wink

Nadam se da ovo ne shvaćate ozbiljno...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
rose_rot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:58 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kako se ima obzira prema fizicarima mislim da bi tako isto trbalo imati obzira prema racunarcima, cetvrtak cijeli dan na faksu to je ipak malo previse.
Zasto se nebi uvela dva termina vjezbi :!: :?:
Jedan da ostane srijedom a drugi kad odgovara fizicarima a mislim da bi mozda i profesorima u cetvrtak odgovaro termin tako da asistent nebi drzao predavanje cetvrtkom za par studenata.
Uostalom foicari su rekli da njih ima puno a ne samo par kako smo mi matematicari mislili. :D
Kako se ima obzira prema fizicarima mislim da bi tako isto trbalo imati obzira prema racunarcima, cetvrtak cijeli dan na faksu to je ipak malo previse.
Zasto se nebi uvela dva termina vjezbi Exclamation Question
Jedan da ostane srijedom a drugi kad odgovara fizicarima a mislim da bi mozda i profesorima u cetvrtak odgovaro termin tako da asistent nebi drzao predavanje cetvrtkom za par studenata.
Uostalom foicari su rekli da njih ima puno a ne samo par kako smo mi matematicari mislili. Very Happy

eliza
Gost

PostPostano: 13:25 ned, 18. 10. 2009    Naslov: građa računala Citirajte i odgovorite

mene jako smeta Vaš odnos prema nama,to šta smo fizičari nismo niti manje vrijedni niti je naš faks lakši niti imate prvao biti bezobrazni,bilo nas 3je ili 23je ako su se prilagodili vama u redu je da se prilagodite i vi nama,jer mi stvarno nismo znali za ovo,jer da jesmo uredno bi pohađali predavnja i vježbe kao i sva ostala...s toga molim Vas kolege matematičari da malo smirite živčeke i malo se opustite fizičari niti grizu niti su kugavi niti govore protiv Vas s toga bi bilo sasvim u redu da nas se poštuje.
a na kraju krajeva slušamo ovo zajendo.

Hvala
mene jako smeta Vaš odnos prema nama,to šta smo fizičari nismo niti manje vrijedni niti je naš faks lakši niti imate prvao biti bezobrazni,bilo nas 3je ili 23je ako su se prilagodili vama u redu je da se prilagodite i vi nama,jer mi stvarno nismo znali za ovo,jer da jesmo uredno bi pohađali predavnja i vježbe kao i sva ostala...s toga molim Vas kolege matematičari da malo smirite živčeke i malo se opustite fizičari niti grizu niti su kugavi niti govore protiv Vas s toga bi bilo sasvim u redu da nas se poštuje.
a na kraju krajeva slušamo ovo zajendo.

Hvala

[Vrh]
ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
35 = 43 - 8

PostPostano: 13:51 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imas pravo, mozda su malo zivci ljudima popustili, vise zbog opcenitog kaosa sa rasporedom (npr. racunaraca), nego zbog vas. :wink:

Inace, ponedjeljak 12-14 ne pase racunarcima, tada imamo Oblikovanje i analizu algoritama (11-14). Utorkom nemamo nakon 10 sati nista (nisam 100% siguran, ako netko nesto ima neka se javi).

Ali eto, ako bas nikako drukcije ne moze, neka vjezbe budu cetvrtkom 17-19. Iako ne znam koliko ce to imati smisla, jer cemo svi skupa biti premoreni...
Imas pravo, mozda su malo zivci ljudima popustili, vise zbog opcenitog kaosa sa rasporedom (npr. racunaraca), nego zbog vas. Wink

Inace, ponedjeljak 12-14 ne pase racunarcima, tada imamo Oblikovanje i analizu algoritama (11-14). Utorkom nemamo nakon 10 sati nista (nisam 100% siguran, ako netko nesto ima neka se javi).

Ali eto, ako bas nikako drukcije ne moze, neka vjezbe budu cetvrtkom 17-19. Iako ne znam koliko ce to imati smisla, jer cemo svi skupa biti premoreni...
[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 14:00 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

prvo:
pvoh zadnjih par postova gdje se prepucavate sam preskočio
drugo:
raspored građe računala ostaje takav kakav je, to nećemo mijenjat, većini paše (khm....sjetite se jučerašnje nadoknade...)
@kolege fizičari i kolege matematičari:
šta se kog vraga prepirete tu oko rasporeda?! nema nikakvog smisla.
niste vi krivi što je tako namješteno. idite u referadu na fizici, tj, javite problem satničaru svome i recite mu/joj da naštima raspored tak da možete dolaziti na vježbe redovito
prvo:
pvoh zadnjih par postova gdje se prepucavate sam preskočio
drugo:
raspored građe računala ostaje takav kakav je, to nećemo mijenjat, većini paše (khm....sjetite se jučerašnje nadoknade...)
@kolege fizičari i kolege matematičari:
šta se kog vraga prepirete tu oko rasporeda?! nema nikakvog smisla.
niste vi krivi što je tako namješteno. idite u referadu na fizici, tj, javite problem satničaru svome i recite mu/joj da naštima raspored tak da možete dolaziti na vježbe redovito

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
RonnieColeman
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 45 - 39

PostPostano: 16:07 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni također paše čet od 17 do 19, radije noli se dizati sjutra tako rano. Naravno jer mi je svejedno, paše mi kako paše onima koji imaju presjeke sa kolegijima drugima.

ps: što je bilo jučer? slaba dolaznost?
meni također paše čet od 17 do 19, radije noli se dizati sjutra tako rano. Naravno jer mi je svejedno, paše mi kako paše onima koji imaju presjeke sa kolegijima drugima.

ps: što je bilo jučer? slaba dolaznost?

Jaja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 20 - 3

PostPostano: 16:27 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Charmed"][quote="Jaja"]nije bas savršen termin jer ce ovako četvrtkom svi matematičari imati faks od 8 do 19h (neki s manjim,neki s većim rupama),ali ako ne postoji bolje rješenje ovo mi se sviđa...u svakom slučaju zalažem se za promjenu termina jer ovako mi računarci imamo srijedom ujutro od 8.30-10 pa rupu do 15h sto je nepotrebno dizanje rano ujutro da bi onda cekali pet sati...četvrtak od 17-19 je sasvim ok![/quote]

[/quote]

Ne slušam ni ja paralelno računanje ali opet mi se više sviđa imati pauzu tri sata cetvrtkom nego se dizati srijedom u 8 ujutro pa imati 5 sati pauze...a uostalom,ako jedino tak svima donekle pase spremna sam prihvatiti taj kompromis! Pa nemoguće je spojiti nas sve tak da svima bude savršen termin,da nemaju rupe,da nisu umorni,da nije prerano niti prekasno:-)
Charmed (napisa):
Jaja (napisa):

Ne slušam ni ja paralelno računanje ali opet mi se više sviđa imati pauzu tri sata cetvrtkom nego se dizati srijedom u 8 ujutro pa imati 5 sati pauze...a uostalom,ako jedino tak svima donekle pase spremna sam prihvatiti taj kompromis! Pa nemoguće je spojiti nas sve tak da svima bude savršen termin,da nemaju rupe,da nisu umorni,da nije prerano niti prekasno:-)

giggless
Gost

PostPostano: 16:29 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tidus"]
Raspored građe računala je bio na netu od 14.9. (čak i par dana prije) pa vam to baš ne drži vodu. Ako niste imali raspored svojih predmeta mogli ste bar pogledati raspored predmeta koji će se održavati na matematičkom odjelu.[/quote]

Imali smo i prošlu godinu predavanja na matematici pa su nam počela u 10. mjesecu kad i ostala predavanja zato prestanite pametovati.

Fizičari nisu ništa krivi, nije moguće da ni profesor ni sistent nisu zamijetili da već mjesec dana fali 20 studenata ili i više.
Ako nama piše da nam faks počinje 5.10. onda nemamo razloga sumnjati u to. A kada su vama predavanja počela nama još nisu ni upisi na faks bili tako da.....

A u vezi onih vježbi što se predlažu u četvrtak u 17h, to nikako ne paše informatičarima jer imamo ionako 9 sati bez pauze.
Možemo u srijedu u 15h ako nekome ne paše ponedjeljak !?
tidus (napisa):

Raspored građe računala je bio na netu od 14.9. (čak i par dana prije) pa vam to baš ne drži vodu. Ako niste imali raspored svojih predmeta mogli ste bar pogledati raspored predmeta koji će se održavati na matematičkom odjelu.

Imali smo i prošlu godinu predavanja na matematici pa su nam počela u 10. mjesecu kad i ostala predavanja zato prestanite pametovati.

Fizičari nisu ništa krivi, nije moguće da ni profesor ni sistent nisu zamijetili da već mjesec dana fali 20 studenata ili i više.
Ako nama piše da nam faks počinje 5.10. onda nemamo razloga sumnjati u to. A kada su vama predavanja počela nama još nisu ni upisi na faks bili tako da.....

A u vezi onih vježbi što se predlažu u četvrtak u 17h, to nikako ne paše informatičarima jer imamo ionako 9 sati bez pauze.
Možemo u srijedu u 15h ako nekome ne paše ponedjeljak !?

[Vrh]
Jaja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 20 - 3

PostPostano: 16:41 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

računarci srijedom imaju od 15h Računalnu grafiku...a ponedjeljkom u 2 ne mogu samo oni kaj imaju odlučivanje i teoriju igara...mozda bi se oni mogli dogovoriti sa profesorom Čaklovićem za drugi termin budući da ih je jedno 7-8?...hm, ne znam koliko je to izvedivo...
računarci srijedom imaju od 15h Računalnu grafiku...a ponedjeljkom u 2 ne mogu samo oni kaj imaju odlučivanje i teoriju igara...mozda bi se oni mogli dogovoriti sa profesorom Čaklovićem za drugi termin budući da ih je jedno 7-8?...hm, ne znam koliko je to izvedivo...

Gost

PostPostano: 16:53 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kruže priče da je ovo matematičarima izborni predmet...ne znam dal je to istina il ne al fizičarima je ovo obavezni predmet ... nije da se nećemo potrudit il radit kompromise da nađemo termin koji svima paše...al sigurno bi matematičari trebali malo 'oladiti i prestati pljuvati po nama (čast izuzetcma).

Ovaj termin srijedom ujutro ne paše i sigurno neću pomicati isto tako obavezni predmet samo jer se matematičari dure i ne žele pomaknuti vježbe.
isto tako do preklapanja nije došlo samo onima koji su na parcijali.

meni se najviše sviđa onaj prijedlog da imamo 2 termina vježbi pa kad kome paše.
Kruže priče da je ovo matematičarima izborni predmet...ne znam dal je to istina il ne al fizičarima je ovo obavezni predmet ... nije da se nećemo potrudit il radit kompromise da nađemo termin koji svima paše...al sigurno bi matematičari trebali malo 'oladiti i prestati pljuvati po nama (čast izuzetcma).

Ovaj termin srijedom ujutro ne paše i sigurno neću pomicati isto tako obavezni predmet samo jer se matematičari dure i ne žele pomaknuti vježbe.
isto tako do preklapanja nije došlo samo onima koji su na parcijali.

meni se najviše sviđa onaj prijedlog da imamo 2 termina vježbi pa kad kome paše.

[Vrh]
Charmed
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 54 - 34

PostPostano: 17:36 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne, diplomskom studiju računarstva je to obavezni predmet...

Mislim da je sada samo na asistentu Ugrini da odluči ili da na vježbama u četvrtak demokratski održimo izbore... :wink:
Ne, diplomskom studiju računarstva je to obavezni predmet...

Mislim da je sada samo na asistentu Ugrini da odluči ili da na vježbama u četvrtak demokratski održimo izbore... Wink

[Vrh]
rose_rot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:03 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je najbolje prepustit asistentu da rijesi problem ili satnicare upoznat s problemom i nek oni to rijese :D
Mislim da je najbolje prepustit asistentu da rijesi problem ili satnicare upoznat s problemom i nek oni to rijese Very Happy

Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-29 = 108 - 137

PostPostano: 18:12 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

vidim da se cesto gleda kad racunarci mogu, ne kuzim zasto je tesko pogledat dal i ekipi sa preddiplomskog pase predlozeni termin

ako se u obzir uzme [url=http://www.math.hr/Default.aspx?sec=305]satnica[/url] obje grupe (A-LJ,M-Ž) sa preddiplomskog i ona sa diplomskog studija racunarstvo i matematika

slobodni termini su:
[b]ponedjeljak[/b]
10-11

[b]utorak[/b]
10-11

[b]srijeda[/b]
[tt]8-10[/tt]
18-20

[b]cetvrtak[/b]
17-20

[b]petak[/b]
17-20

sad nek neko napravi isto za fiziku i pogledamo [b]presjek[/b], u nadi da je netrivijalan, ako bude vise izbora uzme se onaj po kome ne bi ispalo da je neko 100 sati na faxu ili da je 99 a ne 100

moje misljenje je da satnicar koji sastavlja raspored mora znat kako ce se odvijat predavanja, odnosno, ako su prosle god za fizicare bili odvojeno to ne treba znacit da ce i ove, i netko bi o tome trebao obavijestit satnicara sa fizike
s druge strane, ako se vec ove god sve odvija zajedno, a mi smo poceli ranije, i dakle, i satnica je napravljena ranije, satnicar sa fizike bi se trebao pobrinut da sve stima, odnosno ako to nikako ne uspije, onda da oba satnicara mjenjaju raspored i pokusaju zajedno rjesit problem
to je samo moje misljenje.... ko se slaze slaze, ko ne, ne mora
vidim da se cesto gleda kad racunarci mogu, ne kuzim zasto je tesko pogledat dal i ekipi sa preddiplomskog pase predlozeni termin

ako se u obzir uzme satnica obje grupe (A-LJ,M-Ž) sa preddiplomskog i ona sa diplomskog studija racunarstvo i matematika

slobodni termini su:
ponedjeljak
10-11

utorak
10-11

srijeda
8-10
18-20

cetvrtak
17-20

petak
17-20

sad nek neko napravi isto za fiziku i pogledamo presjek, u nadi da je netrivijalan, ako bude vise izbora uzme se onaj po kome ne bi ispalo da je neko 100 sati na faxu ili da je 99 a ne 100

moje misljenje je da satnicar koji sastavlja raspored mora znat kako ce se odvijat predavanja, odnosno, ako su prosle god za fizicare bili odvojeno to ne treba znacit da ce i ove, i netko bi o tome trebao obavijestit satnicara sa fizike
s druge strane, ako se vec ove god sve odvija zajedno, a mi smo poceli ranije, i dakle, i satnica je napravljena ranije, satnicar sa fizike bi se trebao pobrinut da sve stima, odnosno ako to nikako ne uspije, onda da oba satnicara mjenjaju raspored i pokusaju zajedno rjesit problem
to je samo moje misljenje.... ko se slaze slaze, ko ne, ne mora

mateja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:20 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

hm...uvijek zaborave na profesore matematike i informatike...

da, i mi slusamo građu :)
hm...uvijek zaborave na profesore matematike i informatike...

da, i mi slusamo građu Smile

[Vrh]
rose_rot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:47 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je ovako tesko nac neki termin koji bi svima odgovaro, da mu se nepreklapa s nekim drugim kolegijem da nema preveliku rupu i da nije na faksu od ujutro do navecer da nema vremena jest.
Najbolje bi bilo da asistent obavijesti satnicare pa da oni sve ustimaju i naprave raspored koji bi odgovarao svim grupama. :wink:
Moje misljenje...
Mislim da je ovako tesko nac neki termin koji bi svima odgovaro, da mu se nepreklapa s nekim drugim kolegijem da nema preveliku rupu i da nije na faksu od ujutro do navecer da nema vremena jest.
Najbolje bi bilo da asistent obavijesti satnicare pa da oni sve ustimaju i naprave raspored koji bi odgovarao svim grupama. Wink
Moje misljenje...

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Građa računala Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum