Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gino Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
eliza Gost
|
|
[Vrh] |
|
Jaja Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 10:58 ned, 18. 10. 2009 Naslov: |
|
|
Ovako, fizičari su prosle godine imali neka predavanja na matematici i to su imali sami..znaci ne sa matematicarima, tako da, kome bi bilo uopce na pameti da cemo ovo cudo od predmeta slusat bas sa matematicarima..??
tako da molim vas, nije u redu uopce napadat fizičare kako nisu dolazili onih mjesec dana..kad je vama faks poceo...
vecina nas ima u cetvrtak nastavu od 8 do 17 bez rupe..i kao sto je netko vec jako dobro rekao..koncentracija, mogla bih sa sigurnoscu rec, svih kolega je, ne na nuli..nego i ispod nule...vec nakon 15h, a kamoli kasnije..
tako da iako se odrze te vjezbe cetvtkom, ne znam kolika ce bas ucinkovitost bit.. :shock:
bilo bi u redu kad bi se dogovorili za neki prije termin..vidim spominjao se ponedjeljak i utorak...od 12-14
koliko znam pase fizičarima...i jedan i drugi dan...
nemojte biti bas toliko neprijateljski nastrojeni, kolege matematicari, jer nije da smo mi na vasem forumu svaki dan i gledamo sta se vi dogovarate...kao sto ni vi sigurno ne visite na našem..i gledate sta se to zanimljivo događa na fizici vama preko puta...
molim vas za malo razumijevanja... hvala!
:oops: :oops:
Ovako, fizičari su prosle godine imali neka predavanja na matematici i to su imali sami..znaci ne sa matematicarima, tako da, kome bi bilo uopce na pameti da cemo ovo cudo od predmeta slusat bas sa matematicarima..??
tako da molim vas, nije u redu uopce napadat fizičare kako nisu dolazili onih mjesec dana..kad je vama faks poceo...
vecina nas ima u cetvrtak nastavu od 8 do 17 bez rupe..i kao sto je netko vec jako dobro rekao..koncentracija, mogla bih sa sigurnoscu rec, svih kolega je, ne na nuli..nego i ispod nule...vec nakon 15h, a kamoli kasnije..
tako da iako se odrze te vjezbe cetvtkom, ne znam kolika ce bas ucinkovitost bit..
bilo bi u redu kad bi se dogovorili za neki prije termin..vidim spominjao se ponedjeljak i utorak...od 12-14
koliko znam pase fizičarima...i jedan i drugi dan...
nemojte biti bas toliko neprijateljski nastrojeni, kolege matematicari, jer nije da smo mi na vasem forumu svaki dan i gledamo sta se vi dogovarate...kao sto ni vi sigurno ne visite na našem..i gledate sta se to zanimljivo događa na fizici vama preko puta...
molim vas za malo razumijevanja... hvala!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
rose_rot Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
eliza Gost
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:51 ned, 18. 10. 2009 Naslov: |
|
|
Imas pravo, mozda su malo zivci ljudima popustili, vise zbog opcenitog kaosa sa rasporedom (npr. racunaraca), nego zbog vas. :wink:
Inace, ponedjeljak 12-14 ne pase racunarcima, tada imamo Oblikovanje i analizu algoritama (11-14). Utorkom nemamo nakon 10 sati nista (nisam 100% siguran, ako netko nesto ima neka se javi).
Ali eto, ako bas nikako drukcije ne moze, neka vjezbe budu cetvrtkom 17-19. Iako ne znam koliko ce to imati smisla, jer cemo svi skupa biti premoreni...
Imas pravo, mozda su malo zivci ljudima popustili, vise zbog opcenitog kaosa sa rasporedom (npr. racunaraca), nego zbog vas.
Inace, ponedjeljak 12-14 ne pase racunarcima, tada imamo Oblikovanje i analizu algoritama (11-14). Utorkom nemamo nakon 10 sati nista (nisam 100% siguran, ako netko nesto ima neka se javi).
Ali eto, ako bas nikako drukcije ne moze, neka vjezbe budu cetvrtkom 17-19. Iako ne znam koliko ce to imati smisla, jer cemo svi skupa biti premoreni...
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:00 ned, 18. 10. 2009 Naslov: |
|
|
prvo:
pvoh zadnjih par postova gdje se prepucavate sam preskočio
drugo:
raspored građe računala ostaje takav kakav je, to nećemo mijenjat, većini paše (khm....sjetite se jučerašnje nadoknade...)
@kolege fizičari i kolege matematičari:
šta se kog vraga prepirete tu oko rasporeda?! nema nikakvog smisla.
niste vi krivi što je tako namješteno. idite u referadu na fizici, tj, javite problem satničaru svome i recite mu/joj da naštima raspored tak da možete dolaziti na vježbe redovito
prvo:
pvoh zadnjih par postova gdje se prepucavate sam preskočio
drugo:
raspored građe računala ostaje takav kakav je, to nećemo mijenjat, većini paše (khm....sjetite se jučerašnje nadoknade...)
@kolege fizičari i kolege matematičari:
šta se kog vraga prepirete tu oko rasporeda?! nema nikakvog smisla.
niste vi krivi što je tako namješteno. idite u referadu na fizici, tj, javite problem satničaru svome i recite mu/joj da naštima raspored tak da možete dolaziti na vježbe redovito
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Jaja Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:27 ned, 18. 10. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Charmed"][quote="Jaja"]nije bas savršen termin jer ce ovako četvrtkom svi matematičari imati faks od 8 do 19h (neki s manjim,neki s većim rupama),ali ako ne postoji bolje rješenje ovo mi se sviđa...u svakom slučaju zalažem se za promjenu termina jer ovako mi računarci imamo srijedom ujutro od 8.30-10 pa rupu do 15h sto je nepotrebno dizanje rano ujutro da bi onda cekali pet sati...četvrtak od 17-19 je sasvim ok![/quote]
Ne slušaju svi paralelno računanje...
[/quote]
Ne slušam ni ja paralelno računanje ali opet mi se više sviđa imati pauzu tri sata cetvrtkom nego se dizati srijedom u 8 ujutro pa imati 5 sati pauze...a uostalom,ako jedino tak svima donekle pase spremna sam prihvatiti taj kompromis! Pa nemoguće je spojiti nas sve tak da svima bude savršen termin,da nemaju rupe,da nisu umorni,da nije prerano niti prekasno:-)
Charmed (napisa): | Jaja (napisa): | nije bas savršen termin jer ce ovako četvrtkom svi matematičari imati faks od 8 do 19h (neki s manjim,neki s većim rupama),ali ako ne postoji bolje rješenje ovo mi se sviđa...u svakom slučaju zalažem se za promjenu termina jer ovako mi računarci imamo srijedom ujutro od 8.30-10 pa rupu do 15h sto je nepotrebno dizanje rano ujutro da bi onda cekali pet sati...četvrtak od 17-19 je sasvim ok! |
Ne slušaju svi paralelno računanje...
|
Ne slušam ni ja paralelno računanje ali opet mi se više sviđa imati pauzu tri sata cetvrtkom nego se dizati srijedom u 8 ujutro pa imati 5 sati pauze...a uostalom,ako jedino tak svima donekle pase spremna sam prihvatiti taj kompromis! Pa nemoguće je spojiti nas sve tak da svima bude savršen termin,da nemaju rupe,da nisu umorni,da nije prerano niti prekasno:-)
_________________ Don't worry, be happy!
|
|
[Vrh] |
|
giggless Gost
|
|
[Vrh] |
|
Jaja Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
rose_rot Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)

|
Postano: 18:12 ned, 18. 10. 2009 Naslov: |
|
|
vidim da se cesto gleda kad racunarci mogu, ne kuzim zasto je tesko pogledat dal i ekipi sa preddiplomskog pase predlozeni termin
ako se u obzir uzme [url=http://www.math.hr/Default.aspx?sec=305]satnica[/url] obje grupe (A-LJ,M-Ž) sa preddiplomskog i ona sa diplomskog studija racunarstvo i matematika
slobodni termini su:
[b]ponedjeljak[/b]
10-11
[b]utorak[/b]
10-11
[b]srijeda[/b]
[tt]8-10[/tt]
18-20
[b]cetvrtak[/b]
17-20
[b]petak[/b]
17-20
sad nek neko napravi isto za fiziku i pogledamo [b]presjek[/b], u nadi da je netrivijalan, ako bude vise izbora uzme se onaj po kome ne bi ispalo da je neko 100 sati na faxu ili da je 99 a ne 100
moje misljenje je da satnicar koji sastavlja raspored mora znat kako ce se odvijat predavanja, odnosno, ako su prosle god za fizicare bili odvojeno to ne treba znacit da ce i ove, i netko bi o tome trebao obavijestit satnicara sa fizike
s druge strane, ako se vec ove god sve odvija zajedno, a mi smo poceli ranije, i dakle, i satnica je napravljena ranije, satnicar sa fizike bi se trebao pobrinut da sve stima, odnosno ako to nikako ne uspije, onda da oba satnicara mjenjaju raspored i pokusaju zajedno rjesit problem
to je samo moje misljenje.... ko se slaze slaze, ko ne, ne mora
vidim da se cesto gleda kad racunarci mogu, ne kuzim zasto je tesko pogledat dal i ekipi sa preddiplomskog pase predlozeni termin
ako se u obzir uzme satnica obje grupe (A-LJ,M-Ž) sa preddiplomskog i ona sa diplomskog studija racunarstvo i matematika
slobodni termini su:
ponedjeljak
10-11
utorak
10-11
srijeda
8-10
18-20
cetvrtak
17-20
petak
17-20
sad nek neko napravi isto za fiziku i pogledamo presjek, u nadi da je netrivijalan, ako bude vise izbora uzme se onaj po kome ne bi ispalo da je neko 100 sati na faxu ili da je 99 a ne 100
moje misljenje je da satnicar koji sastavlja raspored mora znat kako ce se odvijat predavanja, odnosno, ako su prosle god za fizicare bili odvojeno to ne treba znacit da ce i ove, i netko bi o tome trebao obavijestit satnicara sa fizike
s druge strane, ako se vec ove god sve odvija zajedno, a mi smo poceli ranije, i dakle, i satnica je napravljena ranije, satnicar sa fizike bi se trebao pobrinut da sve stima, odnosno ako to nikako ne uspije, onda da oba satnicara mjenjaju raspored i pokusaju zajedno rjesit problem
to je samo moje misljenje.... ko se slaze slaze, ko ne, ne mora
_________________ Mario Berljafa
|
|
[Vrh] |
|
mateja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
rose_rot Forumaš(ica)