Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gino Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
teaa Forumaš(ica)
|
Postano: 21:52 ned, 18. 10. 2009 Naslov: |
|
|
Prošle godine fizičari nisu slušali građu odvojeno od matematičara već svi zajedno, profesor je sa FERa, a nije svima matematičarima ovo izborni predmet, već je večini obavezni predmet (izborni je samo preddiplomcima). Dajte se malo informirajte ljudi!
Ako slušate neki predmet na drugom fakultetu, onda se tome i prilagodite, a svatko zna što će idući semestar upisati, tako da vam početak godine (bio on 14.9. ili 5.10.) ništa ne znači. Mi slušamo neke predmete koje predaju profesori sa učiteljske i ako oni ne misle započeti predavanja prema našem terminu, mi se prilagođavamo njihovom.
Od matematičara se traži da se malo prilagode fizičarima i da ohladimo živce, e pa dragi fizičari kad bi vi bili malo ljubazniji prema nama tada bi i mi bili prema vama. Jeste li pokušali promijeniti termine svojih predavanja? Pošto su ona tek sada započela, vjerojatno su još podložna promjenama. Jeste li ikada pitali koji termin nama odgovara? Uvijek je samo pisano: fizičarima odgovara taj i taj termin, vježbe trebaju tad biti. Nije li to malo neljubazno od vas? Ipak vi trebate promjenu, a ne mi. Razmislite malo o tome i onda se dogovorimo u miru.
Uf, šta sam se raspisala...
Lijep pozdrav!
[size=9][color=#999999]Added after 3 minutes:[/color][/size]
ne odgovara mi pon i uto, ostalo mi odgovara
Prošle godine fizičari nisu slušali građu odvojeno od matematičara već svi zajedno, profesor je sa FERa, a nije svima matematičarima ovo izborni predmet, već je večini obavezni predmet (izborni je samo preddiplomcima). Dajte se malo informirajte ljudi!
Ako slušate neki predmet na drugom fakultetu, onda se tome i prilagodite, a svatko zna što će idući semestar upisati, tako da vam početak godine (bio on 14.9. ili 5.10.) ništa ne znači. Mi slušamo neke predmete koje predaju profesori sa učiteljske i ako oni ne misle započeti predavanja prema našem terminu, mi se prilagođavamo njihovom.
Od matematičara se traži da se malo prilagode fizičarima i da ohladimo živce, e pa dragi fizičari kad bi vi bili malo ljubazniji prema nama tada bi i mi bili prema vama. Jeste li pokušali promijeniti termine svojih predavanja? Pošto su ona tek sada započela, vjerojatno su još podložna promjenama. Jeste li ikada pitali koji termin nama odgovara? Uvijek je samo pisano: fizičarima odgovara taj i taj termin, vježbe trebaju tad biti. Nije li to malo neljubazno od vas? Ipak vi trebate promjenu, a ne mi. Razmislite malo o tome i onda se dogovorimo u miru.
Uf, šta sam se raspisala...
Lijep pozdrav!
Added after 3 minutes:
ne odgovara mi pon i uto, ostalo mi odgovara
|
|
[Vrh] |
|
Hulk Forumaš(ica)
|
Postano: 3:23 pon, 19. 10. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="teaa"]Prošle godine fizičari nisu slušali građu odvojeno od matematičara već svi zajedno, profesor je sa FERa, a nije svima matematičarima ovo izborni predmet, već je večini obavezni predmet (izborni je samo preddiplomcima). Dajte se malo informirajte ljudi![/quote]
Kako to mijenja činjenicu da je nužno promijeniti termin zbog kolega fizičara?
[quote]Ako slušate neki predmet na drugom fakultetu, onda se tome i prilagodite, a svatko zna što će idući semestar upisati, tako da vam početak godine (bio on 14.9. ili 5.10.) ništa ne znači. Mi slušamo neke predmete koje predaju profesori sa učiteljske i ako oni ne misle započeti predavanja prema našem terminu, mi se prilagođavamo njihovom.
Od matematičara se traži da se malo prilagode fizičarima i da ohladimo živce, e pa dragi fizičari kad bi vi bili malo ljubazniji prema nama tada bi i mi bili prema vama. Jeste li pokušali promijeniti termine svojih predavanja? Pošto su ona tek sada započela, vjerojatno su još podložna promjenama. Jeste li ikada pitali koji termin nama odgovara? Uvijek je samo pisano: fizičarima odgovara taj i taj termin, vježbe trebaju tad biti.[/quote]
Ako matematičari i fizičari imaju tada slobodan termin, zašto se ne bi održavale vježbe u tom terminu? Pa nisu fizičari odgovorni za takav raspored pa da moraju biti zakinuti (a i da jesu, ne bi također smjeli biti).
[quote]Nije li to malo neljubazno od vas? Ipak vi trebate promjenu, a ne mi. Razmislite malo o tome i onda se dogovorimo u miru.[/quote]
Ne kužim, trebaju nam osobno slati molbe? Koji je tvoj prijedlog (osim molbi ljubaznosti, jasna stvar)?
[quote]ne odgovara mi pon i uto, ostalo mi odgovara[/quote]
U čemu je onda problem?
teaa (napisa): | Prošle godine fizičari nisu slušali građu odvojeno od matematičara već svi zajedno, profesor je sa FERa, a nije svima matematičarima ovo izborni predmet, već je večini obavezni predmet (izborni je samo preddiplomcima). Dajte se malo informirajte ljudi! |
Kako to mijenja činjenicu da je nužno promijeniti termin zbog kolega fizičara?
Citat: | Ako slušate neki predmet na drugom fakultetu, onda se tome i prilagodite, a svatko zna što će idući semestar upisati, tako da vam početak godine (bio on 14.9. ili 5.10.) ništa ne znači. Mi slušamo neke predmete koje predaju profesori sa učiteljske i ako oni ne misle započeti predavanja prema našem terminu, mi se prilagođavamo njihovom.
Od matematičara se traži da se malo prilagode fizičarima i da ohladimo živce, e pa dragi fizičari kad bi vi bili malo ljubazniji prema nama tada bi i mi bili prema vama. Jeste li pokušali promijeniti termine svojih predavanja? Pošto su ona tek sada započela, vjerojatno su još podložna promjenama. Jeste li ikada pitali koji termin nama odgovara? Uvijek je samo pisano: fizičarima odgovara taj i taj termin, vježbe trebaju tad biti. |
Ako matematičari i fizičari imaju tada slobodan termin, zašto se ne bi održavale vježbe u tom terminu? Pa nisu fizičari odgovorni za takav raspored pa da moraju biti zakinuti (a i da jesu, ne bi također smjeli biti).
Citat: | Nije li to malo neljubazno od vas? Ipak vi trebate promjenu, a ne mi. Razmislite malo o tome i onda se dogovorimo u miru. |
Ne kužim, trebaju nam osobno slati molbe? Koji je tvoj prijedlog (osim molbi ljubaznosti, jasna stvar)?
Citat: | ne odgovara mi pon i uto, ostalo mi odgovara |
U čemu je onda problem?
_________________ If I had a nickel for every time I've written "for (i = 0; i < N; i++)" in C I'd be a millionaire.
|
|
[Vrh] |
|
teaa Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
rose_rot Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 13:56 pon, 19. 10. 2009 Naslov: |
|
|
pokusati cemo se dogovoriti u cetvrtak od 17-19.
za one koji tada ne dodju na vjezbe smatrati cu da im je svejedno.
vjezbi u srijedu nece biti.
pokusati cemo se dogovoriti u cetvrtak od 17-19.
za one koji tada ne dodju na vjezbe smatrati cu da im je svejedno.
vjezbi u srijedu nece biti.
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
styx Forumaš(ica)
|
Postano: 11:54 uto, 20. 10. 2009 Naslov: |
|
|
ok stvarno zanimljiva rasprava. i sad se ko zna kolko ljudi svađa zbog propusta jedne osobe. stvarno nevjerojatno.
ima tu jako pametnih pitanja al svaljivanja krivice samo na fizičare il matematičare imaju smisla kolko i trčat gol po špici u subotu ujutro. zanimljive rakcije, al potpuno beskorisno.
činjenica je da se SVI trebamo dogovoriti oko termina, i stvarno bi bilo lijepo kada bi se moji kolege pojavili na kojem predavanju pa nebi došlo do onih hvalevrijednih argumenata "al njih je samo 4 il 5".
aj sad da ne trošim riječi na nešto što neće vidjet kraja još stoljećima, jer kako bi li svijet divan bio kad bi se matematičar i fizičar složili. predloženi temin mi osobno odgovara, bez obzira na druge osobne obaveze koje bi tada trebale bit. vremena za njih će bit a osobno mi se neda 10 godina studirat i padat jedan kolegij xy puta zbog birokratskih grešaka osoba koje se ovdje ne prozivaju. no mogo bi i napomenuti da ja baš i nisam savršeni testni primjerak što se tiče opterećenosti rasporeda.
bilo kako bilo, na nama je da ovo ispravimo. pa ajmo probat smirit hormone, prestat režat na sam spomen onog drugog odsijeka i ljudi na njemu i ponašat se ko racionalna bića
ok stvarno zanimljiva rasprava. i sad se ko zna kolko ljudi svađa zbog propusta jedne osobe. stvarno nevjerojatno.
ima tu jako pametnih pitanja al svaljivanja krivice samo na fizičare il matematičare imaju smisla kolko i trčat gol po špici u subotu ujutro. zanimljive rakcije, al potpuno beskorisno.
činjenica je da se SVI trebamo dogovoriti oko termina, i stvarno bi bilo lijepo kada bi se moji kolege pojavili na kojem predavanju pa nebi došlo do onih hvalevrijednih argumenata "al njih je samo 4 il 5".
aj sad da ne trošim riječi na nešto što neće vidjet kraja još stoljećima, jer kako bi li svijet divan bio kad bi se matematičar i fizičar složili. predloženi temin mi osobno odgovara, bez obzira na druge osobne obaveze koje bi tada trebale bit. vremena za njih će bit a osobno mi se neda 10 godina studirat i padat jedan kolegij xy puta zbog birokratskih grešaka osoba koje se ovdje ne prozivaju. no mogo bi i napomenuti da ja baš i nisam savršeni testni primjerak što se tiče opterećenosti rasporeda.
bilo kako bilo, na nama je da ovo ispravimo. pa ajmo probat smirit hormone, prestat režat na sam spomen onog drugog odsijeka i ljudi na njemu i ponašat se ko racionalna bića
|
|
[Vrh] |
|
Zvjezdica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
rose_rot Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
styx Forumaš(ica)
|
Postano: 15:55 uto, 20. 10. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Zvjezdica"]Kao matematičarka moram braniti svoje stavove glede toga da mi termin četvrtkom ne paše. Naime kad se raspored stabilizirao u 9. mjesecu neki su si uplatili neke van nastavne aktivnosti, koje se baš odvijaju četvrtkom popodne a bome je koštalo i ne može se tražiti povrat novca. Što bi značilo da ako taj termin ostane trajan - gubim ili predmet ili gomilu para - a bome niti jedno mi nije drago.
A kao drugo - (braneći stavove nekih drugih) - Imati rupu srijedom i četvrtkom od po 5 sati stvarno nije bajna stvar! (ovako bar četvrtkom dođeš ranije doma i imaš normalno vremena za učenje)
Tako da mislim da je uvođenje 2 grupe najrealnije rješenje!
I mislim da nije uredu od asistenta da glasove ljudi koji ne mogu doći u četvrtak uzme kao da im je svejedno! Meni nije! :x[/quote]
gle slažem se sa tobom. nije u redu da se to sad radi na ovaj način. isto tako nije ok da se fizičari nisu informirani, al osoba odgovorna za to nije ovdje i ona neće odgovarat ma što god mi rekli.
kolko me sjećanje služi upravo iz razloga koje si navela sam i spomenuo te famozne dvije grupe u subotu, pa su neke tvoje kolegice bunile da što mi uopče radimo na matematičarskom kolegiju i ko nam daje pravo da diramo u NJIHOV termin.
e sad ovo sa zanemarivanjem glasova - tu se slažem sa asistentom Ugrinom. bar što se tiče fizičara. ok u subotu su mnogi bili zaposleni i nisu mogli doć pa normalna stvar, al neki moji kolege su se trebali izjasniti o ovome. opet neki imaju opravdane razloge i čuli smo se telefonski, no neki jednostavno nemaju izgovore
Zvjezdica (napisa): | Kao matematičarka moram braniti svoje stavove glede toga da mi termin četvrtkom ne paše. Naime kad se raspored stabilizirao u 9. mjesecu neki su si uplatili neke van nastavne aktivnosti, koje se baš odvijaju četvrtkom popodne a bome je koštalo i ne može se tražiti povrat novca. Što bi značilo da ako taj termin ostane trajan - gubim ili predmet ili gomilu para - a bome niti jedno mi nije drago.
A kao drugo - (braneći stavove nekih drugih) - Imati rupu srijedom i četvrtkom od po 5 sati stvarno nije bajna stvar! (ovako bar četvrtkom dođeš ranije doma i imaš normalno vremena za učenje)
Tako da mislim da je uvođenje 2 grupe najrealnije rješenje!
I mislim da nije uredu od asistenta da glasove ljudi koji ne mogu doći u četvrtak uzme kao da im je svejedno! Meni nije! |
gle slažem se sa tobom. nije u redu da se to sad radi na ovaj način. isto tako nije ok da se fizičari nisu informirani, al osoba odgovorna za to nije ovdje i ona neće odgovarat ma što god mi rekli.
kolko me sjećanje služi upravo iz razloga koje si navela sam i spomenuo te famozne dvije grupe u subotu, pa su neke tvoje kolegice bunile da što mi uopče radimo na matematičarskom kolegiju i ko nam daje pravo da diramo u NJIHOV termin.
e sad ovo sa zanemarivanjem glasova - tu se slažem sa asistentom Ugrinom. bar što se tiče fizičara. ok u subotu su mnogi bili zaposleni i nisu mogli doć pa normalna stvar, al neki moji kolege su se trebali izjasniti o ovome. opet neki imaju opravdane razloge i čuli smo se telefonski, no neki jednostavno nemaju izgovore
_________________ being utterly cynical isn't as easy as it looks
|
|
[Vrh] |
|
rose_rot Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Zvjezdica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
styx Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Zvjezdica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
__fox Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vini Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 10:23 sri, 21. 10. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="vini"]A sto mislite o terminu srijeda 18-20 koji je @Gino spomenio?
Diplomcima s racunarstva bi to, po mojem misljenju, vise odgovaralo nego cetvrtak 17-19. Ostali??[/quote]
Meni bi također pasalo. Ja sam upisao većinu predmeta sa Preddipl. Mat, profesorskog, te još nekoliko sa Diplomski Mat. i Inf., prof.
[u]Od onih termina[/u] koje je Gino spomenuo [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=124214#124214]prije u ovoj temi[/url] meni paše:
[b]uto[/b]
10-11 (meni osobno cijeli utorak)
[b]sri[/b]
18-20 (meni osobno cijela srijeda)
[b]cet[/b], ali [u]ne preferiram[/u]
17-19 (Originalno je bilo 17-20, ali ako je moguće do 19.)
[u]Od ne-navedenih termina[/u] paše mi:
- petak navečer od 18 sati nadalje (a mislim da [i]nekome ne paše[/i] u pon. od 16 nadalje)
- od 8-10 bilo koji dan
Što se tiče odvojenih grupa: suzdržan sam, ali, po mom mišljenju, bilo bi bolje da nađemo zajednički termin.
vini (napisa): | A sto mislite o terminu srijeda 18-20 koji je @Gino spomenio?
Diplomcima s racunarstva bi to, po mojem misljenju, vise odgovaralo nego cetvrtak 17-19. Ostali?? |
Meni bi također pasalo. Ja sam upisao većinu predmeta sa Preddipl. Mat, profesorskog, te još nekoliko sa Diplomski Mat. i Inf., prof.
Od onih termina koje je Gino spomenuo prije u ovoj temi meni paše:
uto
10-11 (meni osobno cijeli utorak)
sri
18-20 (meni osobno cijela srijeda)
cet, ali ne preferiram
17-19 (Originalno je bilo 17-20, ali ako je moguće do 19.)
Od ne-navedenih termina paše mi:
- petak navečer od 18 sati nadalje (a mislim da nekome ne paše u pon. od 16 nadalje)
- od 8-10 bilo koji dan
Što se tiče odvojenih grupa: suzdržan sam, ali, po mom mišljenju, bilo bi bolje da nađemo zajednički termin.
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
Postano: 10:48 sri, 21. 10. 2009 Naslov: |
|
|
pon i uto sam naveo cisto jer ispadne da nitko sa preddiplomskog inzinjerskog i diplomskog racunarstvo tad po sluzbenom rasporedu nema nis
mi imamo vjezbe dva sata, a ne jedan
pa nema smisla da razdvajamo u dva puta po 1 sat
dakle pon i uto otpadaju...
takoder sam za cet i pet naveo po 3 sata, jer su "slobodna"
nama od ta 3 sata treba samo dva, dakle mozemo pocet u 17 pa do 19
ili u 18 pa do 20
u svakom slucaju, meni je svejedno dal ce to na kraju ispast sri, cet ili pet
al navijam za cetvrtak :D
pon i uto sam naveo cisto jer ispadne da nitko sa preddiplomskog inzinjerskog i diplomskog racunarstvo tad po sluzbenom rasporedu nema nis
mi imamo vjezbe dva sata, a ne jedan
pa nema smisla da razdvajamo u dva puta po 1 sat
dakle pon i uto otpadaju...
takoder sam za cet i pet naveo po 3 sata, jer su "slobodna"
nama od ta 3 sata treba samo dva, dakle mozemo pocet u 17 pa do 19
ili u 18 pa do 20
u svakom slucaju, meni je svejedno dal ce to na kraju ispast sri, cet ili pet
al navijam za cetvrtak
_________________ Mario Berljafa
|
|
[Vrh] |