Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

promjena termina vjezbi
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Građa računala
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-29 = 108 - 137

PostPostano: 21:31 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

sorry za profesore, nisam zaboravio, nego nisam znao
jel tablica pase svejedno?

zar neko misli da satnicari razmisljaju o tome da ostave pauzu za rucak
sorry za profesore, nisam zaboravio, nego nisam znao
jel tablica pase svejedno?

zar neko misli da satnicari razmisljaju o tome da ostave pauzu za rucak

teaa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 21:52 ned, 18. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prošle godine fizičari nisu slušali građu odvojeno od matematičara već svi zajedno, profesor je sa FERa, a nije svima matematičarima ovo izborni predmet, već je večini obavezni predmet (izborni je samo preddiplomcima). Dajte se malo informirajte ljudi!
Ako slušate neki predmet na drugom fakultetu, onda se tome i prilagodite, a svatko zna što će idući semestar upisati, tako da vam početak godine (bio on 14.9. ili 5.10.) ništa ne znači. Mi slušamo neke predmete koje predaju profesori sa učiteljske i ako oni ne misle započeti predavanja prema našem terminu, mi se prilagođavamo njihovom.
Od matematičara se traži da se malo prilagode fizičarima i da ohladimo živce, e pa dragi fizičari kad bi vi bili malo ljubazniji prema nama tada bi i mi bili prema vama. Jeste li pokušali promijeniti termine svojih predavanja? Pošto su ona tek sada započela, vjerojatno su još podložna promjenama. Jeste li ikada pitali koji termin nama odgovara? Uvijek je samo pisano: fizičarima odgovara taj i taj termin, vježbe trebaju tad biti. Nije li to malo neljubazno od vas? Ipak vi trebate promjenu, a ne mi. Razmislite malo o tome i onda se dogovorimo u miru.
Uf, šta sam se raspisala...
Lijep pozdrav!

[size=9][color=#999999]Added after 3 minutes:[/color][/size]

ne odgovara mi pon i uto, ostalo mi odgovara
Prošle godine fizičari nisu slušali građu odvojeno od matematičara već svi zajedno, profesor je sa FERa, a nije svima matematičarima ovo izborni predmet, već je večini obavezni predmet (izborni je samo preddiplomcima). Dajte se malo informirajte ljudi!
Ako slušate neki predmet na drugom fakultetu, onda se tome i prilagodite, a svatko zna što će idući semestar upisati, tako da vam početak godine (bio on 14.9. ili 5.10.) ništa ne znači. Mi slušamo neke predmete koje predaju profesori sa učiteljske i ako oni ne misle započeti predavanja prema našem terminu, mi se prilagođavamo njihovom.
Od matematičara se traži da se malo prilagode fizičarima i da ohladimo živce, e pa dragi fizičari kad bi vi bili malo ljubazniji prema nama tada bi i mi bili prema vama. Jeste li pokušali promijeniti termine svojih predavanja? Pošto su ona tek sada započela, vjerojatno su još podložna promjenama. Jeste li ikada pitali koji termin nama odgovara? Uvijek je samo pisano: fizičarima odgovara taj i taj termin, vježbe trebaju tad biti. Nije li to malo neljubazno od vas? Ipak vi trebate promjenu, a ne mi. Razmislite malo o tome i onda se dogovorimo u miru.
Uf, šta sam se raspisala...
Lijep pozdrav!

Added after 3 minutes:

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Hulk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 6 - 7

PostPostano: 3:23 pon, 19. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="teaa"]Prošle godine fizičari nisu slušali građu odvojeno od matematičara već svi zajedno, profesor je sa FERa, a nije svima matematičarima ovo izborni predmet, već je večini obavezni predmet (izborni je samo preddiplomcima). Dajte se malo informirajte ljudi![/quote]

Kako to mijenja činjenicu da je nužno promijeniti termin zbog kolega fizičara?

[quote]Ako slušate neki predmet na drugom fakultetu, onda se tome i prilagodite, a svatko zna što će idući semestar upisati, tako da vam početak godine (bio on 14.9. ili 5.10.) ništa ne znači. Mi slušamo neke predmete koje predaju profesori sa učiteljske i ako oni ne misle započeti predavanja prema našem terminu, mi se prilagođavamo njihovom.
Od matematičara se traži da se malo prilagode fizičarima i da ohladimo živce, e pa dragi fizičari kad bi vi bili malo ljubazniji prema nama tada bi i mi bili prema vama. Jeste li pokušali promijeniti termine svojih predavanja? Pošto su ona tek sada započela, vjerojatno su još podložna promjenama. Jeste li ikada pitali koji termin nama odgovara? Uvijek je samo pisano: fizičarima odgovara taj i taj termin, vježbe trebaju tad biti.[/quote]

Ako matematičari i fizičari imaju tada slobodan termin, zašto se ne bi održavale vježbe u tom terminu? Pa nisu fizičari odgovorni za takav raspored pa da moraju biti zakinuti (a i da jesu, ne bi također smjeli biti).

[quote]Nije li to malo neljubazno od vas? Ipak vi trebate promjenu, a ne mi. Razmislite malo o tome i onda se dogovorimo u miru.[/quote]

Ne kužim, trebaju nam osobno slati molbe? Koji je tvoj prijedlog (osim molbi ljubaznosti, jasna stvar)?

[quote]ne odgovara mi pon i uto, ostalo mi odgovara[/quote]

U čemu je onda problem?
teaa (napisa):

Kako to mijenja činjenicu da je nužno promijeniti termin zbog kolega fizičara?

Citat:
Od matematičara se traži da se malo prilagode fizičarima i da ohladimo živce, e pa dragi fizičari kad bi vi bili malo ljubazniji prema nama tada bi i mi bili prema vama. Jeste li pokušali promijeniti termine svojih predavanja? Pošto su ona tek sada započela, vjerojatno su još podložna promjenama. Jeste li ikada pitali koji termin nama odgovara? Uvijek je samo pisano: fizičarima odgovara taj i taj termin, vježbe trebaju tad biti.

Ako matematičari i fizičari imaju tada slobodan termin, zašto se ne bi održavale vježbe u tom terminu? Pa nisu fizičari odgovorni za takav raspored pa da moraju biti zakinuti (a i da jesu, ne bi također smjeli biti).

Citat:
Nije li to malo neljubazno od vas? Ipak vi trebate promjenu, a ne mi. Razmislite malo o tome i onda se dogovorimo u miru.

Ne kužim, trebaju nam osobno slati molbe? Koji je tvoj prijedlog (osim molbi ljubaznosti, jasna stvar)?

Citat:

U čemu je onda problem?

teaa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 8:20 pon, 19. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

MOj odgovor je bio na njihove prethodne postove. Ako pročitaš ostatak znat ćeš o čemu se radi. A o ljubaznosti, pa oni se žale da smo mi neljubazni prema njima pa sam im pokazala da ni oni nisu sunašca.
Nije važno, odredite taj novi datum više, i dosta prepucavanja.
A da imamo vježbe iz građe svaku drugu subotu po 4 sata? Tada svakome odgovara po rasporedu. :)
MOj odgovor je bio na njihove prethodne postove. Ako pročitaš ostatak znat ćeš o čemu se radi. A o ljubaznosti, pa oni se žale da smo mi neljubazni prema njima pa sam im pokazala da ni oni nisu sunašca.
Nije važno, odredite taj novi datum više, i dosta prepucavanja.
A da imamo vježbe iz građe svaku drugu subotu po 4 sata? Tada svakome odgovara po rasporedu. Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 9:37 pon, 19. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma možemo i nedjeljom :D (nisam ironična)
ako bude u sub ja ću dolaziti, riješimo tih 4 sata ujutro i mirni smo iduća 2 tjedna.
ma možemo i nedjeljom Very Happy (nisam ironična)
ako bude u sub ja ću dolaziti, riješimo tih 4 sata ujutro i mirni smo iduća 2 tjedna.

[Vrh]
rose_rot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:58 pon, 19. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Umjesto sto se prepucavamo tko je manje a tko vise bitan je smijesno. :P
Umjesto toga trebamo biti kolegijalni i izborit se svi skupa za [b]jos jedan [/b]termin vjezbi i svi bi bili zadovoljni :wink:
Umjesto sto se prepucavamo tko je manje a tko vise bitan je smijesno. Razz
Umjesto toga trebamo biti kolegijalni i izborit se svi skupa za jos jedan termin vjezbi i svi bi bili zadovoljni Wink

GauSs_
Moderator
Moderator

Spol: muško
72 = 110 - 38

PostPostano: 13:56 pon, 19. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

pokusati cemo se dogovoriti u cetvrtak od 17-19.

za one koji tada ne dodju na vjezbe smatrati cu da im je svejedno.

vjezbi u srijedu nece biti.
pokusati cemo se dogovoriti u cetvrtak od 17-19.

za one koji tada ne dodju na vjezbe smatrati cu da im je svejedno.

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 21:23 pon, 19. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="GauSs_"]vjezbi u srijedu nece biti.[/quote]
.....iz neba pa u rebra.......

a ti se ništa ne glasaš? daklem, pašu ti svi navedeni termini :)
GauSs_ (napisa):

.....iz neba pa u rebra.......

a ti se ništa ne glasaš? daklem, pašu ti svi navedeni termini Smile

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
styx
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:54 uto, 20. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok stvarno zanimljiva rasprava. i sad se ko zna kolko ljudi svađa zbog propusta jedne osobe. stvarno nevjerojatno.
ima tu jako pametnih pitanja al svaljivanja krivice samo na fizičare il matematičare imaju smisla kolko i trčat gol po špici u subotu ujutro. zanimljive rakcije, al potpuno beskorisno.
činjenica je da se SVI trebamo dogovoriti oko termina, i stvarno bi bilo lijepo kada bi se moji kolege pojavili na kojem predavanju pa nebi došlo do onih hvalevrijednih argumenata "al njih je samo 4 il 5".

aj sad da ne trošim riječi na nešto što neće vidjet kraja još stoljećima, jer kako bi li svijet divan bio kad bi se matematičar i fizičar složili. predloženi temin mi osobno odgovara, bez obzira na druge osobne obaveze koje bi tada trebale bit. vremena za njih će bit a osobno mi se neda 10 godina studirat i padat jedan kolegij xy puta zbog birokratskih grešaka osoba koje se ovdje ne prozivaju. no mogo bi i napomenuti da ja baš i nisam savršeni testni primjerak što se tiče opterećenosti rasporeda.
bilo kako bilo, na nama je da ovo ispravimo. pa ajmo probat smirit hormone, prestat režat na sam spomen onog drugog odsijeka i ljudi na njemu i ponašat se ko racionalna bića
ok stvarno zanimljiva rasprava. i sad se ko zna kolko ljudi svađa zbog propusta jedne osobe. stvarno nevjerojatno.
ima tu jako pametnih pitanja al svaljivanja krivice samo na fizičare il matematičare imaju smisla kolko i trčat gol po špici u subotu ujutro. zanimljive rakcije, al potpuno beskorisno.
činjenica je da se SVI trebamo dogovoriti oko termina, i stvarno bi bilo lijepo kada bi se moji kolege pojavili na kojem predavanju pa nebi došlo do onih hvalevrijednih argumenata "al njih je samo 4 il 5".

aj sad da ne trošim riječi na nešto što neće vidjet kraja još stoljećima, jer kako bi li svijet divan bio kad bi se matematičar i fizičar složili. predloženi temin mi osobno odgovara, bez obzira na druge osobne obaveze koje bi tada trebale bit. vremena za njih će bit a osobno mi se neda 10 godina studirat i padat jedan kolegij xy puta zbog birokratskih grešaka osoba koje se ovdje ne prozivaju. no mogo bi i napomenuti da ja baš i nisam savršeni testni primjerak što se tiče opterećenosti rasporeda.
bilo kako bilo, na nama je da ovo ispravimo. pa ajmo probat smirit hormone, prestat režat na sam spomen onog drugog odsijeka i ljudi na njemu i ponašat se ko racionalna bića

[Vrh]
Zvjezdica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 3

PostPostano: 14:38 uto, 20. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kao matematičarka moram braniti svoje stavove glede toga da mi termin četvrtkom ne paše. Naime kad se raspored stabilizirao u 9. mjesecu neki su si uplatili neke van nastavne aktivnosti, koje se baš odvijaju četvrtkom popodne a bome je koštalo i ne može se tražiti povrat novca. Što bi značilo da ako taj termin ostane trajan - gubim ili predmet ili gomilu para - a bome niti jedno mi nije drago.

A kao drugo - (braneći stavove nekih drugih) - Imati rupu srijedom i četvrtkom od po 5 sati stvarno nije bajna stvar! (ovako bar četvrtkom dođeš ranije doma i imaš normalno vremena za učenje)

Tako da mislim da je uvođenje 2 grupe najrealnije rješenje!

I mislim da nije uredu od asistenta da glasove ljudi koji ne mogu doći u četvrtak uzme kao da im je svejedno! Meni nije! :x
Kao matematičarka moram braniti svoje stavove glede toga da mi termin četvrtkom ne paše. Naime kad se raspored stabilizirao u 9. mjesecu neki su si uplatili neke van nastavne aktivnosti, koje se baš odvijaju četvrtkom popodne a bome je koštalo i ne može se tražiti povrat novca. Što bi značilo da ako taj termin ostane trajan - gubim ili predmet ili gomilu para - a bome niti jedno mi nije drago.

A kao drugo - (braneći stavove nekih drugih) - Imati rupu srijedom i četvrtkom od po 5 sati stvarno nije bajna stvar! (ovako bar četvrtkom dođeš ranije doma i imaš normalno vremena za učenje)

I mislim da nije uredu od asistenta da glasove ljudi koji ne mogu doći u četvrtak uzme kao da im je svejedno! Meni nije! Mad

[Vrh]
rose_rot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 15:39 uto, 20. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cijeli prosli tjedan nije bilo niti rijeci da vjezbe [b]nece [/b]biti u srijedu cak ni u subotu kad smo imali nadoknadu iz predavanja i sad na jednom imam osijecaj da u cetvrtak nije [b]nadoknada[/b] nego redovno odrzavanje vjezbi.
Jako neozbiljno...
Cijeli prosli tjedan nije bilo niti rijeci da vjezbe nece biti u srijedu cak ni u subotu kad smo imali nadoknadu iz predavanja i sad na jednom imam osijecaj da u cetvrtak nije nadoknada nego redovno odrzavanje vjezbi.
Jako neozbiljno...

styx
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 15:55 uto, 20. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Zvjezdica"]Kao matematičarka moram braniti svoje stavove glede toga da mi termin četvrtkom ne paše. Naime kad se raspored stabilizirao u 9. mjesecu neki su si uplatili neke van nastavne aktivnosti, koje se baš odvijaju četvrtkom popodne a bome je koštalo i ne može se tražiti povrat novca. Što bi značilo da ako taj termin ostane trajan - gubim ili predmet ili gomilu para - a bome niti jedno mi nije drago.

I mislim da nije uredu od asistenta da glasove ljudi koji ne mogu doći u četvrtak uzme kao da im je svejedno! Meni nije! :x[/quote]

gle slažem se sa tobom. nije u redu da se to sad radi na ovaj način. isto tako nije ok da se fizičari nisu informirani, al osoba odgovorna za to nije ovdje i ona neće odgovarat ma što god mi rekli.
kolko me sjećanje služi upravo iz razloga koje si navela sam i spomenuo te famozne dvije grupe u subotu, pa su neke tvoje kolegice bunile da što mi uopče radimo na matematičarskom kolegiju i ko nam daje pravo da diramo u NJIHOV termin.

e sad ovo sa zanemarivanjem glasova - tu se slažem sa asistentom Ugrinom. bar što se tiče fizičara. ok u subotu su mnogi bili zaposleni i nisu mogli doć pa normalna stvar, al neki moji kolege su se trebali izjasniti o ovome. opet neki imaju opravdane razloge i čuli smo se telefonski, no neki jednostavno nemaju izgovore
Zvjezdica (napisa):

I mislim da nije uredu od asistenta da glasove ljudi koji ne mogu doći u četvrtak uzme kao da im je svejedno! Meni nije! Mad

gle slažem se sa tobom. nije u redu da se to sad radi na ovaj način. isto tako nije ok da se fizičari nisu informirani, al osoba odgovorna za to nije ovdje i ona neće odgovarat ma što god mi rekli.
kolko me sjećanje služi upravo iz razloga koje si navela sam i spomenuo te famozne dvije grupe u subotu, pa su neke tvoje kolegice bunile da što mi uopče radimo na matematičarskom kolegiju i ko nam daje pravo da diramo u NJIHOV termin.

e sad ovo sa zanemarivanjem glasova - tu se slažem sa asistentom Ugrinom. bar što se tiče fizičara. ok u subotu su mnogi bili zaposleni i nisu mogli doć pa normalna stvar, al neki moji kolege su se trebali izjasniti o ovome. opet neki imaju opravdane razloge i čuli smo se telefonski, no neki jednostavno nemaju izgovore

rose_rot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:11 uto, 20. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja se isto slazem s fizicarima da nisu oni ni najmanje krivi.
Isto tako ima ljudi koji su zauzeti i cetvrtkom iz privatnih razloga da bi se i njih trebalo uzet u obzir i da oni mogu slusat kolegij, jer nije u redu da zbog jednog kolegija koji je[b] obavezan[/b] moraju past godinu jer im ne pase cetvrtak. Ovo sto se tice nadoknade cetvrtkom je uredu jer jednom se moze nesto propustit i nadoknadit.
Ja se isto slazem s fizicarima da nisu oni ni najmanje krivi.
Isto tako ima ljudi koji su zauzeti i cetvrtkom iz privatnih razloga da bi se i njih trebalo uzet u obzir i da oni mogu slusat kolegij, jer nije u redu da zbog jednog kolegija koji je obavezan moraju past godinu jer im ne pase cetvrtak. Ovo sto se tice nadoknade cetvrtkom je uredu jer jednom se moze nesto propustit i nadoknadit.

Zvjezdica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 3

PostPostano: 17:43 uto, 20. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da i ja imam nekakav dojam da nam se hoće nametnuti termin četvrktom navečer...

Nisu krivi studenti, kriv je sustav! :!:
Da i ja imam nekakav dojam da nam se hoće nametnuti termin četvrktom navečer...

Nisu krivi studenti, kriv je sustav! Exclamation

[Vrh]
styx
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:20 uto, 20. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

e za ovo sa sustavom plaćam cugu
e za ovo sa sustavom plaćam cugu

Zvjezdica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 3

PostPostano: 18:46 uto, 20. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hehe thnx! :P

Ali realno, kad je na našim fakultetima nešto iz prve funkcioniralo?
Hehe thnx! Razz

Ali realno, kad je na našim fakultetima nešto iz prve funkcioniralo?

[Vrh]
__fox
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 7 - 4

PostPostano: 22:02 uto, 20. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

citam vase postove i ne mogu da vjerujem sto vidim. takvo ponasanje nije primjereno jednom studentu. pa nismo djeca. naravno cast izuzetcima. meni je totalno svejedno je li netko fizicar, matematicar ili nesto trece ako slusamo isti kolegij. svi smo znaci ravnopravni. hmm mogu mislit kako je asistentu kad ovo cita... mene je glava zabolila od silnih tenzija. uzas. sto se tice termina pasu mi oba, istina cetvrtak bih vise voljela no svoj glas smatram zanemarivim. prijedlog o dvije grupe se cini fenomenalan. podrzimo to. pozz
citam vase postove i ne mogu da vjerujem sto vidim. takvo ponasanje nije primjereno jednom studentu. pa nismo djeca. naravno cast izuzetcima. meni je totalno svejedno je li netko fizicar, matematicar ili nesto trece ako slusamo isti kolegij. svi smo znaci ravnopravni. hmm mogu mislit kako je asistentu kad ovo cita... mene je glava zabolila od silnih tenzija. uzas. sto se tice termina pasu mi oba, istina cetvrtak bih vise voljela no svoj glas smatram zanemarivim. prijedlog o dvije grupe se cini fenomenalan. podrzimo to. pozz

[Vrh]
vini
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
26 = 28 - 2

PostPostano: 9:28 sri, 21. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

A sto mislite o terminu srijeda 18-20 koji je @Gino spomenio?
Diplomcima s racunarstva bi to, po mojem misljenju, vise odgovaralo nego cetvrtak 17-19. Ostali??
Diplomcima s racunarstva bi to, po mojem misljenju, vise odgovaralo nego cetvrtak 17-19. Ostali??

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
SvekY
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
11 = 14 - 3

PostPostano: 10:23 sri, 21. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vini"]A sto mislite o terminu srijeda 18-20 koji je @Gino spomenio?
Diplomcima s racunarstva bi to, po mojem misljenju, vise odgovaralo nego cetvrtak 17-19. Ostali??[/quote]
Meni bi također pasalo. Ja sam upisao većinu predmeta sa Preddipl. Mat, profesorskog, te još nekoliko sa Diplomski Mat. i Inf., prof.

[u]Od onih termina[/u] koje je Gino spomenuo [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=124214#124214]prije u ovoj temi[/url] meni paše:
[b]uto[/b]
10-11 (meni osobno cijeli utorak)

[b]sri[/b]
18-20 (meni osobno cijela srijeda)

[b]cet[/b], ali [u]ne preferiram[/u]
17-19 (Originalno je bilo 17-20, ali ako je moguće do 19.)

[u]Od ne-navedenih termina[/u] paše mi:
- petak navečer od 18 sati nadalje (a mislim da [i]nekome ne paše[/i] u pon. od 16 nadalje)
- od 8-10 bilo koji dan

Što se tiče odvojenih grupa: suzdržan sam, ali, po mom mišljenju, bilo bi bolje da nađemo zajednički termin.
vini (napisa):

Meni bi također pasalo. Ja sam upisao većinu predmeta sa Preddipl. Mat, profesorskog, te još nekoliko sa Diplomski Mat. i Inf., prof.

Od onih termina koje je Gino spomenuo prije u ovoj temi meni paše:
uto
10-11 (meni osobno cijeli utorak)

sri
18-20 (meni osobno cijela srijeda)

cet, ali ne preferiram
17-19 (Originalno je bilo 17-20, ali ako je moguće do 19.)

Od ne-navedenih termina paše mi:
- petak navečer od 18 sati nadalje (a mislim da nekome ne paše u pon. od 16 nadalje)
- od 8-10 bilo koji dan

Što se tiče odvojenih grupa: suzdržan sam, ali, po mom mišljenju, bilo bi bolje da nađemo zajednički termin.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-29 = 108 - 137

PostPostano: 10:48 sri, 21. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

pon i uto sam naveo cisto jer ispadne da nitko sa preddiplomskog inzinjerskog i diplomskog racunarstvo tad po sluzbenom rasporedu nema nis

mi imamo vjezbe dva sata, a ne jedan
pa nema smisla da razdvajamo u dva puta po 1 sat
dakle pon i uto otpadaju...

takoder sam za cet i pet naveo po 3 sata, jer su "slobodna"

nama od ta 3 sata treba samo dva, dakle mozemo pocet u 17 pa do 19
ili u 18 pa do 20

u svakom slucaju, meni je svejedno dal ce to na kraju ispast sri, cet ili pet
al navijam za cetvrtak :D
pon i uto sam naveo cisto jer ispadne da nitko sa preddiplomskog inzinjerskog i diplomskog racunarstvo tad po sluzbenom rasporedu nema nis

mi imamo vjezbe dva sata, a ne jedan
pa nema smisla da razdvajamo u dva puta po 1 sat
dakle pon i uto otpadaju...

takoder sam za cet i pet naveo po 3 sata, jer su "slobodna"

nama od ta 3 sata treba samo dva, dakle mozemo pocet u 17 pa do 19
ili u 18 pa do 20

u svakom slucaju, meni je svejedno dal ce to na kraju ispast sri, cet ili pet
al navijam za cetvrtak Very Happy

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Građa računala Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum