Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

kolokviji (objasnjenje gradiva)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
daisy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 5 - 1

PostPostano: 22:27 čet, 5. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

joj daj molim te, bila sam na predavanjima i sve ok, al u 10min nisam stigla onako brzo pisat da rijesim teoriju. nabroji ovo, ispravi ono bla bla. zas pise na stranici kolegija de su pitanja na zaokruzivanje i par na nadopunjavanje? naravno, to se da rijesit u 10min. a ne ovo danas. :?
joj daj molim te, bila sam na predavanjima i sve ok, al u 10min nisam stigla onako brzo pisat da rijesim teoriju. nabroji ovo, ispravi ono bla bla. zas pise na stranici kolegija de su pitanja na zaokruzivanje i par na nadopunjavanje? naravno, to se da rijesit u 10min. a ne ovo danas. Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ttupiloo
Gost

PostPostano: 23:01 čet, 5. 11. 2009    Naslov: i Citirajte i odgovorite

ma stvar je u tome da su mogli samo rec da nece ta pitanja bit u kolokviju,,a ne kazu nam da su na netu pitanja koja ce bit-i naravno-svi samo to i nauce...i kakve su to --lazi--??? napisu da je 10 pitanja,vecina na zaokruzivanje,,a bude ih 12,i od toga 3 na zaokruzivanje..mislim da bi bilo u redu stavit na net kako treba...:(
... mislim da je kolokvij moga bit puno laksi,,dosta ljudi se zali da su katastrofa rjesili...al vidit cemo sve kad izadju rezultati...:D

al definitivno nismo imali srice,jer se ove godine kolokvij puuuuno razlikova od kolokvija proslih godina..:(
ma stvar je u tome da su mogli samo rec da nece ta pitanja bit u kolokviju,,a ne kazu nam da su na netu pitanja koja ce bit-i naravno-svi samo to i nauce...i kakve su to --lazi--??? napisu da je 10 pitanja,vecina na zaokruzivanje,,a bude ih 12,i od toga 3 na zaokruzivanje..mislim da bi bilo u redu stavit na net kako treba...Sad
... mislim da je kolokvij moga bit puno laksi,,dosta ljudi se zali da su katastrofa rjesili...al vidit cemo sve kad izadju rezultati...Very Happy

al definitivno nismo imali srice,jer se ove godine kolokvij puuuuno razlikova od kolokvija proslih godina..Sad

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 71 - 47

PostPostano: 23:05 čet, 5. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel ti shvačaš da ovo što pišeš da su čiste gluposti ? niti jedan profesor ne daje pitanja na web i da onda samo njih koristi. to je bilo vise da znate o cemu bi se radilo. pa nema profesor spremljena pitanja koja su ista svake godine.
a i koliko su mi kolege pricale pitanja nisu bila ni teška. Prošle godine se nitko nije žalio na vrijeme pisanja teorijskog djela i nitko nije ni pisao 10 min !! vecina ih je bila gotova i prije.
Skuzi da to vise nije srednja škola i da ti profesor nebude dal pitanja na tacni. makar u srednjoj bi čak i odgovore dali :S ( ovisi kako di ) ali to nemoj očekivati ovdje. Vama neke stvari nisu bile jasne i tek ste jučer išli pitat kako da rijesite to a to tako nejde. Ako niste do sad skuzili nemozete se pocet ucit dan dva prije kolokvija jer nebudete stigli. Ako ne vjerujete pitajte kolege koji s vama slušaju neke kolegije jer su isto tako radili. Ja sam isto jedan kolegij pal samo zbog toga i naucil sam se pameti. Sad mi je dosadno jer sam se svaki dan ucil po sat, sat i pol i netrebam se ucit vise. tu i tamo ponovim malo ali mi je u principu dosadno.

@ttupiloo -> lazi ? :D
znate sto ? :D Čiste savjesti cu vam reci jednu stvar :D
VI NISTE NORMALNI :D
jeste smjesni dapače ali normalni niste :D
Ucite se rade za sljedeci kolokvij a ja idem trosit svoje vrijeme pametnije nego svadajuci se s vama oko kolegija koji je vise nego lagan.
jel ti shvačaš da ovo što pišeš da su čiste gluposti ? niti jedan profesor ne daje pitanja na web i da onda samo njih koristi. to je bilo vise da znate o cemu bi se radilo. pa nema profesor spremljena pitanja koja su ista svake godine.
a i koliko su mi kolege pricale pitanja nisu bila ni teška. Prošle godine se nitko nije žalio na vrijeme pisanja teorijskog djela i nitko nije ni pisao 10 min !! vecina ih je bila gotova i prije.
Skuzi da to vise nije srednja škola i da ti profesor nebude dal pitanja na tacni. makar u srednjoj bi čak i odgovore dali :S ( ovisi kako di ) ali to nemoj očekivati ovdje. Vama neke stvari nisu bile jasne i tek ste jučer išli pitat kako da rijesite to a to tako nejde. Ako niste do sad skuzili nemozete se pocet ucit dan dva prije kolokvija jer nebudete stigli. Ako ne vjerujete pitajte kolege koji s vama slušaju neke kolegije jer su isto tako radili. Ja sam isto jedan kolegij pal samo zbog toga i naucil sam se pameti. Sad mi je dosadno jer sam se svaki dan ucil po sat, sat i pol i netrebam se ucit vise. tu i tamo ponovim malo ali mi je u principu dosadno.

@ttupiloo -> lazi ? Very Happy
znate sto ? Very Happy Čiste savjesti cu vam reci jednu stvar Very Happy
VI NISTE NORMALNI Very Happy
jeste smjesni dapače ali normalni niste Very Happy
Ucite se rade za sljedeci kolokvij a ja idem trosit svoje vrijeme pametnije nego svadajuci se s vama oko kolegija koji je vise nego lagan.

[Vrh]
sylar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 18 - 14

PostPostano: 0:18 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dragi kolege, niste više u srednjoj školi i nećete dobiti sve na pladnju, najbolje bi bilo da profesori stave jedno dva tjedna prije zadatke koji će bit na kolokviju (naravno riješene) da se stigne naučit. Baš je ovako glupo kad se ne zna šta će bit u kolokviju. Idite na predavanja, slušajte, bar prof Igaly kaže sve i objasni, zato se prestanite žalit na takve gluposti (''mislim da je glupo što nije stavio one zadatke s neta'' malo je djetinjasto takvo razmišljanje).
:D
Dragi kolege, niste više u srednjoj školi i nećete dobiti sve na pladnju, najbolje bi bilo da profesori stave jedno dva tjedna prije zadatke koji će bit na kolokviju (naravno riješene) da se stigne naučit. Baš je ovako glupo kad se ne zna šta će bit u kolokviju. Idite na predavanja, slušajte, bar prof Igaly kaže sve i objasni, zato se prestanite žalit na takve gluposti (''mislim da je glupo što nije stavio one zadatke s neta'' malo je djetinjasto takvo razmišljanje).
Very Happy

thomary
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 15 - 0

PostPostano: 3:18 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Po meni je sitina da je za teorijski dio danas bilo naknap 10 min... u principu sam sve odgovorila, ali sam cijelo vrijeme pisala, i da sam imala koju minutu vise, vjerojatno bih neke stvari bolje objasnila...
Ali pitanja na teorijskom dijelu i nisu bila tako teska...

a sto se tice prakticnog dijela, (osim zaglavlja i podnozja s cim su se ljudi mucili), sve je sotalo bilo jednostavno i mogao je svatko, bas svatko rijesiti ...
Prosle godine je cini mi se bilo puno vise sitnica koje se trebalo napraviti.

doista, morate oriznati da je jednio "tesko" bilo s tim zaglavljima i podnozjem.

No, ne znam niti sto ste ocekivali. Cinio vam se toliko lagan kolegij i ocekivali ste svi da cete imati 5 iz njega???

Mislim da se za peticu na ovom fakultetu iz bilo kojeg kolegija mora malo vise potruditi od sjest 2 sata za racunalo i nastrebat 30-ak pitanja...

Da ste citali predavnja, skoro sva teorijska pitanja ste mogli tamo pronaci... I onda se nemojte nista buniti.
Ako ste htjeli samo tako zaraditi 5-icu, ocito ste se prevarili, sad znate da to ne ide tako, i umjesto da sada prigovarate, pokrijte se po glavi i za iduci put znate da treba malo vise raditi i barem procitati predavanja.

Bez uvrede ikome.
:)
Po meni je sitina da je za teorijski dio danas bilo naknap 10 min... u principu sam sve odgovorila, ali sam cijelo vrijeme pisala, i da sam imala koju minutu vise, vjerojatno bih neke stvari bolje objasnila...
Ali pitanja na teorijskom dijelu i nisu bila tako teska...

a sto se tice prakticnog dijela, (osim zaglavlja i podnozja s cim su se ljudi mucili), sve je sotalo bilo jednostavno i mogao je svatko, bas svatko rijesiti ...
Prosle godine je cini mi se bilo puno vise sitnica koje se trebalo napraviti.

doista, morate oriznati da je jednio "tesko" bilo s tim zaglavljima i podnozjem.

No, ne znam niti sto ste ocekivali. Cinio vam se toliko lagan kolegij i ocekivali ste svi da cete imati 5 iz njega???

Mislim da se za peticu na ovom fakultetu iz bilo kojeg kolegija mora malo vise potruditi od sjest 2 sata za racunalo i nastrebat 30-ak pitanja...

Da ste citali predavnja, skoro sva teorijska pitanja ste mogli tamo pronaci... I onda se nemojte nista buniti.
Ako ste htjeli samo tako zaraditi 5-icu, ocito ste se prevarili, sad znate da to ne ide tako, i umjesto da sada prigovarate, pokrijte se po glavi i za iduci put znate da treba malo vise raditi i barem procitati predavanja.

Bez uvrede ikome.
Smile

[Vrh]
Anna Lee
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 9

PostPostano: 8:39 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma bilo je simpaticno :D

u nasoj grupi je bila ona zezancija sa sustavom, kad se nitko nije mogo ulogirat itd, al ajd, dogada se.
ugl, malo je bilo funny, reko nam je prof da spremamo dokument tam u onaj public folder i da svako malo kliknemo save tak da nam se ne izbrise ak nes krepa. a tam onda vidis kak cijela dvorana sejva "galeba jonathana" :lol:
a teorija...cmon, opce nije bilo tak strasno. ak se imalo sluzis kompom, znao si vecinu.
ma bilo je simpaticno Very Happy

u nasoj grupi je bila ona zezancija sa sustavom, kad se nitko nije mogo ulogirat itd, al ajd, dogada se.
ugl, malo je bilo funny, reko nam je prof da spremamo dokument tam u onaj public folder i da svako malo kliknemo save tak da nam se ne izbrise ak nes krepa. a tam onda vidis kak cijela dvorana sejva "galeba jonathana" Laughing
a teorija...cmon, opce nije bilo tak strasno. ak se imalo sluzis kompom, znao si vecinu.

Biby
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 11:17 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni je debilno što su se neke grupe mogle slušiti kompom za vrijeme pisanja teorije.... znači mogli su otići i vidjeti programe Offica ili tak nekaj... nije to puno... ali nije fer prema ostalima koji to nisu mogli jer meni se recimo dogodilo da se nisam mogla sjetiti kak se točno piše ime programa....
meni je debilno što su se neke grupe mogle slušiti kompom za vrijeme pisanja teorije.... znači mogli su otići i vidjeti programe Offica ili tak nekaj... nije to puno... ali nije fer prema ostalima koji to nisu mogli jer meni se recimo dogodilo da se nisam mogla sjetiti kak se točno piše ime programa....

[Vrh]
z3h
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 4

PostPostano: 13:03 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ljudi pa sto vi mislite di ste vi....nije da podcijenjujem neke fakultete...ali ovo nije ekonomija i takvi srodni fakulteti di se da sve samo tako nastrebati..studirate matematiku, koristite se mozgom onda...svi bi sve na gotovo bez da se trudite....ako tako mislite onda ste defnitivno fulali faks i profesiju.... :!: :!: :!: :!:
ljudi pa sto vi mislite di ste vi....nije da podcijenjujem neke fakultete...ali ovo nije ekonomija i takvi srodni fakulteti di se da sve samo tako nastrebati..studirate matematiku, koristite se mozgom onda...svi bi sve na gotovo bez da se trudite....ako tako mislite onda ste defnitivno fulali faks i profesiju.... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

[Vrh]
lucky5
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 15:19 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam bila na svim predavanjima,skinula sa interneta predavanja s kojih je profesor radio i naucila ih..za neka pitanja nisam imala pojma jer u srednjoj nisam imala informatiku!tako da preracunaj gigabajte i takve stvari ja nisam imala priliku naucit!...ja sam svjesna da sam dosla na faks i da tu treba rada duplo,ali mi je isto tako žalosno što na stranici ovog kolegija ja dobijem uputu pogledaj prošlogodišnje kolokvije,tako nešto slicno ce biti,samo sto ove godine nije bilo nista slicno...ali ok,kao sto ste rekli na faksu smo pa je to sve normalno...
ja sam bila na svim predavanjima,skinula sa interneta predavanja s kojih je profesor radio i naucila ih..za neka pitanja nisam imala pojma jer u srednjoj nisam imala informatiku!tako da preracunaj gigabajte i takve stvari ja nisam imala priliku naucit!...ja sam svjesna da sam dosla na faks i da tu treba rada duplo,ali mi je isto tako žalosno što na stranici ovog kolegija ja dobijem uputu pogledaj prošlogodišnje kolokvije,tako nešto slicno ce biti,samo sto ove godine nije bilo nista slicno...ali ok,kao sto ste rekli na faksu smo pa je to sve normalno...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku AIM YIM MSNM
Anna Lee
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 9

PostPostano: 15:24 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="z3h"]ljudi pa sto vi mislite di ste vi....nije da podcijenjujem neke fakultete...ali [b]ovo nije ekonomija[/b] i takvi srodni fakulteti di se da sve samo tako nastrebati..studirate matematiku, koristite se mozgom onda...svi bi sve na gotovo bez da se trudite....ako tako mislite onda ste defnitivno fulali faks i profesiju.... :!: :!: :!: :!:[/quote]

e najdraze mi je kad se nadu ovakvi. sta ti znas o ekonomiji, molim te? reci mi, kako je to tamo?
z3h (napisa):
ljudi pa sto vi mislite di ste vi....nije da podcijenjujem neke fakultete...ali ovo nije ekonomija i takvi srodni fakulteti di se da sve samo tako nastrebati..studirate matematiku, koristite se mozgom onda...svi bi sve na gotovo bez da se trudite....ako tako mislite onda ste defnitivno fulali faks i profesiju.... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

e najdraze mi je kad se nadu ovakvi. sta ti znas o ekonomiji, molim te? reci mi, kako je to tamo?

pravipurger
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 37 - 8

PostPostano: 16:28 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Umjesto da tu trabunjate mrš učit ostalo je još 2 kolokvija :D
Umjesto da tu trabunjate mrš učit ostalo je još 2 kolokvija Very Happy

No, you clearly don’t know who you’re talking to, so let me clue you in: I am not in danger, Skylar. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks.
[Vrh]
daisy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 1

PostPostano: 16:30 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

istina:) excel nas ceka :)

btw, pravipurger- signature! lom :)
istina:) excel nas ceka Smile

btw, pravipurger- signature! lom Smile

[Vrh]
lost_soul
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 6

PostPostano: 16:57 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

a mene još uvijek zanima kad će biti rezultati...

:D :D
a mene još uvijek zanima kad će biti rezultati...

Very Happy Very Happy

[Vrh]
tinker bell
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 17:07 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

e i mene isto :D jel zna neko??
e i mene isto Very Happy jel zna neko??

[Vrh]
z3h
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 4

PostPostano: 17:22 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anna Lee"][quote="z3h"]ljudi pa sto vi mislite di ste vi....nije da podcijenjujem neke fakultete...ali [b]ovo nije ekonomija[/b] i takvi srodni fakulteti di se da sve samo tako nastrebati..studirate matematiku, koristite se mozgom onda...svi bi sve na gotovo bez da se trudite....ako tako mislite onda ste defnitivno fulali faks i profesiju.... :!: :!: :!: :!:[/quote]

e najdraze mi je kad se nadu ovakvi. sta ti znas o ekonomiji, molim te? reci mi, kako je to tamo?[/quote]

kakvi ovakvi???? sto ti nije jasno? naveo sam ekonomiju kao primjer fakulteta koji ljudi misle upsati i zavrsiti na nacin da se sredjuju i da ih roditelji financiraju pa zavrse...i ako mislis pametovati definitivno si fulala fakultet.... :D :D :D :D
Anna Lee (napisa):
z3h (napisa):

kakvi ovakvi???? sto ti nije jasno? naveo sam ekonomiju kao primjer fakulteta koji ljudi misle upsati i zavrsiti na nacin da se sredjuju i da ih roditelji financiraju pa zavrse...i ako mislis pametovati definitivno si fulala fakultet.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

[Vrh]
daisy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 1

PostPostano: 17:29 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ee, nemojte se prepirat. nismo tu dosli omalovazavat druge fakultete. i necemo generalizirat. :peace:
i to je off topic :)
ee, nemojte se prepirat. nismo tu dosli omalovazavat druge fakultete. i necemo generalizirat. Mir, mir, mir, do neba...
i to je off topic Smile

[Vrh]
Anna Lee
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 9

PostPostano: 17:39 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="z3h"]
kakvi ovakvi???? sto ti nije jasno? naveo sam ekonomiju kao primjer fakulteta koji ljudi misle upsati i zavrsiti na nacin da se sredjuju i da ih roditelji financiraju pa zavrse...i ako mislis pametovati definitivno si fulala fakultet.... :D :D :D :D[/quote]

takvi, da, koji misle da je ekonomija takva da se ljudi sreduju i cekaju da ih mamica i tatica financiraju.
enivej, nemas pojma kolko sam se na ekonomiji naslusala pljuvanja po pmfu. svi misle da je njihov faks najbolji, da su oni najpametniji i da najvise uce i jasno mi je to.
ali odgovorno tvrdim da ekonomija (ako te ne zadovoljava prosjek 2,0) nije lagan fakultet i ne sastoji se od skriptica od 5 str, sto god ti mislio. over and out.
z3h (napisa):

kakvi ovakvi???? sto ti nije jasno? naveo sam ekonomiju kao primjer fakulteta koji ljudi misle upsati i zavrsiti na nacin da se sredjuju i da ih roditelji financiraju pa zavrse...i ako mislis pametovati definitivno si fulala fakultet.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

takvi, da, koji misle da je ekonomija takva da se ljudi sreduju i cekaju da ih mamica i tatica financiraju.
enivej, nemas pojma kolko sam se na ekonomiji naslusala pljuvanja po pmfu. svi misle da je njihov faks najbolji, da su oni najpametniji i da najvise uce i jasno mi je to.
ali odgovorno tvrdim da ekonomija (ako te ne zadovoljava prosjek 2,0) nije lagan fakultet i ne sastoji se od skriptica od 5 str, sto god ti mislio. over and out.

pravipurger
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 37 - 8

PostPostano: 17:58 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bla bla bla možda nećete na sljedećem kolokviju kukat ak se ostavite foruma? Bilo je teže nek kaj smo očekivali i kaj sad... Učimo na greškama... Aj ti tuppilo i ekipa kaj misli da profesor laže recite mu to u lice, ako ikada budete na predavanju :D

(i da ekonomija je težak faks; citiram ekonomisticu: znaš kak mi je matiša teška učimo... tntntntnnt... KAMATNI RAČUN) ;)
Bla bla bla možda nećete na sljedećem kolokviju kukat ak se ostavite foruma? Bilo je teže nek kaj smo očekivali i kaj sad... Učimo na greškama... Aj ti tuppilo i ekipa kaj misli da profesor laže recite mu to u lice, ako ikada budete na predavanju Very Happy

(i da ekonomija je težak faks; citiram ekonomisticu: znaš kak mi je matiša teška učimo... tntntntnnt... KAMATNI RAČUN) Wink

No, you clearly don’t know who you’re talking to, so let me clue you in: I am not in danger, Skylar. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks.
[Vrh]
I&M...B
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 19:22 pet, 6. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nije uredu da pljujes po drugim fakultetima..svako ima pravo na svoj izbor i nitko nije manje vrijedan jer je na faksu koji se tebi ne svida...i kad smo kod toga,na ekonomiji matematika nije primaran predmet pa ni nemora biti toliko komplicirana kao nasa,a i postoje ljudi kojima je kamatni racun težak,sto mozda nemozes shvatit posto studiras matematiku...i zato je njima lagano nesto drugo sto je mozda tebi tesko... victory peace
Nije uredu da pljujes po drugim fakultetima..svako ima pravo na svoj izbor i nitko nije manje vrijedan jer je na faksu koji se tebi ne svida...i kad smo kod toga,na ekonomiji matematika nije primaran predmet pa ni nemora biti toliko komplicirana kao nasa,a i postoje ljudi kojima je kamatni racun težak,sto mozda nemozes shvatit posto studiras matematiku...i zato je njima lagano nesto drugo sto je mozda tebi tesko... Pooobjeeedaaaa!!! Mir, mir, mir, do neba...

[Vrh]
domokun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 0:07 sub, 7. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da kolokvij nije bio tezak, ali ni lagan, onako, neka zlatna sredina.
Sto se tice teorijskog dijela, pitanja su bila sasvim u redu, to je u biti sve opca kultura, i imali smo sasvim dovoljno vremena za sve napisat, zaokruzit, nadopunit i slicno.
A sto se prakticnog dijela tice, istina, to sa zaglavljima i podnozjima je bilo malo zeznuto, al se sve dalo sredit bez ikakih problema.

I ne mozete rec da nije u redu, da nije posteno i slicno sto nam profesor nije dao pitanja i zadatke koja su bila u proslim kolokvijima. On ima pravo dat sta oce od gradiva koje smo obradili na predavanjima, a koliko se sjecam, sve smo mi ovo obradili, tak da prestanite kukat, malo vise slusat na predavanjima i gg. ;)

Pozdrav!

Eo vam cevapi i pivo svima!

:pc: :pivca:
Mislim da kolokvij nije bio tezak, ali ni lagan, onako, neka zlatna sredina.
Sto se tice teorijskog dijela, pitanja su bila sasvim u redu, to je u biti sve opca kultura, i imali smo sasvim dovoljno vremena za sve napisat, zaokruzit, nadopunit i slicno.
A sto se prakticnog dijela tice, istina, to sa zaglavljima i podnozjima je bilo malo zeznuto, al se sve dalo sredit bez ikakih problema.

I ne mozete rec da nije u redu, da nije posteno i slicno sto nam profesor nije dao pitanja i zadatke koja su bila u proslim kolokvijima. On ima pravo dat sta oce od gradiva koje smo obradili na predavanjima, a koliko se sjecam, sve smo mi ovo obradili, tak da prestanite kukat, malo vise slusat na predavanjima i gg. Wink

Pozdrav!

Eo vam cevapi i pivo svima!

Pravi cevapi Malo pivce za zivce

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum