Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
daisy Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ttupiloo Gost
|
Postano: 23:01 čet, 5. 11. 2009 Naslov: i |
|
|
ma stvar je u tome da su mogli samo rec da nece ta pitanja bit u kolokviju,,a ne kazu nam da su na netu pitanja koja ce bit-i naravno-svi samo to i nauce...i kakve su to --lazi--??? napisu da je 10 pitanja,vecina na zaokruzivanje,,a bude ih 12,i od toga 3 na zaokruzivanje..mislim da bi bilo u redu stavit na net kako treba...:(
... mislim da je kolokvij moga bit puno laksi,,dosta ljudi se zali da su katastrofa rjesili...al vidit cemo sve kad izadju rezultati...:D
al definitivno nismo imali srice,jer se ove godine kolokvij puuuuno razlikova od kolokvija proslih godina..:(
ma stvar je u tome da su mogli samo rec da nece ta pitanja bit u kolokviju,,a ne kazu nam da su na netu pitanja koja ce bit-i naravno-svi samo to i nauce...i kakve su to --lazi--??? napisu da je 10 pitanja,vecina na zaokruzivanje,,a bude ih 12,i od toga 3 na zaokruzivanje..mislim da bi bilo u redu stavit na net kako treba...
... mislim da je kolokvij moga bit puno laksi,,dosta ljudi se zali da su katastrofa rjesili...al vidit cemo sve kad izadju rezultati...
al definitivno nismo imali srice,jer se ove godine kolokvij puuuuno razlikova od kolokvija proslih godina..
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sylar Forumaš(ica)

|
Postano: 0:18 pet, 6. 11. 2009 Naslov: |
|
|
Dragi kolege, niste više u srednjoj školi i nećete dobiti sve na pladnju, najbolje bi bilo da profesori stave jedno dva tjedna prije zadatke koji će bit na kolokviju (naravno riješene) da se stigne naučit. Baš je ovako glupo kad se ne zna šta će bit u kolokviju. Idite na predavanja, slušajte, bar prof Igaly kaže sve i objasni, zato se prestanite žalit na takve gluposti (''mislim da je glupo što nije stavio one zadatke s neta'' malo je djetinjasto takvo razmišljanje).
:D
Dragi kolege, niste više u srednjoj školi i nećete dobiti sve na pladnju, najbolje bi bilo da profesori stave jedno dva tjedna prije zadatke koji će bit na kolokviju (naravno riješene) da se stigne naučit. Baš je ovako glupo kad se ne zna šta će bit u kolokviju. Idite na predavanja, slušajte, bar prof Igaly kaže sve i objasni, zato se prestanite žalit na takve gluposti (''mislim da je glupo što nije stavio one zadatke s neta'' malo je djetinjasto takvo razmišljanje).
_________________ ...we die and world will be poor for it...
|
|
[Vrh] |
|
thomary Forumaš(ica)

|
Postano: 3:18 pet, 6. 11. 2009 Naslov: |
|
|
Po meni je sitina da je za teorijski dio danas bilo naknap 10 min... u principu sam sve odgovorila, ali sam cijelo vrijeme pisala, i da sam imala koju minutu vise, vjerojatno bih neke stvari bolje objasnila...
Ali pitanja na teorijskom dijelu i nisu bila tako teska...
a sto se tice prakticnog dijela, (osim zaglavlja i podnozja s cim su se ljudi mucili), sve je sotalo bilo jednostavno i mogao je svatko, bas svatko rijesiti ...
Prosle godine je cini mi se bilo puno vise sitnica koje se trebalo napraviti.
doista, morate oriznati da je jednio "tesko" bilo s tim zaglavljima i podnozjem.
No, ne znam niti sto ste ocekivali. Cinio vam se toliko lagan kolegij i ocekivali ste svi da cete imati 5 iz njega???
Mislim da se za peticu na ovom fakultetu iz bilo kojeg kolegija mora malo vise potruditi od sjest 2 sata za racunalo i nastrebat 30-ak pitanja...
Da ste citali predavnja, skoro sva teorijska pitanja ste mogli tamo pronaci... I onda se nemojte nista buniti.
Ako ste htjeli samo tako zaraditi 5-icu, ocito ste se prevarili, sad znate da to ne ide tako, i umjesto da sada prigovarate, pokrijte se po glavi i za iduci put znate da treba malo vise raditi i barem procitati predavanja.
Bez uvrede ikome.
:)
Po meni je sitina da je za teorijski dio danas bilo naknap 10 min... u principu sam sve odgovorila, ali sam cijelo vrijeme pisala, i da sam imala koju minutu vise, vjerojatno bih neke stvari bolje objasnila...
Ali pitanja na teorijskom dijelu i nisu bila tako teska...
a sto se tice prakticnog dijela, (osim zaglavlja i podnozja s cim su se ljudi mucili), sve je sotalo bilo jednostavno i mogao je svatko, bas svatko rijesiti ...
Prosle godine je cini mi se bilo puno vise sitnica koje se trebalo napraviti.
doista, morate oriznati da je jednio "tesko" bilo s tim zaglavljima i podnozjem.
No, ne znam niti sto ste ocekivali. Cinio vam se toliko lagan kolegij i ocekivali ste svi da cete imati 5 iz njega???
Mislim da se za peticu na ovom fakultetu iz bilo kojeg kolegija mora malo vise potruditi od sjest 2 sata za racunalo i nastrebat 30-ak pitanja...
Da ste citali predavnja, skoro sva teorijska pitanja ste mogli tamo pronaci... I onda se nemojte nista buniti.
Ako ste htjeli samo tako zaraditi 5-icu, ocito ste se prevarili, sad znate da to ne ide tako, i umjesto da sada prigovarate, pokrijte se po glavi i za iduci put znate da treba malo vise raditi i barem procitati predavanja.
Bez uvrede ikome.
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:39 pet, 6. 11. 2009 Naslov: |
|
|
ma bilo je simpaticno :D
u nasoj grupi je bila ona zezancija sa sustavom, kad se nitko nije mogo ulogirat itd, al ajd, dogada se.
ugl, malo je bilo funny, reko nam je prof da spremamo dokument tam u onaj public folder i da svako malo kliknemo save tak da nam se ne izbrise ak nes krepa. a tam onda vidis kak cijela dvorana sejva "galeba jonathana" :lol:
a teorija...cmon, opce nije bilo tak strasno. ak se imalo sluzis kompom, znao si vecinu.
ma bilo je simpaticno
u nasoj grupi je bila ona zezancija sa sustavom, kad se nitko nije mogo ulogirat itd, al ajd, dogada se.
ugl, malo je bilo funny, reko nam je prof da spremamo dokument tam u onaj public folder i da svako malo kliknemo save tak da nam se ne izbrise ak nes krepa. a tam onda vidis kak cijela dvorana sejva "galeba jonathana"
a teorija...cmon, opce nije bilo tak strasno. ak se imalo sluzis kompom, znao si vecinu.
_________________ "The tooth fairy teaches children that they can sell body parts for money."
|
|
[Vrh] |
|
Biby Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
z3h Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
lucky5 Forumaš(ica)

|
Postano: 15:19 pet, 6. 11. 2009 Naslov: |
|
|
ja sam bila na svim predavanjima,skinula sa interneta predavanja s kojih je profesor radio i naucila ih..za neka pitanja nisam imala pojma jer u srednjoj nisam imala informatiku!tako da preracunaj gigabajte i takve stvari ja nisam imala priliku naucit!...ja sam svjesna da sam dosla na faks i da tu treba rada duplo,ali mi je isto tako žalosno što na stranici ovog kolegija ja dobijem uputu pogledaj prošlogodišnje kolokvije,tako nešto slicno ce biti,samo sto ove godine nije bilo nista slicno...ali ok,kao sto ste rekli na faksu smo pa je to sve normalno...
ja sam bila na svim predavanjima,skinula sa interneta predavanja s kojih je profesor radio i naucila ih..za neka pitanja nisam imala pojma jer u srednjoj nisam imala informatiku!tako da preracunaj gigabajte i takve stvari ja nisam imala priliku naucit!...ja sam svjesna da sam dosla na faks i da tu treba rada duplo,ali mi je isto tako žalosno što na stranici ovog kolegija ja dobijem uputu pogledaj prošlogodišnje kolokvije,tako nešto slicno ce biti,samo sto ove godine nije bilo nista slicno...ali ok,kao sto ste rekli na faksu smo pa je to sve normalno...
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
daisy Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
tinker bell Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
z3h Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
daisy Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:39 pet, 6. 11. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="z3h"]
kakvi ovakvi???? sto ti nije jasno? naveo sam ekonomiju kao primjer fakulteta koji ljudi misle upsati i zavrsiti na nacin da se sredjuju i da ih roditelji financiraju pa zavrse...i ako mislis pametovati definitivno si fulala fakultet.... :D :D :D :D[/quote]
takvi, da, koji misle da je ekonomija takva da se ljudi sreduju i cekaju da ih mamica i tatica financiraju.
enivej, nemas pojma kolko sam se na ekonomiji naslusala pljuvanja po pmfu. svi misle da je njihov faks najbolji, da su oni najpametniji i da najvise uce i jasno mi je to.
ali odgovorno tvrdim da ekonomija (ako te ne zadovoljava prosjek 2,0) nije lagan fakultet i ne sastoji se od skriptica od 5 str, sto god ti mislio. over and out.
z3h (napisa): |
kakvi ovakvi???? sto ti nije jasno? naveo sam ekonomiju kao primjer fakulteta koji ljudi misle upsati i zavrsiti na nacin da se sredjuju i da ih roditelji financiraju pa zavrse...i ako mislis pametovati definitivno si fulala fakultet....  |
takvi, da, koji misle da je ekonomija takva da se ljudi sreduju i cekaju da ih mamica i tatica financiraju.
enivej, nemas pojma kolko sam se na ekonomiji naslusala pljuvanja po pmfu. svi misle da je njihov faks najbolji, da su oni najpametniji i da najvise uce i jasno mi je to.
ali odgovorno tvrdim da ekonomija (ako te ne zadovoljava prosjek 2,0) nije lagan fakultet i ne sastoji se od skriptica od 5 str, sto god ti mislio. over and out.
_________________ "The tooth fairy teaches children that they can sell body parts for money."
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
I&M...B Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
domokun Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:07 sub, 7. 11. 2009 Naslov: |
|
|
Mislim da kolokvij nije bio tezak, ali ni lagan, onako, neka zlatna sredina.
Sto se tice teorijskog dijela, pitanja su bila sasvim u redu, to je u biti sve opca kultura, i imali smo sasvim dovoljno vremena za sve napisat, zaokruzit, nadopunit i slicno.
A sto se prakticnog dijela tice, istina, to sa zaglavljima i podnozjima je bilo malo zeznuto, al se sve dalo sredit bez ikakih problema.
I ne mozete rec da nije u redu, da nije posteno i slicno sto nam profesor nije dao pitanja i zadatke koja su bila u proslim kolokvijima. On ima pravo dat sta oce od gradiva koje smo obradili na predavanjima, a koliko se sjecam, sve smo mi ovo obradili, tak da prestanite kukat, malo vise slusat na predavanjima i gg. ;)
Pozdrav!
Eo vam cevapi i pivo svima!
:pc: :pivca:
Mislim da kolokvij nije bio tezak, ali ni lagan, onako, neka zlatna sredina.
Sto se tice teorijskog dijela, pitanja su bila sasvim u redu, to je u biti sve opca kultura, i imali smo sasvim dovoljno vremena za sve napisat, zaokruzit, nadopunit i slicno.
A sto se prakticnog dijela tice, istina, to sa zaglavljima i podnozjima je bilo malo zeznuto, al se sve dalo sredit bez ikakih problema.
I ne mozete rec da nije u redu, da nije posteno i slicno sto nam profesor nije dao pitanja i zadatke koja su bila u proslim kolokvijima. On ima pravo dat sta oce od gradiva koje smo obradili na predavanjima, a koliko se sjecam, sve smo mi ovo obradili, tak da prestanite kukat, malo vise slusat na predavanjima i gg.
Pozdrav!
Eo vam cevapi i pivo svima!
_________________ Life is complex: it has both real and imaginary components.
|
|
[Vrh] |
|
|