Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Ćevapi ili burek, pitanje je sad!
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:22 sri, 7. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"] :cry: A ja ga jeo u Njemackoj... Hvala na obavjesti :D , moram to ispraviti! :klopa: (u Francuskoj nadam se, al to je vec druga prica :OT: )[/quote]

:OT: A ti si i meni nesto obecao na ovom topicu... :twisted:

:pm:
steelworker (napisa):
Crying or Very sad A ja ga jeo u Njemackoj... Hvala na obavjesti Very Happy , moram to ispraviti! Dosli cevapi!!!! (u Francuskoj nadam se, al to je vec druga prica Off-topic )

Off-topic A ti si i meni nesto obecao na ovom topicu... Twisted Evil

Poziv za preseljenje u Private Message

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 22:11 sri, 7. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"][quote="Edo"]Kebab je, kao sto svi znate, tradicionalo jelo u Turaka i Grka (u grka se zove giros, ali isto je to, Turci i Grci , una faccia una razza). Originalno bi se trebao sastojati od tankih snita junetine i janjetine (ovcetine) nabijenih na razanj. Kako se razanj vrti, tako se rezu vanjski slojevi mesa.[/quote]

Kad smo kod Balkana & Bliskog istoka, zanima me kak' ekipa stoji s [i]baklavom[/i]?[/quote]

ja se mogu pohvalit da sam giros jela u grckoj :) samo da provjerim kod znalaca koliko je to bila autenticna stvar: fino pocupkani komadici mesa zajedno s kapulom, pomfriem, pomama i... uh sigurno je jos nesto bilo unutra... i jako socno mmmm... e i to sve zamotano u nekakvu tortillu or samtin...

a sto se tice baklave, danas sam probala EGIPATSKU baklavu... jel' bila egipatska... mislim da da... aha :) na jednom finom mjestu gdje se sami zdravi kolaci papaju i sve je jepo i slatko... i gdje je super papat i vidit da se tu svi osjecaju super, od klinaca preko grungera, usminkanih djevojki i bracnih parova pa do penzica... enivej, baklava je bila veoma slatka, dobije se sa snitom limuna i onda onako fino zakisi... bas je bila super... mada mi je malo tesko isla jer sam vec prije toga pojela vocni parfe... s PRAVIM VOCEM! S OKUSOM VOCA! eee... pa nema to svugdi :)
Crni (napisa):
Edo (napisa):
Kebab je, kao sto svi znate, tradicionalo jelo u Turaka i Grka (u grka se zove giros, ali isto je to, Turci i Grci , una faccia una razza). Originalno bi se trebao sastojati od tankih snita junetine i janjetine (ovcetine) nabijenih na razanj. Kako se razanj vrti, tako se rezu vanjski slojevi mesa.

Kad smo kod Balkana & Bliskog istoka, zanima me kak' ekipa stoji s baklavom?

ja se mogu pohvalit da sam giros jela u grckoj Smile samo da provjerim kod znalaca koliko je to bila autenticna stvar: fino pocupkani komadici mesa zajedno s kapulom, pomfriem, pomama i... uh sigurno je jos nesto bilo unutra... i jako socno mmmm... e i to sve zamotano u nekakvu tortillu or samtin...

a sto se tice baklave, danas sam probala EGIPATSKU baklavu... jel' bila egipatska... mislim da da... aha Smile na jednom finom mjestu gdje se sami zdravi kolaci papaju i sve je jepo i slatko... i gdje je super papat i vidit da se tu svi osjecaju super, od klinaca preko grungera, usminkanih djevojki i bracnih parova pa do penzica... enivej, baklava je bila veoma slatka, dobije se sa snitom limuna i onda onako fino zakisi... bas je bila super... mada mi je malo tesko isla jer sam vec prije toga pojela vocni parfe... s PRAVIM VOCEM! S OKUSOM VOCA! eee... pa nema to svugdi Smile

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 14:43 čet, 8. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]na jednom finom mjestu gdje se sami zdravi kolaci papaju i sve je jepo i slatko... i gdje je super papat i vidit da se tu svi osjecaju super, od klinaca preko grungera, usminkanih djevojki i bracnih parova pa do penzica...[/quote]

jel to ona wannabe kucica iz Ivice i Marice (tj vjesticina kuca) u kojoj rade iskljucivo sa prirodnim, uglavnom zdravijim secerima (smedji) u Tkalcicevoj?

ono, cula sam za to, ali jos nisam bila tamo... i nekako me ne privlace ti 'zdravi' kolaci... ali vjerujem da cu jednom probati.... volontiras? :g:
koryanshea (napisa):
na jednom finom mjestu gdje se sami zdravi kolaci papaju i sve je jepo i slatko... i gdje je super papat i vidit da se tu svi osjecaju super, od klinaca preko grungera, usminkanih djevojki i bracnih parova pa do penzica...

jel to ona wannabe kucica iz Ivice i Marice (tj vjesticina kuca) u kojoj rade iskljucivo sa prirodnim, uglavnom zdravijim secerima (smedji) u Tkalcicevoj?

ono, cula sam za to, ali jos nisam bila tamo... i nekako me ne privlace ti 'zdravi' kolaci... ali vjerujem da cu jednom probati.... volontiras? Mr. Green

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 23:18 čet, 8. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]jel to ona wannabe kucica iz Ivice i Marice (tj vjesticina kuca) u kojoj rade iskljucivo sa prirodnim, uglavnom zdravijim secerima (smedji) u Tkalcicevoj?

ono, cula sam za to, ali jos nisam bila tamo... i nekako me ne privlace ti 'zdravi' kolaci... ali vjerujem da cu jednom probati.... volontiras? :g:[/quote]

kako mislis, ne privlace? to su SUPER KOLACI... moras probat maricin kolac... vodim te cim stignem! nemoj mislit da su manje ukusni od bilokojih drugih kolaca samo zato sto su healthy djir... ali nisu bas za studentski dzep, barem ne cesto. povremeno se da zasladit zivot :) a inace se uvik moze kupit choco chips :)
Nesi (napisa):

ono, cula sam za to, ali jos nisam bila tamo... i nekako me ne privlace ti 'zdravi' kolaci... ali vjerujem da cu jednom probati.... volontiras? Mr. Green

kako mislis, ne privlace? to su SUPER KOLACI... moras probat maricin kolac... vodim te cim stignem! nemoj mislit da su manje ukusni od bilokojih drugih kolaca samo zato sto su healthy djir... ali nisu bas za studentski dzep, barem ne cesto. povremeno se da zasladit zivot Smile a inace se uvik moze kupit choco chips Smile

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 19:16 sub, 10. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"] a inace se uvik moze kupit choco chips :)[/quote]

ovo zvuci dovoljno zanimljiivo za probati :g:
koryanshea (napisa):
a inace se uvik moze kupit choco chips Smile

ovo zvuci dovoljno zanimljiivo za probati Mr. Green

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum