Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ddmit Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 0:01 sri, 21. 4. 2004 Naslov: |
|
|
Ja osobno cuo i jedno i drugo :?
Ja osobno cuo i jedno i drugo
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 1:18 sri, 21. 4. 2004 Naslov: Re: Menza na biologiji |
|
|
[quote="ddmit"]Kolege, posto sam cuo da se otvorio konacno onaj fax do nas koji je gradjen vec 17 godina zanima me jeli ko zna da li ima nade da ce na njemu biti i menza. :cevapi:[/quote]
Ja mislim da se zgrada gradila 13 godina, a ne 17, ja sam barem tako cuo jucer na Dnevniku!
A za menzu? ak gledamo koliko im je trebalo da otvore zgradu, pa valjda jos bar toliko! :rotfl:
Realno gledano, tek na godinu! Do tad, medicina ce biti kao najbliza menza! :roll:
ddmit (napisa): | Kolege, posto sam cuo da se otvorio konacno onaj fax do nas koji je gradjen vec 17 godina zanima me jeli ko zna da li ima nade da ce na njemu biti i menza. |
Ja mislim da se zgrada gradila 13 godina, a ne 17, ja sam barem tako cuo jucer na Dnevniku!
A za menzu? ak gledamo koliko im je trebalo da otvore zgradu, pa valjda jos bar toliko!
Realno gledano, tek na godinu! Do tad, medicina ce biti kao najbliza menza!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 7:16 sri, 21. 4. 2004 Naslov: |
|
|
Pa, kad sam ja upisivao fax, na uvodnom predavanju nam je receno da ce [b]kod nas[/b] biti menza za cca 3 mjeseca... :shock: :rotfl: Nije bitno tko je to rekao, da sad ne imenujem Gandalfa... :twisted: ;)
A ovo na biologiji... :? Mi asistenti nemamo Xice. :bigcry: Zasto to nasi nisu "sredili" k'o Ekonomija? :cry:
Pa, kad sam ja upisivao fax, na uvodnom predavanju nam je receno da ce kod nas biti menza za cca 3 mjeseca... Nije bitno tko je to rekao, da sad ne imenujem Gandalfa...
A ovo na biologiji... Mi asistenti nemamo Xice. Zasto to nasi nisu "sredili" k'o Ekonomija?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 9:59 sri, 21. 4. 2004 Naslov: Re: Menza na biologiji |
|
|
[quote="filipnet"]Ja mislim da se zgrada gradila 13 godina, a ne 17, ja sam barem tako cuo jucer na Dnevniku![/quote]
Dap, i ja sam tak cul i mislim da je to tocno.
[quote="filipnet"]Realno gledano, tek na godinu! Do tad, medicina ce biti kao najbliza menza! :roll:[/quote]
:cry:
BTW, ako se dobro isplanira vrijeme i stigne na potrebne buseve, mislim da je menza na Lascini bliza!
Detaljnije? A gdje drugdje nego na Forumu ;) :
[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=6873#6873]Cumez -> klopanje... gdje i kako?[/url]
filipnet (napisa): | Ja mislim da se zgrada gradila 13 godina, a ne 17, ja sam barem tako cuo jucer na Dnevniku! |
Dap, i ja sam tak cul i mislim da je to tocno.
filipnet (napisa): | Realno gledano, tek na godinu! Do tad, medicina ce biti kao najbliza menza! |
BTW, ako se dobro isplanira vrijeme i stigne na potrebne buseve, mislim da je menza na Lascini bliza!
Detaljnije? A gdje drugdje nego na Forumu :
Cumez → klopanje... gdje i kako?
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
Zadnja promjena: steelworker; 17:14 sri, 21. 4. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:31 sri, 21. 4. 2004 Naslov: |
|
|
e pa, mene su isto zanimale takve stvarcice, pa sam se pojavio na otvorenju, nakon par pivi uletio dekanu Vickovicu i pitao ga. Po njegovim rjecima, meni osobno, iz njegovih usta...
Vec pocetkom sljedeceg semestra pocinju predavanja tamo...tj. oko pocetka desetog mjeseca...
tako ce se tada i otvoriti menza...
i isto tako on ne planira dekanat PMFa seliti gore...
i to je to
e pa, mene su isto zanimale takve stvarcice, pa sam se pojavio na otvorenju, nakon par pivi uletio dekanu Vickovicu i pitao ga. Po njegovim rjecima, meni osobno, iz njegovih usta...
Vec pocetkom sljedeceg semestra pocinju predavanja tamo...tj. oko pocetka desetog mjeseca...
tako ce se tada i otvoriti menza...
i isto tako on ne planira dekanat PMFa seliti gore...
i to je to
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
ddmit Forumaš(ica)
|
Postano: 19:41 sri, 21. 4. 2004 Naslov: Re: Menza na biologiji |
|
|
[quote="filipnet"]Ja mislim da se zgrada gradila 13 godina, a ne 17, ja sam barem tako cuo jucer na Dnevniku!
A za menzu? ak gledamo koliko im je trebalo da otvore zgradu, pa valjda jos bar toliko! :rotfl:
Realno gledano, tek na godinu! Do tad, medicina ce biti kao najbliza menza! :roll:[/quote]
Pa nemojmo biti sitnicavi kolega, bar sam zapamtio da je broj bio prost! Gledao sam i ja tada dnevnik i zacudo primjetio da je novinarka ispravno stavila matematiku na prvo mjesto u PMF-u. No posto i jesmo na prvom mjestu na PMF-u bilo bi jos bolje da menzu izgrade kod nas. Eto dozvolili bismo ovima sa medicine da jedu u njoj jer smo i mi jeli u njihovoj, ali fizicarima bi bio pristup zabranjen, iako ih ima desetak studenata na faksu. Ma to su sve pusti snovi :needsleep: .
filipnet (napisa): | Ja mislim da se zgrada gradila 13 godina, a ne 17, ja sam barem tako cuo jucer na Dnevniku!
A za menzu? ak gledamo koliko im je trebalo da otvore zgradu, pa valjda jos bar toliko!
Realno gledano, tek na godinu! Do tad, medicina ce biti kao najbliza menza! |
Pa nemojmo biti sitnicavi kolega, bar sam zapamtio da je broj bio prost! Gledao sam i ja tada dnevnik i zacudo primjetio da je novinarka ispravno stavila matematiku na prvo mjesto u PMF-u. No posto i jesmo na prvom mjestu na PMF-u bilo bi jos bolje da menzu izgrade kod nas. Eto dozvolili bismo ovima sa medicine da jedu u njoj jer smo i mi jeli u njihovoj, ali fizicarima bi bio pristup zabranjen, iako ih ima desetak studenata na faksu. Ma to su sve pusti snovi .
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
Postano: 0:24 čet, 22. 4. 2004 Naslov: Re: Menza na biologiji |
|
|
[quote="ddmit"]Eto dozvolili bismo ovima sa medicine da jedu u njoj jer smo i mi jeli u njihovoj, ali fizicarima bi bio pristup zabranjen, iako ih ima desetak studenata na faksu. Ma to su sve pusti snovi :needsleep: .[/quote]
Kao nulto: :ccc:
Kao prvo, to su sve studenske kantine, a ne kantine neke grupacije studenata. :PP
Kao drugo, ima ih vise od 10ak. :PP
Kao trece, ja bi krsio tu tvoju zabranu i svercao im hranu. :PP
Fizicari su dobri, bez obzira kaj se bas ne slazemo uvijek u znanstvenoj razmisljanju i logici s njima i cesto znamo reci [i]Ah, fizicari :nonono:[/i]. Isto tak oni vele [i]Ah, matematicari :nonono:[/i] (sve znam iz osobnog iskustva :D )
Dobro, mi mislimo (znamo :wink: ) da su matematicari najbolji 8) , ali ne razumijem cemu odmah taj neprijateljski i da ne kazem jos kakav odnos prema onima koji su drukciji. I to onima koji su nam, u jednu ruku, najbliskiji od svih ovih drukcijih. :ccc:
[i]Ladies and gentelman, Mr. Bob Harris: [b]What's so funny about peace, love and understanding?[/b][/i]
Kao cetvrto: [color=darkred][b]Nemoj flejmat[/b] fizicare! :evil: [/color]
ddmit (napisa): | Eto dozvolili bismo ovima sa medicine da jedu u njoj jer smo i mi jeli u njihovoj, ali fizicarima bi bio pristup zabranjen, iako ih ima desetak studenata na faksu. Ma to su sve pusti snovi . |
Kao nulto:
Kao prvo, to su sve studenske kantine, a ne kantine neke grupacije studenata.
Kao drugo, ima ih vise od 10ak.
Kao trece, ja bi krsio tu tvoju zabranu i svercao im hranu.
Fizicari su dobri, bez obzira kaj se bas ne slazemo uvijek u znanstvenoj razmisljanju i logici s njima i cesto znamo reci Ah, fizicari . Isto tak oni vele Ah, matematicari (sve znam iz osobnog iskustva )
Dobro, mi mislimo (znamo ) da su matematicari najbolji , ali ne razumijem cemu odmah taj neprijateljski i da ne kazem jos kakav odnos prema onima koji su drukciji. I to onima koji su nam, u jednu ruku, najbliskiji od svih ovih drukcijih.
Ladies and gentelman, Mr. Bob Harris: What's so funny about peace, love and understanding?
Kao cetvrto: Nemoj flejmat fizicare!
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:30 čet, 22. 4. 2004 Naslov: Re: Menza na biologiji |
|
|
[quote="ddmit"] ali fizicarima bi bio pristup zabranjen .[/quote]
hmm...zabranjeno voce je najsladje...
[quote="filipnet"]Neki mozda jesu cudni, ali u 98% slucajeva su uredu![/quote]
mozete li mene kao geofizicara smatrati cudnim ??? please...to mi je draze nego da sam "u redu"...
[quote="filipnet"]A zakaj ce dekanat ostat dolje? Pa zar nije plan cijeli PMF preselit na Horvatovac, tj. napravit kampus gore? [/quote]
Ne znam zasto je ( a to je rekao bar 2x dok sam ja bio pored, jednom meni, drugi put...ne meni) rekao da "on" ne planira seliti dekanat gore...
A sad dali on kao dekan ima totalnu slobodu odluke, ili se to radi na nekoj od sjednica pa je to njegov glas...ne znam...
druga cinjenica, da drugi (citaj gradjani) smatraju totalno neprihvatljivu tu ideju o seljenju. Jer ako postanu prvi (citaj brdjani) onda nisu vise u centru grada, ne vozi im tramvaj odmah pored ulaza u zgradu...
[color=blue]Kolega, zaboravili ste na Pravila ponašanja, posebno na dio:
[b]Psovanje (žargonizmi, vrijeđanje i sl.) je krajnje nepoželjno (čit. nije dozvoljeno)[/b]
Pa je tim povodom i obrisana jedna rečenica vašeg posta.
Obnovite malo znanje. :twisted:[/color]
iako sad, kako sam shvatio dolazi kemija i molekularna biologija...a onaj najtezi dio,ostataknetakovelike biologije tek dolazi...doduse jos se nije pocela graditi zgrada za njih i dekanat, ali u novom redu predavanja pise da ce se to poceti graditi 2004(2005)...
i jos jedna stvar, koja mi je nekako najlogicnija, zasto se ne bi trebao dekanat preseliti gore...zgrada dekanata nije ova sto je sad "kao" otvorena, nego bi se ta zgrada trebala tek izgraditi, pa bi seljenje sad, povlacilo seljenje opet...a zasto seliti dva puta...radije pricekati neko stoljece i preseliti sve kasnije, kad se ove "nase " zgrade budu morale renovirati zbog dotrajalosti...
ddmit (napisa): | ali fizicarima bi bio pristup zabranjen . |
hmm...zabranjeno voce je najsladje...
filipnet (napisa): | Neki mozda jesu cudni, ali u 98% slucajeva su uredu! |
mozete li mene kao geofizicara smatrati cudnim ??? please...to mi je draze nego da sam "u redu"...
filipnet (napisa): | A zakaj ce dekanat ostat dolje? Pa zar nije plan cijeli PMF preselit na Horvatovac, tj. napravit kampus gore? |
Ne znam zasto je ( a to je rekao bar 2x dok sam ja bio pored, jednom meni, drugi put...ne meni) rekao da "on" ne planira seliti dekanat gore...
A sad dali on kao dekan ima totalnu slobodu odluke, ili se to radi na nekoj od sjednica pa je to njegov glas...ne znam...
druga cinjenica, da drugi (citaj gradjani) smatraju totalno neprihvatljivu tu ideju o seljenju. Jer ako postanu prvi (citaj brdjani) onda nisu vise u centru grada, ne vozi im tramvaj odmah pored ulaza u zgradu...
Kolega, zaboravili ste na Pravila ponašanja, posebno na dio:
Psovanje (žargonizmi, vrijeđanje i sl.) je krajnje nepoželjno (čit. nije dozvoljeno)
Pa je tim povodom i obrisana jedna rečenica vašeg posta.
Obnovite malo znanje.
iako sad, kako sam shvatio dolazi kemija i molekularna biologija...a onaj najtezi dio,ostataknetakovelike biologije tek dolazi...doduse jos se nije pocela graditi zgrada za njih i dekanat, ali u novom redu predavanja pise da ce se to poceti graditi 2004(2005)...
i jos jedna stvar, koja mi je nekako najlogicnija, zasto se ne bi trebao dekanat preseliti gore...zgrada dekanata nije ova sto je sad "kao" otvorena, nego bi se ta zgrada trebala tek izgraditi, pa bi seljenje sad, povlacilo seljenje opet...a zasto seliti dva puta...radije pricekati neko stoljece i preseliti sve kasnije, kad se ove "nase " zgrade budu morale renovirati zbog dotrajalosti...
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Zivac Forumaš s poteškoćama u pisanju
Spol:
|