Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
fugolina Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
Postano: 17:27 sri, 21. 4. 2010 Naslov: |
|
|
Koliko ja znam, radi se o fakultetu i njegovoj odluci. Na biologiji ovisi koja ste generacija i do tada trebate diplomirati. Na FERu sam cuo da je 2012. rok, nisam 100% za ovu informaciju... Vjerujem da ce se cekati zadnji cas, onda pogledati stanje i broj ljudi koji su ostali i donijeti finalnu odluku.
Koliko ja znam, radi se o fakultetu i njegovoj odluci. Na biologiji ovisi koja ste generacija i do tada trebate diplomirati. Na FERu sam cuo da je 2012. rok, nisam 100% za ovu informaciju... Vjerujem da ce se cekati zadnji cas, onda pogledati stanje i broj ljudi koji su ostali i donijeti finalnu odluku.
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 20:40 sri, 21. 4. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="goranm"]Ne leži li ta odluka ultimativno na vama (fakultetu)? Koliko se sjećam, pričalo se da fakultet ima obvezu održavati ispite barem 6 godina od početka studija, a to ističe u 9.2010., zar ne?:dunno:[/quote]
Upravo tako: imamo obavezu odrzavati stare studije na zivotu [b]barem[/b] do tada. Koliko je meni poznato nigdje ne pise da se tada automatski gase. Isto tako, nije mi poznato da je bilo koje tijelo PMF+-MO donijelo odluku o gasenju starih studija.
Meni se cini da bi se takva odluka morala izglasati na FV-u. Smatram da ne bismo smjeli ugasiti stare studije preko noci, nego minimalno godinu dana prije zadnjeg dana kad netko moze diplomirati. U trenutku kad se donese odluka, volio bih da se tocno zna sto ce se dogoditi sa studentima koji ne uspiju do tada diplomirati.
goranm (napisa): | Ne leži li ta odluka ultimativno na vama (fakultetu)? Koliko se sjećam, pričalo se da fakultet ima obvezu održavati ispite barem 6 godina od početka studija, a to ističe u 9.2010., zar ne? |
Upravo tako: imamo obavezu odrzavati stare studije na zivotu barem do tada. Koliko je meni poznato nigdje ne pise da se tada automatski gase. Isto tako, nije mi poznato da je bilo koje tijelo PMF+-MO donijelo odluku o gasenju starih studija.
Meni se cini da bi se takva odluka morala izglasati na FV-u. Smatram da ne bismo smjeli ugasiti stare studije preko noci, nego minimalno godinu dana prije zadnjeg dana kad netko moze diplomirati. U trenutku kad se donese odluka, volio bih da se tocno zna sto ce se dogoditi sa studentima koji ne uspiju do tada diplomirati.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
goldy Forumaš(ica)
|
Postano: 12:35 čet, 6. 5. 2010 Naslov: |
|
|
Ljudi, ja sam u totalnoj panici, a mogu potvrditi da je dosta kolega u istoj situaciji.
Većini nas su ostali najteži ispiti (mislim na analize), a praktički imamo još 2 pokušaja.
Svakako mislim da bi se trebalo misliti na to da nam se nakon toliko truda i godina na faksu omogući da ga završimo, a ne da nas se eliminira, a toliko smo toga prošli.
Mnogi od nas već rade i paralelno pokušava završit studij, a tko to nije probao stvarno ne zna o čemu govorim.
Ovo je samo jedna molba, ako mjerodavni vide....
Ljudi, ja sam u totalnoj panici, a mogu potvrditi da je dosta kolega u istoj situaciji.
Većini nas su ostali najteži ispiti (mislim na analize), a praktički imamo još 2 pokušaja.
Svakako mislim da bi se trebalo misliti na to da nam se nakon toliko truda i godina na faksu omogući da ga završimo, a ne da nas se eliminira, a toliko smo toga prošli.
Mnogi od nas već rade i paralelno pokušava završit studij, a tko to nije probao stvarno ne zna o čemu govorim.
Ovo je samo jedna molba, ako mjerodavni vide....
|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goldy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:40 čet, 6. 5. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="goldy"]Ljudi, ja sam u totalnoj panici, a mogu potvrditi da je dosta kolega u istoj situaciji.
Ovo je samo jedna molba, ako mjerodavni vide....[/quote]
A molba je za šta točno? Imaš neke konkretne prijedloge (npr. dodatni rokovi, polaganje putem seminara, polaganje pred komisijom itd.)?
goldy (napisa): | Ljudi, ja sam u totalnoj panici, a mogu potvrditi da je dosta kolega u istoj situaciji.
Ovo je samo jedna molba, ako mjerodavni vide.... |
A molba je za šta točno? Imaš neke konkretne prijedloge (npr. dodatni rokovi, polaganje putem seminara, polaganje pred komisijom itd.)?
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
goldy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
maria Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
maria Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
buba55 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Blizzard Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:23 pon, 10. 5. 2010 Naslov: |
|
|
Za srijedu 12.5.2010 god. je najavljena sjednica VVSa, mislim da bi to bilo najzgodnije tamo pitati. Ja sam dobio poziv i zasada se namjeravam pojaviti na toj sjednici iako ne znam imam li na to više pravo ili ne, obzirom da su sada teoretski izabrani novi stud. predstavnici i da je meni mandat već odavno gotov... :roll:
Enihau, ja sam bolonjac i ne kužim se, niti se ne namjeravam praviti da kužim stari sustav tako da bi mi bilo jako zgodno (ako ću već potezati to pitanje) kada bi mi malo više objasnili ili formalizirali što to vas točno muči?, s kojim datumima bi bili zadovoljni?, mislite li uopće da je dobro da se ikakva formalna odluka o ovome donosi i ako da kojeg tipa (remember, ako se odluka donese onda nema više simo-tamo, prekratak rok itd.)?... :D
Za srijedu 12.5.2010 god. je najavljena sjednica VVSa, mislim da bi to bilo najzgodnije tamo pitati. Ja sam dobio poziv i zasada se namjeravam pojaviti na toj sjednici iako ne znam imam li na to više pravo ili ne, obzirom da su sada teoretski izabrani novi stud. predstavnici i da je meni mandat već odavno gotov...
Enihau, ja sam bolonjac i ne kužim se, niti se ne namjeravam praviti da kužim stari sustav tako da bi mi bilo jako zgodno (ako ću već potezati to pitanje) kada bi mi malo više objasnili ili formalizirali što to vas točno muči?, s kojim datumima bi bili zadovoljni?, mislite li uopće da je dobro da se ikakva formalna odluka o ovome donosi i ako da kojeg tipa (remember, ako se odluka donese onda nema više simo-tamo, prekratak rok itd.)?...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:59 pon, 10. 5. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Blizzard"]Za srijedu 12.5.2010 god. je najavljena sjednica VVSa, mislim da bi to bilo najzgodnije tamo pitati. Ja sam dobio poziv i zasada se namjeravam pojaviti na toj sjednici iako ne znam imam li na to više pravo ili ne, obzirom da su sada teoretski izabrani novi stud. predstavnici i da je meni mandat već odavno gotov... :roll:[/quote]
Pa, predstavnik si u vijecu fakulteta kojeg SZ i novoizabrani predstavnici ionako ne priznaju. U cemu je problem? ;)
Blizzard (napisa): | Za srijedu 12.5.2010 god. je najavljena sjednica VVSa, mislim da bi to bilo najzgodnije tamo pitati. Ja sam dobio poziv i zasada se namjeravam pojaviti na toj sjednici iako ne znam imam li na to više pravo ili ne, obzirom da su sada teoretski izabrani novi stud. predstavnici i da je meni mandat već odavno gotov... |
Pa, predstavnik si u vijecu fakulteta kojeg SZ i novoizabrani predstavnici ionako ne priznaju. U cemu je problem?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|