Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Blizzard Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:50 uto, 11. 5. 2010 Naslov: |
|
|
Incidenata? Kakvih incidenata? Nepostojeci predstavnici se zalagazu za studente u nepostojecim tijelima koja donose itekako postojece odluke. IMO, zasluzujete pohvalu i nagradu. ;)
Ma gle, da netko oko vaseg predstavljanja napravi problem, znacilo bi da priznaje nasa vijeca i samim time fakultet. Vjeruj mi, nema mjesta brizi.
Uostalom, "legitimnog" predstavnika jos niti jednom nisam vidio na nekom nasem vijecu. Mislim da je red da netko zastupa studente, pogotovo sto se ti ne libis uzeti rijec i objasniti i vasu stranu, upozoriti na probleme i sl.
Incidenata? Kakvih incidenata? Nepostojeci predstavnici se zalagazu za studente u nepostojecim tijelima koja donose itekako postojece odluke. IMO, zasluzujete pohvalu i nagradu.
Ma gle, da netko oko vaseg predstavljanja napravi problem, znacilo bi da priznaje nasa vijeca i samim time fakultet. Vjeruj mi, nema mjesta brizi.
Uostalom, "legitimnog" predstavnika jos niti jednom nisam vidio na nekom nasem vijecu. Mislim da je red da netko zastupa studente, pogotovo sto se ti ne libis uzeti rijec i objasniti i vasu stranu, upozoriti na probleme i sl.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
buba55 Forumaš(ica)
|
Postano: 8:59 uto, 11. 5. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Blizzard"]Za srijedu 12.5.2010 god. je najavljena sjednica VVSa, mislim da bi to bilo najzgodnije tamo pitati. Ja sam dobio poziv i zasada se namjeravam pojaviti na toj sjednici iako ne znam imam li na to više pravo ili ne, obzirom da su sada teoretski izabrani novi stud. predstavnici i da je meni mandat već odavno gotov... :roll:
Enihau, ja sam bolonjac i ne kužim se, niti se ne namjeravam praviti da kužim stari sustav tako da bi mi bilo jako zgodno (ako ću već potezati to pitanje) kada bi mi malo više objasnili ili formalizirali što to vas točno muči?, s kojim datumima bi bili zadovoljni?, mislite li uopće da je dobro da se ikakva formalna odluka o ovome donosi i ako da kojeg tipa (remember, ako se odluka donese onda nema više simo-tamo, prekratak rok itd.)?... :D[/quote]
Trenutno sad se priča samo o 30.09.2010. (do tada se moraju održavati rokovi) i mi se pitamo što će biti s onima kojima ostane par ispita ili samo jedan. Bilo je riječi da nam se kasnije više ne može izdati diploma (pokazalo se da može)...
Uglavnom, održavanje rokova poslije tog datuma će biti moguće isključivo ako fakultet tako odluči (Sveučilištu u Zagrebu je odgovorilo na upit kolegice s FFZG-a da se radi o stavu fakulteta). Kao što si vidio, fakulteti su produžili rok [b]najmanje do 30.09.2011.[/b] (mislim da je i Krcko spomenuo da se stari studiji ne bi trebali prije ugasiti). To bi značilo da bi se propisali rokovi kao i za ovu akademsku god. i trebalo bi se odlučiti što s onima koji ni tada ne diplomiraju (tu ne znam što reći jer ne poznajem dobro bolonju, ali čini mi se da bi prebacivanje unijelo zbrkui znatno produžilo studij???).
Pretpostavljam da bi se većina složila s tim datumom (ispravite me ako griješim) :?:
Znam da određivanje fiksnog datuma znači da nema promjene, ali sada već vlada panika zbog tog 30.09.2010.... Ako sam nešto propustila,...
Blizzard (napisa): | Za srijedu 12.5.2010 god. je najavljena sjednica VVSa, mislim da bi to bilo najzgodnije tamo pitati. Ja sam dobio poziv i zasada se namjeravam pojaviti na toj sjednici iako ne znam imam li na to više pravo ili ne, obzirom da su sada teoretski izabrani novi stud. predstavnici i da je meni mandat već odavno gotov...
Enihau, ja sam bolonjac i ne kužim se, niti se ne namjeravam praviti da kužim stari sustav tako da bi mi bilo jako zgodno (ako ću već potezati to pitanje) kada bi mi malo više objasnili ili formalizirali što to vas točno muči?, s kojim datumima bi bili zadovoljni?, mislite li uopće da je dobro da se ikakva formalna odluka o ovome donosi i ako da kojeg tipa (remember, ako se odluka donese onda nema više simo-tamo, prekratak rok itd.)?... |
Trenutno sad se priča samo o 30.09.2010. (do tada se moraju održavati rokovi) i mi se pitamo što će biti s onima kojima ostane par ispita ili samo jedan. Bilo je riječi da nam se kasnije više ne može izdati diploma (pokazalo se da može)...
Uglavnom, održavanje rokova poslije tog datuma će biti moguće isključivo ako fakultet tako odluči (Sveučilištu u Zagrebu je odgovorilo na upit kolegice s FFZG-a da se radi o stavu fakulteta). Kao što si vidio, fakulteti su produžili rok najmanje do 30.09.2011. (mislim da je i Krcko spomenuo da se stari studiji ne bi trebali prije ugasiti). To bi značilo da bi se propisali rokovi kao i za ovu akademsku god. i trebalo bi se odlučiti što s onima koji ni tada ne diplomiraju (tu ne znam što reći jer ne poznajem dobro bolonju, ali čini mi se da bi prebacivanje unijelo zbrkui znatno produžilo studij???).
Pretpostavljam da bi se većina složila s tim datumom (ispravite me ako griješim)
Znam da određivanje fiksnog datuma znači da nema promjene, ali sada već vlada panika zbog tog 30.09.2010.... Ako sam nešto propustila,...
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba55 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Blizzard Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba55 Forumaš(ica)
|
Postano: 11:37 ned, 16. 5. 2010 Naslov: |
|
|
Hvala ti na odgovoru!!!
Raspitivala sam se za stanje na ostalim odjelima, ali ništa konkretno - službeno nisam našla. Načula sam da će biologija također produžiti rok...
Mogu li te zamoliti da, ako nešto novo saznaš, staviš info na forum?
I još nešto, na nekim fakultetima su se pisale molbe za produženje roka koje su pripomogle ubrzavanju donošenja odluke?
Što mislite o tome, bi li pomoglo?? (Napominjem da su to fakulteti s daleko više studenata)....
Hvala ti na odgovoru!!!
Raspitivala sam se za stanje na ostalim odjelima, ali ništa konkretno - službeno nisam našla. Načula sam da će biologija također produžiti rok...
Mogu li te zamoliti da, ako nešto novo saznaš, staviš info na forum?
I još nešto, na nekim fakultetima su se pisale molbe za produženje roka koje su pripomogle ubrzavanju donošenja odluke?
Što mislite o tome, bi li pomoglo?? (Napominjem da su to fakulteti s daleko više studenata)....
|
|
[Vrh] |
|
bobica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
maria Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Allie Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
buba55 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba55 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:09 čet, 24. 6. 2010 Naslov: |
|
|
Proslu srijedu, 18.6., no ovo gore nema veze s FVom, nego s time da podsjetite prodekana da doda i taj rok. Vama treba, pa se potrudite uhvatiti ga.
Proslu srijedu, 18.6., no ovo gore nema veze s FVom, nego s time da podsjetite prodekana da doda i taj rok. Vama treba, pa se potrudite uhvatiti ga.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
vidien Forumaš(ica)
|
Postano: 15:08 čet, 24. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Proslu srijedu, 18.6., no ovo gore nema veze s FVom, nego s time da podsjetite prodekana da doda i taj rok. Vama treba, pa se potrudite uhvatiti ga.[/quote]
Prodekana sam, nevezano za ovo, trazio vise puta na faksu i poslao barem deset mailova u razdoblju od pola godine. Ni na jedan nije odgovorio, niti sam ga uspio pronaci. A vremena hodocastiti na faks u nadi da cu ga pronaci, buduci da radim, nemam. A i da ne radim, nekako mi se ne cini da bi tako trebalo biti. On napise da su konzultacije po dogovoru, dogovoriti se ne mogu i nikome nista. :roll:
Ponavljam, ni na jedan jedini mail mi nije odgovorio, ukljucujuci one koji su molili za termin konzultacija.
vsego (napisa): | Proslu srijedu, 18.6., no ovo gore nema veze s FVom, nego s time da podsjetite prodekana da doda i taj rok. Vama treba, pa se potrudite uhvatiti ga. |
Prodekana sam, nevezano za ovo, trazio vise puta na faksu i poslao barem deset mailova u razdoblju od pola godine. Ni na jedan nije odgovorio, niti sam ga uspio pronaci. A vremena hodocastiti na faks u nadi da cu ga pronaci, buduci da radim, nemam. A i da ne radim, nekako mi se ne cini da bi tako trebalo biti. On napise da su konzultacije po dogovoru, dogovoriti se ne mogu i nikome nista.
Ponavljam, ni na jedan jedini mail mi nije odgovorio, ukljucujuci one koji su molili za termin konzultacija.
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vidien Forumaš(ica)
|