Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
jp Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:40 čet, 6. 5. 2004 Naslov: Re: Rezultati kolokvija |
|
|
[quote="jp"]Kad ce biti objavljeni rezultati kolokvija, gdje se mogu naci na net-u, kad su zalbe...? Tnx![/quote]
Kao sto je receno dok se pisalo... Rezultati ce biti u ponedjeljak, a ako slucajno dodju ranije, bit ce obavijset na Forumu. 8)
Ne znam da li ce i gdje biti na Mrezi. :?
Zalbe: znat ce se u ponedjeljak. Vjerojatno su u utorak ili srijedu... :D
jp (napisa): | Kad ce biti objavljeni rezultati kolokvija, gdje se mogu naci na net-u, kad su zalbe...? Tnx! |
Kao sto je receno dok se pisalo... Rezultati ce biti u ponedjeljak, a ako slucajno dodju ranije, bit ce obavijset na Forumu.
Ne znam da li ce i gdje biti na Mrezi.
Zalbe: znat ce se u ponedjeljak. Vjerojatno su u utorak ili srijedu...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:51 pet, 7. 5. 2004 Naslov: |
|
|
Evo, preliminarni rezultati su slozeni 8) i mozete ih skinuti ovdje, kao PDF od cca 64kB. :D
Do mene su dosli u elektronskoj verziji i prije cca sat vremena ih nisam vidio na oglasnoj ploci. :? Ne znam sto je tome razlog, tako da ne garantiram da su to finalni rezultati. :-s
A kad ce biti zalbe... Znat ce se u ponedjeljak. :)
[b]Zalbe ce biti po grupama, pa pokusajte zapamtiti koju grupu ste pisali[/b] :!:
(to pise na rezultatima)
Ako netko misli komentirati kolokvij... podsjecam na Pravila ponašanja. ;)
[b]Edit:[/b] Maknuh link posto se pojavila sluzbena verzija... 8)
Evo, preliminarni rezultati su slozeni i mozete ih skinuti ovdje, kao PDF od cca 64kB.
Do mene su dosli u elektronskoj verziji i prije cca sat vremena ih nisam vidio na oglasnoj ploci. Ne znam sto je tome razlog, tako da ne garantiram da su to finalni rezultati.
A kad ce biti zalbe... Znat ce se u ponedjeljak.
Zalbe ce biti po grupama, pa pokusajte zapamtiti koju grupu ste pisali
(to pise na rezultatima)
Ako netko misli komentirati kolokvij... podsjecam na Pravila ponašanja.
Edit: Maknuh link posto se pojavila sluzbena verzija...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
Zadnja promjena: vsego; 21:49 pet, 7. 5. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Zvone Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:46 pet, 7. 5. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Zvone"]Rezultati, kao i zadaci postavljeni na kolokviju, objavljeni su i na sluzbenoj stranici Programiranja (C) ([url]http://web.math.hr/nastava/c[/url]).[/quote]
:oops: Ok, moj link vise ne radi... :-s
Zvone (napisa): | Rezultati, kao i zadaci postavljeni na kolokviju, objavljeni su i na sluzbenoj stranici Programiranja (C) (http://web.math.hr/nastava/c). |
Ok, moj link vise ne radi...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:45 uto, 11. 5. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]kad ce zalbe?[/quote]
Zar ne pise na rezultatima (na oglasnoj ploci)? :-s
Moje (grupa A) ce sutra (srijeda, 12.5) u 18:00 u sobi 209. Zvonetove (ne znam koja grupa), cini mi se, isti dan u 14:00 u "Zvjerinjaku" (ali nisam skroz siguran). Za Krunu i Igora ne znam... :(
Anonymous (napisa): | kad ce zalbe? |
Zar ne pise na rezultatima (na oglasnoj ploci)?
Moje (grupa A) ce sutra (srijeda, 12.5) u 18:00 u sobi 209. Zvonetove (ne znam koja grupa), cini mi se, isti dan u 14:00 u "Zvjerinjaku" (ali nisam skroz siguran). Za Krunu i Igora ne znam...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
@# Forumaš(ica)

|
|