Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gino Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
jejo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
maxic Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 21:32 sub, 29. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="maxic"]@ bozidarsevo i milojko
Pa nije baš svejedno, ako ja moram u utorak 1.2. navečer javiti raspored za tjedan 7.-12.2.
U potpunosti shvaćam profesore koji žele da svi pišemo zajedno završni, ali ne shvaćam zašto ne bi rekli barem dan ili dva kada možemo očekivati završni. Inače ću morati za cijeli tjedan sve jutarnje smjene izostaviti iz rasporeda jer ne znam kada da očekujem završni. A to za studentski džep nisu mali novci.
Što se tiče učenja za sami završni, to nije problem jer mislim da ćemo od trenutka objave termina imati dovoljno vremena za naučiti.[/quote]
E ne znam kolko ti je to pametno, jer je prošle godine završni bio u 4 popodne :wink:
[url]http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=14412[/url]
mislim, ne znam hoće tako biti i ove godine, al ono... nemoj uzet zdravo za gotovo da ce bit ujutro :)
maxic (napisa): | @ bozidarsevo i milojko
Pa nije baš svejedno, ako ja moram u utorak 1.2. navečer javiti raspored za tjedan 7.-12.2.
U potpunosti shvaćam profesore koji žele da svi pišemo zajedno završni, ali ne shvaćam zašto ne bi rekli barem dan ili dva kada možemo očekivati završni. Inače ću morati za cijeli tjedan sve jutarnje smjene izostaviti iz rasporeda jer ne znam kada da očekujem završni. A to za studentski džep nisu mali novci.
Što se tiče učenja za sami završni, to nije problem jer mislim da ćemo od trenutka objave termina imati dovoljno vremena za naučiti. |
E ne znam kolko ti je to pametno, jer je prošle godine završni bio u 4 popodne
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=14412
mislim, ne znam hoće tako biti i ove godine, al ono... nemoj uzet zdravo za gotovo da ce bit ujutro
|
|
[Vrh] |
|
mycky1111 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:43 sub, 29. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Milojko"]
daj ljudi, oladite malo, po sedmi put već to govorim, tj pišem. Rečeno je da će završni biti nakon popravnog. Šta vam se toliko žuri, ništ vam ne znači hoće li to biti u ponedjeljak u 12, il u utorak u devet.
malo više razumjevanja, malo više strpljenja, i puno puno manje atakiranja na svijet oko sebe
ionako nitko od vas i nas nema namjeru počet učit teoriju, pa brat bratu, do četvrtka ovog
[/quote]
gle, nekima nije do ucenja, vec su druge stvari u pitanju (ionako necu to puno ucit).
a tko kaze da je to u pon ili uto?
sto ako nam to bude u cetvrtak?
mislim, moramo li mi podredit taj cijeli tjedan zavrsnom iz vektorskih jer ne znamo kad ce bit?
jesi o tom razmisljao?
Milojko (napisa): |
daj ljudi, oladite malo, po sedmi put već to govorim, tj pišem. Rečeno je da će završni biti nakon popravnog. Šta vam se toliko žuri, ništ vam ne znači hoće li to biti u ponedjeljak u 12, il u utorak u devet.
malo više razumjevanja, malo više strpljenja, i puno puno manje atakiranja na svijet oko sebe
ionako nitko od vas i nas nema namjeru počet učit teoriju, pa brat bratu, do četvrtka ovog
|
gle, nekima nije do ucenja, vec su druge stvari u pitanju (ionako necu to puno ucit).
a tko kaze da je to u pon ili uto?
sto ako nam to bude u cetvrtak?
mislim, moramo li mi podredit taj cijeli tjedan zavrsnom iz vektorskih jer ne znamo kad ce bit?
jesi o tom razmisljao?
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 0:00 ned, 30. 1. 2011 Naslov: |
|
|
Milojko::
Evo naprimjer problem je taj sta ja zelim kuci vidit familiju koju nisan vidila misec dana i neman para za kartu povratnu. I sada imam priliku ic sa obiteljskim prijateljem koji ce sljedeci tjedan doc u Zg poslovno i koji mi zeli pomoc pa ce namistit dan koji meni odgovara da on dode na sastaanak..
a opet, on to treba javit 2 tjedna ranije..I nije uspia..
I znaci da ja necu moc ic kuci vidit familiju jer se 3 prof nisu u stanju dogovorit termin zavrsnog.. znaci datum i uru!
Sta ako se zelin pocastit putovanjem zato jer san sve prosla a ne mogu kupit avionsku kartu jer ne znan kad ce bit zavrsni??
Gle, ja ne moran ni izac na zavrsni iz vektorskih jer san prosla, i para za povratnu kartu iman, i necu izlazit na ODJ jer mi je tlaka i necu nigdi putovat.
Ali jednostavno je NEVJEROJATNO da se prof. ovako ponasaju, a jos nevjerojatnije da ih ti branis.
Ti bi se triba borit za svoja prava.
ne mozes rec da je u redu da se 3 (TRI) prof ne mogu dogovorit oko termina skoro tjedan dana prije nego treba bit..
Btw nije bezimeni, ddduuu je, ali zab san sifru...
Milojko::
Evo naprimjer problem je taj sta ja zelim kuci vidit familiju koju nisan vidila misec dana i neman para za kartu povratnu. I sada imam priliku ic sa obiteljskim prijateljem koji ce sljedeci tjedan doc u Zg poslovno i koji mi zeli pomoc pa ce namistit dan koji meni odgovara da on dode na sastaanak..
a opet, on to treba javit 2 tjedna ranije..I nije uspia..
I znaci da ja necu moc ic kuci vidit familiju jer se 3 prof nisu u stanju dogovorit termin zavrsnog.. znaci datum i uru!
Sta ako se zelin pocastit putovanjem zato jer san sve prosla a ne mogu kupit avionsku kartu jer ne znan kad ce bit zavrsni??
Gle, ja ne moran ni izac na zavrsni iz vektorskih jer san prosla, i para za povratnu kartu iman, i necu izlazit na ODJ jer mi je tlaka i necu nigdi putovat.
Ali jednostavno je NEVJEROJATNO da se prof. ovako ponasaju, a jos nevjerojatnije da ih ti branis.
Ti bi se triba borit za svoja prava.
ne mozes rec da je u redu da se 3 (TRI) prof ne mogu dogovorit oko termina skoro tjedan dana prije nego treba bit..
Btw nije bezimeni, ddduuu je, ali zab san sifru...
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:55 ned, 30. 1. 2011 Naslov: |
|
|
OK, vidim da sad i mene atakirate svi :)
Da se razumijemo, nigdje nisam napisao da je išta od tog kaosa što se događa u redu, a pogotovo ne da nekog od profesora branim ili podupirem, jasno mi je ova situacija o kojoj pišeš ti ddduuu, o čemu govori mycky1111 te maxic, jasno mi je da ljudi žele ići kući, vidjeti obitelj, prijatelje, i ja isto se nadam skeljit kojih dan-dva više neg inače da u subotu ujutro moram kući a u nedjelju nazad. Pokušavam vam reći kako ništa, a ma baš [b]NIŠTA od ovog vašeg i mojeg pisanja ovdje neće uzrokovati objavu termina bržom nego što će se stvarno dogoditi[/b]
Malo strpljenja nikom nebi naudilo.
@Gino:
ako ja ovakav slijep mogu odgovarati odj ovaj tjedan, zašto i ti ne bi mogao, heh
OK, vidim da sad i mene atakirate svi
Da se razumijemo, nigdje nisam napisao da je išta od tog kaosa što se događa u redu, a pogotovo ne da nekog od profesora branim ili podupirem, jasno mi je ova situacija o kojoj pišeš ti ddduuu, o čemu govori mycky1111 te maxic, jasno mi je da ljudi žele ići kući, vidjeti obitelj, prijatelje, i ja isto se nadam skeljit kojih dan-dva više neg inače da u subotu ujutro moram kući a u nedjelju nazad. Pokušavam vam reći kako ništa, a ma baš NIŠTA od ovog vašeg i mojeg pisanja ovdje neće uzrokovati objavu termina bržom nego što će se stvarno dogoditi
Malo strpljenja nikom nebi naudilo.
@Gino:
ako ja ovakav slijep mogu odgovarati odj ovaj tjedan, zašto i ti ne bi mogao, heh
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 13:17 ned, 30. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Milojko"][b]NIŠTA od ovog vašeg i mojeg pisanja ovdje neće uzrokovati objavu termina bržom nego što će se stvarno dogoditi[/b]
[/quote]
Slažem se u potpunosti :)
Meni osobno je sasvim svejedno kada će se završni održati... Ali razumijem zašto pojedincima nije svejedno...
No, zanima me samo, je li nekom od tih pojedinaca, umjesto da napišu 166 postova "ajde, kad će više taj termin za završni?!?" palo na pamet da pošalju nekom od profesora mail, objasne situaciju i lijepo zamole da se termin što prije objavi?
Milojko (napisa): | NIŠTA od ovog vašeg i mojeg pisanja ovdje neće uzrokovati objavu termina bržom nego što će se stvarno dogoditi
|
Slažem se u potpunosti
Meni osobno je sasvim svejedno kada će se završni održati... Ali razumijem zašto pojedincima nije svejedno...
No, zanima me samo, je li nekom od tih pojedinaca, umjesto da napišu 166 postova "ajde, kad će više taj termin za završni?!?" palo na pamet da pošalju nekom od profesora mail, objasne situaciju i lijepo zamole da se termin što prije objavi?
|
|
[Vrh] |
|
jejo Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:08 ned, 30. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]
No, zanima me samo, je li nekom od tih pojedinaca, umjesto da napišu 166 postova "ajde, kad će više taj termin za završni?!?" palo na pamet da pošalju nekom od profesora mail, objasne situaciju i lijepo zamole da se termin što prije objavi?[/quote]
jesam i jos ne odgovara.. valjda bude :wink:
Anonymous (napisa): |
No, zanima me samo, je li nekom od tih pojedinaca, umjesto da napišu 166 postova "ajde, kad će više taj termin za završni?!?" palo na pamet da pošalju nekom od profesora mail, objasne situaciju i lijepo zamole da se termin što prije objavi? |
jesam i jos ne odgovara.. valjda bude
|
|
[Vrh] |
|
ddduuu Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
A_je_to Forumaš(ica)

Spol: