Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

zavrsni 2010/2011 (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Vektorski prostori
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-29 = 108 - 137

PostPostano: 17:56 sub, 29. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

sto me ne cudi s obzirom da si sljep
sto me ne cudi s obzirom da si sljep

jejo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 14 - 5

PostPostano: 18:14 sub, 29. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]@bozidarsevo:
ništ vam ne znači hoće li to biti u ponedjeljak u 12, il u utorak u devet.
[/quote]

meni znaci jer se radim, a trebam javiti kad mogu raditi pa :)
Milojko (napisa):
@bozidarsevo:
ništ vam ne znači hoće li to biti u ponedjeljak u 12, il u utorak u devet.

meni znaci jer se radim, a trebam javiti kad mogu raditi pa Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
maxic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

19 = 23 - 4

PostPostano: 20:44 sub, 29. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

@ bozidarsevo i milojko

Pa nije baš svejedno, ako ja moram u utorak 1.2. navečer javiti raspored za tjedan 7.-12.2.
U potpunosti shvaćam profesore koji žele da svi pišemo zajedno završni, ali ne shvaćam zašto ne bi rekli barem dan ili dva kada možemo očekivati završni. Inače ću morati za cijeli tjedan sve jutarnje smjene izostaviti iz rasporeda jer ne znam kada da očekujem završni. A to za studentski džep nisu mali novci.
Što se tiče učenja za sami završni, to nije problem jer mislim da ćemo od trenutka objave termina imati dovoljno vremena za naučiti.
@ bozidarsevo i milojko

Pa nije baš svejedno, ako ja moram u utorak 1.2. navečer javiti raspored za tjedan 7.-12.2.
U potpunosti shvaćam profesore koji žele da svi pišemo zajedno završni, ali ne shvaćam zašto ne bi rekli barem dan ili dva kada možemo očekivati završni. Inače ću morati za cijeli tjedan sve jutarnje smjene izostaviti iz rasporeda jer ne znam kada da očekujem završni. A to za studentski džep nisu mali novci.
Što se tiče učenja za sami završni, to nije problem jer mislim da ćemo od trenutka objave termina imati dovoljno vremena za naučiti.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bozidarsevo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-24 = 52 - 76

PostPostano: 21:17 sub, 29. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

@maxic zasto se na mene odnosi zadnji post? pa ja sam jedan od onih koji prigovara da se treba znat kad je...
@maxic zasto se na mene odnosi zadnji post? pa ja sam jedan od onih koji prigovara da se treba znat kad je...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 21:32 sub, 29. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="maxic"]@ bozidarsevo i milojko

Što se tiče učenja za sami završni, to nije problem jer mislim da ćemo od trenutka objave termina imati dovoljno vremena za naučiti.[/quote]

E ne znam kolko ti je to pametno, jer je prošle godine završni bio u 4 popodne :wink:

[url]http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=14412[/url]

mislim, ne znam hoće tako biti i ove godine, al ono... nemoj uzet zdravo za gotovo da ce bit ujutro :)
maxic (napisa):
@ bozidarsevo i milojko

E ne znam kolko ti je to pametno, jer je prošle godine završni bio u 4 popodne Wink

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=14412

mislim, ne znam hoće tako biti i ove godine, al ono... nemoj uzet zdravo za gotovo da ce bit ujutro Smile

[Vrh]
mycky1111
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 15 - 1

PostPostano: 21:43 sub, 29. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]
daj ljudi, oladite malo, po sedmi put već to govorim, tj pišem. Rečeno je da će završni biti nakon popravnog. Šta vam se toliko žuri, ništ vam ne znači hoće li to biti u ponedjeljak u 12, il u utorak u devet.

malo više razumjevanja, malo više strpljenja, i puno puno manje atakiranja na svijet oko sebe

ionako nitko od vas i nas nema namjeru počet učit teoriju, pa brat bratu, do četvrtka ovog
[/quote]

gle, nekima nije do ucenja, vec su druge stvari u pitanju (ionako necu to puno ucit).
a tko kaze da je to u pon ili uto?
sto ako nam to bude u cetvrtak?
mislim, moramo li mi podredit taj cijeli tjedan zavrsnom iz vektorskih jer ne znamo kad ce bit?
jesi o tom razmisljao?
Milojko (napisa):

daj ljudi, oladite malo, po sedmi put već to govorim, tj pišem. Rečeno je da će završni biti nakon popravnog. Šta vam se toliko žuri, ništ vam ne znači hoće li to biti u ponedjeljak u 12, il u utorak u devet.

malo više razumjevanja, malo više strpljenja, i puno puno manje atakiranja na svijet oko sebe

ionako nitko od vas i nas nema namjeru počet učit teoriju, pa brat bratu, do četvrtka ovog

gle, nekima nije do ucenja, vec su druge stvari u pitanju (ionako necu to puno ucit).
a tko kaze da je to u pon ili uto?
sto ako nam to bude u cetvrtak?
mislim, moramo li mi podredit taj cijeli tjedan zavrsnom iz vektorskih jer ne znamo kad ce bit?
jesi o tom razmisljao?

[Vrh]
bozidarsevo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-24 = 52 - 76

PostPostano: 21:45 sub, 29. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel se može netko zaletit do faksa u pon pa pogledat..možda su stavili neku obavijest na oglasnu pa misle da smo svi vidli
jel se može netko zaletit do faksa u pon pa pogledat..možda su stavili neku obavijest na oglasnu pa misle da smo svi vidli

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 0:00 ned, 30. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Milojko::

Evo naprimjer problem je taj sta ja zelim kuci vidit familiju koju nisan vidila misec dana i neman para za kartu povratnu. I sada imam priliku ic sa obiteljskim prijateljem koji ce sljedeci tjedan doc u Zg poslovno i koji mi zeli pomoc pa ce namistit dan koji meni odgovara da on dode na sastaanak..
a opet, on to treba javit 2 tjedna ranije..I nije uspia..

I znaci da ja necu moc ic kuci vidit familiju jer se 3 prof nisu u stanju dogovorit termin zavrsnog.. znaci datum i uru!

Sta ako se zelin pocastit putovanjem zato jer san sve prosla a ne mogu kupit avionsku kartu jer ne znan kad ce bit zavrsni??

Gle, ja ne moran ni izac na zavrsni iz vektorskih jer san prosla, i para za povratnu kartu iman, i necu izlazit na ODJ jer mi je tlaka i necu nigdi putovat.
Ali jednostavno je NEVJEROJATNO da se prof. ovako ponasaju, a jos nevjerojatnije da ih ti branis.
Ti bi se triba borit za svoja prava.
ne mozes rec da je u redu da se 3 (TRI) prof ne mogu dogovorit oko termina skoro tjedan dana prije nego treba bit..

Btw nije bezimeni, ddduuu je, ali zab san sifru...
Milojko::

Evo naprimjer problem je taj sta ja zelim kuci vidit familiju koju nisan vidila misec dana i neman para za kartu povratnu. I sada imam priliku ic sa obiteljskim prijateljem koji ce sljedeci tjedan doc u Zg poslovno i koji mi zeli pomoc pa ce namistit dan koji meni odgovara da on dode na sastaanak..
a opet, on to treba javit 2 tjedna ranije..I nije uspia..

I znaci da ja necu moc ic kuci vidit familiju jer se 3 prof nisu u stanju dogovorit termin zavrsnog.. znaci datum i uru!

Sta ako se zelin pocastit putovanjem zato jer san sve prosla a ne mogu kupit avionsku kartu jer ne znan kad ce bit zavrsni??

Gle, ja ne moran ni izac na zavrsni iz vektorskih jer san prosla, i para za povratnu kartu iman, i necu izlazit na ODJ jer mi je tlaka i necu nigdi putovat.
Ali jednostavno je NEVJEROJATNO da se prof. ovako ponasaju, a jos nevjerojatnije da ih ti branis.
Ti bi se triba borit za svoja prava.
ne mozes rec da je u redu da se 3 (TRI) prof ne mogu dogovorit oko termina skoro tjedan dana prije nego treba bit..

Btw nije bezimeni, ddduuu je, ali zab san sifru...

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 0:55 ned, 30. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

OK, vidim da sad i mene atakirate svi :)

Da se razumijemo, nigdje nisam napisao da je išta od tog kaosa što se događa u redu, a pogotovo ne da nekog od profesora branim ili podupirem, jasno mi je ova situacija o kojoj pišeš ti ddduuu, o čemu govori mycky1111 te maxic, jasno mi je da ljudi žele ići kući, vidjeti obitelj, prijatelje, i ja isto se nadam skeljit kojih dan-dva više neg inače da u subotu ujutro moram kući a u nedjelju nazad. Pokušavam vam reći kako ništa, a ma baš [b]NIŠTA od ovog vašeg i mojeg pisanja ovdje neće uzrokovati objavu termina bržom nego što će se stvarno dogoditi[/b]
Malo strpljenja nikom nebi naudilo.

@Gino:
ako ja ovakav slijep mogu odgovarati odj ovaj tjedan, zašto i ti ne bi mogao, heh
OK, vidim da sad i mene atakirate svi Smile

Da se razumijemo, nigdje nisam napisao da je išta od tog kaosa što se događa u redu, a pogotovo ne da nekog od profesora branim ili podupirem, jasno mi je ova situacija o kojoj pišeš ti ddduuu, o čemu govori mycky1111 te maxic, jasno mi je da ljudi žele ići kući, vidjeti obitelj, prijatelje, i ja isto se nadam skeljit kojih dan-dva više neg inače da u subotu ujutro moram kući a u nedjelju nazad. Pokušavam vam reći kako ništa, a ma baš NIŠTA od ovog vašeg i mojeg pisanja ovdje neće uzrokovati objavu termina bržom nego što će se stvarno dogoditi
Malo strpljenja nikom nebi naudilo.

@Gino:
ako ja ovakav slijep mogu odgovarati odj ovaj tjedan, zašto i ti ne bi mogao, heh

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-29 = 108 - 137

PostPostano: 11:11 ned, 30. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]ako ja ovakav slijep mogu odgovarati odj ovaj tjedan, zašto i ti ne bi mogao, heh[/quote]

logika zakljucivanja ti je na 0, a zasto ne mogu te se ne tice
Milojko (napisa):

logika zakljucivanja ti je na 0, a zasto ne mogu te se ne tice

Gost

PostPostano: 13:17 ned, 30. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"][b]NIŠTA od ovog vašeg i mojeg pisanja ovdje neće uzrokovati objavu termina bržom nego što će se stvarno dogoditi[/b]
[/quote]

Slažem se u potpunosti :)

Meni osobno je sasvim svejedno kada će se završni održati... Ali razumijem zašto pojedincima nije svejedno...

No, zanima me samo, je li nekom od tih pojedinaca, umjesto da napišu 166 postova "ajde, kad će više taj termin za završni?!?" palo na pamet da pošalju nekom od profesora mail, objasne situaciju i lijepo zamole da se termin što prije objavi?
Milojko (napisa):
NIŠTA od ovog vašeg i mojeg pisanja ovdje neće uzrokovati objavu termina bržom nego što će se stvarno dogoditi

Slažem se u potpunosti Smile

Meni osobno je sasvim svejedno kada će se završni održati... Ali razumijem zašto pojedincima nije svejedno...

No, zanima me samo, je li nekom od tih pojedinaca, umjesto da napišu 166 postova "ajde, kad će više taj termin za završni?!?" palo na pamet da pošalju nekom od profesora mail, objasne situaciju i lijepo zamole da se termin što prije objavi?

[Vrh]
jejo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 5

PostPostano: 15:08 ned, 30. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]
No, zanima me samo, je li nekom od tih pojedinaca, umjesto da napišu 166 postova "ajde, kad će više taj termin za završni?!?" palo na pamet da pošalju nekom od profesora mail, objasne situaciju i lijepo zamole da se termin što prije objavi?[/quote]
jesam i jos ne odgovara.. valjda bude :wink:
Anonymous (napisa):

jesam i jos ne odgovara.. valjda bude Wink

[Vrh]
ddduuu
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 16

PostPostano: 17:22 ned, 30. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Poslala san mail svoj trojici od profesora i nijedan nije odgovorio.. Prije nekoliko dana vec
Poslala san mail svoj trojici od profesora i nijedan nije odgovorio.. Prije nekoliko dana vec

[Vrh]
A_je_to
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 19:43 ned, 30. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa valjda se onda još nisu dogovorili kad će biti završni. Ne vidim zašto bi termin završnog (ako je poznat) držali u tajnosti.
Pa valjda se onda još nisu dogovorili kad će biti završni. Ne vidim zašto bi termin završnog (ako je poznat) držali u tajnosti.

[Vrh]
Goran Muic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 21 - 4

PostPostano: 15:53 pon, 31. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="A_je_to"]Pa valjda se onda još nisu dogovorili kad će biti završni. Ne vidim zašto bi termin završnog (ako je poznat) držali u tajnosti.[/quote]

Informacija za sve grupe: Zavrsni ispit iz vektorskih prostora odrzat ce se 9. 2. 2011. od 10 do 12 sati. Naknadno cete bit obavijesteni u kojoj predavaoni pisete.
A_je_to (napisa):

Informacija za sve grupe: Zavrsni ispit iz vektorskih prostora odrzat ce se 9. 2. 2011. od 10 do 12 sati. Naknadno cete bit obavijesteni u kojoj predavaoni pisete.

[Vrh]
shapudl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:05 pon, 31. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je li iako moguce da zavrsni bude u 9 sati? 9.2. u 12 sati se pise popravni ispit iz vjerojatnosti. Naravno, jos neznamo tko tocno izlazi na zavrsni iz vektorskih, a niti na popravni iz vjerojatnosti, ali meni osobno postoji mogucnost da cu ici na oboje. Pretpostavljam da nisam jedina u toj situaciji, pa bi bilo odlicno ako bi se moglo izbjeci trcanje s ispita na ispit ili eventualno kasnjenje na vjerojatnost.
Hvala
Je li iako moguce da zavrsni bude u 9 sati? 9.2. u 12 sati se pise popravni ispit iz vjerojatnosti. Naravno, jos neznamo tko tocno izlazi na zavrsni iz vektorskih, a niti na popravni iz vjerojatnosti, ali meni osobno postoji mogucnost da cu ici na oboje. Pretpostavljam da nisam jedina u toj situaciji, pa bi bilo odlicno ako bi se moglo izbjeci trcanje s ispita na ispit ili eventualno kasnjenje na vjerojatnost.
Hvala

[Vrh]
Goran Muic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 21 - 4

PostPostano: 20:14 pon, 31. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="shapudl"]Je li iako moguce da zavrsni bude u 9 sati? 9.2. u 12 sati se pise popravni ispit iz vjerojatnosti. Naravno, jos neznamo tko tocno izlazi na zavrsni iz vektorskih, a niti na popravni iz vjerojatnosti, ali meni osobno postoji mogucnost da cu ici na oboje. Pretpostavljam da nisam jedina u toj situaciji, pa bi bilo odlicno ako bi se moglo izbjeci trcanje s ispita na ispit ili eventualno kasnjenje na vjerojatnost.
Hvala[/quote]

Pokusati cemo u dogovoru s satnicarom pomaknuti zavrsni na 9 sati.
shapudl (napisa):
Hvala

Pokusati cemo u dogovoru s satnicarom pomaknuti zavrsni na 9 sati.

[Vrh]
A_je_to
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 20:32 pon, 31. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hoće li biti ovaj tjedan upis ocjena kod Vas prof. Muić za nas koji smo zadovoljni s ocjenom nakon kolokvija?
Hoće li biti ovaj tjedan upis ocjena kod Vas prof. Muić za nas koji smo zadovoljni s ocjenom nakon kolokvija?

[Vrh]
Goran Muic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 21 - 4

PostPostano: 11:35 uto, 1. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="A_je_to"]Hoće li biti ovaj tjedan upis ocjena kod Vas prof. Muić za nas koji smo zadovoljni s ocjenom nakon kolokvija?[/quote]

petak 11:00-12:00 mozete doci po ocjenu ako ne idete na zavrsni
A_je_to (napisa):

petak 11:00-12:00 mozete doci po ocjenu ako ne idete na zavrsni

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:53 uto, 1. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za svaki slucaj...
Na zavrsnom ne postoji prag npr. 50% da se polozi kolegij, znaci mogu imati iz zavrsnog 0 i ako sam vec prije skupio 50 bodova sam svejedno polozio vektorske?
Za svaki slucaj...
Na zavrsnom ne postoji prag npr. 50% da se polozi kolegij, znaci mogu imati iz zavrsnog 0 i ako sam vec prije skupio 50 bodova sam svejedno polozio vektorske?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Vektorski prostori Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum