Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Promocija (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
43 = 94 - 51

PostPostano: 20:09 uto, 31. 5. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kakva je to obavijest o promociji, a ne zna se kad će biti? :boliglava:
Kakva je to obavijest o promociji, a ne zna se kad će biti? Boli glava

by A.Einstein
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 21:07 uto, 31. 5. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

To ti je new bolonja stajl 8)

Dobili smo pozivnice da uplatimo pa ce naknadno (ovisno o interesu) odluciti kada ce tocno biti promocija.

Zanimljiv je slijed dogadjaja :D
To ti je new bolonja stajl Cool

Dobili smo pozivnice da uplatimo pa ce naknadno (ovisno o interesu) odluciti kada ce tocno biti promocija.

Zanimljiv je slijed dogadjaja Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Mala_022
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 22:35 uto, 31. 5. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ček, ovo će bit s ostatkon PMF-a? :bricks:
Baš bezveze :depra: Ja san se nadala da ćemo bit sami ka dosad [size=4]:separatist:[/size] :neznam:

[size=4](Sad razmišljan bi li uopće došla ili da 300 kn razlike preusmjerin u fond za nekakvu feštu.)[/size]
Ček, ovo će bit s ostatkon PMF-a? Uh-oh-jao...
Baš bezveze Pere me depresija Ja san se nadala da ćemo bit sami ka dosad :separatist: Ja to stvarno ne znam

(Sad razmišljan bi li uopće došla ili da 300 kn razlike preusmjerin u fond za nekakvu feštu.)

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 6:55 sri, 1. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dosla do mene informacija da ce promocije biti u petak, 17.6. i u petak, 1.7. Nemojte me drzati za rijec - PMF organizira promociju, ne ja.
Dosla do mene informacija da ce promocije biti u petak, 17.6. i u petak, 1.7. Nemojte me drzati za rijec - PMF organizira promociju, ne ja.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 8:38 sri, 1. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Juhuhuhuuh :) Party!!!!

Ma glavno da ce biti, vec je skoro godinu dana, jeeee!

:disco:

@Mare: Ma daaaaaj promocija je supersuper :)
Juhuhuhuuh Smile Party!!!!

Ma glavno da ce biti, vec je skoro godinu dana, jeeee!

Disco

@Mare: Ma daaaaaj promocija je supersuper Smile

Mala_022
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 16:29 sri, 1. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]Ma daaaaaj promocija je supersuper :)[/quote]

A ne znan, meni nije nešto napeta. Mislin, možda bi bila da je kod nas na faksu i da smo sami i tako to, al apsolutno mi ništa ne znači biti negdi di nikad u životu nisan bila (di uopće PMF ima promocije?) s hrpon ljudi koje nikad u životu nisan vidila i dobit diplomu od PMF-ovog dekana, prodekana ili koga već koga isto nikad u životu nisan vidila i ko mi baš ne znači puno (rađe ću doć kasnije po diplomu u našu referadu, tete koje tamo rade su mi bar bile neki faktor dok san studirala :mig:).
Tako da se bojin da ću ipak propustit taj happening :biker:

[size=4]P.S. @vsego, sorry na offtopicu.[/size]
nana (napisa):
Ma daaaaaj promocija je supersuper Smile

A ne znan, meni nije nešto napeta. Mislin, možda bi bila da je kod nas na faksu i da smo sami i tako to, al apsolutno mi ništa ne znači biti negdi di nikad u životu nisan bila (di uopće PMF ima promocije?) s hrpon ljudi koje nikad u životu nisan vidila i dobit diplomu od PMF-ovog dekana, prodekana ili koga već koga isto nikad u životu nisan vidila i ko mi baš ne znači puno (rađe ću doć kasnije po diplomu u našu referadu, tete koje tamo rade su mi bar bile neki faktor dok san studirala Namigujem ti, a ti ne gledas...).
Tako da se bojin da ću ipak propustit taj happening Biker

P.S. @vsego, sorry na offtopicu.

[Vrh]
jellyfish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:42 sri, 1. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]To ti je new bolonja stajl 8)

Dobili smo pozivnice da uplatimo [/quote]

i koliko ce kostati ta promocija?
nana (napisa):
To ti je new bolonja stajl Cool

Dobili smo pozivnice da uplatimo

i koliko ce kostati ta promocija?

[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 18:16 sri, 1. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

500kn, 200kn ako bi samo diplomu.

@Mare: As you wish. Ja vjerujem da ce tamo biti neki od nasih profesora/asistenata, mislim ipak smo im najbolja generacija 8). A osim toga biti ce diplomadi PMF-a, a to smo vecinom mi jer ovi ostali bolonjezi po odsjecima su vec imali u zimskom semestru promociju. Bez obzira na obzir, nije da kurim frku, al ja jesam zavrsila PMF i oke mi je da mi dekan PMFa da diplomu. (makar mislim da ce voditelj naseg odsjeka bas i urucit diplomu)
500kn, 200kn ako bi samo diplomu.

@Mare: As you wish. Ja vjerujem da ce tamo biti neki od nasih profesora/asistenata, mislim ipak smo im najbolja generacija Cool. A osim toga biti ce diplomadi PMF-a, a to smo vecinom mi jer ovi ostali bolonjezi po odsjecima su vec imali u zimskom semestru promociju. Bez obzira na obzir, nije da kurim frku, al ja jesam zavrsila PMF i oke mi je da mi dekan PMFa da diplomu. (makar mislim da ce voditelj naseg odsjeka bas i urucit diplomu)

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:23 sri, 1. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]200kn ako bi samo diplomu.[/quote]

Kako su ovo nazvali? :-s Naime, cini mi se da smo vam po Zakonu duzni besplatno dati diplomu. Prije se to naplacivalo kroz promociju (cak i ako ne dodjes), no ovako "solo" mislim da nije.

[quote="nana"]...ipak smo im najbolja generacija[/quote]

Yok. Predbolonjci su bili bolji: s njima smo se druzili godinama, a vi nakon samo 2-3 godine zbrisete na prof smjer (osim onih nekoliko koji poloze ispite). :P
nana (napisa):
200kn ako bi samo diplomu.

Kako su ovo nazvali? Eh? Naime, cini mi se da smo vam po Zakonu duzni besplatno dati diplomu. Prije se to naplacivalo kroz promociju (cak i ako ne dodjes), no ovako "solo" mislim da nije.

nana (napisa):
...ipak smo im najbolja generacija

Yok. Predbolonjci su bili bolji: s njima smo se druzili godinama, a vi nakon samo 2-3 godine zbrisete na prof smjer (osim onih nekoliko koji poloze ispite). Razz

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 19:35 sri, 1. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="nana"]200kn ako bi samo diplomu.[/quote]

Kako su ovo nazvali? :-s[/quote]

Hja dobijes i ciglu uz diplomu :silly:
vsego (napisa):
nana (napisa):

Kako su ovo nazvali? Eh?

Hja dobijes i ciglu uz diplomu #Silly

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Mala_022
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 20:08 sri, 1. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="nana"]200kn ako bi samo diplomu.[/quote]

Kako su ovo nazvali? :-s [/quote]
Nazvali su to
[quote]DRAGI DIPLOMANTI!
Ukoliko želite prisustvovati promociji potrebno je na blagajni PMF-a, internet bankarstvom ili općom uplatnicom uplatiti na žiro-račun PMF-a iznos od 500 kn.
Navedeni iznos uključuje:
[list]
[*] originalnu diplomu na hrvatskom i engleskom jeziku
[*] dopunsku ispravu
[*] kravatu i kapu
[/list:u]
U slučaju da ne želite prisustvovati promociji možete uplatiti 200 kn, te diplomu podići nakon promocije u Uredu za studente.[/quote]

[quote="vsego"]Naime, cini mi se da smo vam po Zakonu duzni besplatno dati diplomu. Prije se to naplacivalo kroz promociju (cak i ako ne dodjes), no ovako "solo" mislim da nije.[/quote]
Hm... kojem zakonu? I kome se obratit u vezi toga? Našoj referadi ili PMF-ovoj referadi ili nekom trećem?
vsego (napisa):
nana (napisa):

Kako su ovo nazvali? Eh?

Nazvali su to
Citat:
DRAGI DIPLOMANTI!
Ukoliko želite prisustvovati promociji potrebno je na blagajni PMF-a, internet bankarstvom ili općom uplatnicom uplatiti na žiro-račun PMF-a iznos od 500 kn.
Navedeni iznos uključuje:

• originalnu diplomu na hrvatskom i engleskom jeziku
  • dopunsku ispravu
  • kravatu i kapu

U slučaju da ne želite prisustvovati promociji možete uplatiti 200 kn, te diplomu podići nakon promocije u Uredu za studente.

vsego (napisa):
Naime, cini mi se da smo vam po Zakonu duzni besplatno dati diplomu. Prije se to naplacivalo kroz promociju (cak i ako ne dodjes), no ovako "solo" mislim da nije.

Hm... kojem zakonu? I kome se obratit u vezi toga? Našoj referadi ili PMF-ovoj referadi ili nekom trećem?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:46 sri, 1. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Mala_022"][quote="vsego"]Naime, cini mi se da smo vam po Zakonu duzni besplatno dati diplomu. Prije se to naplacivalo kroz promociju (cak i ako ne dodjes), no ovako "solo" mislim da nije.[/quote]
Hm... kojem zakonu?[/quote]

[quote="[url=http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/306330.html]Zakon o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju[/url]"]Isprave o studiju

Članak 84.

(1) Po završetku sveučilišnoga preddiplomskog studija studentu se izdaje svjedodžba kojom se potvrđuje završetak studija i stjecanje određenog akademskog ili specijalističkog naziva.

(2) Po završetku diplomskog, poslijediplomskoga i poslijediplomskoga specijalističkog studija studentu se izdaje diploma. Diplomom se potvrđuje da je student završio određeni studij i stekao pravo na akademski naziv ili stupanj.

(3) Po završetku stručnog studija, odnosno specijalističkog stručnog studija studentu se izdaje svjedodžba kojom se potvrđuje završetak studija i stjecanje određenog stručnog ili specija­lističkog naziva.

(4) Po završenom programu stručnog usavršavanja visoko učilište polazniku izdaje potvrdu.

(5) Uz svjedodžbu, diplomu ili potvrdu studentu se izdaje i dopunska isprava o studiju kojom se potvrđuje koje je ispite položio i s kojom ocjenom te s podacima o nastavnom opterećenju i nastavnim sadržajima. Studentu se na osobni zahtjev dopunska isprava o studiju izdaje i prije završetka studija.

(6) Diplome, svjedodžbe i potvrde koje izdaju visoka učilišta javne su isprave.

(7) Sadržaj diploma i dopunskih isprava o studiju propisuje ministar.

(8[i][/i]) Oblik diploma i dopunskih isprava o studiju, sadržaj i oblik svjedodžbi i potvrda te informacijskih paketa za prijenos ECTS bodova propisuje sveučilište, veleučilište i visoka škola.[/quote]

Slicno pise i u [url=http://www.unizg.hr/fileadmin/rektorat/dokumenti/statut/statut050225.pdf]Statutu UniZg[/url], Clanak 75.

E sad, ne pise direktno da je besplatno, ali pise da vam mi to izdajemo. Sto ako student ne zeli platiti? Po meni, i dalje ostaje nasa duznost da vam izdamo diplomu, no priznajem da je malo nategnuto (mozda sam ja upamtio neku stariju inkarnaciju Zakona ili sam jednostavno senilni :?).

[quote="Mala_022"]I kome se obratit u vezi toga? Našoj referadi ili PMF-ovoj referadi ili nekom trećem?[/quote]

Studentskom pravobranitelju, no cini mi se da ipak nece "proci" i da vam ne gine placanje diplome. :( Sorry.
Mala_022 (napisa):
vsego (napisa):
Naime, cini mi se da smo vam po Zakonu duzni besplatno dati diplomu. Prije se to naplacivalo kroz promociju (cak i ako ne dodjes), no ovako "solo" mislim da nije.

Hm... kojem zakonu?

Zakon o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (napisa):
Isprave o studiju

Članak 84.

(1) Po završetku sveučilišnoga preddiplomskog studija studentu se izdaje svjedodžba kojom se potvrđuje završetak studija i stjecanje određenog akademskog ili specijalističkog naziva.

(2) Po završetku diplomskog, poslijediplomskoga i poslijediplomskoga specijalističkog studija studentu se izdaje diploma. Diplomom se potvrđuje da je student završio određeni studij i stekao pravo na akademski naziv ili stupanj.

(3) Po završetku stručnog studija, odnosno specijalističkog stručnog studija studentu se izdaje svjedodžba kojom se potvrđuje završetak studija i stjecanje određenog stručnog ili specija­lističkog naziva.

(4) Po završenom programu stručnog usavršavanja visoko učilište polazniku izdaje potvrdu.

(5) Uz svjedodžbu, diplomu ili potvrdu studentu se izdaje i dopunska isprava o studiju kojom se potvrđuje koje je ispite položio i s kojom ocjenom te s podacima o nastavnom opterećenju i nastavnim sadržajima. Studentu se na osobni zahtjev dopunska isprava o studiju izdaje i prije završetka studija.

(6) Diplome, svjedodžbe i potvrde koje izdaju visoka učilišta javne su isprave.

(7) Sadržaj diploma i dopunskih isprava o studiju propisuje ministar.

(8) Oblik diploma i dopunskih isprava o studiju, sadržaj i oblik svjedodžbi i potvrda te informacijskih paketa za prijenos ECTS bodova propisuje sveučilište, veleučilište i visoka škola.

Slicno pise i u Statutu UniZg, Clanak 75.

E sad, ne pise direktno da je besplatno, ali pise da vam mi to izdajemo. Sto ako student ne zeli platiti? Po meni, i dalje ostaje nasa duznost da vam izdamo diplomu, no priznajem da je malo nategnuto (mozda sam ja upamtio neku stariju inkarnaciju Zakona ili sam jednostavno senilni Confused).

Mala_022 (napisa):
I kome se obratit u vezi toga? Našoj referadi ili PMF-ovoj referadi ili nekom trećem?

Studentskom pravobranitelju, no cini mi se da ipak nece "proci" i da vam ne gine placanje diplome. Sad Sorry.

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 22:58 sri, 1. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]U slučaju da ne želite prisustvovati promociji možete uplatiti 200 kn, te diplomu podići nakon promocije u Uredu za studente.[/quote]
[i]Može se[/i] ili [i]mora se[/i] uplatiti?
Citat:
U slučaju da ne želite prisustvovati promociji možete uplatiti 200 kn, te diplomu podići nakon promocije u Uredu za studente.

Može se ili mora se uplatiti?

nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 13:06 čet, 2. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne moras, ali onda neces dobit diplomu. Tako se meni cini.

Sjecam se one prve prezentacije kad su nam rekli sve sto se "kao" biti. Pa je bila slikica mačića i da će nas baciti u vodu.... ah memories 8)
Ne moras, ali onda neces dobit diplomu. Tako se meni cini.

Sjecam se one prve prezentacije kad su nam rekli sve sto se "kao" biti. Pa je bila slikica mačića i da će nas baciti u vodu.... ah memories Cool

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 17:01 čet, 2. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Po nekim pravilima diploma supplemente vam ne smiju naplatiti. Na hrvatskom i na engleskom. Valjda ih zato niste dobili za preddiplomske, vec 3 godine :roll:
Po nekim pravilima diploma supplemente vam ne smiju naplatiti. Na hrvatskom i na engleskom. Valjda ih zato niste dobili za preddiplomske, vec 3 godine Rolling Eyes

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:08 čet, 2. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

A same diplome smiju? :shock:

Moze se dobiti samo supplement, bez diplome? :D
A same diplome smiju? Shocked

Moze se dobiti samo supplement, bez diplome? Very Happy

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:14 pet, 3. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pretpostavljam da moze. Ali na [url=http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fpublic.mzos.hr%2Flgs.axd%3Ft%3D16%26id%3D14182&rct=j&q=dopunska%20isprava%20o%20studiju&ei=uqXoTdDXJoaCOoCp1K0B&usg=AFQjCNGGGPBM99XIFj-PtJy9QqUoFKVG0w&cad=rja]istom mjestu[/url] pise da supplement nije zamjena za diplomu :cry:
Pretpostavljam da moze. Ali na istom mjestu pise da supplement nije zamjena za diplomu Crying or Very sad

[Vrh]
iuppiter
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 7

PostPostano: 17:50 uto, 14. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pitanje generaciji koja bi sad trebala imati promociju:
Jeste li dobili obavijest o održavanju promocije?

S obzirom da sam dobila mail o održavanju promocije 1.7. s još 3 drugih ljudi, pitam se kako su nas rascjepkali???
Mislim, ipak nas je puno diplomiralo i zajedno smo se družili i stvarno bi bilo ružno da nas rascjepkaju i prikrpaju nekim drugim ljudima.
Ovo zvuči ružno, ali bitno da su si pare pobrali...:S
Pitanje generaciji koja bi sad trebala imati promociju:
Jeste li dobili obavijest o održavanju promocije?

S obzirom da sam dobila mail o održavanju promocije 1.7. s još 3 drugih ljudi, pitam se kako su nas rascjepkali???
Mislim, ipak nas je puno diplomiralo i zajedno smo se družili i stvarno bi bilo ružno da nas rascjepkaju i prikrpaju nekim drugim ljudima.
Ovo zvuči ružno, ali bitno da su si pare pobrali...:S

/Ciceron/
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 21:59 uto, 14. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da rascjepkani smo.
Rade promociju na kemiji gdje stane valjda najvise 40ljudi u njihovoj najvecoj dvorani tako da u prosjeku 10-15 nas je s PMF-MO
Da rascjepkani smo.
Rade promociju na kemiji gdje stane valjda najvise 40ljudi u njihovoj najvecoj dvorani tako da u prosjeku 10-15 nas je s PMF-MO

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:13 uto, 14. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmm tamo su cak dva amfiteatra u koje stane bar 100-150 ljudi, "mokri" i "suhi".
Hmm tamo su cak dva amfiteatra u koje stane bar 100-150 ljudi, "mokri" i "suhi".

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum