Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Konstruktivne metode u geometriji 2011.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 19:26 čet, 16. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pravipurger"][quote="Anonymous"]Nebitan si![/quote]

fejk i smaraš. a sad [b]pali[/b]! :D

gdje god sam bio na forumu ti si među glavnima , daj skini se s tog kompa, malo si nedruštven , nije ti pmf sve u životu!!! I nemoraš se svugdje mješati kad te nitko ne pita, nisi ti matematički genij, daj malo se zapitaj!
[quote="pravipurger"]
Anonymous (napisa):
Nebitan si!

fejk i smaraš. a sad pali! Very Happy

gdje god sam bio na forumu ti si među glavnima , daj skini se s tog kompa, malo si nedruštven , nije ti pmf sve u životu!!! I nemoraš se svugdje mješati kad te nitko ne pita, nisi ti matematički genij, daj malo se zapitaj!

[Vrh]
yellowsuitjudy
Gost

PostPostano: 19:36 čet, 16. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovo mi je sad malo zbunjujuce :S ako jos nismo bili na usmenom i nismo na popisu za sutra, onda mozemo odgovarati tek od 27. e sad, buduci da su to vec termini popravnih, onda nemamo priliku na popravak? imamo? ne znam dokad su otkljucani studomati :shock:
ovo mi je sad malo zbunjujuce :S ako jos nismo bili na usmenom i nismo na popisu za sutra, onda mozemo odgovarati tek od 27. e sad, buduci da su to vec termini popravnih, onda nemamo priliku na popravak? imamo? ne znam dokad su otkljucani studomati Shocked

[Vrh]
lost_soul
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 15 - 6

PostPostano: 20:00 čet, 16. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da nemamo onda više prilike za popravni.. ali zato imamo više vremena za naučiti :)

a što se tiče gosta: mislim da si malo pretjerao i ovo nije mjesto za takve rasprave.. lako je govoriti ovako "prikriveno" na forumu..
ako moraš ići na popravni, na tebi je da naučiš svo gradivo koje smo radili u semestru i potrudiš se imati prolaz.. to jedno gradivo te neće ubiti :wink:
mislim da nemamo onda više prilike za popravni.. ali zato imamo više vremena za naučiti Smile

a što se tiče gosta: mislim da si malo pretjerao i ovo nije mjesto za takve rasprave.. lako je govoriti ovako "prikriveno" na forumu..
ako moraš ići na popravni, na tebi je da naučiš svo gradivo koje smo radili u semestru i potrudiš se imati prolaz.. to jedno gradivo te neće ubiti Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ddz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 10 - 1

PostPostano: 20:13 čet, 16. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="http://web.math.hr/nastava/kmg/okolegiju.html"]Ako je ocjena usmenog ispita nedovoljan i [b]ako student nije pristupao popravnom kolokviju[/b], za njega će se održati jedan popravak usmenog ispita.[/quote]
http://web.math.hr/nastava/kmg/okolegiju.html (napisa):
Ako je ocjena usmenog ispita nedovoljan i ako student nije pristupao popravnom kolokviju, za njega će se održati jedan popravak usmenog ispita.

lost_soul
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 6

PostPostano: 20:20 čet, 16. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

da znam što piše u pravilima.. :/ da li netko zna pouzdano od profesora informaciju kak će se odvijati dalje usmeni?
da znam što piše u pravilima.. Ehm? da li netko zna pouzdano od profesora informaciju kak će se odvijati dalje usmeni?

[Vrh]
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 20:37 čet, 16. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad sutra pocinju usmeni? U 9h?
Kad sutra pocinju usmeni? U 9h?

Bug
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 35 - 15

PostPostano: 20:46 čet, 16. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

pise u 8
pise u 8

Non scholae, sed vitae discimus
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 21:06 čet, 16. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Fala :yuhu:
Fala Yu-huuuu!

kkarlo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: zombi
64 = 72 - 8

PostPostano: 21:06 čet, 16. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]

gdje god sam bio na forumu ti si među glavnima , daj skini se s tog kompa, malo si nedruštven , nije ti pmf sve u životu!!! I nemoraš se svugdje mješati kad te nitko ne pita, nisi ti matematički genij, daj malo se zapitaj![/quote]

A ti si stručna osoba za procjenu tko je matematički genij? :lol:

Oko čega da se zapita? Možda oko toga što tebe muči njegov društveni život? :lol:

To što čovjek često posjećuje forum PMF-a ne znači da mu je PMF sve u životu, nego jednostavno da ga zanimaju svakakve informacije o faksu, koje se najčešće šire baš tu na forumu. Većina asistenata, demosa pa čak i profesora posjećuje forum i nerijetko stavljaju važne informacije na forum...tako da moraš bit lud da ga ne posjećuješ! :lol:

E i da, htio sam ti reć da kad čitaš postove po forumu, ne moraš bit pozvan da se umješaš, već to jednostavno činiš, jer to možeš, ko ja sad na ovaj tvoj post...isto kao što ti možeš bit bezobrazan kao što si bio... :lol:
Ali ne moraš se zato uzrujavat.

I za kraj, ne moraš bit nužno na kompu da bi bio na forumu, izumili su ti nešto što se zove mobilni internet.
Anonymous (napisa):

A ti si stručna osoba za procjenu tko je matematički genij? Laughing

Oko čega da se zapita? Možda oko toga što tebe muči njegov društveni život? Laughing

To što čovjek često posjećuje forum PMF-a ne znači da mu je PMF sve u životu, nego jednostavno da ga zanimaju svakakve informacije o faksu, koje se najčešće šire baš tu na forumu. Većina asistenata, demosa pa čak i profesora posjećuje forum i nerijetko stavljaju važne informacije na forum...tako da moraš bit lud da ga ne posjećuješ! Laughing

E i da, htio sam ti reć da kad čitaš postove po forumu, ne moraš bit pozvan da se umješaš, već to jednostavno činiš, jer to možeš, ko ja sad na ovaj tvoj post...isto kao što ti možeš bit bezobrazan kao što si bio... Laughing
Ali ne moraš se zato uzrujavat.

I za kraj, ne moraš bit nužno na kompu da bi bio na forumu, izumili su ti nešto što se zove mobilni internet.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:44 pet, 17. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sljedeći tjedan neće biti usmenog, usmeni se nastavljaju tek 27.6. (jer profesor ide negdje na put). Rekao je danas da svi koji će odgovarati tek 27.6. neće imati pravi na popravni usmenog. Mislim da to nije ni malo u redu. Ok, ljudi imaju više vremena za učiti, ali ima ljudi koji se jednostavno nisu stigli zapisati na listu i odgovarati će tek tada.
Sljedeći tjedan neće biti usmenog, usmeni se nastavljaju tek 27.6. (jer profesor ide negdje na put). Rekao je danas da svi koji će odgovarati tek 27.6. neće imati pravi na popravni usmenog. Mislim da to nije ni malo u redu. Ok, ljudi imaju više vremena za učiti, ali ima ljudi koji se jednostavno nisu stigli zapisati na listu i odgovarati će tek tada.

[Vrh]
Anna Lee
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 11 - 9

PostPostano: 12:50 pet, 17. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Sljedeći tjedan neće biti usmenog, usmeni se nastavljaju tek 27.6. (jer profesor ide negdje na put). Rekao je danas da svi koji će odgovarati tek 27.6. neće imati pravi na popravni usmenog. Mislim da to nije ni malo u redu. Ok, ljudi imaju više vremena za učiti, ali ima ljudi koji se jednostavno nisu stigli zapisati na listu i odgovarati će tek tada.[/quote]

Ja se slazem da to nije bas u redu, al mislim da ce bit sve okej.
Naucit cemo, a kolko sam cula ljudi bas ne padaju bzvz kod njega. I vjerojatno ce nam malo i progledat kroz prste ako smo polozili kroz kolokvije :)
Anonymous (napisa):

Ja se slazem da to nije bas u redu, al mislim da ce bit sve okej.
Naucit cemo, a kolko sam cula ljudi bas ne padaju bzvz kod njega. I vjerojatno ce nam malo i progledat kroz prste ako smo polozili kroz kolokvije Smile

Gost

PostPostano: 13:14 pet, 17. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Stavljena je nova lista za 27. i 28.6. ... i već je skoro puna, pa požurite!
Stavljena je nova lista za 27. i 28.6. ... i već je skoro puna, pa požurite!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 14:40 pet, 17. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gdje je ta lista za usmeni? na prof. vratima je nema.
Gdje je ta lista za usmeni? na prof. vratima je nema.

[Vrh]
Bug
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 35 - 15

PostPostano: 15:28 pet, 17. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, nema je, ja bio sad na faxu.. Neko zeza ocito..

[Vrh]
pravipurger
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 37 - 8

PostPostano: 15:53 pet, 17. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Bug"]Da, nema je, ja bio sad na faxu.. Neko zeza ocito..[/quote]

bila je lista, popunila se u roku od pol sata.
Bug (napisa):

bila je lista, popunila se u roku od pol sata.

No, you clearly don’t know who you’re talking to, so let me clue you in: I am not in danger, Skylar. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks.
[Vrh]
Bug
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 35 - 15

PostPostano: 16:04 pet, 17. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

I sta sad??? Pa ovo je za popizdit... Pa ne mogu ja kampirat na faxu i cekat kad ce on izvjesit listu... Pa ovo je smijesno...
I sta sad??? Pa ovo je za popizdit... Pa ne mogu ja kampirat na faxu i cekat kad ce on izvjesit listu... Pa ovo je smijesno...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:11 pet, 17. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Bug"]I sta sad??? Pa ovo je za popizdit... Pa ne mogu ja kampirat na faxu i cekat kad ce on izvjesit listu... Pa ovo je smijesno...[/quote]

Razumijem te i meni je ovo sve besmisleno... Najgore od svega što gubimo idući tjedan, a doć ćemo na red za usmeni kad i ostali s popravnog...
Bug (napisa):

Razumijem te i meni je ovo sve besmisleno... Najgore od svega što gubimo idući tjedan, a doć ćemo na red za usmeni kad i ostali s popravnog...

[Vrh]
Bug
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 35 - 15

PostPostano: 16:34 pet, 17. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni je jos gore jel nisam iz zagreba... Sad cu morati moliti nekoga da me zapise kad ce ici isebe... :(
meni je jos gore jel nisam iz zagreba... Sad cu morati moliti nekoga da me zapise kad ce ici isebe... Sad

[Vrh]
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 16:41 pet, 17. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sl. tjedan [b]NEMA[/b] profesora jer je na putu. Lista za 27. i 28.6 se popunila u roku 15min i profesor je skinuo jer su navodno ljudi poceli brisati jedni druge s liste.

U ponedjeljak (27.6) ce osvanuti nova lista i prvi termin ce biti 29.6.
Sl. tjedan NEMA profesora jer je na putu. Lista za 27. i 28.6 se popunila u roku 15min i profesor je skinuo jer su navodno ljudi poceli brisati jedni druge s liste.

U ponedjeljak (27.6) ce osvanuti nova lista i prvi termin ce biti 29.6.

gogo_
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:55 pet, 17. 6. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zna neko koliko je studenata uopce dosada odgovaralo? Jer neznam bas kako ce stic jos i ljudi sa popravnih odgovarat u razmaku 29.6.-1.7.
Zna neko koliko je studenata uopce dosada odgovaralo? Jer neznam bas kako ce stic jos i ljudi sa popravnih odgovarat u razmaku 29.6.-1.7.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Sljedeće
Stranica 11 / 16.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum