Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
Postano: 19:26 čet, 16. 6. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="pravipurger"][quote="Anonymous"]Nebitan si![/quote]
fejk i smaraš. a sad [b]pali[/b]! :D
gdje god sam bio na forumu ti si među glavnima , daj skini se s tog kompa, malo si nedruštven , nije ti pmf sve u životu!!! I nemoraš se svugdje mješati kad te nitko ne pita, nisi ti matematički genij, daj malo se zapitaj!
[quote="pravipurger"] Anonymous (napisa): | Nebitan si! |
fejk i smaraš. a sad pali!
gdje god sam bio na forumu ti si među glavnima , daj skini se s tog kompa, malo si nedruštven , nije ti pmf sve u životu!!! I nemoraš se svugdje mješati kad te nitko ne pita, nisi ti matematički genij, daj malo se zapitaj!
|
|
[Vrh] |
|
yellowsuitjudy Gost
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ddz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Bug Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:06 čet, 16. 6. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]
gdje god sam bio na forumu ti si među glavnima , daj skini se s tog kompa, malo si nedruštven , nije ti pmf sve u životu!!! I nemoraš se svugdje mješati kad te nitko ne pita, nisi ti matematički genij, daj malo se zapitaj![/quote]
A ti si stručna osoba za procjenu tko je matematički genij? :lol:
Oko čega da se zapita? Možda oko toga što tebe muči njegov društveni život? :lol:
To što čovjek često posjećuje forum PMF-a ne znači da mu je PMF sve u životu, nego jednostavno da ga zanimaju svakakve informacije o faksu, koje se najčešće šire baš tu na forumu. Većina asistenata, demosa pa čak i profesora posjećuje forum i nerijetko stavljaju važne informacije na forum...tako da moraš bit lud da ga ne posjećuješ! :lol:
E i da, htio sam ti reć da kad čitaš postove po forumu, ne moraš bit pozvan da se umješaš, već to jednostavno činiš, jer to možeš, ko ja sad na ovaj tvoj post...isto kao što ti možeš bit bezobrazan kao što si bio... :lol:
Ali ne moraš se zato uzrujavat.
I za kraj, ne moraš bit nužno na kompu da bi bio na forumu, izumili su ti nešto što se zove mobilni internet.
Anonymous (napisa): |
gdje god sam bio na forumu ti si među glavnima , daj skini se s tog kompa, malo si nedruštven , nije ti pmf sve u životu!!! I nemoraš se svugdje mješati kad te nitko ne pita, nisi ti matematički genij, daj malo se zapitaj! |
A ti si stručna osoba za procjenu tko je matematički genij?
Oko čega da se zapita? Možda oko toga što tebe muči njegov društveni život?
To što čovjek često posjećuje forum PMF-a ne znači da mu je PMF sve u životu, nego jednostavno da ga zanimaju svakakve informacije o faksu, koje se najčešće šire baš tu na forumu. Većina asistenata, demosa pa čak i profesora posjećuje forum i nerijetko stavljaju važne informacije na forum...tako da moraš bit lud da ga ne posjećuješ!
E i da, htio sam ti reć da kad čitaš postove po forumu, ne moraš bit pozvan da se umješaš, već to jednostavno činiš, jer to možeš, ko ja sad na ovaj tvoj post...isto kao što ti možeš bit bezobrazan kao što si bio...
Ali ne moraš se zato uzrujavat.
I za kraj, ne moraš bit nužno na kompu da bi bio na forumu, izumili su ti nešto što se zove mobilni internet.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:50 pet, 17. 6. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Sljedeći tjedan neće biti usmenog, usmeni se nastavljaju tek 27.6. (jer profesor ide negdje na put). Rekao je danas da svi koji će odgovarati tek 27.6. neće imati pravi na popravni usmenog. Mislim da to nije ni malo u redu. Ok, ljudi imaju više vremena za učiti, ali ima ljudi koji se jednostavno nisu stigli zapisati na listu i odgovarati će tek tada.[/quote]
Ja se slazem da to nije bas u redu, al mislim da ce bit sve okej.
Naucit cemo, a kolko sam cula ljudi bas ne padaju bzvz kod njega. I vjerojatno ce nam malo i progledat kroz prste ako smo polozili kroz kolokvije :)
Anonymous (napisa): | Sljedeći tjedan neće biti usmenog, usmeni se nastavljaju tek 27.6. (jer profesor ide negdje na put). Rekao je danas da svi koji će odgovarati tek 27.6. neće imati pravi na popravni usmenog. Mislim da to nije ni malo u redu. Ok, ljudi imaju više vremena za učiti, ali ima ljudi koji se jednostavno nisu stigli zapisati na listu i odgovarati će tek tada. |
Ja se slazem da to nije bas u redu, al mislim da ce bit sve okej.
Naucit cemo, a kolko sam cula ljudi bas ne padaju bzvz kod njega. I vjerojatno ce nam malo i progledat kroz prste ako smo polozili kroz kolokvije
_________________ "The tooth fairy teaches children that they can sell body parts for money."
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Bug Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:53 pet, 17. 6. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Bug"]Da, nema je, ja bio sad na faxu.. Neko zeza ocito..[/quote]
bila je lista, popunila se u roku od pol sata.
Bug (napisa): | Da, nema je, ja bio sad na faxu.. Neko zeza ocito.. |
bila je lista, popunila se u roku od pol sata.
_________________ No, you clearly don’t know who you’re talking to, so let me clue you in: I am not in danger, Skylar. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks.
|
|
[Vrh] |
|
Bug Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|