Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Vocal definition:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Koji glas krasi Vaše grlo?
Potmuli crnački Bas, ja rušim zgrade do temelja svojim brundanjem!
8%
 8%  [ 1 ]
Ispušeni Bariton, glasnice mi stružu gore od bagera po šoderu. I smoke!
8%
 8%  [ 1 ]
Bariton, "Strangers in the night..."
16%
 16%  [ 2 ]
Dobar glas daleko se čuje, a moj još dalje!
25%
 25%  [ 3 ]
Koloraturni rock Tenor, moji krici pomiču ljudsku granicu percepcije, "And as we wind on down the road..."
25%
 25%  [ 3 ]
Ja sam Tenorski glas i mogu pjevat više od svih vas. Opera ili musical :)
0%
 0%  [ 0 ]
Ja sam kastrat. Ja nemam...duboki glas...
8%
 8%  [ 1 ]
Alt. Nema muškarca koji odoli mojim čarima. Pjevam u zadimljenom baru.
0%
 0%  [ 0 ]
Mezzosopran. Zvonko, zvonko zvoni glas mi hodnicima...
0%
 0%  [ 0 ]
Sopran. No crystal glass is my match!
8%
 8%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 12

Autor/ica Poruka
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 11 - 2

PostPostano: 3:57 sub, 26. 6. 2004    Naslov: Vocal definition: Citirajte i odgovorite

Evo jedna zanimljivost koja mi je pala na pamet u pola pet ujutro. Čisto statistički da vidim kakvi su mi forumaši : pomalo neobična anketa.

Kolege forumaši : svrstajte mi se ! :)
Evo jedna zanimljivost koja mi je pala na pamet u pola pet ujutro. Čisto statistički da vidim kakvi su mi forumaši : pomalo neobična anketa.

Kolege forumaši : svrstajte mi se ! Smile

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 9:42 sub, 26. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

a bu! a ja ne 'nam :(
nas li ti koji sam ja glas? procjeni pa klikni :g:
a bu! a ja ne 'nam Sad
nas li ti koji sam ja glas? procjeni pa klikni Mr. Green

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 22:08 sub, 26. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

eh..ja mogu pjevati dosta visoko, ali kad falseto radim..zvucim isto kao onaj tip iz darknessa :D :D
nisam bas operni tenor, a to je rijetko tko osim opernih pjevaca, jer za to treba i vjestina i znanje, pa sam valjda onaj tenor odma iza toga
eh..ja mogu pjevati dosta visoko, ali kad falseto radim..zvucim isto kao onaj tip iz darknessa Very Happy Very Happy
nisam bas operni tenor, a to je rijetko tko osim opernih pjevaca, jer za to treba i vjestina i znanje, pa sam valjda onaj tenor odma iza toga

defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 11:45 ned, 27. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa...recimo da ako planiras oformiti forumaski vokalni sastav...ja mogu bit bubnjar! :D
a, usput, tko si ti, flautice?
pa...recimo da ako planiras oformiti forumaski vokalni sastav...ja mogu bit bubnjar! Very Happy

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:49 pon, 28. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]pa...recimo da ako planiras oformiti forumaski vokalni sastav...ja mogu bit bubnjar! :D[/quote]

:twisted: Ako sastav bude poput Muppeta, ja bih bio jedan od one :bow: dvojice namcora. :bow:

Sto se glasa tice, nemam blage... :| Obican muski glas sa pjevackim sposobnostima prosjecne prehladjene macke zaglavljene u ves-masini koja se kotrlja niz stepenice napus(t)ene zgrade Kineske cetvrti New Yorka... :shock: :oops: :(
defar (napisa):
pa...recimo da ako planiras oformiti forumaski vokalni sastav...ja mogu bit bubnjar! Very Happy

Twisted Evil Ako sastav bude poput Muppeta, ja bih bio jedan od one I bow before you dvojice namcora. I bow before you

Sto se glasa tice, nemam blage... Neutral Obican muski glas sa pjevackim sposobnostima prosjecne prehladjene macke zaglavljene u ves-masini koja se kotrlja niz stepenice napus(t)ene zgrade Kineske cetvrti New Yorka... Shocked Embarassed Sad

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 11:11 pon, 28. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]....s sa pjevackim sposobnostima prosjecne prehladjene macke zaglavljene u ves-masini koja se kotrlja niz stepenice napus(t)ene zgrade Kineske cetvrti New Yorka...[/quote]

hajde, hajde... ima nas tu sa potvrdjeno antipjevackim glasom - eksperimentalno provjereno preko radija.... :)

ljudi nisu uzivali u mojoj izvedbi Internacionale pjevackim stilom gore opisane macke....

'ave fun!

Sinisa
vsego (napisa):
....s sa pjevackim sposobnostima prosjecne prehladjene macke zaglavljene u ves-masini koja se kotrlja niz stepenice napus(t)ene zgrade Kineske cetvrti New Yorka...

hajde, hajde... ima nas tu sa potvrdjeno antipjevackim glasom - eksperimentalno provjereno preko radija.... Smile

ljudi nisu uzivali u mojoj izvedbi Internacionale pjevackim stilom gore opisane macke....

'ave fun!

Sinisa

defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 11:59 pon, 28. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

nista zato, cinice, scenografija ti je odlicna, kao i opcenito snalazenje na stejdju! znas kako bi reko djordje...nije sve u talentu. :lol: :wink:
a sad me mister " 'ave fun " podsjetio da sam, doduse, imala jedan zapazeniji nastup ovo ljeto u vokalnom triu cije vulgarno ime necu ni navoditi u strahu od pravednicke ruke moderatora :lol: a ti se , flauto, nesto ozbiljnije bavis glazbom?
nista zato, cinice, scenografija ti je odlicna, kao i opcenito snalazenje na stejdju! znas kako bi reko djordje...nije sve u talentu. Laughing Wink
a sad me mister " 'ave fun " podsjetio da sam, doduse, imala jedan zapazeniji nastup ovo ljeto u vokalnom triu cije vulgarno ime necu ni navoditi u strahu od pravednicke ruke moderatora Laughing a ti se , flauto, nesto ozbiljnije bavis glazbom?

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 14:07 pon, 28. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]nista zato, cinice, scenografija ti je odlicna, kao i opcenito snalazenje na stejdju! znas kako bi reko djordje...nije sve u talentu.[/quote]

Nije bas da mi je sve jasno sta impliciras ovime. OSIM, ako mislis na proslo ljeto i brejkdens na dobra-stara-vremena posvecena geekovima? Imam dobro opravdanje: nisam bio bas svoj.

'ave fun!

Sinisa
defar (napisa):
nista zato, cinice, scenografija ti je odlicna, kao i opcenito snalazenje na stejdju! znas kako bi reko djordje...nije sve u talentu.

Nije bas da mi je sve jasno sta impliciras ovime. OSIM, ako mislis na proslo ljeto i brejkdens na dobra-stara-vremena posvecena geekovima? Imam dobro opravdanje: nisam bio bas svoj.

'ave fun!

Sinisa

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 21:18 pon, 28. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mala ispravka za [i]Strangers in the night[/i]. Frank Sinatra je tenor, a ne bariton. Bolji primjer ti je [i]You lost that loving feeling[/i] od Righteous Brothersa.

Inače ja spadam pod taj "nepušački bariton". :)
Mala ispravka za Strangers in the night. Frank Sinatra je tenor, a ne bariton. Bolji primjer ti je You lost that loving feeling od Righteous Brothersa.

Inače ja spadam pod taj "nepušački bariton". Smile

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 1:50 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]a ti se , flauto, nesto ozbiljnije bavis glazbom?[/quote]
a na koga se odnosi to "flauto"? :?

[quote="Crni"]Mala ispravka za Strangers in the night. Frank Sinatra(...)[/quote]
Mozda se misli na saxonov strangers in the night 8) :)
defar (napisa):
a ti se , flauto, nesto ozbiljnije bavis glazbom?

a na koga se odnosi to "flauto"? Confused

Crni (napisa):
Mala ispravka za Strangers in the night. Frank Sinatra(...)

Mozda se misli na saxonov strangers in the night Cool Smile

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 2:19 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Baš sam đjubre bio pa se nisam spajo...

Redom:

[quote="koryanshea"]
a bu! a ja ne 'nam
nas li ti koji sam ja glas? procjeni pa klikni
[/quote]

Dušice, ti si altić, mezzosoprančić. Squik :)

[quote="Sirius"]
eh..ja mogu pjevati dosta visoko, ali kad falseto radim..zvucim isto kao onaj tip iz darknessa
[/quote]

Svatko ima svoj blagoslov, i prokletstvo...:D.
Ma što si skroman...Tenor i bok!

[quote="defar"]
pa...recimo da ako planiras oformiti forumaski vokalni sastav...ja mogu bit bubnjar!
[/quote]

Ja sam koji svira blok flautu...:) Vokalni sastav nije loša ideja...

[quote="vsego"]
Ako sastav bude poput Muppeta, ja bih bio jedan od one dvojice namcora.

Sto se glasa tice, nemam blage... Obican muski glas sa pjevackim sposobnostima prosjecne prehladjene macke zaglavljene u ves-masini koja se kotrlja niz stepenice napus(t)ene zgrade Kineske cetvrti New Yorka...
[/quote]

Sure, uklopit ćeš se :). Znači tebe zovem kad izvodimo Gunse... :)(Jokeing, zakon su meni gunsi ).

Ovaj, mislim, dakle, kad se uzmu u obzir okolnosti opisane situacije i varijable uključene u tok zbivanja i ono šta sam čuo da recitiraš (govornički) na vježbama, valjda rec'mo bariton...Ako imaš bolje grlo, onda može i tenor...:) ili namcor, kako ti drago :D

[quote="cinik"]
hajde, hajde... ima nas tu sa potvrdjeno antipjevackim glasom - eksperimentalno provjereno preko radija....
[/quote]

Htio sam stavit kategorije i za prosječnog čovjeka(kvariton, teror :)) ali nije mi dalo...

[quote="defar"]
a sad me mister " 'ave fun " podsjetio da sam, doduse, imala jedan zapazeniji nastup ovo ljeto u vokalnom triu cije vulgarno ime necu ni navoditi u strahu od pravednicke ruke moderatora a ti se , flauto, nesto ozbiljnije bavis glazbom?
[/quote]

Ma ništa posebnije i javno zapaženije. Više istražujem u prostorima doma svojega i tu i tamo zasviram ekipi gitaru na nekoj fešti...

[quote="Crni"]
Mala ispravka za Strangers in the night. Frank Sinatra je tenor, a ne bariton. Bolji primjer ti je You lost that loving feeling od Righteous Brothersa.

Inače ja spadam pod taj "nepušački bariton".
[/quote]

Now u puzzles me...Kak tenor? Mislim, nisam poznavalac njegovog repertorara, priznajem, ali ono šta sam čuo ne ide više od g1, a ful se solidno drži na dubokim tonovima...

[quote="Sirius"]
Mozda se misli na saxonov strangers in the night
[/quote]

Sure ! :D
Baš sam đjubre bio pa se nisam spajo...

Redom:

koryanshea (napisa):

a bu! a ja ne 'nam
nas li ti koji sam ja glas? procjeni pa klikni

Dušice, ti si altić, mezzosoprančić. Squik Smile

Sirius (napisa):

eh..ja mogu pjevati dosta visoko, ali kad falseto radim..zvucim isto kao onaj tip iz darknessa

Svatko ima svoj blagoslov, i prokletstvo...Very Happy.
Ma što si skroman...Tenor i bok!

defar (napisa):

pa...recimo da ako planiras oformiti forumaski vokalni sastav...ja mogu bit bubnjar!

Ja sam koji svira blok flautu...Smile Vokalni sastav nije loša ideja...

vsego (napisa):

Ako sastav bude poput Muppeta, ja bih bio jedan od one dvojice namcora.

Sto se glasa tice, nemam blage... Obican muski glas sa pjevackim sposobnostima prosjecne prehladjene macke zaglavljene u ves-masini koja se kotrlja niz stepenice napus(t)ene zgrade Kineske cetvrti New Yorka...

Sure, uklopit ćeš se Smile. Znači tebe zovem kad izvodimo Gunse... Smile(Jokeing, zakon su meni gunsi ).

Ovaj, mislim, dakle, kad se uzmu u obzir okolnosti opisane situacije i varijable uključene u tok zbivanja i ono šta sam čuo da recitiraš (govornički) na vježbama, valjda rec'mo bariton...Ako imaš bolje grlo, onda može i tenor...Smile ili namcor, kako ti drago Very Happy

cinik (napisa):

hajde, hajde... ima nas tu sa potvrdjeno antipjevackim glasom - eksperimentalno provjereno preko radija....

Htio sam stavit kategorije i za prosječnog čovjeka(kvariton, teror Smile) ali nije mi dalo...

defar (napisa):

a sad me mister " 'ave fun " podsjetio da sam, doduse, imala jedan zapazeniji nastup ovo ljeto u vokalnom triu cije vulgarno ime necu ni navoditi u strahu od pravednicke ruke moderatora a ti se , flauto, nesto ozbiljnije bavis glazbom?

Ma ništa posebnije i javno zapaženije. Više istražujem u prostorima doma svojega i tu i tamo zasviram ekipi gitaru na nekoj fešti...

Crni (napisa):

Inače ja spadam pod taj "nepušački bariton".

Now u puzzles me...Kak tenor? Mislim, nisam poznavalac njegovog repertorara, priznajem, ali ono šta sam čuo ne ide više od g1, a ful se solidno drži na dubokim tonovima...

Sirius (napisa):

Mozda se misli na saxonov strangers in the night

Sure ! Very Happy

Zadnja promjena: Blockflöte; 2:36 uto, 29. 6. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 2:34 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Summary:

Imamo

1 Bas
1 Ispušeni Bariton
2 Baritona
3 Glasna čovjeka
2 Tenora
1 Kastrata!
1 Sopran
2 Mačke

Kao prvo, da izrazim svoju sućut kastratu, a onda možemo dalje...

U ovakvom sastavu, pretpostavljam da su forumaši sposobni u uroku od nekoliko mjeseci oformit vokalni sastav i onda ić negdje u javnost u dvanaestom mjesecu pjevat Božićne pjesme, pod uvjetom da kastrat i mačke imaju vokalne sposobnosti ispuniti jaz između hipotetskog prvog tenora i soprana... Kad se svemu tome dodaju perkusije, namćori i moja blok flauta, mislim da imamo ozbiljne i realne šanse nešto osvojit negdje na nečemu...:)

Trabunjažu na stranu...Nisam imao namjeru ofarmat vokalni sastav, ali to i ne bi bila toliko loša ideja, koliko teže izvediva...:DeepThinkin:Kad bih i to provalio, bi li itko bio za?
Summary:

Imamo

1 Bas
1 Ispušeni Bariton
2 Baritona
3 Glasna čovjeka
2 Tenora
1 Kastrata!
1 Sopran
2 Mačke

Kao prvo, da izrazim svoju sućut kastratu, a onda možemo dalje...

U ovakvom sastavu, pretpostavljam da su forumaši sposobni u uroku od nekoliko mjeseci oformit vokalni sastav i onda ić negdje u javnost u dvanaestom mjesecu pjevat Božićne pjesme, pod uvjetom da kastrat i mačke imaju vokalne sposobnosti ispuniti jaz između hipotetskog prvog tenora i soprana... Kad se svemu tome dodaju perkusije, namćori i moja blok flauta, mislim da imamo ozbiljne i realne šanse nešto osvojit negdje na nečemu...Smile

Trabunjažu na stranu...Nisam imao namjeru ofarmat vokalni sastav, ali to i ne bi bila toliko loša ideja, koliko teže izvediva...:DeepThinkin:Kad bih i to provalio, bi li itko bio za?

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 8:23 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Nisam imao namjeru ofarmat vokalni sastav, ali to i ne bi bila toliko loša ideja, koliko teže izvediva...:DeepThinkin:Kad bih i to provalio, bi li itko bio za?[/quote]

Salis se? :shock: Matematicari se od ostalih geekova razlikuju po tome sto...
a) 6 mjeseci nisu u stanju organizirati D&D okupljanje
b) ne bi dosli na izlet ni da im ponudis besplatnu pivu i 20 bodova na pismenom
Blockflöte (napisa):
Nisam imao namjeru ofarmat vokalni sastav, ali to i ne bi bila toliko loša ideja, koliko teže izvediva...:DeepThinkin:Kad bih i to provalio, bi li itko bio za?

Salis se? Shocked Matematicari se od ostalih geekova razlikuju po tome sto...
a) 6 mjeseci nisu u stanju organizirati D&D okupljanje
b) ne bi dosli na izlet ni da im ponudis besplatnu pivu i 20 bodova na pismenom

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 13:00 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

krcko, ne budi tako negativan...mi radimo procesno, ne projektno :lol:

i ja znam da se grupica matematicara vec duze vrijeme bavi mislju osnivanja vokalno-instrumentalnog sastava. zasad je, doduse, osmisljeno samo ime: abelova grupa 8)
krcko, ne budi tako negativan...mi radimo procesno, ne projektno Laughing

i ja znam da se grupica matematicara vec duze vrijeme bavi mislju osnivanja vokalno-instrumentalnog sastava. zasad je, doduse, osmisljeno samo ime: abelova grupa Cool

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 16:54 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]... samo ime: abelova grupa [/quote]

Znaci vrijedi:
[list]
(1) Svaki par clanova moze zamijeniti nekog clana
(2) Ako par A i B zamjenjuje clana D i par B i C clana E, onda parovi D i C, tj. A i E zamjenjuju istog clana.
(3) Clana I svaki par moze zamijeniti
(4) Clan I u paru sa bilo kojom osobom moze zamijeniti samo tu osobu.
(5) Osoba koju par clanova mogu zamijeniti neovisan je o redosljedu izbora osoba.
[/list:u]

Iz toga slijedi da je clan I manager ili producent ili nesto takvo nekorisno...
?

'ave fun!

Sinisa
defar (napisa):
... samo ime: abelova grupa

Znaci vrijedi:

(1) Svaki par clanova moze zamijeniti nekog clana
    (2) Ako par A i B zamjenjuje clana D i par B i C clana E, onda parovi D i C, tj. A i E zamjenjuju istog clana.
    (3) Clana I svaki par moze zamijeniti
    (4) Clan I u paru sa bilo kojom osobom moze zamijeniti samo tu osobu.
    (5) Osoba koju par clanova mogu zamijeniti neovisan je o redosljedu izbora osoba.

Iz toga slijedi da je clan I manager ili producent ili nesto takvo nekorisno...
?

'ave fun!

Sinisa

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 17:58 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozda je pravo vrijeme da se spomenu i dva slabo realizirana mathpunk sastava : nula (nazalost, vec postoji, iz sibenika), pretpostavimo suprotno i LEMA (leteci matematicari) :D
Mozda je pravo vrijeme da se spomenu i dva slabo realizirana mathpunk sastava : nula (nazalost, vec postoji, iz sibenika), pretpostavimo suprotno i LEMA (leteci matematicari) Very Happy

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 18:58 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]
Trabunjažu na stranu...Nisam imao namjeru ofarmat vokalni sastav, ali to i ne bi bila toliko loša ideja, koliko teže izvediva...:DeepThinkin:Kad bih i to provalio, bi li itko bio za?[/quote]
Eh, nije to tako jednostavno za napravii. Za to ti vec treba netko sa puno iskustva i znanja (dirigent, voditelj zbora), jer to je bitno razlicitije od sastavljanja banda i slicnog. A i clanovi sastava bi trebali poznavati nekakve osnove glazbene teorije da bi to sve profunkcioniralo. A da ne spominjem da je potrebna i neka zvucno izlirana prostorija :twisted: :twisted:
Blockflöte (napisa):

Eh, nije to tako jednostavno za napravii. Za to ti vec treba netko sa puno iskustva i znanja (dirigent, voditelj zbora), jer to je bitno razlicitije od sastavljanja banda i slicnog. A i clanovi sastava bi trebali poznavati nekakve osnove glazbene teorije da bi to sve profunkcioniralo. A da ne spominjem da je potrebna i neka zvucno izlirana prostorija Twisted Evil Twisted Evil

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 21:01 uto, 29. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sirius"]
Eh, nije to tako jednostavno za napravii. Za to ti vec treba netko sa puno iskustva i znanja (dirigent, voditelj zbora), jer to je bitno razlicitije od sastavljanja banda i slicnog. A i clanovi sastava bi trebali poznavati nekakve osnove glazbene teorije da bi to sve profunkcioniralo.
[/quote]

Šišaš sve, ajmo se zafrkavat...:).

Uostalom, mislim da, sudeći po ovome na forumu ima dovoljno ljudi na faksu koji poznaju osnove glazbene teorije...

Ma možemo i lutkarski sastav...

[quote="Sirius"]
A da ne spominjem da je potrebna i neka zvucno izlirana prostorija :twisted: :twisted:
[/quote]

:twisted: :twisted:

Šta je uopće bilo s tim?

[quote="krcko"]
Salis se?
[/quote]

Aha :)

Ma šta se DnD-a tiče, stvarno smo nesposobni, a na izlet smo svi htjeli ić, da nije bilo ispita. I išli bi da nije padala kiša, tako da nam se nema što spočitavat. Znam zasigurno za nas s prve godine da smo prevelike kukavice za propustit predano pripremanje za ispit :piper:.

Ja se kinda uzdam u glazbenike i njihov entuzijazam...

Jalovo mi uzdanje...

[color=blue]Kolega, pripazite na riječnik.[/color]

[quote="defar"]
i ja znam da se grupica matematicara vec duze vrijeme bavi mislju osnivanja vokalno-instrumentalnog sastava. zasad je, doduse, osmisljeno samo ime: abelova grupa
[/quote]

Šta sviraju? Slobodno nek mi se javi više o tome...
Sirius (napisa):

Eh, nije to tako jednostavno za napravii. Za to ti vec treba netko sa puno iskustva i znanja (dirigent, voditelj zbora), jer to je bitno razlicitije od sastavljanja banda i slicnog. A i clanovi sastava bi trebali poznavati nekakve osnove glazbene teorije da bi to sve profunkcioniralo.

Šišaš sve, ajmo se zafrkavat...Smile.

Uostalom, mislim da, sudeći po ovome na forumu ima dovoljno ljudi na faksu koji poznaju osnove glazbene teorije...

Ma možemo i lutkarski sastav...

Sirius (napisa):

A da ne spominjem da je potrebna i neka zvucno izlirana prostorija Twisted Evil Twisted Evil

Twisted Evil Twisted Evil

Šta je uopće bilo s tim?

krcko (napisa):

Salis se?

Aha Smile

Ma šta se DnD-a tiče, stvarno smo nesposobni, a na izlet smo svi htjeli ić, da nije bilo ispita. I išli bi da nije padala kiša, tako da nam se nema što spočitavat. Znam zasigurno za nas s prve godine da smo prevelike kukavice za propustit predano pripremanje za ispit The piper.

Ja se kinda uzdam u glazbenike i njihov entuzijazam...

Jalovo mi uzdanje...

Kolega, pripazite na riječnik.

defar (napisa):

i ja znam da se grupica matematicara vec duze vrijeme bavi mislju osnivanja vokalno-instrumentalnog sastava. zasad je, doduse, osmisljeno samo ime: abelova grupa

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 4:36 sri, 30. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Jalovo mi uzdanje...
[quote="defar"]i ja znam da se grupica matematicara vec duze vrijeme bavi mislju osnivanja vokalno-instrumentalnog sastava. zasad je, doduse, osmisljeno samo ime: abelova grupa
[/quote]

Šta sviraju? Slobodno nek mi se javi više o tome...[/quote]
Khm :) kao jedan od idejnih zacetnika, odgovorno tvrdim da doticna grupa (abelova) nije do kraja bas dogovorila zanr. Techno, jazz, punk i simforock su u uzoj konkurenciji, al nekako.......... :D

jest... jalovo ti uzdanje.... :) Pogotovo sada, kada vise nema ni Kuce ni Marijana u Kuci ni Kalifornije ni Brijacnice ni Dvorane Malih Autobusa ni Dvorane uzdaha ni Australije ni nicega.... Ah.... :sigh:

PS a sto se tice zvucno izolirane prostorije, mozda najbolje kod Kotrle (bivsi Marijanov pomocnik), ima prostore kod ciboninog tornja (i sc-a), cijena sata 20/25kn (moram provjeriti), oprema dosta dobra.... :)
Blockflöte (napisa):
Jalovo mi uzdanje...
defar (napisa):

Khm Smile kao jedan od idejnih zacetnika, odgovorno tvrdim da doticna grupa (abelova) nije do kraja bas dogovorila zanr. Techno, jazz, punk i simforock su u uzoj konkurenciji, al nekako.......... Very Happy

jest... jalovo ti uzdanje.... Smile Pogotovo sada, kada vise nema ni Kuce ni Marijana u Kuci ni Kalifornije ni Brijacnice ni Dvorane Malih Autobusa ni Dvorane uzdaha ni Australije ni nicega.... Ah.... Uzdah...

PS a sto se tice zvucno izolirane prostorije, mozda najbolje kod Kotrle (bivsi Marijanov pomocnik), ima prostore kod ciboninog tornja (i sc-a), cijena sata 20/25kn (moram provjeriti), oprema dosta dobra.... Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 0:53 čet, 1. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

citat:

Zakaj?Kaj sam krivo napisao?
citat:

Zakaj?Kaj sam krivo napisao?

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum