Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Koji glas krasi Vaše grlo? |
Potmuli crnački Bas, ja rušim zgrade do temelja svojim brundanjem! |
|
8% |
[ 1 ] |
Ispušeni Bariton, glasnice mi stružu gore od bagera po šoderu. I smoke! |
|
8% |
[ 1 ] |
Bariton, "Strangers in the night..." |
|
16% |
[ 2 ] |
Dobar glas daleko se čuje, a moj još dalje! |
|
25% |
[ 3 ] |
Koloraturni rock Tenor, moji krici pomiču ljudsku granicu percepcije, "And as we wind on down the road..." |
|
25% |
[ 3 ] |
Ja sam Tenorski glas i mogu pjevat više od svih vas. Opera ili musical :) |
|
0% |
[ 0 ] |
Ja sam kastrat. Ja nemam...duboki glas... |
|
8% |
[ 1 ] |
Alt. Nema muškarca koji odoli mojim čarima. Pjevam u zadimljenom baru. |
|
0% |
[ 0 ] |
Mezzosopran. Zvonko, zvonko zvoni glas mi hodnicima... |
|
0% |
[ 0 ] |
Sopran. No crystal glass is my match! |
|
8% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 12 |
|
Autor/ica |
Poruka |
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 11:45 ned, 27. 6. 2004 Naslov: |
|
|
pa...recimo da ako planiras oformiti forumaski vokalni sastav...ja mogu bit bubnjar! :D
a, usput, tko si ti, flautice?
pa...recimo da ako planiras oformiti forumaski vokalni sastav...ja mogu bit bubnjar!
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 11:59 pon, 28. 6. 2004 Naslov: |
|
|
nista zato, cinice, scenografija ti je odlicna, kao i opcenito snalazenje na stejdju! znas kako bi reko djordje...nije sve u talentu. :lol: :wink:
a sad me mister " 'ave fun " podsjetio da sam, doduse, imala jedan zapazeniji nastup ovo ljeto u vokalnom triu cije vulgarno ime necu ni navoditi u strahu od pravednicke ruke moderatora :lol: a ti se , flauto, nesto ozbiljnije bavis glazbom?
nista zato, cinice, scenografija ti je odlicna, kao i opcenito snalazenje na stejdju! znas kako bi reko djordje...nije sve u talentu.
a sad me mister " 'ave fun " podsjetio da sam, doduse, imala jedan zapazeniji nastup ovo ljeto u vokalnom triu cije vulgarno ime necu ni navoditi u strahu od pravednicke ruke moderatora a ti se , flauto, nesto ozbiljnije bavis glazbom?
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 2:19 uto, 29. 6. 2004 Naslov: |
|
|
Baš sam đjubre bio pa se nisam spajo...
Redom:
[quote="koryanshea"]
a bu! a ja ne 'nam
nas li ti koji sam ja glas? procjeni pa klikni
[/quote]
Dušice, ti si altić, mezzosoprančić. Squik :)
[quote="Sirius"]
eh..ja mogu pjevati dosta visoko, ali kad falseto radim..zvucim isto kao onaj tip iz darknessa
nisam bas operni tenor, a to je rijetko tko osim opernih pjevaca, jer za to treba i vjestina i znanje, pa sam valjda onaj tenor odma iza toga
[/quote]
Svatko ima svoj blagoslov, i prokletstvo...:D.
Ma što si skroman...Tenor i bok!
[quote="defar"]
pa...recimo da ako planiras oformiti forumaski vokalni sastav...ja mogu bit bubnjar!
[/quote]
Ja sam koji svira blok flautu...:) Vokalni sastav nije loša ideja...
[quote="vsego"]
Ako sastav bude poput Muppeta, ja bih bio jedan od one dvojice namcora.
Sto se glasa tice, nemam blage... Obican muski glas sa pjevackim sposobnostima prosjecne prehladjene macke zaglavljene u ves-masini koja se kotrlja niz stepenice napus(t)ene zgrade Kineske cetvrti New Yorka...
[/quote]
Sure, uklopit ćeš se :). Znači tebe zovem kad izvodimo Gunse... :)(Jokeing, zakon su meni gunsi ).
Ovaj, mislim, dakle, kad se uzmu u obzir okolnosti opisane situacije i varijable uključene u tok zbivanja i ono šta sam čuo da recitiraš (govornički) na vježbama, valjda rec'mo bariton...Ako imaš bolje grlo, onda može i tenor...:) ili namcor, kako ti drago :D
[quote="cinik"]
hajde, hajde... ima nas tu sa potvrdjeno antipjevackim glasom - eksperimentalno provjereno preko radija....
[/quote]
Htio sam stavit kategorije i za prosječnog čovjeka(kvariton, teror :)) ali nije mi dalo...
[quote="defar"]
a sad me mister " 'ave fun " podsjetio da sam, doduse, imala jedan zapazeniji nastup ovo ljeto u vokalnom triu cije vulgarno ime necu ni navoditi u strahu od pravednicke ruke moderatora a ti se , flauto, nesto ozbiljnije bavis glazbom?
[/quote]
Ma ništa posebnije i javno zapaženije. Više istražujem u prostorima doma svojega i tu i tamo zasviram ekipi gitaru na nekoj fešti...
[quote="Crni"]
Mala ispravka za Strangers in the night. Frank Sinatra je tenor, a ne bariton. Bolji primjer ti je You lost that loving feeling od Righteous Brothersa.
Inače ja spadam pod taj "nepušački bariton".
[/quote]
Now u puzzles me...Kak tenor? Mislim, nisam poznavalac njegovog repertorara, priznajem, ali ono šta sam čuo ne ide više od g1, a ful se solidno drži na dubokim tonovima...
[quote="Sirius"]
Mozda se misli na saxonov strangers in the night
[/quote]
Sure ! :D
Baš sam đjubre bio pa se nisam spajo...
Redom:
koryanshea (napisa): |
a bu! a ja ne 'nam
nas li ti koji sam ja glas? procjeni pa klikni
|
Dušice, ti si altić, mezzosoprančić. Squik
Sirius (napisa): |
eh..ja mogu pjevati dosta visoko, ali kad falseto radim..zvucim isto kao onaj tip iz darknessa
nisam bas operni tenor, a to je rijetko tko osim opernih pjevaca, jer za to treba i vjestina i znanje, pa sam valjda onaj tenor odma iza toga
|
Svatko ima svoj blagoslov, i prokletstvo... .
Ma što si skroman...Tenor i bok!
defar (napisa): |
|
Ja sam koji svira blok flautu... Vokalni sastav nije loša ideja...
vsego (napisa): |
Ako sastav bude poput Muppeta, ja bih bio jedan od one dvojice namcora.
Sto se glasa tice, nemam blage... Obican muski glas sa pjevackim sposobnostima prosjecne prehladjene macke zaglavljene u ves-masini koja se kotrlja niz stepenice napus(t)ene zgrade Kineske cetvrti New Yorka...
|
Sure, uklopit ćeš se . Znači tebe zovem kad izvodimo Gunse... (Jokeing, zakon su meni gunsi ).
Ovaj, mislim, dakle, kad se uzmu u obzir okolnosti opisane situacije i varijable uključene u tok zbivanja i ono šta sam čuo da recitiraš (govornički) na vježbama, valjda rec'mo bariton...Ako imaš bolje grlo, onda može i tenor... ili namcor, kako ti drago
cinik (napisa): |
hajde, hajde... ima nas tu sa potvrdjeno antipjevackim glasom - eksperimentalno provjereno preko radija....
|
Htio sam stavit kategorije i za prosječnog čovjeka(kvariton, teror ) ali nije mi dalo...
|
Ma ništa posebnije i javno zapaženije. Više istražujem u prostorima doma svojega i tu i tamo zasviram ekipi gitaru na nekoj fešti...
Crni (napisa): |
Mala ispravka za Strangers in the night. Frank Sinatra je tenor, a ne bariton. Bolji primjer ti je You lost that loving feeling od Righteous Brothersa.
Inače ja spadam pod taj "nepušački bariton".
|
Now u puzzles me...Kak tenor? Mislim, nisam poznavalac njegovog repertorara, priznajem, ali ono šta sam čuo ne ide više od g1, a ful se solidno drži na dubokim tonovima...
Mozda se misli na saxonov strangers in the night
|
Sure !
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
Zadnja promjena: Blockflöte; 2:36 uto, 29. 6. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 2:34 uto, 29. 6. 2004 Naslov: |
|
|
Summary:
Imamo
1 Bas
1 Ispušeni Bariton
2 Baritona
3 Glasna čovjeka
2 Tenora
1 Kastrata!
1 Sopran
2 Mačke
Kao prvo, da izrazim svoju sućut kastratu, a onda možemo dalje...
U ovakvom sastavu, pretpostavljam da su forumaši sposobni u uroku od nekoliko mjeseci oformit vokalni sastav i onda ić negdje u javnost u dvanaestom mjesecu pjevat Božićne pjesme, pod uvjetom da kastrat i mačke imaju vokalne sposobnosti ispuniti jaz između hipotetskog prvog tenora i soprana... Kad se svemu tome dodaju perkusije, namćori i moja blok flauta, mislim da imamo ozbiljne i realne šanse nešto osvojit negdje na nečemu...:)
Trabunjažu na stranu...Nisam imao namjeru ofarmat vokalni sastav, ali to i ne bi bila toliko loša ideja, koliko teže izvediva...:DeepThinkin:Kad bih i to provalio, bi li itko bio za?
Summary:
Imamo
1 Bas
1 Ispušeni Bariton
2 Baritona
3 Glasna čovjeka
2 Tenora
1 Kastrata!
1 Sopran
2 Mačke
Kao prvo, da izrazim svoju sućut kastratu, a onda možemo dalje...
U ovakvom sastavu, pretpostavljam da su forumaši sposobni u uroku od nekoliko mjeseci oformit vokalni sastav i onda ić negdje u javnost u dvanaestom mjesecu pjevat Božićne pjesme, pod uvjetom da kastrat i mačke imaju vokalne sposobnosti ispuniti jaz između hipotetskog prvog tenora i soprana... Kad se svemu tome dodaju perkusije, namćori i moja blok flauta, mislim da imamo ozbiljne i realne šanse nešto osvojit negdje na nečemu...
Trabunjažu na stranu...Nisam imao namjeru ofarmat vokalni sastav, ali to i ne bi bila toliko loša ideja, koliko teže izvediva...:DeepThinkin:Kad bih i to provalio, bi li itko bio za?
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 13:00 uto, 29. 6. 2004 Naslov: |
|
|
krcko, ne budi tako negativan...mi radimo procesno, ne projektno :lol:
i ja znam da se grupica matematicara vec duze vrijeme bavi mislju osnivanja vokalno-instrumentalnog sastava. zasad je, doduse, osmisljeno samo ime: abelova grupa 8)
krcko, ne budi tako negativan...mi radimo procesno, ne projektno
i ja znam da se grupica matematicara vec duze vrijeme bavi mislju osnivanja vokalno-instrumentalnog sastava. zasad je, doduse, osmisljeno samo ime: abelova grupa
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 17:58 uto, 29. 6. 2004 Naslov: |
|
|
Mozda je pravo vrijeme da se spomenu i dva slabo realizirana mathpunk sastava : nula (nazalost, vec postoji, iz sibenika), pretpostavimo suprotno i LEMA (leteci matematicari) :D
Mozda je pravo vrijeme da se spomenu i dva slabo realizirana mathpunk sastava : nula (nazalost, vec postoji, iz sibenika), pretpostavimo suprotno i LEMA (leteci matematicari)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:58 uto, 29. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"]
Trabunjažu na stranu...Nisam imao namjeru ofarmat vokalni sastav, ali to i ne bi bila toliko loša ideja, koliko teže izvediva...:DeepThinkin:Kad bih i to provalio, bi li itko bio za?[/quote]
Eh, nije to tako jednostavno za napravii. Za to ti vec treba netko sa puno iskustva i znanja (dirigent, voditelj zbora), jer to je bitno razlicitije od sastavljanja banda i slicnog. A i clanovi sastava bi trebali poznavati nekakve osnove glazbene teorije da bi to sve profunkcioniralo. A da ne spominjem da je potrebna i neka zvucno izlirana prostorija :twisted: :twisted:
Blockflöte (napisa): |
Trabunjažu na stranu...Nisam imao namjeru ofarmat vokalni sastav, ali to i ne bi bila toliko loša ideja, koliko teže izvediva...:DeepThinkin:Kad bih i to provalio, bi li itko bio za? |
Eh, nije to tako jednostavno za napravii. Za to ti vec treba netko sa puno iskustva i znanja (dirigent, voditelj zbora), jer to je bitno razlicitije od sastavljanja banda i slicnog. A i clanovi sastava bi trebali poznavati nekakve osnove glazbene teorije da bi to sve profunkcioniralo. A da ne spominjem da je potrebna i neka zvucno izlirana prostorija
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 21:01 uto, 29. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Sirius"]
Eh, nije to tako jednostavno za napravii. Za to ti vec treba netko sa puno iskustva i znanja (dirigent, voditelj zbora), jer to je bitno razlicitije od sastavljanja banda i slicnog. A i clanovi sastava bi trebali poznavati nekakve osnove glazbene teorije da bi to sve profunkcioniralo.
[/quote]
Šišaš sve, ajmo se zafrkavat...:).
Uostalom, mislim da, sudeći po ovome na forumu ima dovoljno ljudi na faksu koji poznaju osnove glazbene teorije...
Ma možemo i lutkarski sastav...
[quote="Sirius"]
A da ne spominjem da je potrebna i neka zvucno izlirana prostorija :twisted: :twisted:
[/quote]
:twisted: :twisted:
Šta je uopće bilo s tim?
[quote="krcko"]
Salis se?
[/quote]
Aha :)
Ma šta se DnD-a tiče, stvarno smo nesposobni, a na izlet smo svi htjeli ić, da nije bilo ispita. I išli bi da nije padala kiša, tako da nam se nema što spočitavat. Znam zasigurno za nas s prve godine da smo prevelike kukavice za propustit predano pripremanje za ispit :piper:.
Ja se kinda uzdam u glazbenike i njihov entuzijazam...
Jalovo mi uzdanje...
[color=blue]Kolega, pripazite na riječnik.[/color]
[quote="defar"]
i ja znam da se grupica matematicara vec duze vrijeme bavi mislju osnivanja vokalno-instrumentalnog sastava. zasad je, doduse, osmisljeno samo ime: abelova grupa
[/quote]
Šta sviraju? Slobodno nek mi se javi više o tome...
Eh, nije to tako jednostavno za napravii. Za to ti vec treba netko sa puno iskustva i znanja (dirigent, voditelj zbora), jer to je bitno razlicitije od sastavljanja banda i slicnog. A i clanovi sastava bi trebali poznavati nekakve osnove glazbene teorije da bi to sve profunkcioniralo.
|
Šišaš sve, ajmo se zafrkavat... .
Uostalom, mislim da, sudeći po ovome na forumu ima dovoljno ljudi na faksu koji poznaju osnove glazbene teorije...
Ma možemo i lutkarski sastav...
A da ne spominjem da je potrebna i neka zvucno izlirana prostorija
|
Šta je uopće bilo s tim?
krcko (napisa): |
Salis se?
|
Aha
Ma šta se DnD-a tiče, stvarno smo nesposobni, a na izlet smo svi htjeli ić, da nije bilo ispita. I išli bi da nije padala kiša, tako da nam se nema što spočitavat. Znam zasigurno za nas s prve godine da smo prevelike kukavice za propustit predano pripremanje za ispit .
Ja se kinda uzdam u glazbenike i njihov entuzijazam...
Jalovo mi uzdanje...
Kolega, pripazite na riječnik.
|
Šta sviraju? Slobodno nek mi se javi više o tome...
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 4:36 sri, 30. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"]Jalovo mi uzdanje...
[quote="defar"]i ja znam da se grupica matematicara vec duze vrijeme bavi mislju osnivanja vokalno-instrumentalnog sastava. zasad je, doduse, osmisljeno samo ime: abelova grupa
[/quote]
Šta sviraju? Slobodno nek mi se javi više o tome...[/quote]
Khm :) kao jedan od idejnih zacetnika, odgovorno tvrdim da doticna grupa (abelova) nije do kraja bas dogovorila zanr. Techno, jazz, punk i simforock su u uzoj konkurenciji, al nekako.......... :D
jest... jalovo ti uzdanje.... :) Pogotovo sada, kada vise nema ni Kuce ni Marijana u Kuci ni Kalifornije ni Brijacnice ni Dvorane Malih Autobusa ni Dvorane uzdaha ni Australije ni nicega.... Ah.... :sigh:
PS a sto se tice zvucno izolirane prostorije, mozda najbolje kod Kotrle (bivsi Marijanov pomocnik), ima prostore kod ciboninog tornja (i sc-a), cijena sata 20/25kn (moram provjeriti), oprema dosta dobra.... :)
Blockflöte (napisa): | Jalovo mi uzdanje...
defar (napisa): | i ja znam da se grupica matematicara vec duze vrijeme bavi mislju osnivanja vokalno-instrumentalnog sastava. zasad je, doduse, osmisljeno samo ime: abelova grupa
|
Šta sviraju? Slobodno nek mi se javi više o tome... |
Khm kao jedan od idejnih zacetnika, odgovorno tvrdim da doticna grupa (abelova) nije do kraja bas dogovorila zanr. Techno, jazz, punk i simforock su u uzoj konkurenciji, al nekako..........
jest... jalovo ti uzdanje.... Pogotovo sada, kada vise nema ni Kuce ni Marijana u Kuci ni Kalifornije ni Brijacnice ni Dvorane Malih Autobusa ni Dvorane uzdaha ni Australije ni nicega.... Ah....
PS a sto se tice zvucno izolirane prostorije, mozda najbolje kod Kotrle (bivsi Marijanov pomocnik), ima prostore kod ciboninog tornja (i sc-a), cijena sata 20/25kn (moram provjeriti), oprema dosta dobra....
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|