Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
veky Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Forumaš(ica)
|
Postano: 16:21 uto, 22. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="billi"]Vrijeme mu je za mirovinu. Mislim da ima vise
predispozicija za manekena u nekakvom casopisu za umirovljenike nego za
trenera reprezentacije.
sto vi mislite o svemu tome?????? [/quote]
tako je
definitivmo bi bolja bila igra 11 iz blazeviceve ideje(nebuloze koju je jednom napravio s dinamom) s 5 cistih spica, nego ovaj sa 5 stopera a od njih dvojica igraju u vezi.
ostaje u repki, STA, MOLIM KAKO, tuzit cu ga za dusevne boli, skoro me herc copio kad sam vidio postavu
billi (napisa): | Vrijeme mu je za mirovinu. Mislim da ima vise
predispozicija za manekena u nekakvom casopisu za umirovljenike nego za
trenera reprezentacije.
sto vi mislite o svemu tome?????? |
tako je
definitivmo bi bolja bila igra 11 iz blazeviceve ideje(nebuloze koju je jednom napravio s dinamom) s 5 cistih spica, nego ovaj sa 5 stopera a od njih dvojica igraju u vezi.
ostaje u repki, STA, MOLIM KAKO, tuzit cu ga za dusevne boli, skoro me herc copio kad sam vidio postavu
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
Postano: 10:00 sri, 23. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]neznam zasto ali si mislim da njemci mozda izgube cini mi se da su cesi lukavi s obzirom kako su nizozemce na kraju sredili.......
:lol:[/quote]
Nisu tolko lukavi koliko super igraju... S druge strane, puno igraca im je u njemackoj ligi pa se sigurno dobro poznaju. Ne znam nis osim da i Nijemci znadu pametno igrat (vidi utakmicu s Holandezima....), ali jel bu to dosta s obzirom da su tek u fazi izgradnje solidnog novog tima, a Cesi trenutno stvarno u punoj snazi, e to je ono pitanje koje me muci. Morat cu navijat za Latviju kontra Nizozemske :lol:
bily (napisa): | neznam zasto ali si mislim da njemci mozda izgube cini mi se da su cesi lukavi s obzirom kako su nizozemce na kraju sredili.......
|
Nisu tolko lukavi koliko super igraju... S druge strane, puno igraca im je u njemackoj ligi pa se sigurno dobro poznaju. Ne znam nis osim da i Nijemci znadu pametno igrat (vidi utakmicu s Holandezima....), ali jel bu to dosta s obzirom da su tek u fazi izgradnje solidnog novog tima, a Cesi trenutno stvarno u punoj snazi, e to je ono pitanje koje me muci. Morat cu navijat za Latviju kontra Nizozemske
_________________ "Have patience. Go where you must, and hope."
(Gandalf in J.R.R.Tolkien's "The Lord of the Rings")
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
Postano: 11:25 čet, 24. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]ajoj zasto protiv nizozemske oni su meni bas nekako najsimapticniji kao sto goer negjde naglasih osobito zbog Davidsa....
Ali eto nadam se da ce ti Njemci dobit Cese iako si jos uvijek mislim da su ovi nekako bolji ali eto vidit cemo danas! :lol:[/quote]
ajmeeeee Nijemci se ugledali na nase... imali su ciglih 15 minuta stvarne igre. jos kad bi konacno shvatili da nije problem u sporosti (nisu ni danci najbrzi na svijetu, a dobri su), nego u pameti... zal mi je Voellera, ali bih fakat rado da dodje Hitzfeld, taj zna radit poso. Ja sam se sad sasvim prebacila na Dance (au, opet mi najdrazi idu na Cehe... :? )
a Holandeze inace ja jako volim, ali su me razocarali stalnim svadjama, uz to je njihova publika isfuckala njemacku himnu, a moj boravak jednog dana u Amsterdamu jesenas mi je ostao zapamcen po ekstremnoj neprijaznosti ljudi, pa sam postala rezervirana. No Davidsa, Seedorfa, Kluiverta i osobito de Boera i Overmarsa i van der Saara jako volim. Bas razmisljam za kog cu navijat, za njih (argument: tradicija, kvaliteta i moja omiljena boja je narancasta) ili za Svedjane (argument: boje matematike, svidja mi se stil igre).
bily (napisa): | ajoj zasto protiv nizozemske oni su meni bas nekako najsimapticniji kao sto goer negjde naglasih osobito zbog Davidsa....
Ali eto nadam se da ce ti Njemci dobit Cese iako si jos uvijek mislim da su ovi nekako bolji ali eto vidit cemo danas! |
ajmeeeee Nijemci se ugledali na nase... imali su ciglih 15 minuta stvarne igre. jos kad bi konacno shvatili da nije problem u sporosti (nisu ni danci najbrzi na svijetu, a dobri su), nego u pameti... zal mi je Voellera, ali bih fakat rado da dodje Hitzfeld, taj zna radit poso. Ja sam se sad sasvim prebacila na Dance (au, opet mi najdrazi idu na Cehe... )
a Holandeze inace ja jako volim, ali su me razocarali stalnim svadjama, uz to je njihova publika isfuckala njemacku himnu, a moj boravak jednog dana u Amsterdamu jesenas mi je ostao zapamcen po ekstremnoj neprijaznosti ljudi, pa sam postala rezervirana. No Davidsa, Seedorfa, Kluiverta i osobito de Boera i Overmarsa i van der Saara jako volim. Bas razmisljam za kog cu navijat, za njih (argument: tradicija, kvaliteta i moja omiljena boja je narancasta) ili za Svedjane (argument: boje matematike, svidja mi se stil igre).
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
Postano: 17:07 pet, 25. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]joj bas bi htjela da veceras engleska izgubi od portugala......
a sto se njemaca zao mi je sto su ispali ali eto drugi put ce biti bolje.Tako se ja tjesim glede Hrvatske.
Franka zasto danci? :lol: :wacky:[/quote]
pa evo, zelja se ispunila... ja sam bila umjereno za engleze, al nisam razocarana.
zasto danci? pa tradicionalno sam za njih jos od doba kad je Morten Olsen bio igrac, a ne trener. Svidja mi se stil: malo umjetnosti, puno rada i dosta taktike. I odnos prema igri: vidi se da odgovorno obavljaju svoj posao.
bily (napisa): | joj bas bi htjela da veceras engleska izgubi od portugala......
a sto se njemaca zao mi je sto su ispali ali eto drugi put ce biti bolje.Tako se ja tjesim glede Hrvatske.
Franka zasto danci? |
pa evo, zelja se ispunila... ja sam bila umjereno za engleze, al nisam razocarana.
zasto danci? pa tradicionalno sam za njih jos od doba kad je Morten Olsen bio igrac, a ne trener. Svidja mi se stil: malo umjetnosti, puno rada i dosta taktike. I odnos prema igri: vidi se da odgovorno obavljaju svoj posao.
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 9:14 sub, 26. 6. 2004 Naslov: |
|
|
A grci? :lol:
A grci?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ddmit Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
Postano: 10:50 uto, 13. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ddmit"]na ovom EP smo vidjeli samo jednu reprezentaciju koja je bila kolektiv, a ne nabacana hrpa "zvijezda" koje su se hvatale za glave.[/quote]
Nisam se ranije javila jer sam od 2.7. do 12.7. bila u Danskoj, no evo i mog zakljucka. Generalno se slazem sa svim napisanim... osim da je bar jos jedan tim bio stvarno kolektiv: Danci.
No zadovoljna sam, medju inim i zato jer pobjeda Grka pokazuje da ipak nije sve u brzini i atraktivnosti (citaj: plesanju na terenu), vec da nogomet itekako ima veze s pameti i taktikom...
Ole ole oleeeee
FMB happytux
ddmit (napisa): | na ovom EP smo vidjeli samo jednu reprezentaciju koja je bila kolektiv, a ne nabacana hrpa "zvijezda" koje su se hvatale za glave. |
Nisam se ranije javila jer sam od 2.7. do 12.7. bila u Danskoj, no evo i mog zakljucka. Generalno se slazem sa svim napisanim... osim da je bar jos jedan tim bio stvarno kolektiv: Danci.
No zadovoljna sam, medju inim i zato jer pobjeda Grka pokazuje da ipak nije sve u brzini i atraktivnosti (citaj: plesanju na terenu), vec da nogomet itekako ima veze s pameti i taktikom...
Ole ole oleeeee
FMB
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|