Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Duboko filozofsko pitanje o sexu i podvojenim licnostima
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 14 - 11

PostPostano: 16:28 ned, 2. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

fly je strasno opterecen dokazivanjem svojega znanja iz svijeta racunala...ne trebas stalno nesto nabrajati... vjerujemo ti da se kuzis...
:lol: :lol:
i nemoj takve gay komentare postati... bit ce me strah kad te uocim na faksu... :lol:
fly je strasno opterecen dokazivanjem svojega znanja iz svijeta racunala...ne trebas stalno nesto nabrajati... vjerujemo ti da se kuzis...
Laughing Laughing
i nemoj takve gay komentare postati... bit ce me strah kad te uocim na faksu... Laughing

fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:59 ned, 2. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

a gogs kaj mislish zake te ocu za pomocnika , ono da mi sluzish ko skretarica ;))))

salim se afkros ... nhf ;)
a gogs kaj mislish zake te ocu za pomocnika , ono da mi sluzish ko skretarica Wink)))

salim se afkros ... nhf Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 22:13 ned, 2. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fly"]a gogs kaj mislish zake te ocu za pomocnika , ono da mi sluzish ko skretarica ;))))

salim se afkros ... nhf ;)[/quote]

iskreno se nadam da se salis, jer cu te morati naveliko i nasiroko zaobilaziti na faksu :? :lol:
fly (napisa):
a gogs kaj mislish zake te ocu za pomocnika , ono da mi sluzish ko skretarica Wink)))

salim se afkros ... nhf Wink

iskreno se nadam da se salis, jer cu te morati naveliko i nasiroko zaobilaziti na faksu Confused Laughing

fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:44 ned, 2. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

a ono sada me ne zaobilazish kao ... pazish da ti ne padnu ono knjige na pod kojim slucajem i takve sitnice ;))
isuse kako sam si gadan ... ljudi ovo je s oznakom PG-18 ;)
a ono sada me ne zaobilazish kao ... pazish da ti ne padnu ono knjige na pod kojim slucajem i takve sitnice Wink)
isuse kako sam si gadan ... ljudi ovo je s oznakom PG-18 Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 22:47 ned, 2. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fly"]a ono sada me ne zaobilazish kao ... pazish da ti ne padnu ono knjige na pod kojim slucajem i takve sitnice ;))
isuse kako sam si gadan ... ljudi ovo je s oznakom PG-18 ;)[/quote]

da da... samo u toj tvojoj prici ima jedna velika rupa... kad si mene vidijo (da namjerno sam napisao vidijo !! :lol: ) sa knjigama u rukama :?: :?:

nikad... zato sto ih nemam jos od srednje.... heh :lol:
fly (napisa):
a ono sada me ne zaobilazish kao ... pazish da ti ne padnu ono knjige na pod kojim slucajem i takve sitnice Wink)

da da... samo u toj tvojoj prici ima jedna velika rupa... kad si mene vidijo (da namjerno sam napisao vidijo !! Laughing ) sa knjigama u rukama Question Question

nikad... zato sto ih nemam jos od srednje.... heh Laughing

fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:00 ned, 2. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Erm a da zicash fax da skemijaju nesto . neka donacija ovo ono za dobrobit studenata ili nesto tako u stilu ;)
Erm a da zicash fax da skemijaju nesto . neka donacija ovo ono za dobrobit studenata ili nesto tako u stilu Wink
[Vrh]
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:02 ned, 2. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gogs"][quote="fly"]a ono sada me ne zaobilazish kao ... pazish da ti ne padnu ono knjige na pod kojim slucajem i takve sitnice ;))
isuse kako sam si gadan ... ljudi ovo je s oznakom PG-18 ;)[/quote]

da da... samo u toj tvojoj prici ima jedna velika rupa... kad si mene vidijo (da namjerno sam napisao vidijo !! :lol: ) sa knjigama u rukama :?: :?:

nikad... zato sto ih nemam jos od srednje.... heh :lol:[/quote]

erm postoji josh jedna veca rupa .. kada sam te vidio na faxu posto sam jaaaako rijetko na njemu ;)
Gogs (napisa):
fly (napisa):

da da... samo u toj tvojoj prici ima jedna velika rupa... kad si mene vidijo (da namjerno sam napisao vidijo !! Laughing ) sa knjigama u rukama Question Question

nikad... zato sto ih nemam jos od srednje.... heh Laughing

erm postoji josh jedna veca rupa .. kada sam te vidio na faxu posto sam jaaaako rijetko na njemu Wink
[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:13 ned, 2. 2. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gogs"]mozda i je...
ali zar ti radis neki program koji ima veze sa sexom??
mozda preko kompleksnih matematickih jednazbi iscrtava sve seksualne poze??? ili izbacuje za unesenu kombinaciju partnera da li je to normalno ili nenormalno ??[/quote]

vis, vis, zanimljivi prijedlozi
ajte, ocemo dobrovoljca koji bi tako nesto zbilja isao proucavati sa matematickog (ili racunarskog) stanovista...

[quote="vsego"]A mozda ja samo [b]jako[/b] volim taj posljednji nevirtualni oblik zabave, pa mi palo na pamet kao simpaticno pitanje... :D
No, niste se bas iskazali raspravom... :( [/quote]

sram ih bilo :wink:

daklem, meni se cini da je response bio relativno ok
a obzirom da se ja vise manje odvikoh od rasprava tipa na hr.alt.seksu, onda se nisam ubacivala....
osim ak ne zmislis nesto... hm... socnije? :wink:

[quote="vsego"]Inace, Forum je mjesto za rasprave. Jedini limit je da su pristojne. Kad (i ako) rijesim problem H/W-a, namjeravam dodati jedan opceniti forum za proizvoljne teme.[/quote]

lijepo, lijepo.... nekak mi se cini da taj bu najposjeceniji od strane nas, The Forumasa :wink:
Gogs (napisa):
mozda i je...
ali zar ti radis neki program koji ima veze sa sexom??
mozda preko kompleksnih matematickih jednazbi iscrtava sve seksualne poze??? ili izbacuje za unesenu kombinaciju partnera da li je to normalno ili nenormalno ??

vis, vis, zanimljivi prijedlozi
ajte, ocemo dobrovoljca koji bi tako nesto zbilja isao proucavati sa matematickog (ili racunarskog) stanovista...

vsego (napisa):
A mozda ja samo jako volim taj posljednji nevirtualni oblik zabave, pa mi palo na pamet kao simpaticno pitanje... Very Happy
No, niste se bas iskazali raspravom... Sad

sram ih bilo Wink

daklem, meni se cini da je response bio relativno ok
a obzirom da se ja vise manje odvikoh od rasprava tipa na hr.alt.seksu, onda se nisam ubacivala....
osim ak ne zmislis nesto... hm... socnije? Wink

vsego (napisa):
Inace, Forum je mjesto za rasprave. Jedini limit je da su pristojne. Kad (i ako) rijesim problem H/W-a, namjeravam dodati jedan opceniti forum za proizvoljne teme.

lijepo, lijepo.... nekak mi se cini da taj bu najposjeceniji od strane nas, The Forumasa Wink

Gost

PostPostano: 21:28 pon, 24. 3. 2003    Naslov: Re: Duboko filozofsko pitanje o sexu i podvojenim licnostima Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Eto, palo mi na pamet i sada me zanima sto Djeca Foruma misle o tome...

Daklem, sex dvije osobe, a jedna je podvojena licnost. :halfrobot: Da li je to grupnjak ili ipak i dalje "klasicni" sex (za perverznjake, mislim na 1-1 sex)? :scatter:

Molim obrazloziti svoje odgovore... :silly:

Hvala![/quote]

Meni je čitajući ovaj text prva pomisao kronični nedostatak sex-a kod pisca ovog texta . :roll:
vsego (napisa):
Eto, palo mi na pamet i sada me zanima sto Djeca Foruma misle o tome...

Daklem, sex dvije osobe, a jedna je podvojena licnost. #Halfrobot Da li je to grupnjak ili ipak i dalje "klasicni" sex (za perverznjake, mislim na 1-1 sex)? #Scatter

Molim obrazloziti svoje odgovore... #Silly

Hvala!

Meni je čitajući ovaj text prva pomisao kronični nedostatak sex-a kod pisca ovog texta . Rolling Eyes

[Vrh]
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:22 pon, 24. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote=Guest]Meni je čitajući ovaj text prva pomisao kronični nedostatak sex-a kod pisca ovog texta [/quote]
vsego ovo je bio niski udarac ;) ali bi bilo lijepo da se autor clanka
potpise .. lako je bit hrabar i anoniman ;) .. Vsego kako se branish :?
[quote=Guest]Meni je čitajući ovaj text prva pomisao kronični nedostatak sex-a kod pisca ovog texta [/quote]
vsego ovo je bio niski udarac Wink ali bi bilo lijepo da se autor clanka
potpise .. lako je bit hrabar i anoniman Wink .. Vsego kako se branish Confused
[Vrh]
Gost

PostPostano: 23:46 pon, 24. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fly"][quote=Guest]Meni je čitajući ovaj text prva pomisao kronični nedostatak sex-a kod pisca ovog texta [/quote]
vsego ovo je bio niski udarac ;) ali bi bilo lijepo da se autor clanka
potpise .. lako je bit hrabar i anoniman ;) .. Vsego kako se branish :?[/quote]

Sorr fly al malo sam zaboravan ! Dakle :
[u][b] Davor [/b][/u]
fly (napisa):
[quote=Guest]Meni je čitajući ovaj text prva pomisao kronični nedostatak sex-a kod pisca ovog texta

vsego ovo je bio niski udarac Wink ali bi bilo lijepo da se autor clanka
potpise .. lako je bit hrabar i anoniman Wink .. Vsego kako se branish Confused[/quote]

Sorr fly al malo sam zaboravan ! Dakle :
Davor

[Vrh]
jaglac
Gost

PostPostano: 0:23 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Re: Duboko filozofsko pitanje o sexu i podvojenim licnostima Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="vsego"]Eto, palo mi na pamet i sada me zanima sto Djeca Foruma misle o tome...

Daklem, sex dvije osobe, a jedna je podvojena licnost. :halfrobot: Da li je to grupnjak ili ipak i dalje "klasicni" sex (za perverznjake, mislim na 1-1 sex)? :scatter:

Molim obrazloziti svoje odgovore... :silly:

Hvala![/quote]

Meni je čitajući ovaj text prva pomisao kronični nedostatak sex-a kod pisca ovog texta . :roll:[/quote]

Nemoj se ništa čudit ja sam još uvijek šokiran :shock: Ćevape zaljevat sa pepsijem ???????????Ma nije ni čudo da mu ovakve stvari padaju na pamet .
Anonymous (napisa):
vsego (napisa):
Eto, palo mi na pamet i sada me zanima sto Djeca Foruma misle o tome...

Daklem, sex dvije osobe, a jedna je podvojena licnost. #Halfrobot Da li je to grupnjak ili ipak i dalje "klasicni" sex (za perverznjake, mislim na 1-1 sex)? #Scatter

Molim obrazloziti svoje odgovore... #Silly

Hvala!

Meni je čitajući ovaj text prva pomisao kronični nedostatak sex-a kod pisca ovog texta . Rolling Eyes

Nemoj se ništa čudit ja sam još uvijek šokiran Shocked Ćevape zaljevat sa pepsijem ???????????Ma nije ni čudo da mu ovakve stvari padaju na pamet .

[Vrh]
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:16 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

A cuj 100 ljudi 100 cudi ... ja osopno podrzavam zaljevanje svih jela pivom ;) osim ribe to ide crno vino ;)
A cuj 100 ljudi 100 cudi ... ja osopno podrzavam zaljevanje svih jela pivom Wink osim ribe to ide crno vino Wink
[Vrh]
jaglac
Gost

PostPostano: 20:09 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fly"]A cuj 100 ljudi 100 cudi ... ja osopno podrzavam zaljevanje svih jela pivom ;) osim ribe to ide crno vino ;)[/quote]

Ma fly slažem se ja s tim 100 ljudi i 100 čudi ... Ali reći pravi ljudi .To me iživciralo . Hosobno ne mogu zamislit ćevape bez pive .
fly (napisa):
A cuj 100 ljudi 100 cudi ... ja osopno podrzavam zaljevanje svih jela pivom Wink osim ribe to ide crno vino Wink

Ma fly slažem se ja s tim 100 ljudi i 100 čudi ... Ali reći pravi ljudi .To me iživciralo . Hosobno ne mogu zamislit ćevape bez pive .

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 14:08 sri, 26. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jaglac"][quote="fly"]A cuj 100 ljudi 100 cudi ... ja osopno podrzavam zaljevanje svih jela pivom ;) osim ribe to ide crno vino ;)[/quote]

Ma fly slažem se ja s tim 100 ljudi i 100 čudi ... Ali reći pravi ljudi .To me iživciralo . Hosobno ne mogu zamislit ćevape bez pive .[/quote]

1. ako te nesto zivcira, nemoj to citati
2. ako nisi u toku, ne ulijeci bezglavo u rasprave
naime, ako si pozorno citao i shvatio tko i sto su pravi ljudi i koja atmosfera vlada.... onda ne bi tako ulijetao...

uostalom, uvijek imas izbor ne pratiti Forum...

kao sto rekoh na drugom mjestu na nesto drugaciji nacin
ako ste vec na netu, naucite postovati mjesto u koje dolazite (aka Forum, newsi i sli.) i ljude koji su tamo
ne trebaju vam neprijatelji... zar ne..?

disklejmer: vsego, ako mislis da ne pase, brisi moj post
jaglac (napisa):
fly (napisa):

naime, ako si pozorno citao i shvatio tko i sto su pravi ljudi i koja atmosfera vlada.... onda ne bi tako ulijetao...

ako ste vec na netu, naucite postovati mjesto u koje dolazite (aka Forum, newsi i sli.) i ljude koji su tamo

jaglac
Gost

PostPostano: 23:49 sri, 26. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"][quote="jaglac"][quote="fly"]A cuj 100 ljudi 100 cudi ... ja osopno podrzavam zaljevanje svih jela pivom ;) osim ribe to ide crno vino ;)[/quote]

Ma fly slažem se ja s tim 100 ljudi i 100 čudi ... Ali reći pravi ljudi .To me iživciralo . Hosobno ne mogu zamislit ćevape bez pive .[/quote]

disklejmer: vsego, ako mislis da ne pase, brisi moj post[/quote]
Danas nisam vidio ovaj post.Nesi opet ti trabunjaš i ulizuješ se njegovom administarstvu.
1.Ako čovjek čita redom , onda ne može predvidjeti kada treba zatvoriti oči jer slijedi dio koji će ga ižvcirati.
2.Kakav to tok treba biti molim te . Pročitaj što si ti u svom zadnjem postu napisala . Tvoj post meni ne prati tok.On je napravljen na isti način kao što sam ja napravio ovaj gore koji je kvotan.
Ti također imaš izbor ne pratiti Forum .Izbjegavati moje postove koji te živciraju , te na kraju ne odgovarati na njih . Naravno to nisi mogla jer sam te ižvcirao i to tako što sam dodirnuo njegovo administarstvo . (dobro ti ovo ulizivanje ide , što se uopće mješaš)
Nesi (napisa):
jaglac (napisa):
fly (napisa):

Danas nisam vidio ovaj post.Nesi opet ti trabunjaš i ulizuješ se njegovom administarstvu.
1.Ako čovjek čita redom , onda ne može predvidjeti kada treba zatvoriti oči jer slijedi dio koji će ga ižvcirati.
2.Kakav to tok treba biti molim te . Pročitaj što si ti u svom zadnjem postu napisala . Tvoj post meni ne prati tok.On je napravljen na isti način kao što sam ja napravio ovaj gore koji je kvotan.
Ti također imaš izbor ne pratiti Forum .Izbjegavati moje postove koji te živciraju , te na kraju ne odgovarati na njih . Naravno to nisi mogla jer sam te ižvcirao i to tako što sam dodirnuo njegovo administarstvo . (dobro ti ovo ulizivanje ide , što se uopće mješaš)

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:07 čet, 27. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jaglac"]Danas nisam vidio ovaj post.Nesi opet ti trabunjaš i ulizuješ se njegovom administarstvu.[/quote]

Uf, papagaj zna tu jednu recenicu i sad mi misli pobit ljude dosadom, ponavljajuci stalno kako mi se Nesi ulizuje. :evil:

[quote="jaglac"]1.Ako čovjek čita redom, onda ne može predvidjeti kada treba zatvoriti oči jer slijedi dio koji će ga ižvcirati.[/quote]

Jesi ti jaglac ili mimoza? :P

Fino, zakljucili smo da te Forum zivcira. Onda idi odavde.

[quote="jaglac"]2.Kakav to tok treba biti molim te . Pročitaj što si ti u svom zadnjem postu napisala . Tvoj post meni ne prati tok.On je napravljen na isti način kao što sam ja napravio ovaj gore koji je kvotan.[/quote]

Da si u toku, onda bi znao o cemu Nesi pise... :P

[quote="jaglac"]Ti također imaš izbor ne pratiti Forum .Izbjegavati moje postove koji te živciraju , te na kraju ne odgovarati na njih.[/quote]

Ah, ti ne mozes, ali ona moze unaprijed znati sto ce ju zivcirati... :shock: Blago nama s takvim logicarem. Sva sreca da si nam rekao da si pametniji od svih nas (ne direktno, ali - pametan kakav jesi - sigurno kuzis da je ocito iz tvojih postova). Da nam to nisi rekao, tko zna sta bi mislili o tebi :!:

Za razliku od Nesi, Admin ipak mora proci kroz postove i ne moze izabrati da ne prati Forum. Ali mozes mi pomoci tako da se izgubis odavde. Vjerujem da nas ima dosta koji bi bili sretni takvim razvojem dogadjaja... :D

[quote="jaglac"]Naravno to nisi mogla jer sam te ižvcirao i to tako što sam dodirnuo njegovo administarstvo . (dobro ti ovo ulizivanje ide , što se uopće mješaš)[/quote]

A Markecu prigovaras da nije originalan... :lol:

Daj mi vise prestani zagadjivati Forum! :evil:
jaglac (napisa):

Uf, papagaj zna tu jednu recenicu i sad mi misli pobit ljude dosadom, ponavljajuci stalno kako mi se Nesi ulizuje. Evil or Very Mad

jaglac (napisa):
1.Ako čovjek čita redom, onda ne može predvidjeti kada treba zatvoriti oči jer slijedi dio koji će ga ižvcirati.

Jesi ti jaglac ili mimoza? Razz

Fino, zakljucili smo da te Forum zivcira. Onda idi odavde.

jaglac (napisa):

Da si u toku, onda bi znao o cemu Nesi pise... Razz

jaglac (napisa):
Ti također imaš izbor ne pratiti Forum .Izbjegavati moje postove koji te živciraju , te na kraju ne odgovarati na njih.

Ah, ti ne mozes, ali ona moze unaprijed znati sto ce ju zivcirati... Shocked Blago nama s takvim logicarem. Sva sreca da si nam rekao da si pametniji od svih nas (ne direktno, ali - pametan kakav jesi - sigurno kuzis da je ocito iz tvojih postova). Da nam to nisi rekao, tko zna sta bi mislili o tebi Exclamation

Za razliku od Nesi, Admin ipak mora proci kroz postove i ne moze izabrati da ne prati Forum. Ali mozes mi pomoci tako da se izgubis odavde. Vjerujem da nas ima dosta koji bi bili sretni takvim razvojem dogadjaja... Very Happy

jaglac (napisa):
Naravno to nisi mogla jer sam te ižvcirao i to tako što sam dodirnuo njegovo administarstvo . (dobro ti ovo ulizivanje ide , što se uopće mješaš)

A Markecu prigovaras da nije originalan... Laughing

Daj mi vise prestani zagadjivati Forum! Evil or Very Mad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
jagalac
Gost

PostPostano: 0:17 čet, 27. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

vsego dobro si se sjetio da nešto napišeš . Toliko se bunite (Nesi i ti ), a ustvari ste isti kao i ja . Kad vam nešto smeta onda pošaljete post . No vaši postovi su jako poželjni , jer ste vi forumaši a ja nisam .
Drago mi je što sam uspio pokazati kako nije jednosatvno gledati nešto što te živcira .

Hoću li nestati kako sam i došao ???? Ne znam PRATITE FORUM !
Srdačan pozdrav ,

Jaglac
vsego dobro si se sjetio da nešto napišeš . Toliko se bunite (Nesi i ti ), a ustvari ste isti kao i ja . Kad vam nešto smeta onda pošaljete post . No vaši postovi su jako poželjni , jer ste vi forumaši a ja nisam .
Drago mi je što sam uspio pokazati kako nije jednosatvno gledati nešto što te živcira .

Hoću li nestati kako sam i došao ???? Ne znam PRATITE FORUM !
Srdačan pozdrav ,

Jaglac

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:25 čet, 27. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jagalac"]Drago mi je što sam uspio pokazati kako nije jednosatvno gledati nešto što te živcira.[/quote]

S tom razlikom da ja bas i nemam izbora. Ti se mozes pokupiti odavde, na neko (virtualno) mjesto koje ti vise odgovara. :roll:

No, ne vjerujem da imas toliko postenja/dobrote/takta/... da ispostujes cinjenicu da sam ja pokretac i voditelj Foruma i da zelim da je tvoj prosli post bio posljednji... :(
jagalac (napisa):
Drago mi je što sam uspio pokazati kako nije jednosatvno gledati nešto što te živcira.

S tom razlikom da ja bas i nemam izbora. Ti se mozes pokupiti odavde, na neko (virtualno) mjesto koje ti vise odgovara. Rolling Eyes

No, ne vjerujem da imas toliko postenja/dobrote/takta/... da ispostujes cinjenicu da sam ja pokretac i voditelj Foruma i da zelim da je tvoj prosli post bio posljednji... Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 4:34 čet, 27. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Čitajući vas palo mi je s neba jedan (tj. dva) stih(a).

"Leave my lonelines unbroken, quit the bust above my door
Take thy beak from out my heart and take thy form from off my door"

Tko zna zašto? :PP
Čitajući vas palo mi je s neba jedan (tj. dva) stih(a).

"Leave my lonelines unbroken, quit the bust above my door
Take thy beak from out my heart and take thy form from off my door"

Tko zna zašto? Weeee-heeee!!!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum