[quote="koryanshea"][quote="anamari"]Vec ja vidim, ZELENIZUB od slijedece godine u Studentskom zboru. :lol: :lol: :lol:
A mogla bi i Kory. :lol: :lol: :lol:
Nije vam to opce lose. Ak si slozite dobru ekipu... :wink:[/quote]
tko zna :kermit:
a meni se cini da se ni nesi ne bi lose snasla u tom poslu :D[/quote]
Steta sto nam anamari skoro odlazi.... :) Nemas namjeru tako skoro apsolvirati, a ? :D
Bsjads: jel mozes zamisliti Zuba na vijecu ? :rotfl: nisam li ja malo suvise..... er., fali smajli, kory, nadji nam smajli tasmanijske nemani :D
bsjads, nesi nek rezhi, ja cu zavijati a kory podmicivati sokom od bazge i cuda su moguca :) :lol: :)
al... we're getting a bit far afield here... koliko sam vidio, ljudi sa takvim tendencijama imaju tendenciju ostati dulje vremena na drugoj godini, a to nikako ne bi zeljeli :twisted: ne treba nam jos takvih...
[color=blue]
Zubić, molim ne nazivati druge pogrdnim imenima na Forumu.
Mislio sam da to vec znas. :roll: C, c, c,...
Sad ti je odleprsala cijela ta zadnja recenica, pa moras opet pisat zakljucak...
(Nova politika - nema zvijezdica (***) nego sve leti van. :twisted:
Valjda cete tak shvatiti da Vam je lakse ne krsiti
Pravila ponašanja od prve, a ne dva puta pisati... :pray: )
[/color]
Steta sto nam anamari skoro odlazi....
Nemas namjeru tako skoro apsolvirati, a ?
Bsjads: jel mozes zamisliti Zuba na vijecu ?
nisam li ja malo suvise..... er., fali smajli, kory, nadji nam smajli tasmanijske nemani
bsjads, nesi nek rezhi, ja cu zavijati a kory podmicivati sokom od bazge i cuda su moguca
al... we're getting a bit far afield here... koliko sam vidio, ljudi sa takvim tendencijama imaju tendenciju ostati dulje vremena na drugoj godini, a to nikako ne bi zeljeli
ne treba nam jos takvih...
Zubić, molim ne nazivati druge pogrdnim imenima na Forumu.
Mislio sam da to vec znas.
C, c, c,...
Sad ti je odleprsala cijela ta zadnja recenica, pa moras opet pisat zakljucak...
(Nova politika - nema zvijezdica (***) nego sve leti van.
Valjda cete tak shvatiti da Vam je lakse ne krsiti Pravila ponašanja od prve, a ne dva puta pisati...
)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk