Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Void Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)
|
Postano: 7:52 uto, 6. 7. 2004 Naslov: |
|
|
Right, samo što Jefferson Airplane (plus još hrpa super stvari) nisu na originalnom soundtracku nego na "proširenoj" verziji (dvostruki album, gdje su na drugom albumu pjesme koje nisu u filmu, ali su popularne i "uklapaju se"). I, soundtrack ima tu manu da "The Weight" nije u originalnoj verziji The Band (ta je stavljena na dodatni album), nego u nekakvoj opskurnoj obradi, valjda iz nekih copyright razloga. Svejedno, soundtrack rules, čak i ne samo za stare hippieje...
Right, samo što Jefferson Airplane (plus još hrpa super stvari) nisu na originalnom soundtracku nego na "proširenoj" verziji (dvostruki album, gdje su na drugom albumu pjesme koje nisu u filmu, ali su popularne i "uklapaju se"). I, soundtrack ima tu manu da "The Weight" nije u originalnoj verziji The Band (ta je stavljena na dodatni album), nego u nekakvoj opskurnoj obradi, valjda iz nekih copyright razloga. Svejedno, soundtrack rules, čak i ne samo za stare hippieje...
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:13 uto, 6. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="sleeper"]Right, samo što Jefferson Airplane (plus još hrpa super stvari) nisu na originalnom soundtracku nego na "proširenoj" verziji (dvostruki album, gdje su na drugom albumu pjesme koje nisu u filmu, ali su popularne i "uklapaju se"). I, soundtrack ima tu manu da "The Weight" nije u originalnoj verziji The Band (ta je stavljena na dodatni album), nego u nekakvoj opskurnoj obradi, valjda iz nekih copyright razloga. Svejedno, soundtrack rules, čak i ne samo za stare hippieje...[/quote]
Mislim da ni [i]Born To Be Wild[/i] nije na originalnom soundtracku. Od Steppenwolfa je samo [i]Pusher[/i].
Inače, žalosno je da tako malo ljudi zna za grupe kao Jefferson Airplane i The Band. Već dugo vremena bezuspješno pokušavam nabaviti [i]Stagefright[/i] (album) od Banda.
Moram ti priznati sleeper, da si me ugodno iznenadil' poznavanjem rock-antologije. :)
sleeper (napisa): | Right, samo što Jefferson Airplane (plus još hrpa super stvari) nisu na originalnom soundtracku nego na "proširenoj" verziji (dvostruki album, gdje su na drugom albumu pjesme koje nisu u filmu, ali su popularne i "uklapaju se"). I, soundtrack ima tu manu da "The Weight" nije u originalnoj verziji The Band (ta je stavljena na dodatni album), nego u nekakvoj opskurnoj obradi, valjda iz nekih copyright razloga. Svejedno, soundtrack rules, čak i ne samo za stare hippieje... |
Mislim da ni Born To Be Wild nije na originalnom soundtracku. Od Steppenwolfa je samo Pusher.
Inače, žalosno je da tako malo ljudi zna za grupe kao Jefferson Airplane i The Band. Već dugo vremena bezuspješno pokušavam nabaviti Stagefright (album) od Banda.
Moram ti priznati sleeper, da si me ugodno iznenadil' poznavanjem rock-antologije.
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)
|
Postano: 13:10 uto, 6. 7. 2004 Naslov: |
|
|
Je, je, i "Born To Be Wild" je na original soundtracku, odmah na početku uz "The Pusher". A za "Stagefright" zbilja nemam jednostavan savjet...
I, hvala Crnom na ugodnom iznenađivanju, ali stvar je u tome što sam jaaako star...(osim što imam dobar ukus, he he).
Je, je, i "Born To Be Wild" je na original soundtracku, odmah na početku uz "The Pusher". A za "Stagefright" zbilja nemam jednostavan savjet...
I, hvala Crnom na ugodnom iznenađivanju, ali stvar je u tome što sam jaaako star...(osim što imam dobar ukus, he he).
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:54 pet, 9. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="sleeper"]Pa, da, vrlo uvjetno, ovisno o tome koliko itko "uvažava" nastavnike u srednjoj školi...not much, vjerojatno.[/quote]
Nažalost vas rulja premalo uvažava. :(
Ma to uopće nije bitno. Bitno je da smo se mi dva rokera našli tu na forumu. Hoću reć', fala dragom bogu da sam našel' kita kaj brije na konkretne stvari tu na forumu (Bućkurišu), pa makar imal' 5 banki. 8)
Pretpostavljam da buš [i]Easy Ridera[/i] gledal' u društvu supruge.
sleeper (napisa): | Pa, da, vrlo uvjetno, ovisno o tome koliko itko "uvažava" nastavnike u srednjoj školi...not much, vjerojatno. |
Nažalost vas rulja premalo uvažava.
Ma to uopće nije bitno. Bitno je da smo se mi dva rokera našli tu na forumu. Hoću reć', fala dragom bogu da sam našel' kita kaj brije na konkretne stvari tu na forumu (Bućkurišu), pa makar imal' 5 banki.
Pretpostavljam da buš Easy Ridera gledal' u društvu supruge.
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)
|
Postano: 8:35 pet, 9. 7. 2004 Naslov: |
|
|
Da, lijepo si to rekao, Crni, baš je tako i u tome je jedna prednost Interneta. Manje predrasuda oko dobi, izgleda itd...A film ću svakako gledati zajedno s my little lady, samo treba osigurati da dječica ne uzurpiraju televiziju, kao obično.
Da, lijepo si to rekao, Crni, baš je tako i u tome je jedna prednost Interneta. Manje predrasuda oko dobi, izgleda itd...A film ću svakako gledati zajedno s my little lady, samo treba osigurati da dječica ne uzurpiraju televiziju, kao obično.
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:52 sub, 10. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="sleeper"]Da, lijepo si to rekao, Crni, baš je tako i u tome je jedna prednost Interneta.[/quote]
I ne samo u tome. Nekad ljudi imaju premalo vremena da dozvole da ih stihija nosi (kak' ove kitove iz filma) ili nemaju uopće, odnosno imaju ovih jadnih 5 minuta da izraze plodove svoje mašte elektronski. A da pri tome ni sami nisu svjesni da imaju više vremena od tih 5 minuta.
Ja hoću reć' da kad rulja pogleda ovakav film, ne vidi poruku. Evo naprimjer, sad je ljeto i....? Imaju svi godišnji. I...? I kaj onda? Idu se odmorit'? NE! NE! NE! Oni to samo misle. Oni planiraju, daju si nekakve zadatke da idu na neko određeno mjesto i misle da se budu tam' odmorili. Možda. Mislim ak' već imaš tjedan, dva ili tri odmora, onda daj instinktu i stihiji da te povedu. Na taj način se čovjek sigurno puno više odmori. Garantirano. [i]Easy Rider[/i] je više od filma. Ne puno, ali opet više.
sleeper (napisa): | Da, lijepo si to rekao, Crni, baš je tako i u tome je jedna prednost Interneta. |
I ne samo u tome. Nekad ljudi imaju premalo vremena da dozvole da ih stihija nosi (kak' ove kitove iz filma) ili nemaju uopće, odnosno imaju ovih jadnih 5 minuta da izraze plodove svoje mašte elektronski. A da pri tome ni sami nisu svjesni da imaju više vremena od tih 5 minuta.
Ja hoću reć' da kad rulja pogleda ovakav film, ne vidi poruku. Evo naprimjer, sad je ljeto i....? Imaju svi godišnji. I...? I kaj onda? Idu se odmorit'? NE! NE! NE! Oni to samo misle. Oni planiraju, daju si nekakve zadatke da idu na neko određeno mjesto i misle da se budu tam' odmorili. Možda. Mislim ak' već imaš tjedan, dva ili tri odmora, onda daj instinktu i stihiji da te povedu. Na taj način se čovjek sigurno puno više odmori. Garantirano. Easy Rider je više od filma. Ne puno, ali opet više.
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)
|
Postano: 1:41 sub, 10. 7. 2004 Naslov: |
|
|
A, tu si, Crni...odgledali smo, znači, a srećom ima i repriza u subotu navečer (osim što se film može i snimiti na video, ali nekako mi nije bio gušt snimati). Da, to je ta relativnost slobode. I kako kaže Wyatt na kraju "We blew it." Makes you think...
A, tu si, Crni...odgledali smo, znači, a srećom ima i repriza u subotu navečer (osim što se film može i snimiti na video, ali nekako mi nije bio gušt snimati). Da, to je ta relativnost slobode. I kako kaže Wyatt na kraju: "We blew it." Makes you think...
|
|
[Vrh] |
|
|