Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Goli u sedlu

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 29 - 25

PostPostano: 23:16 pon, 3. 5. 2004    Naslov: Goli u sedlu Citirajte i odgovorite

[img]http://www.rosee.net/images/5453f.jpg[/img]

Najavljivali su ga da bu bio na RTL-u. Riječ je o jednom od najboljih filmova ikad snimljenih (ako ne i najboljem). Zadnji put sam ga gledal' prije 10 godina i (normalno da) hoću opet. :) Jedino je problem kaj ne znam kada je točno. Zna li netko kada je?

Najavljivali su ga da bu bio na RTL-u. Riječ je o jednom od najboljih filmova ikad snimljenih (ako ne i najboljem). Zadnji put sam ga gledal' prije 10 godina i (normalno da) hoću opet. Smile Jedino je problem kaj ne znam kada je točno. Zna li netko kada je?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Void
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 8:51 uto, 4. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

http://www.rtl.hr/raspored/

Izgleda da nece biti ovaj tjedan (nije 100%, ali vrlo vjerojatno).
http://www.rtl.hr/raspored/

Izgleda da nece biti ovaj tjedan (nije 100%, ali vrlo vjerojatno).

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 23:06 uto, 4. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sutra, u biti danas (srijeda) zovem informacije da mi daju broj od RTL-a da se informiram. Već sam lagano očajan. :(
Sutra, u biti danas (srijeda) zovem informacije da mi daju broj od RTL-a da se informiram. Već sam lagano očajan. Sad

[Vrh]
sleeper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 22:14 ned, 4. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako je vjerovati tjednom programu, "Easy Rider" se prikazuje na RTL-u u petak, 9.7. u 22.25.
Ako je vjerovati tjednom programu, "Easy Rider" se prikazuje na RTL-u u petak, 9.7. u 22.25.

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 17:48 pon, 5. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Organiziral' sam gledačinu z frendovima uz pivo kod mene.
:pivca:
Malo pivce za zivce

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 19:11 pon, 5. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Organiziral' sam gledačinu z frendovima uz pivo kod mene.
:pivca:[/quote]

jel ovo poziv za sve ili samo za prijatelje :lol: :lol: :lol: :lol:
Crni (napisa):
Malo pivce za zivce

jel ovo poziv za sve ili samo za prijatelje Laughing Laughing Laughing Laughing

[Vrh]
sleeper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 22:02 pon, 5. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prilika da izvučem svoj prastari vinilni LP s muzikom iz tog filma...

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 23:37 pon, 5. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]jel ovo poziv za sve ili samo za prijatelje [/quote]

Rekel' sam da sam već organiziral'. A ženske su dobrodošle u velikim količinama (kao i pivo).
[i]Tits, beer & rock'n'roll; Friday's night special at Crni's[/i] :wink:

[quote="sleeper"]Prilika da izvučem svoj prastari vinilni LP s muzikom iz tog filma...[/quote]

Da. Steppenwolf, Byrds, Jefferson Airplane...to je prava mjuza! :dance:
bily (napisa):
jel ovo poziv za sve ili samo za prijatelje

Rekel' sam da sam već organiziral'. A ženske su dobrodošle u velikim količinama (kao i pivo).
Tits, beer & rock'n'roll; Friday's night special at Crni's Wink

sleeper (napisa):

Da. Steppenwolf, Byrds, Jefferson Airplane...to je prava mjuza! Ja sam za ples, o jeee-eee...

[Vrh]
sleeper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 7:52 uto, 6. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Right, samo što Jefferson Airplane (plus još hrpa super stvari) nisu na originalnom soundtracku nego na "proširenoj" verziji (dvostruki album, gdje su na drugom albumu pjesme koje nisu u filmu, ali su popularne i "uklapaju se"). I, soundtrack ima tu manu da "The Weight" nije u originalnoj verziji The Band (ta je stavljena na dodatni album), nego u nekakvoj opskurnoj obradi, valjda iz nekih copyright razloga. Svejedno, soundtrack rules, čak i ne samo za stare hippieje...
Right, samo što Jefferson Airplane (plus još hrpa super stvari) nisu na originalnom soundtracku nego na "proširenoj" verziji (dvostruki album, gdje su na drugom albumu pjesme koje nisu u filmu, ali su popularne i "uklapaju se"). I, soundtrack ima tu manu da "The Weight" nije u originalnoj verziji The Band (ta je stavljena na dodatni album), nego u nekakvoj opskurnoj obradi, valjda iz nekih copyright razloga. Svejedno, soundtrack rules, čak i ne samo za stare hippieje...

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 8:47 uto, 6. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"][quote="bily"]jel ovo poziv za sve ili samo za prijatelje [/quote]

[i]Tits, beer & rock'n'roll; Friday's night special at Crni's[/i] :wink:

[quote="sleeper"]Prilika da izvučem svoj prastari vinilni LP s muzikom iz tog filma...[/quote]

Da. Steppenwolf, Byrds, Jefferson Airplane...to je prava mjuza! :dance:[/quote]

Zanimljivo mozda razlucim ponudu pa se javim...... :lilangel: :n00b:
Crni (napisa):
bily (napisa):
jel ovo poziv za sve ili samo za prijatelje

Tits, beer & rock'n'roll; Friday's night special at Crni's Wink

sleeper (napisa):

Da. Steppenwolf, Byrds, Jefferson Airplane...to je prava mjuza! Ja sam za ples, o jeee-eee...

Zanimljivo mozda razlucim ponudu pa se javim...... #Lil angel #Newbie

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 11:13 uto, 6. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sleeper"]Right, samo što Jefferson Airplane (plus još hrpa super stvari) nisu na originalnom soundtracku nego na "proširenoj" verziji (dvostruki album, gdje su na drugom albumu pjesme koje nisu u filmu, ali su popularne i "uklapaju se"). I, soundtrack ima tu manu da "The Weight" nije u originalnoj verziji The Band (ta je stavljena na dodatni album), nego u nekakvoj opskurnoj obradi, valjda iz nekih copyright razloga. Svejedno, soundtrack rules, čak i ne samo za stare hippieje...[/quote]

Mislim da ni [i]Born To Be Wild[/i] nije na originalnom soundtracku. Od Steppenwolfa je samo [i]Pusher[/i].
Inače, žalosno je da tako malo ljudi zna za grupe kao Jefferson Airplane i The Band. Već dugo vremena bezuspješno pokušavam nabaviti [i]Stagefright[/i] (album) od Banda.

Moram ti priznati sleeper, da si me ugodno iznenadil' poznavanjem rock-antologije. :)
sleeper (napisa):

Mislim da ni Born To Be Wild nije na originalnom soundtracku. Od Steppenwolfa je samo Pusher.
Inače, žalosno je da tako malo ljudi zna za grupe kao Jefferson Airplane i The Band. Već dugo vremena bezuspješno pokušavam nabaviti Stagefright (album) od Banda.

Moram ti priznati sleeper, da si me ugodno iznenadil' poznavanjem rock-antologije. Smile

[Vrh]
sleeper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 13:10 uto, 6. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je, je, i "Born To Be Wild" je na original soundtracku, odmah na početku uz "The Pusher". A za "Stagefright" zbilja nemam jednostavan savjet...
I, hvala Crnom na ugodnom iznenađivanju, ali stvar je u tome što sam jaaako star...(osim što imam dobar ukus, he he).
Je, je, i "Born To Be Wild" je na original soundtracku, odmah na početku uz "The Pusher". A za "Stagefright" zbilja nemam jednostavan savjet...
I, hvala Crnom na ugodnom iznenađivanju, ali stvar je u tome što sam jaaako star...(osim što imam dobar ukus, he he).

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 0:39 čet, 8. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sleeper"]ali stvar je u tome što sam jaaako star...[/quote]

Ma da? :shock: A koliko imaš godina?
sleeper (napisa):
ali stvar je u tome što sam jaaako star...

Ma da? Shocked A koliko imaš godina?

[Vrh]
sleeper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 0:44 čet, 8. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nećeš vjerovati (možda)...znaš koji rođendan sad "službeno" slavi rock'n'roll ? E, vidiš, ja sam malo stariji. Na faksu sam bio još tamo "dolje" na Marulićevom. Ali, nije to važno.
Nećeš vjerovati (možda)...znaš koji rođendan sad "službeno" slavi rock'n'roll ? E, vidiš, ja sam malo stariji. Na faksu sam bio još tamo "dolje" na Marulićevom. Ali, nije to važno.

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 0:53 čet, 8. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sleeper"]Nećeš vjerovati (možda)...znaš koji rođendan sad "službeno" slavi rock'n'roll ? E, vidiš, ja sam malo stariji. Na faksu sam bio još tamo "dolje" na Marulićevom. Ali, nije to važno.[/quote]

Znači, prevalil' si 5 banki. A ja sam mislil' da imam posla s mlađom osobom.

Hmm...pa pet banki i nije tak' strašno.

Reci mi još nekaj. Imam li možda posla sa nekim uvaženim profesorom? :?
sleeper (napisa):

Znači, prevalil' si 5 banki. A ja sam mislil' da imam posla s mlađom osobom.

Hmm...pa pet banki i nije tak' strašno.

Reci mi još nekaj. Imam li možda posla sa nekim uvaženim profesorom? Confused

[Vrh]
sleeper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 8:59 čet, 8. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, da, vrlo uvjetno, ovisno o tome koliko itko "uvažava" nastavnike u srednjoj školi...not much, vjerojatno.
Pa, da, vrlo uvjetno, ovisno o tome koliko itko "uvažava" nastavnike u srednjoj školi...not much, vjerojatno.

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 0:54 pet, 9. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sleeper"]Pa, da, vrlo uvjetno, ovisno o tome koliko itko "uvažava" nastavnike u srednjoj školi...not much, vjerojatno.[/quote]

Nažalost vas rulja premalo uvažava. :(

Ma to uopće nije bitno. Bitno je da smo se mi dva rokera našli tu na forumu. Hoću reć', fala dragom bogu da sam našel' kita kaj brije na konkretne stvari tu na forumu (Bućkurišu), pa makar imal' 5 banki. 8)

Pretpostavljam da buš [i]Easy Ridera[/i] gledal' u društvu supruge.
sleeper (napisa):

Nažalost vas rulja premalo uvažava. Sad

Ma to uopće nije bitno. Bitno je da smo se mi dva rokera našli tu na forumu. Hoću reć', fala dragom bogu da sam našel' kita kaj brije na konkretne stvari tu na forumu (Bućkurišu), pa makar imal' 5 banki. Cool

Pretpostavljam da buš Easy Ridera gledal' u društvu supruge.

[Vrh]
sleeper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 8:35 pet, 9. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, lijepo si to rekao, Crni, baš je tako i u tome je jedna prednost Interneta. Manje predrasuda oko dobi, izgleda itd...A film ću svakako gledati zajedno s my little lady, samo treba osigurati da dječica ne uzurpiraju televiziju, kao obično.
Da, lijepo si to rekao, Crni, baš je tako i u tome je jedna prednost Interneta. Manje predrasuda oko dobi, izgleda itd...A film ću svakako gledati zajedno s my little lady, samo treba osigurati da dječica ne uzurpiraju televiziju, kao obično.

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 0:52 sub, 10. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sleeper"]Da, lijepo si to rekao, Crni, baš je tako i u tome je jedna prednost Interneta.[/quote]

I ne samo u tome. Nekad ljudi imaju premalo vremena da dozvole da ih stihija nosi (kak' ove kitove iz filma) ili nemaju uopće, odnosno imaju ovih jadnih 5 minuta da izraze plodove svoje mašte elektronski. A da pri tome ni sami nisu svjesni da imaju više vremena od tih 5 minuta.
Ja hoću reć' da kad rulja pogleda ovakav film, ne vidi poruku. Evo naprimjer, sad je ljeto i....? Imaju svi godišnji. I...? I kaj onda? Idu se odmorit'? NE! NE! NE! Oni to samo misle. Oni planiraju, daju si nekakve zadatke da idu na neko određeno mjesto i misle da se budu tam' odmorili. Možda. Mislim ak' već imaš tjedan, dva ili tri odmora, onda daj instinktu i stihiji da te povedu. Na taj način se čovjek sigurno puno više odmori. Garantirano. [i]Easy Rider[/i] je više od filma. Ne puno, ali opet više.
sleeper (napisa):
Da, lijepo si to rekao, Crni, baš je tako i u tome je jedna prednost Interneta.

I ne samo u tome. Nekad ljudi imaju premalo vremena da dozvole da ih stihija nosi (kak' ove kitove iz filma) ili nemaju uopće, odnosno imaju ovih jadnih 5 minuta da izraze plodove svoje mašte elektronski. A da pri tome ni sami nisu svjesni da imaju više vremena od tih 5 minuta.
Ja hoću reć' da kad rulja pogleda ovakav film, ne vidi poruku. Evo naprimjer, sad je ljeto i....? Imaju svi godišnji. I...? I kaj onda? Idu se odmorit'? NE! NE! NE! Oni to samo misle. Oni planiraju, daju si nekakve zadatke da idu na neko određeno mjesto i misle da se budu tam' odmorili. Možda. Mislim ak' već imaš tjedan, dva ili tri odmora, onda daj instinktu i stihiji da te povedu. Na taj način se čovjek sigurno puno više odmori. Garantirano. Easy Rider je više od filma. Ne puno, ali opet više.

[Vrh]
sleeper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 1:41 sub, 10. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

A, tu si, Crni...odgledali smo, znači, a srećom ima i repriza u subotu navečer (osim što se film može i snimiti na video, ali nekako mi nije bio gušt snimati). Da, to je ta relativnost slobode. I kako kaže Wyatt na kraju "We blew it." Makes you think...
A, tu si, Crni...odgledali smo, znači, a srećom ima i repriza u subotu navečer (osim što se film može i snimiti na video, ali nekako mi nije bio gušt snimati). Da, to je ta relativnost slobode. I kako kaže Wyatt na kraju: "We blew it." Makes you think...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum