Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bumba Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kmicak Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:06 ned, 6. 5. 2012 Naslov: |
|
|
Te molbe rjesava Vijece voditelja studija ili, u njihovo ime, pomocnik procelnika za nastavu. Zvuci mi kao da imas razumne razloge, pa se posavjetuj s njim (do kraja ak. godine, to je [mmail=vukovic]prof. Vukovic[/mmail]).
Inace, ako imas dokumentaciju koja potvrdjuje dulju bolest (cini mi se 3 mjeseca ili dulje, ali nemoj me drzati za rijec), mozes traziti da ti se ta godina ne broji. Detalje pitaj pomocnika procelnika (npr. je l' problem ako si nesto polagala u to vrijeme i sl).
Sretno sa zdravljem! :)
Te molbe rjesava Vijece voditelja studija ili, u njihovo ime, pomocnik procelnika za nastavu. Zvuci mi kao da imas razumne razloge, pa se posavjetuj s njim (do kraja ak. godine, to je prof. Vukovic).
Inace, ako imas dokumentaciju koja potvrdjuje dulju bolest (cini mi se 3 mjeseca ili dulje, ali nemoj me drzati za rijec), mozes traziti da ti se ta godina ne broji. Detalje pitaj pomocnika procelnika (npr. je l' problem ako si nesto polagala u to vrijeme i sl).
Sretno sa zdravljem!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
ivancica009 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:21 pon, 28. 5. 2012 Naslov: |
|
|
Koliko znam, gleda se samo:
1. ukupno trajanje studija (ne smije biti vece od dvostrukog planiranog trajanja studija, sto je tebi 2*3 = 6 godina, osim ako si integrirani studij) i
2. barem 35ECTS u zadnje [b]dvije[/b] godine (dakle, ovih 53 u 3 godine ne govori puno).
Disk lejmer: Nisam vec neko vrijeme po vijecima, pa ne garantiram da nije doslo do neke izmjene.
Koliko znam, gleda se samo:
1. ukupno trajanje studija (ne smije biti vece od dvostrukog planiranog trajanja studija, sto je tebi 2*3 = 6 godina, osim ako si integrirani studij) i
2. barem 35ECTS u zadnje dvije godine (dakle, ovih 53 u 3 godine ne govori puno).
Disk lejmer: Nisam vec neko vrijeme po vijecima, pa ne garantiram da nije doslo do neke izmjene.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
ivancica009 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:24 pon, 28. 5. 2012 Naslov: |
|
|
Nista osim promjene faxa (cak ni promjena studija ti ne bi prosla, prema pravilima koja su usvojena prosle godine). Dakle, dobro se uhvatiti knjige i ne pasti taj kolegij.
Btw, sigurno kolegij nosi 8 bodova? Bolonjski obicno nose manje, zato pitam.
[b]Dodatak:[/b] Ako si bila opravdano dulje bolesna i imas podeblju (npr. bolnicku) dokumentaciju, onda mozes na razgovor kod procelnika da te uputi dalje. Postoji nesto sto se kolokvijalno zove "pad bez pada", ali ne ide za obicnu gripu ili tako nesto, nego bas za ozbiljne bolesnoce koje su te sprijecile da pohadjas nastavu i izlazis na kolokvije.
Nista osim promjene faxa (cak ni promjena studija ti ne bi prosla, prema pravilima koja su usvojena prosle godine). Dakle, dobro se uhvatiti knjige i ne pasti taj kolegij.
Btw, sigurno kolegij nosi 8 bodova? Bolonjski obicno nose manje, zato pitam.
Dodatak: Ako si bila opravdano dulje bolesna i imas podeblju (npr. bolnicku) dokumentaciju, onda mozes na razgovor kod procelnika da te uputi dalje. Postoji nesto sto se kolokvijalno zove "pad bez pada", ali ne ide za obicnu gripu ili tako nesto, nego bas za ozbiljne bolesnoce koje su te sprijecile da pohadjas nastavu i izlazis na kolokvije.
|
|
[Vrh] |
|
ivancica009 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:31 pon, 28. 5. 2012 Naslov: |
|
|
Nemoj se nadati, nego vjezbaj i uci. ;) Sve i da ne stignes, imas popravni, dakle imas barem 2 tjedna. U tom roku spremis skoro bilo koju matematiku, pogotovo sto ti je to jedini kolegij.
Ajmo, gasiti Forum, Facebook, Travian,... i ne paliti opet dok ocjena nije u indexu. ;)
Nemoj se nadati, nego vjezbaj i uci. Sve i da ne stignes, imas popravni, dakle imas barem 2 tjedna. U tom roku spremis skoro bilo koju matematiku, pogotovo sto ti je to jedini kolegij.
Ajmo, gasiti Forum, Facebook, Travian,... i ne paliti opet dok ocjena nije u indexu.
|
|
[Vrh] |
|
ivancica009 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Bole13 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mk Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:14 sri, 13. 6. 2012 Naslov: |
|
|
Mislim da se studiji gledaju zasebno, inženjerski i nastavnički, zasebni doista i jesu.
Stoga se tebi po mom mišljenju, nisam skroz siguran ali sam prošao kroz sličnu situaciju, ova godina gleda kao prva godina ka ispunjenju 35 bodova u dvije godine, ukratko tek sljedeće godine će ti se gledati uvjet da u dvije godine moraš imati 35 bodova.
I da, na oba studija postoji uvjet da u dvije godine moraš imati 35 bodova.
Mislim da se studiji gledaju zasebno, inženjerski i nastavnički, zasebni doista i jesu.
Stoga se tebi po mom mišljenju, nisam skroz siguran ali sam prošao kroz sličnu situaciju, ova godina gleda kao prva godina ka ispunjenju 35 bodova u dvije godine, ukratko tek sljedeće godine će ti se gledati uvjet da u dvije godine moraš imati 35 bodova.
I da, na oba studija postoji uvjet da u dvije godine moraš imati 35 bodova.
_________________ ...He never had looked less like captain of any-thing, even his own soul.
|
|
[Vrh] |
|
mk Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:20 sri, 13. 6. 2012 Naslov: |
|
|
Za (ukupno) trajanje studija se zbraja. Da si polozila nesto sto se priznaje, brojalo bi ti se. Tako da mi se cini da ide sve skupa, no nisam siguran. Oko brojanja se dosta skompliciralo od kad smo u PMFu.
As always, :referada:
Za (ukupno) trajanje studija se zbraja. Da si polozila nesto sto se priznaje, brojalo bi ti se. Tako da mi se cini da ide sve skupa, no nisam siguran. Oko brojanja se dosta skompliciralo od kad smo u PMFu.
As always,
|
|
[Vrh] |
|
mk Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
dede1 Forumaš(ica)

|
|