Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vms Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 16:08 čet, 15. 7. 2004 Naslov: Re: Pridoslica :) |
|
|
[quote="vms"]Hocete me tuci ako se ubacim tu a nisam matematichar? Ipak sam PMF-ovac, iz doba kad math nije bio (tako) razdvojen :-)[/quote]
:shocked!: :blueshock: ako se pridrzavas [b]P[/b]ravila, ovdje si dobrodosao bez obzira kad si upisao faks :shock: gospode, ideje li i topica :shock:
[quote="vms"]Vid, ako niste shvatili :)[/quote]
ovo je sig? :?
vms (napisa): | Hocete me tuci ako se ubacim tu a nisam matematichar? Ipak sam PMF-ovac, iz doba kad math nije bio (tako) razdvojen |
ako se pridrzavas Pravila, ovdje si dobrodosao bez obzira kad si upisao faks gospode, ideje li i topica
vms (napisa): | Vid, ako niste shvatili |
ovo je sig?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
vms Forumaš(ica)
|
Postano: 16:33 čet, 15. 7. 2004 Naslov: Re: Pridoslica :) |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETID OSADE"][quote="vms"]Hocete me tuci ako se ubacim tu a nisam matematichar? Ipak sam PMF-ovac, iz doba kad math nije bio (tako) razdvojen :-)[/quote]
:shocked!: :blueshock: ako se pridrzavas [b]P[/b]ravila, ovdje si dobrodosao bez obzira kad si upisao faks :shock: gospode, ideje li i topica :shock:
Pa buduci da imam vec skoro 10 godina iskustava u elektronickim vidovima komunikacije, sumnjam da ce biti problem :)
[quote="vms"]Vid, ako niste shvatili :)[/quote]
ovo je sig? :?[/quote]
Samo privremeni, za one koji ne znaju troslovcanu kraticu koja mi je tu nick :)
ZELENIZUBNAPLANETID OSADE (napisa): | vms (napisa): | Hocete me tuci ako se ubacim tu a nisam matematichar? Ipak sam PMF-ovac, iz doba kad math nije bio (tako) razdvojen |
ako se pridrzavas Pravila, ovdje si dobrodosao bez obzira kad si upisao faks gospode, ideje li i topica
Pa buduci da imam vec skoro 10 godina iskustava u elektronickim vidovima komunikacije, sumnjam da ce biti problem
vms (napisa): | Vid, ako niste shvatili |
ovo je sig? |
Samo privremeni, za one koji ne znaju troslovcanu kraticu koja mi je tu nick
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vms Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 19:55 čet, 15. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vms"]Ako bih na ovo odgovorio po vlastitom nahodjenju, prekrsio bih sva moguca zamisliva i nezamisliva pravila pristojnosti, pa cu to s uzitkom preskociti...[/quote]
Pa zato i neces :g: forum je otvorenog tipa i to je, sto kazu, t :) ostalo je nebitno
vms (napisa): | Ako bih na ovo odgovorio po vlastitom nahodjenju, prekrsio bih sva moguca zamisliva i nezamisliva pravila pristojnosti, pa cu to s uzitkom preskociti... |
Pa zato i neces forum je otvorenog tipa i to je, sto kazu, t ostalo je nebitno
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vms Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vms Forumaš(ica)
|
Postano: 21:12 pet, 16. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][color=darkred]Mlijeko nije imao namjeru flejmati, zar ne? :) Sad ce ti se ispricati, kao pravi kandidat za moderatora [size=1](sto nema sanse postati)[/size].[/color] :g:[/quote]
Pa neces valjda ubiti sav gust naseg malog razgovora... sto fali malo flejmanja, za Boga miloga? Volim ja to :-)
Inace, Mlijeko, stvarno zelis modati? Imas viska vremena? :)
vsego (napisa): | Mlijeko nije imao namjeru flejmati, zar ne? Sad ce ti se ispricati, kao pravi kandidat za moderatora (sto nema sanse postati). |
Pa neces valjda ubiti sav gust naseg malog razgovora... sto fali malo flejmanja, za Boga miloga? Volim ja to
Inace, Mlijeko, stvarno zelis modati? Imas viska vremena?
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:15 sub, 17. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vms"][quote="vsego"][color=darkred]Mlijeko nije imao namjeru flejmati, zar ne? :) Sad ce ti se ispricati, kao pravi kandidat za moderatora [size=1](sto nema sanse postati)[/size].[/color] :g:[/quote]
Pa neces valjda ubiti sav gust naseg malog razgovora... sto fali malo flejmanja, za Boga miloga? Volim ja to :-)[/quote]
[color=darkred]Sorry, onda si na krivom forumu... :x Vidi Pravila ponašanja.[/color] 8)
[quote="vms"]Inace, Mlijeko, stvarno zelis modati? Imas viska vremena? :)[/quote]
:pm:
vms (napisa): | vsego (napisa): | Mlijeko nije imao namjeru flejmati, zar ne? Sad ce ti se ispricati, kao pravi kandidat za moderatora (sto nema sanse postati). |
Pa neces valjda ubiti sav gust naseg malog razgovora... sto fali malo flejmanja, za Boga miloga? Volim ja to |
Sorry, onda si na krivom forumu... Vidi Pravila ponašanja.
vms (napisa): | Inace, Mlijeko, stvarno zelis modati? Imas viska vremena? |
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
Postano: 5:18 sub, 17. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Mlijeko nije imao namjeru flejmati, zar ne?[/quote]
Pa, ne bih ga ja flejnmo, da ga nisam doživio kao trolla.
Ja sam mislio da on provocira s onim "Hoćete me tući ako nisam matematičar." Mislio sam da zna da ga nemre nitko tući, pa da namjerno provocira.
Ako nije tako, my bad, ali mislim da je ovo spamanje i trollanje.
Ipak, možda sam u krivu, pa ak jesam sori vms :lol:
vsego (napisa): | Mlijeko nije imao namjeru flejmati, zar ne? |
Ja sam mislio da on provocira s onim "Hoćete me tući ako nisam matematičar." Mislio sam da zna da ga nemre nitko tući, pa da namjerno provocira.
Ipak, možda sam u krivu, pa ak jesam sori vms
|
|
[Vrh] |
|
vms Forumaš(ica)
|
Postano: 10:12 sub, 17. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="mLijekO"][quote="vsego"]Mlijeko nije imao namjeru flejmati, zar ne?[/quote]
Ipak, možda sam u krivu, pa ak jesam sori vms :lol:[/quote]
Sve 5, ja ni ne znam provocirat, tako da to odmah otpada... eto, volim flejm, ali ako s visih instanci dolazi uputa da ne smijemo tu, sve 5, i necemo... ima jos mjesta :) Tuci nije misljeno doslovno, dakako, iako me odavde neki znaju i uzivo, pa bismo se mogli naci i to obaviti :) Enivej, neka ovo bude sve za pocetak, vidimo se na nekom drugom subforumu :)
mLijekO (napisa): | vsego (napisa): | Mlijeko nije imao namjeru flejmati, zar ne? |
Ipak, možda sam u krivu, pa ak jesam sori vms |
Sve 5, ja ni ne znam provocirat, tako da to odmah otpada... eto, volim flejm, ali ako s visih instanci dolazi uputa da ne smijemo tu, sve 5, i necemo... ima jos mjesta Tuci nije misljeno doslovno, dakako, iako me odavde neki znaju i uzivo, pa bismo se mogli naci i to obaviti Enivej, neka ovo bude sve za pocetak, vidimo se na nekom drugom subforumu
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 18:58 ned, 8. 8. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vms"]Tuci nije misljeno doslovno, dakako, iako me odavde neki znaju i uzivo, pa bismo se mogli naci i to obaviti :) [/quote]
uspomene, ha? :wink:
[quote="vms"]Enivej, neka ovo bude sve za pocetak, vidimo se na nekom drugom subforumu :)[/quote]
[img]http://yelims.free.fr/Coucou/Coucou00.gif[/img][img]http://www.bath.ac.uk/international-office/images/welcome.gif[/img]
vms (napisa): | Tuci nije misljeno doslovno, dakako, iako me odavde neki znaju i uzivo, pa bismo se mogli naci i to obaviti |
uspomene, ha?
vms (napisa): | Enivej, neka ovo bude sve za pocetak, vidimo se na nekom drugom subforumu |
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vms Forumaš(ica)
|
Postano: 13:11 pet, 13. 8. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"][quote="vms"]Tuci nije misljeno doslovno, dakako, iako me odavde neki znaju i uzivo, pa bismo se mogli naci i to obaviti :) [/quote]
uspomene, ha? :wink:
[/quote]
Ne, ti si mi napravila nesto mnogo ljepse... :) :)
Nesi (napisa): | vms (napisa): | Tuci nije misljeno doslovno, dakako, iako me odavde neki znaju i uzivo, pa bismo se mogli naci i to obaviti |
uspomene, ha?
|
Ne, ti si mi napravila nesto mnogo ljepse...
|
|
[Vrh] |
|
|