Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
karaga Forumaš(ica)
|
Postano: 19:11 čet, 28. 6. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="funkcija"]Pozz
Zanima me da li mogu slušat gradju petkom od 14-16 umjeto 18-20 jer imam rupu od 4 sata?
Hvala
[/quote]
Osim ako se asistent Ugrina pobuni jer se desi neka velika pretjerana navala na jedan termin (sto se ne bi trebalo desiti, jer su npr. fizicari od 18-20) onda ne vidim zapreke - isti predmet, isti asistent, isto gradivo...
Ako se zelite osigurati da vas se pripusti 100% u tu grupu, uvijek mozete onu nesretnu molbu za promjenu grupe vjezbi ispuniti i predati medju prvima (prvih nekoliko u principu uvijek dobije, ko sto rekoh jedino ako se neka velika navala primjeti onda se mozda pocinje prebacivanje stavljat u pitanje)...
[quote="funkcija"]
Inače raspored za rač. Je super. Samo nemojte vise ništa dirat :)[/quote]
Iz vasih usta u usi svih sto se mene tice; svaka promjena izaziva obicno chain reaction koji nije nimalo lak za rjesiti i uopce mi nije do toga...
[size=9][color=#999999]Added after 6 minutes:[/color][/size]
[quote="Megy Poe"]Ah..ja se nadam da će profesori onda htjet to pomaknut negdje..svi su me ionak upozorili da kad dođem na diplomski da će raspored bit koma al baš ovak se nisam nadala, dva dana ogromne rupe i na faksu od 8-8 i još dva dana po 1 sat samo[/quote]
Vjerojatno ste bas imali veliki peh s izborom izbornih pa se to tako desilo :(.
Izborni na prvoj i drugoj godini racunarstva se dosta ponavljaju, pogledajte i tu listu, pa mozda odlucite odgoditi jedan predmet za iducu godinu i zamjeniti ga s necim sto popravlja raspored? (Naravno, to ima smisla samo ukoliko ste se dvoumili oko nekih izbornih, ukoliko zelite bas tocno odredjene, a druge nikako ne zelite, onda bi bilo bezveze mjenjati izborne radi rasporeda).
Velim, s pocetkom nastave ocekujem jos malo izmjena koje ce prof. obaviti u dogovoru s studentima (tj, te bi za promjenu trebale biti dobre) pa ce mozda vasa biti jedna od tih...
U krajnjoj liniji, tada ce biti vise manevarskog prostora ako se ustanovi da je presjek slusaca izmedju neka dva izborna kolegija slucajno prazan skup, onda ce moci ici i dva u isto vrijeme, sto sada ne smijem pretpostaviti...
funkcija (napisa): | Pozz
Zanima me da li mogu slušat gradju petkom od 14-16 umjeto 18-20 jer imam rupu od 4 sata?
Hvala
|
Osim ako se asistent Ugrina pobuni jer se desi neka velika pretjerana navala na jedan termin (sto se ne bi trebalo desiti, jer su npr. fizicari od 18-20) onda ne vidim zapreke - isti predmet, isti asistent, isto gradivo...
Ako se zelite osigurati da vas se pripusti 100% u tu grupu, uvijek mozete onu nesretnu molbu za promjenu grupe vjezbi ispuniti i predati medju prvima (prvih nekoliko u principu uvijek dobije, ko sto rekoh jedino ako se neka velika navala primjeti onda se mozda pocinje prebacivanje stavljat u pitanje)...
funkcija (napisa): |
Inače raspored za rač. Je super. Samo nemojte vise ništa dirat |
Iz vasih usta u usi svih sto se mene tice; svaka promjena izaziva obicno chain reaction koji nije nimalo lak za rjesiti i uopce mi nije do toga...
Added after 6 minutes:
Megy Poe (napisa): | Ah..ja se nadam da će profesori onda htjet to pomaknut negdje..svi su me ionak upozorili da kad dođem na diplomski da će raspored bit koma al baš ovak se nisam nadala, dva dana ogromne rupe i na faksu od 8-8 i još dva dana po 1 sat samo |
Vjerojatno ste bas imali veliki peh s izborom izbornih pa se to tako desilo .
Izborni na prvoj i drugoj godini racunarstva se dosta ponavljaju, pogledajte i tu listu, pa mozda odlucite odgoditi jedan predmet za iducu godinu i zamjeniti ga s necim sto popravlja raspored? (Naravno, to ima smisla samo ukoliko ste se dvoumili oko nekih izbornih, ukoliko zelite bas tocno odredjene, a druge nikako ne zelite, onda bi bilo bezveze mjenjati izborne radi rasporeda).
Velim, s pocetkom nastave ocekujem jos malo izmjena koje ce prof. obaviti u dogovoru s studentima (tj, te bi za promjenu trebale biti dobre) pa ce mozda vasa biti jedna od tih...
U krajnjoj liniji, tada ce biti vise manevarskog prostora ako se ustanovi da je presjek slusaca izmedju neka dva izborna kolegija slucajno prazan skup, onda ce moci ici i dva u isto vrijeme, sto sada ne smijem pretpostaviti...
|
|
[Vrh] |
|
daisy Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bounce585 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ToMeK Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ela999 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
Postano: 15:40 sri, 4. 7. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="daisy"]meni samo nije jasno ovo s nacrtnom.. prof. Bruckler i prof. Milin Šipuš imaju u isto vrijeme vježbe/predavanja.. onda to znači da ako idem kod Varošanec na predavanja, idem kod Bruckler na vježbe (i obrnuto, ako sam na pred kod MŠ, na vježbama sam kod Varošanec).. pitam jer.. ja bih sve kod Varošanec :D[/quote]
Nemaju u isto vrijeme, Bruckler ima vjezbe 4-6 petkom, a Milin predavanja 6-8 petkom i 13-14 srijedom.
Varosancec ima predavanja 9-12 ponedjeljkom i vjezbe 6-8 srijedom
[size=9][color=#999999]Added after 3 minutes:[/color][/size]
[quote="bounce585"]Može li se na PD-EM 2.god upisati oba izborna predmeta (Osnove algoritama i Programiranje 1)? Vidim da su po rasporedu predavanja u isto vrijeme..[/quote]
Nije predvidjeno da se upisu oba predmeta zajedno (tim vise sto uglavnom imaju isto gradivo, Osnove algoritama ako se ne varam u pseudokodu a Programiranje 1 u C-u). Pretpostavljam da se moze pisati molba za upis oba i onad ici na druga predavanja iz Prog ako pase po rapsoredu (vidjeti na rasporedu za 1. god ing. smjera) ili se dogovoriti s prof. za neko djelomicno pohadjanje nastave. Premda, velim, nema bas puno smisla upisati oba...
[size=9][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
[quote="ToMeK"]Zna li itko hoće li se držati Poslovne simulacije, na fajlu koji je stavila asistentica Karaga nije na popisu.
Nadalje zanima me hoće li izaći red predavanja prije ponedjeljka :)[/quote]
Poslovne simulacije, pet, 17-20 u 108, Penzar
daisy (napisa): | meni samo nije jasno ovo s nacrtnom.. prof. Bruckler i prof. Milin Šipuš imaju u isto vrijeme vježbe/predavanja.. onda to znači da ako idem kod Varošanec na predavanja, idem kod Bruckler na vježbe (i obrnuto, ako sam na pred kod MŠ, na vježbama sam kod Varošanec).. pitam jer.. ja bih sve kod Varošanec |
Nemaju u isto vrijeme, Bruckler ima vjezbe 4-6 petkom, a Milin predavanja 6-8 petkom i 13-14 srijedom.
Varosancec ima predavanja 9-12 ponedjeljkom i vjezbe 6-8 srijedom
Added after 3 minutes:
bounce585 (napisa): | Može li se na PD-EM 2.god upisati oba izborna predmeta (Osnove algoritama i Programiranje 1)? Vidim da su po rasporedu predavanja u isto vrijeme.. |
Nije predvidjeno da se upisu oba predmeta zajedno (tim vise sto uglavnom imaju isto gradivo, Osnove algoritama ako se ne varam u pseudokodu a Programiranje 1 u C-u). Pretpostavljam da se moze pisati molba za upis oba i onad ici na druga predavanja iz Prog ako pase po rapsoredu (vidjeti na rasporedu za 1. god ing. smjera) ili se dogovoriti s prof. za neko djelomicno pohadjanje nastave. Premda, velim, nema bas puno smisla upisati oba...
Added after 1 minutes:
ToMeK (napisa): | Zna li itko hoće li se držati Poslovne simulacije, na fajlu koji je stavila asistentica Karaga nije na popisu.
Nadalje zanima me hoće li izaći red predavanja prije ponedjeljka |
Poslovne simulacije, pet, 17-20 u 108, Penzar
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Zenon Forumaš(ica)
Sarma: -
|
Postano: 5:30 čet, 5. 7. 2012 Naslov: |
|
|
Raspored mi je odličan jer ću lako pohađati sve kolegije koje planiram upisati, od obveznih do izbornih s više godine. Da ne planiram upisati taj dodatni kolegij, čak cijeli ponedjeljak bih imao slobodno, a to je baš ono što mi treba. Teško je temeljito i kvalitetno učiti ako si skoro cijeli dan na faksu, dođeš kući i istrošen si, spreman za spavanje.
Ovako ću imati 3 dana za redom za kvalitetne pripreme (zanemarimo par sati Vjerojatnosti ponedjeljkom) i to me usrećuje i ohrabruje :happy:
Također se nadam da se ništa neće mijenjati.
EDIT: Vidim da srijedom imam samo dva sata engleskog, pa ću ići na TZK tada, pa i taj dan imam slobodan skoro cijeli. To je 4/7 dana da ću imati dovoljno vremena :happy: Ovaj raspored je najbolji ikad!
:thankyou: :bighug: :thankyou:
Utorkom ću se "teliti" od 11-20, ali nema veze, isplati se.
Raspored mi je odličan jer ću lako pohađati sve kolegije koje planiram upisati, od obveznih do izbornih s više godine. Da ne planiram upisati taj dodatni kolegij, čak cijeli ponedjeljak bih imao slobodno, a to je baš ono što mi treba. Teško je temeljito i kvalitetno učiti ako si skoro cijeli dan na faksu, dođeš kući i istrošen si, spreman za spavanje.
Ovako ću imati 3 dana za redom za kvalitetne pripreme (zanemarimo par sati Vjerojatnosti ponedjeljkom) i to me usrećuje i ohrabruje
EDIT: Vidim da srijedom imam samo dva sata engleskog, pa ću ići na TZK tada, pa i taj dan imam slobodan skoro cijeli. To je 4/7 dana da ću imati dovoljno vremena Ovaj raspored je najbolji ikad!
Utorkom ću se "teliti" od 11-20, ali nema veze, isplati se.
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
Postano: 10:16 čet, 5. 7. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Zenon"]Raspored mi je odličan jer ću lako pohađati sve kolegije koje planiram upisati, od obveznih do izbornih s više godine. Da ne planiram upisati taj dodatni kolegij, čak cijeli ponedjeljak bih imao slobodno, a to je baš ono što mi treba. Teško je temeljito i kvalitetno učiti ako si skoro cijeli dan na faksu, dođeš kući i istrošen si, spreman za spavanje.
Ovako ću imati 3 dana za redom za kvalitetne pripreme (zanemarimo par sati Vjerojatnosti ponedjeljkom) i to me usrećuje i ohrabruje :happy:
EDIT: Vidim da srijedom imam samo dva sata engleskog, pa ću ići na TZK tada, pa i taj dan imam slobodan skoro cijeli. To je 4/7 dana da ću imati dovoljno vremena :happy: Ovaj raspored je najbolji ikad!
:thankyou: :bighug: :thankyou:
Utorkom ću se "teliti" od 11-20, ali nema veze, isplati se.[/quote]
Hvala, uljepsali ste mi dan :)
Zenon (napisa): | Raspored mi je odličan jer ću lako pohađati sve kolegije koje planiram upisati, od obveznih do izbornih s više godine. Da ne planiram upisati taj dodatni kolegij, čak cijeli ponedjeljak bih imao slobodno, a to je baš ono što mi treba. Teško je temeljito i kvalitetno učiti ako si skoro cijeli dan na faksu, dođeš kući i istrošen si, spreman za spavanje.
Ovako ću imati 3 dana za redom za kvalitetne pripreme (zanemarimo par sati Vjerojatnosti ponedjeljkom) i to me usrećuje i ohrabruje
EDIT: Vidim da srijedom imam samo dva sata engleskog, pa ću ići na TZK tada, pa i taj dan imam slobodan skoro cijeli. To je 4/7 dana da ću imati dovoljno vremena Ovaj raspored je najbolji ikad!
Utorkom ću se "teliti" od 11-20, ali nema veze, isplati se. |
Hvala, uljepsali ste mi dan
|
|
[Vrh] |
|
sart Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ps1h0m4n Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ivanaaaa Forumaš(ica)
|
Postano: 18:54 sri, 18. 7. 2012 Naslov: |
|
|
meni je zbilja drago sto ima osoba kojima se raspored sviđa. i isto bi tak zbilja htjela da se u mom rasporedu nešto promijeni. razumijem da ima puno izbornih i da se to baš neda lijepo posložiti, al zar zaista onda barem oni obavezni predmeti nisu mogli biti bolje posloženi :(
na nast-mat: petkom bude nešto ujutro pa nakon pola dana rupe navečer od 4-6 i od 6-8, i onda nemogu nikako kući petkom :bigcry:
i s tim da je ta nacrtna jedini i najveći problem od svih. jedan sat u srijedu i ta dva navečer do 8 u petak, bilo bi super kad bi se sve prebacilo na srijedu :blista: probajte, pliiiiiiiiis :moze: :?:
[size=9](ionako nitko neće slušati ono vrednovanje - ko ide na nacrtnu, a i čisto sumnjam da je netko odabrao uvod u optimizaciju)[/size]
meni je zbilja drago sto ima osoba kojima se raspored sviđa. i isto bi tak zbilja htjela da se u mom rasporedu nešto promijeni. razumijem da ima puno izbornih i da se to baš neda lijepo posložiti, al zar zaista onda barem oni obavezni predmeti nisu mogli biti bolje posloženi
na nast-mat: petkom bude nešto ujutro pa nakon pola dana rupe navečer od 4-6 i od 6-8, i onda nemogu nikako kući petkom
i s tim da je ta nacrtna jedini i najveći problem od svih. jedan sat u srijedu i ta dva navečer do 8 u petak, bilo bi super kad bi se sve prebacilo na srijedu probajte, pliiiiiiiiis
(ionako nitko neće slušati ono vrednovanje - ko ide na nacrtnu, a i čisto sumnjam da je netko odabrao uvod u optimizaciju)
|
|
[Vrh] |
|
pmfovka Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
Postano: 22:26 ned, 2. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="sart"]ak sam dobro shvatila, ponedjeljkom je od 8 do 9 analitička i psihologija isti dan od 8 do pol 10 i onda poslije u 2 završi elementarna kad počne na uciteljskom psihologija. sto da sad radim s tim? ocito na pola toga ne mogu doci (prezime mi počinje s K). na elementarnu i analiticku moram ici jer mi je drugi put... da onda ne upisujem psihologiju ili ce se to mozda nesto promijeniti? hvala[/quote]
Ne kuzim bas tocno vase pitanje, mozete mi napisati barem o kojem se smjeru/godini radi?
[size=9][color=#999999]Added after 36 seconds:[/color][/size]
[quote="insane_raver"]Di je na D-R 2 godini nestao predmet Softversko inžinjerstvo?
:)[/quote]
Lost in translation :). Vratila sam ga...
[size=9][color=#999999]Added after 41 seconds:[/color][/size]
[quote="ps1h0m4n"]ja ne vidim da pise koji profesor predava kada i u kojoj grupi :oops: :boliglava: Jeli to uopce sada objavljeno ?[/quote]
Imate neku pomocnu tablicu negdje na pocetku ovog topica...
[size=9][color=#999999]Added after 5 minutes:[/color][/size]
[quote="ivanaaaa"]meni je zbilja drago sto ima osoba kojima se raspored sviđa. i isto bi tak zbilja htjela da se u mom rasporedu nešto promijeni. razumijem da ima puno izbornih i da se to baš neda lijepo posložiti, al zar zaista onda barem oni obavezni predmeti nisu mogli biti bolje posloženi :(
na nast-mat: petkom bude nešto ujutro pa nakon pola dana rupe navečer od 4-6 i od 6-8, i onda nemogu nikako kući petkom :bigcry:
i s tim da je ta nacrtna jedini i najveći problem od svih. jedan sat u srijedu i ta dva navečer do 8 u petak, bilo bi super kad bi se sve prebacilo na srijedu :blista: probajte, pliiiiiiiiis :moze: :?:
[size=9](ionako nitko neće slušati ono vrednovanje - ko ide na nacrtnu, a i čisto sumnjam da je netko odabrao uvod u optimizaciju)[/size][/quote]
Razumijem da je to problem... Pretpostavljam da se radi o drugoj godini nastavnickog smjera za koju je bilo potpuno nemoguce sloziti raspored zbog hrpetine izbornih koje sve moram nekako nagurati a da se to ne preklapa a jos i da svim predavacima pasu termini. Pa su ovi koji drze vase izborne kolegije (a koji su obavezni na nekim drugim smjerovima) uzeli centralne termine. Ocito je onda ostalo islo ujutro/navecer di nije moglo drugacije... Moj prijedlog je da pricekate prvi tjedan nastave, kada ce te se svi ukazati na nastavi i kada ce te ustanoviti ko je upisao koje izborne a ko nije. Jednom kad nadjete neki izborni koji niko nije upisao (a to ne bi trebalo biti problem), dogovorite se s profesoricom da se uselite u njegov termin u rasporedu i to bi valjda trebalo rjesiti problem. Bar se nadam...
[size=9][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
[quote="pmfovka"]da,ta nacrtna je stvarno gadno složena...jel može nekako se to uskladit da taj petak se malo rastereti jer ovo 8-20 s rupama je preteško :([/quote]
Znaci kao i kolegici gore - prvi tjedan nastave, pa dogovor prvo medju sobom slusaci a onda s profesoricom... Trebalo bi se moci rjesiti...
[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
Inace, doslo je do manjih promjena u rasporedu - promjenio se raspored iz Engleskog na trazenje nove profesorice iz Engleskog te raspored iz Poslovnih simulacija na zahtjev profesora Penzara (vidjeti na webu).
sart (napisa): | ak sam dobro shvatila, ponedjeljkom je od 8 do 9 analitička i psihologija isti dan od 8 do pol 10 i onda poslije u 2 završi elementarna kad počne na uciteljskom psihologija. sto da sad radim s tim? ocito na pola toga ne mogu doci (prezime mi počinje s K). na elementarnu i analiticku moram ici jer mi je drugi put... da onda ne upisujem psihologiju ili ce se to mozda nesto promijeniti? hvala |
Ne kuzim bas tocno vase pitanje, mozete mi napisati barem o kojem se smjeru/godini radi?
Added after 36 seconds:
insane_raver (napisa): | Di je na D-R 2 godini nestao predmet Softversko inžinjerstvo?
|
Lost in translation . Vratila sam ga...
Added after 41 seconds:
ps1h0m4n (napisa): | ja ne vidim da pise koji profesor predava kada i u kojoj grupi Jeli to uopce sada objavljeno ? |
Imate neku pomocnu tablicu negdje na pocetku ovog topica...
Added after 5 minutes:
ivanaaaa (napisa): | meni je zbilja drago sto ima osoba kojima se raspored sviđa. i isto bi tak zbilja htjela da se u mom rasporedu nešto promijeni. razumijem da ima puno izbornih i da se to baš neda lijepo posložiti, al zar zaista onda barem oni obavezni predmeti nisu mogli biti bolje posloženi
na nast-mat: petkom bude nešto ujutro pa nakon pola dana rupe navečer od 4-6 i od 6-8, i onda nemogu nikako kući petkom
i s tim da je ta nacrtna jedini i najveći problem od svih. jedan sat u srijedu i ta dva navečer do 8 u petak, bilo bi super kad bi se sve prebacilo na srijedu probajte, pliiiiiiiiis
(ionako nitko neće slušati ono vrednovanje - ko ide na nacrtnu, a i čisto sumnjam da je netko odabrao uvod u optimizaciju) |
Razumijem da je to problem... Pretpostavljam da se radi o drugoj godini nastavnickog smjera za koju je bilo potpuno nemoguce sloziti raspored zbog hrpetine izbornih koje sve moram nekako nagurati a da se to ne preklapa a jos i da svim predavacima pasu termini. Pa su ovi koji drze vase izborne kolegije (a koji su obavezni na nekim drugim smjerovima) uzeli centralne termine. Ocito je onda ostalo islo ujutro/navecer di nije moglo drugacije... Moj prijedlog je da pricekate prvi tjedan nastave, kada ce te se svi ukazati na nastavi i kada ce te ustanoviti ko je upisao koje izborne a ko nije. Jednom kad nadjete neki izborni koji niko nije upisao (a to ne bi trebalo biti problem), dogovorite se s profesoricom da se uselite u njegov termin u rasporedu i to bi valjda trebalo rjesiti problem. Bar se nadam...
Added after 1 minutes:
pmfovka (napisa): | da,ta nacrtna je stvarno gadno složena...jel može nekako se to uskladit da taj petak se malo rastereti jer ovo 8-20 s rupama je preteško |
Znaci kao i kolegici gore - prvi tjedan nastave, pa dogovor prvo medju sobom slusaci a onda s profesoricom... Trebalo bi se moci rjesiti...
Added after 2 minutes:
Inace, doslo je do manjih promjena u rasporedu - promjenio se raspored iz Engleskog na trazenje nove profesorice iz Engleskog te raspored iz Poslovnih simulacija na zahtjev profesora Penzara (vidjeti na webu).
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
Postano: 18:57 pon, 3. 9. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Megy Poe"]Što s nama koji smo kvaziparcijala? Ja slušam skupove iz čeg vježbe postoje srijedom od 6.15 do 8 kad je u isto vrijeme kombinatorika, a drugi termin je četvrtkom od 10.15 do 12 kad su u isto vrijeme predavanja iz građe, tj ne moguće je da budem na svim predavanjima i vježbama jel se preklapaju.[/quote]
To je tako na zalost svake godine; jer je i redovnim studentima nemoguce sloziti raspored bez preklapanja a kamoli svim mogucim kvaziparcijalnim kombinacijama. Profesori su svjesni situacije i u takvim slucajevima izlaze u susret studentima, tj. dodjete na pocetku semestra do profesora, objasnite mu situaciju i onda dogovorite da li ce te mozda dolaziti na samo dio nastave iz jednog, dio iz drugog kolegija ili na neku nastavu necete ici i slicno. Znam da ti nije najsretnije ali ne ide drugacije.
Inace raspored je dozivio i ja se nadam svoju zadnju promjenu (tj mozete smatrati da je ovo sto je sada na webu sluzbeni raspored, uskoro ce kao takav biti polinkan na sluzbenom webu). Mjenjali su se termini vjezbi iz Kombinatorike i kompletni termini iz Metodike na prvim godinama diplomskog profesorskog. Znam da je ova posljednja promjena bitno na gore ali ja tu nista ne mogu na zalost, nove termine su izabrali predavaci.
Megy Poe (napisa): | Što s nama koji smo kvaziparcijala? Ja slušam skupove iz čeg vježbe postoje srijedom od 6.15 do 8 kad je u isto vrijeme kombinatorika, a drugi termin je četvrtkom od 10.15 do 12 kad su u isto vrijeme predavanja iz građe, tj ne moguće je da budem na svim predavanjima i vježbama jel se preklapaju. |
To je tako na zalost svake godine; jer je i redovnim studentima nemoguce sloziti raspored bez preklapanja a kamoli svim mogucim kvaziparcijalnim kombinacijama. Profesori su svjesni situacije i u takvim slucajevima izlaze u susret studentima, tj. dodjete na pocetku semestra do profesora, objasnite mu situaciju i onda dogovorite da li ce te mozda dolaziti na samo dio nastave iz jednog, dio iz drugog kolegija ili na neku nastavu necete ici i slicno. Znam da ti nije najsretnije ali ne ide drugacije.
Inace raspored je dozivio i ja se nadam svoju zadnju promjenu (tj mozete smatrati da je ovo sto je sada na webu sluzbeni raspored, uskoro ce kao takav biti polinkan na sluzbenom webu). Mjenjali su se termini vjezbi iz Kombinatorike i kompletni termini iz Metodike na prvim godinama diplomskog profesorskog. Znam da je ova posljednja promjena bitno na gore ali ja tu nista ne mogu na zalost, nove termine su izabrali predavaci.
|
|
[Vrh] |
|
Antonija Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|