Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
podravka Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:54 uto, 3. 7. 2012 Naslov: |
|
|
1. 17 ects-a u semestru ili cijeloj godini? trebas skupiti 18 u cijeloj godini kako nebi placala punu skolarinu.
mozes upisati sve kolegije s preddiplomskog za koje imas polozene prethodnike, pa cak i kolegije s drugih fakulteta ako ti tamo odobre (ali tako da ne prelazis 35 ects-a)
2. moras imati 145 ili vise ects-a (polozenih), pisati molbu za kvaziparcijalni upis kolegija koji se mogu upisati, platiti neku svotu novca, i cekati dal ce ti odobriti upis tih kolegija
3. ti je 1.
btw. upisujes semestar po semestar,
a ne godinu.
1. 17 ects-a u semestru ili cijeloj godini? trebas skupiti 18 u cijeloj godini kako nebi placala punu skolarinu.
mozes upisati sve kolegije s preddiplomskog za koje imas polozene prethodnike, pa cak i kolegije s drugih fakulteta ako ti tamo odobre (ali tako da ne prelazis 35 ects-a)
2. moras imati 145 ili vise ects-a (polozenih), pisati molbu za kvaziparcijalni upis kolegija koji se mogu upisati, platiti neku svotu novca, i cekati dal ce ti odobriti upis tih kolegija
3. ti je 1.
btw. upisujes semestar po semestar,
a ne godinu.
|
|
[Vrh] |
|
podravka Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 8:17 sri, 4. 7. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="podravka"]S drugih fakulteta? Kak to funkcionira? 18 u jednom semestru. Ako upišem jedan semestar as 17 ects ne plaćam punu školarinu nego samo kolegije koje drugi put upisujem?
Znam da upisujem semestar po semestar.[/quote]
znam da se moze upisati nesto s filozofskog. to je provjereno. ja sam upisivala francuski :D
ima ljudi koji su upisali i polozoli spanjolski. mozes i neki drugi jezik, ili ne-jezik. ali ne mozes, ko sto sam i rekla, nesto za sto nemas polozen prethodnik.
trebas dogovoriti s profesorom/icom koji/a drzi taj kolegij. oni ti trebaju to odobrit, ali trebas i nesto u nasoj referadi rjesavati.
pisalo se vec o tome na forumu, potrazi.
ne treba ti 18 u jednom semestru.
da, ako u semestru upises 17, ne placas punu skolarinu. ne brini :)
pisalo se i o tome vec.
podravka (napisa): | S drugih fakulteta? Kak to funkcionira? 18 u jednom semestru. Ako upišem jedan semestar as 17 ects ne plaćam punu školarinu nego samo kolegije koje drugi put upisujem?
Znam da upisujem semestar po semestar. |
znam da se moze upisati nesto s filozofskog. to je provjereno. ja sam upisivala francuski
ima ljudi koji su upisali i polozoli spanjolski. mozes i neki drugi jezik, ili ne-jezik. ali ne mozes, ko sto sam i rekla, nesto za sto nemas polozen prethodnik.
trebas dogovoriti s profesorom/icom koji/a drzi taj kolegij. oni ti trebaju to odobrit, ali trebas i nesto u nasoj referadi rjesavati.
pisalo se vec o tome na forumu, potrazi.
ne treba ti 18 u jednom semestru.
da, ako u semestru upises 17, ne placas punu skolarinu. ne brini
pisalo se i o tome vec.
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
marlen Forumaš(ica)
|
Postano: 9:30 sri, 4. 7. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="lost_soul"]zanima me, kako sam ponovno druga godina nastavničkog smjera, ove godine sam odslušala izborne module iz analize (tj. MP i KA) i geometrije (EP i UDG) i sad sam mislila da ću moći preostali modul iz algebre - vektorske prostore, no studomat mi ne nudi taj predmet za upis :/[/quote]
Pošto si slušala EP zaključujem da imaš položenu Linearnu algebru 2.
Ti možeš upisati 2 modula, a ako želiš upisati i 3., moraš pisati molbu koju mi zovemo "za nadopunu znanja" (al nemoj to pisati na molbi :D )
Studomat ti nudi da upišeš u zimskom semestru 2 od 3 izborna predmeta jer je toliko obavezno.
lost_soul (napisa): | zanima me, kako sam ponovno druga godina nastavničkog smjera, ove godine sam odslušala izborne module iz analize (tj. MP i KA) i geometrije (EP i UDG) i sad sam mislila da ću moći preostali modul iz algebre - vektorske prostore, no studomat mi ne nudi taj predmet za upis |
Pošto si slušala EP zaključujem da imaš položenu Linearnu algebru 2.
Ti možeš upisati 2 modula, a ako želiš upisati i 3., moraš pisati molbu koju mi zovemo "za nadopunu znanja" (al nemoj to pisati na molbi )
Studomat ti nudi da upišeš u zimskom semestru 2 od 3 izborna predmeta jer je toliko obavezno.
_________________ u Meni vLaDa LudiLO
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
KG Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
white_butterfly Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Novi Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Spectre Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:36 čet, 5. 7. 2012 Naslov: |
|
|
[strike]Ako se nešto nije mijenjalo, Algebarske strukture su u 6. semestru, sljedbenik Vektorskih prostora.[/strike]
Mijenjalo se, AS je sada u 5. semestru...
Edit: Sad me ovo zbunilo. :) AS su u 5. semestru za inžinjerski, no u 6. za nastavnički smjer?
Ako se nešto nije mijenjalo, Algebarske strukture su u 6. semestru, sljedbenik Vektorskih prostora.
Mijenjalo se, AS je sada u 5. semestru...
Edit: Sad me ovo zbunilo. AS su u 5. semestru za inžinjerski, no u 6. za nastavnički smjer?
_________________ Cry havoc, and let loose the dogs of war!
|
|
[Vrh] |
|
ela999 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 4:31 sri, 11. 7. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="ela999"]jel bi mogao netko reći nešto o izbornim kolegijima na diplomskom...pošto još nisam sigurna koji smjer bi upisala, dobrodošle su informacije o svima :)[/quote]
Računarstvo i Matematika
Izobrni su odlični, mada nisu baš balansirani za svaki semestar, ali ima krdo zanimljivih i korisnih izbornih. Kombinatorika, Meta-Heuristike, Uvod u paralelno računanje, Primjena paralelnih računala, Konačne geometrije, Društveni aspekti informacijsko-komunikacijske tehnologije, Multimedijski sustavi, Uvod u složeno pretraživanje podataka, Matematička logika u računarstvu, Formalne metode računarstva, Matematičko modeliranje pretraživača, Strojno učenje, da nabrojim neke, što sam slušao što mi rekoše da super :)
Pa nadam se da pomaže :)
Naravno, pod uvjetom da voliš i možeš programirat :)
ela999 (napisa): | jel bi mogao netko reći nešto o izbornim kolegijima na diplomskom...pošto još nisam sigurna koji smjer bi upisala, dobrodošle su informacije o svima |
Računarstvo i Matematika
Izobrni su odlični, mada nisu baš balansirani za svaki semestar, ali ima krdo zanimljivih i korisnih izbornih. Kombinatorika, Meta-Heuristike, Uvod u paralelno računanje, Primjena paralelnih računala, Konačne geometrije, Društveni aspekti informacijsko-komunikacijske tehnologije, Multimedijski sustavi, Uvod u složeno pretraživanje podataka, Matematička logika u računarstvu, Formalne metode računarstva, Matematičko modeliranje pretraživača, Strojno učenje, da nabrojim neke, što sam slušao što mi rekoše da super
Pa nadam se da pomaže
Naravno, pod uvjetom da voliš i možeš programirat
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|