Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:38 pon, 28. 1. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Megy Poe"]Na raspored nisu unesene vježbe iz konačne geometrije, također ne piše nigdje na popisu kolokvija taj predmet a predmet ima kolokvije? Meni je taj info jako bitan jel ja upisujem kvaziparcijalu pa ako će se kolokviji preklapat onda neću upisat taj predmet.[/quote]
Pa ako pogledaš
Nisu unesene vježbe jer ih nema. Ako pogledaš recimo ovdje:
http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=4176&sec=447
P+V+S
3+0+0
A što se tiče kolokvija, to i mene zanima, ali pošto nije na popisu, pretpostavljam da kolokvij nije u kolokvijskom tjednu, već po dogovoru sa profesorom... Bilo bi lijepo kad bi netko dao odgovor, tipa kako je bilo prijašnjih godina?
Megy Poe (napisa): | Na raspored nisu unesene vježbe iz konačne geometrije, također ne piše nigdje na popisu kolokvija taj predmet a predmet ima kolokvije? Meni je taj info jako bitan jel ja upisujem kvaziparcijalu pa ako će se kolokviji preklapat onda neću upisat taj predmet. |
Pa ako pogledaš
Nisu unesene vježbe jer ih nema. Ako pogledaš recimo ovdje:
http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=4176&sec=447
P+V+S
3+0+0
A što se tiče kolokvija, to i mene zanima, ali pošto nije na popisu, pretpostavljam da kolokvij nije u kolokvijskom tjednu, već po dogovoru sa profesorom... Bilo bi lijepo kad bi netko dao odgovor, tipa kako je bilo prijašnjih godina?
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
karaga Forumaš(ica)
|
Postano: 11:44 uto, 29. 1. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="purist"]ne znam je li vec bilo pitanje, ali PD-M, 2. godina, A-LJ, zasto su 4 sata predavanja numericke srijedom ujutro? zar nije satnica 3 sata predavanja?[/quote]
Profesor je izrazio zelju da "svako toliko" odrzi po 4 sata a onda nema neki put predavanja. Generalno je ideja kod ljudi kojima je u redu predavanja npr. 1 sat vjezbi a u rasporedu 2 sata da se onda ta nastava odrzava svaki drugi tjedan po 2 sata. Slicno je i s ostalim viskovima sati koje mozda imate u rasporedu. U takvim slucajevima se normalno dodje na prvi termin i tada profesor kaze u kojim terminima ce se odrzavati nastava. Premda, u slucaju Numericke mislim da bi mozda mogli pitati mailom profesora Grubisica u koliko sati ce poceti prvo predavanje ako vas je strah da ce te prvi put bezveze dolaziti u 8 (ali dogovorite se da ga to pita jedna osoba, ne sada da ga svi zaspemate mailovima, i da onda ta osoba napise na forumu ili vec nekako javi).
[size=9][color=#999999]Added after 6 minutes:[/color][/size]
[quote="kkarlo"]A što se tiče kolokvija, to i mene zanima, ali pošto nije na popisu, pretpostavljam da kolokvij nije u kolokvijskom tjednu, već po dogovoru sa profesorom... Bilo bi lijepo kad bi netko dao odgovor, tipa kako je bilo prijašnjih godina?[/quote]
Generalno ukoliko se desi da se termini 2 kolokvija preklapaju istom studentu tada dolazi do pomicanja termina kolokvija (pise se isti dan ali se pomakne za nekoliko sati), tako da se ne morate bojati da ce te imati 2 kolokvija u isto vrijeme (samo kad izadje raspored kolokvija morate provjeriti da nema preklapanja i ako ima, cim ranije javiti voditelju kolokvijskih razreda (to ce od sada ako se ne varam biti kolega Vjeko Kovac). Ako nekog predmeta nema u rasporedu kolokvija, to znaci ili da predmet nema kolokvija ili da se kolokvij organizira van standardnih termina, ali u tom slucaju se termin mora dogovoriti sa studentima, pa vam se niti tako ne moze desiti da bude nekad kad vam ne odgovara. Naravno, uvijek se moze desiti i treca stvar, a to je jednostavno da je predmet zaboravljen pa da se mora dodati... Za to provjeriti, najbolje je pitati voditelja kolokvijskih razreda ili predmetnog asistenta/nastavnika.
purist (napisa): | ne znam je li vec bilo pitanje, ali PD-M, 2. godina, A-LJ, zasto su 4 sata predavanja numericke srijedom ujutro? zar nije satnica 3 sata predavanja? |
Profesor je izrazio zelju da "svako toliko" odrzi po 4 sata a onda nema neki put predavanja. Generalno je ideja kod ljudi kojima je u redu predavanja npr. 1 sat vjezbi a u rasporedu 2 sata da se onda ta nastava odrzava svaki drugi tjedan po 2 sata. Slicno je i s ostalim viskovima sati koje mozda imate u rasporedu. U takvim slucajevima se normalno dodje na prvi termin i tada profesor kaze u kojim terminima ce se odrzavati nastava. Premda, u slucaju Numericke mislim da bi mozda mogli pitati mailom profesora Grubisica u koliko sati ce poceti prvo predavanje ako vas je strah da ce te prvi put bezveze dolaziti u 8 (ali dogovorite se da ga to pita jedna osoba, ne sada da ga svi zaspemate mailovima, i da onda ta osoba napise na forumu ili vec nekako javi).
Added after 6 minutes:
kkarlo (napisa): | A što se tiče kolokvija, to i mene zanima, ali pošto nije na popisu, pretpostavljam da kolokvij nije u kolokvijskom tjednu, već po dogovoru sa profesorom... Bilo bi lijepo kad bi netko dao odgovor, tipa kako je bilo prijašnjih godina? |
Generalno ukoliko se desi da se termini 2 kolokvija preklapaju istom studentu tada dolazi do pomicanja termina kolokvija (pise se isti dan ali se pomakne za nekoliko sati), tako da se ne morate bojati da ce te imati 2 kolokvija u isto vrijeme (samo kad izadje raspored kolokvija morate provjeriti da nema preklapanja i ako ima, cim ranije javiti voditelju kolokvijskih razreda (to ce od sada ako se ne varam biti kolega Vjeko Kovac). Ako nekog predmeta nema u rasporedu kolokvija, to znaci ili da predmet nema kolokvija ili da se kolokvij organizira van standardnih termina, ali u tom slucaju se termin mora dogovoriti sa studentima, pa vam se niti tako ne moze desiti da bude nekad kad vam ne odgovara. Naravno, uvijek se moze desiti i treca stvar, a to je jednostavno da je predmet zaboravljen pa da se mora dodati... Za to provjeriti, najbolje je pitati voditelja kolokvijskih razreda ili predmetnog asistenta/nastavnika.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:10 uto, 29. 1. 2013 Naslov: |
|
|
Zna li tko, postoji li kolegij, za profesore(za inženjere je obvezan pa je odgovor jasan), koji se priznaje kao zamjena za Vektorske prostore, a sluša se u parnom semestru ma koje godine :?:
[/b]
Zna li tko, postoji li kolegij, za profesore(za inženjere je obvezan pa je odgovor jasan), koji se priznaje kao zamjena za Vektorske prostore, a sluša se u parnom semestru ma koje godine
[/b]
_________________ ...He never had looked less like captain of any-thing, even his own soul.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ludamath Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Optimum Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:36 pon, 4. 2. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="ludamath"]zanima me, htjela bi upisati kolegij odabrane primjene vjerojatnosti i statistike, ali nigdje u raspoderu ne nalazim kada su predavanja i vježbe.. može pomoć?? :?[/quote]
I ja bi htio, ali očito se (zbog premale zainteresiranosti) kolegij održava svake 2 godine.
Ove godine se ne održava, pa ako ga želiš slušati, pričekaj sljedeću godinu.
ludamath (napisa): | zanima me, htjela bi upisati kolegij odabrane primjene vjerojatnosti i statistike, ali nigdje u raspoderu ne nalazim kada su predavanja i vježbe.. može pomoć?? |
I ja bi htio, ali očito se (zbog premale zainteresiranosti) kolegij održava svake 2 godine.
Ove godine se ne održava, pa ako ga želiš slušati, pričekaj sljedeću godinu.
|
|
[Vrh] |
|
ludamath Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ludamath Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
Postano: 1:52 sri, 6. 2. 2013 Naslov: |
|
|
Ja imam pitanje koje ne znam gdje da postavim, pa možda spada i ovdje. Položila sam mreže računala dok su bile obavezan predmet, i izborni predmet UDG u to doba, dok je teorija brojeva bila izborni.
Sada je teorija brojeva obavezni pa ću ja po završetku preddiplomskog studija imat preko 180 ects-a.
Je li to znači pošto ću slj godine upisat diplomski studij računarstvo da će mi se mreže računala priznat kao položeni predmet na višem studiju? Tj da mi mreže neće uć u 180 ects-a s prediplomskog tj vodit se ko da sam ih dala na kvaziparcijali, ili ću umjesto mreža računala koje su obavezne na računarstvu morat upisat neki drugi izborni predmet, pa cu nakraju opet imat previše ects-a?
Ja imam pitanje koje ne znam gdje da postavim, pa možda spada i ovdje. Položila sam mreže računala dok su bile obavezan predmet, i izborni predmet UDG u to doba, dok je teorija brojeva bila izborni.
Sada je teorija brojeva obavezni pa ću ja po završetku preddiplomskog studija imat preko 180 ects-a.
Je li to znači pošto ću slj godine upisat diplomski studij računarstvo da će mi se mreže računala priznat kao položeni predmet na višem studiju? Tj da mi mreže neće uć u 180 ects-a s prediplomskog tj vodit se ko da sam ih dala na kvaziparcijali, ili ću umjesto mreža računala koje su obavezne na računarstvu morat upisat neki drugi izborni predmet, pa cu nakraju opet imat previše ects-a?
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
|