Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pitanja za usmeni
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Vlatka
Gost

PostPostano: 21:19 čet, 26. 8. 2004    Naslov: Pitanja za usmeni Citirajte i odgovorite

Dajte nabrojite neka pitanja sa usmenog ispita.
:wink:
Dajte nabrojite neka pitanja sa usmenog ispita.
Wink

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 29 - 25

PostPostano: 23:07 čet, 26. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pitanje sa mog usmenog: napisati funkciju koja prima kao argument prirodni broj n i vraća pointer na alocirani komad memorije za matricu n×n.
Pitanje sa mog usmenog: napisati funkciju koja prima kao argument prirodni broj n i vraća pointer na alocirani komad memorije za matricu n×n.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vlatka
Gost

PostPostano: 23:21 čet, 26. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

A koga si imao na usmenom?Ja sam kod profesora Juraka i jedva da sam kolokvirala pa zadatke neznam,šta me neće pitati samo teoriju.
A koga si imao na usmenom?Ja sam kod profesora Juraka i jedva da sam kolokvirala pa zadatke neznam,šta me neće pitati samo teoriju.

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:22 čet, 26. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2090

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1984

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=689
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2090

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1984

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=689

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 23:28 čet, 26. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vlatka"]A koga si imao na usmenom?Ja sam kod profesora Juraka i jedva da sam kolokvirala pa zadatke neznam,šta me neće pitati samo teoriju. [/quote]

Neće te pitat' samo teoriju. Uvijek prvo ide jedan zadatak koji moraš brzo riješit, inače rokneš.

Evo maco, Nesi ti je servirala sve linkove.
Vlatka (napisa):

Neće te pitat' samo teoriju. Uvijek prvo ide jedan zadatak koji moraš brzo riješit, inače rokneš.

Evo maco, Nesi ti je servirala sve linkove.

[Vrh]
Vlatka
Gost

PostPostano: 23:40 čet, 26. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Šta ako neznam rješit zadatak odmah me ruši?O Bože,stignem li pripremit ispit do prvog da dnevno učim po pet sati i na koja poglavlja knjige da obratim pažnju?
Šta ako neznam rješit zadatak odmah me ruši?O Bože,stignem li pripremit ispit do prvog da dnevno učim po pet sati i na koja poglavlja knjige da obratim pažnju?

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 0:03 pet, 27. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vlatka"]Šta ako neznam rješit zadatak odmah me ruši?O Bože,stignem li pripremit ispit do prvog da dnevno učim po pet sati i na koja poglavlja knjige da obratim pažnju?[/quote]

Riješeni usmenoispitni zadatak je manje-više nužan & dovoljan uvjet za prolaz na usmenom. Sve kaj ti treba za to je kompjuter (koji imaš), kompajler (koji ne znam da li imaš [preporučam devC++ 4.0]) i vježbanje.
Vlatka (napisa):

Riješeni usmenoispitni zadatak je manje-više nužan & dovoljan uvjet za prolaz na usmenom. Sve kaj ti treba za to je kompjuter (koji imaš), kompajler (koji ne znam da li imaš [preporučam devC++ 4.0]) i vježbanje.

[Vrh]
Vlatka
Gost

PostPostano: 0:10 pet, 27. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

A sad ne mogu cijelu onu skriptu iz vježbi proći jer moram pripremati i druge kolegije,jel mi možeš reći čemu da posvetim pozornost najviše.
hvala ti puno.
A sad ne mogu cijelu onu skriptu iz vježbi proći jer moram pripremati i druge kolegije,jel mi možeš reći čemu da posvetim pozornost najviše.
hvala ti puno.

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 0:24 pet, 27. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[code="Vlatka"]A sad ne mogu cijelu onu skriptu iz vježbi proći jer moram pripremati i druge kolegije,jel mi možeš reći čemu da posvetim pozornost najviše. [/code]

Složeni tipovi podataka, pointeri na sve moguće tipove podataka (jednostavne ili složene) i funkcije, alokacija i delokacija memorije, vezane liste, funkcije, polja... razumjevanje sintakse svega navedenog i primjena istog na zadatak koji dobiješ.
[code="Vlatka"]A sad ne mogu cijelu onu skriptu iz vježbi proći jer moram pripremati i druge kolegije,jel mi možeš reći čemu da posvetim pozornost najviše. [/code]

Složeni tipovi podataka, pointeri na sve moguće tipove podataka (jednostavne ili složene) i funkcije, alokacija i delokacija memorije, vezane liste, funkcije, polja... razumjevanje sintakse svega navedenog i primjena istog na zadatak koji dobiješ.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:47 pon, 30. 8. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kada će najranije biti usmeni nakon pismenog?
Kada će najranije biti usmeni nakon pismenog?

[Vrh]
menschen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-1 = 0 - 1

PostPostano: 11:58 sri, 1. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam dobila program koji ucitava 2 matrice i dva vektora duljine 3, i trebala sam napisat funkciju koja mnozi jednu matricu s vektorom i vraca produkt. Ma ugl ništa teško, još eventualno možeš dobit alokaciju memorije i pointere. I još nisam trebala ni iskompajlirat program :)
Ja sam dobila program koji ucitava 2 matrice i dva vektora duljine 3, i trebala sam napisat funkciju koja mnozi jednu matricu s vektorom i vraca produkt. Ma ugl ništa teško, još eventualno možeš dobit alokaciju memorije i pointere. I još nisam trebala ni iskompajlirat program Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Vlatka
Gost

PostPostano: 22:29 sri, 1. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jeli bi mi mogla napisat taj program da vidim kako to izgleda jer sve sam zaboravila od 2.mjeseca. :cry:
Jeli bi mi mogla napisat taj program da vidim kako to izgleda jer sve sam zaboravila od 2.mjeseca. Crying or Very sad

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum