Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ŽivjelaBolonja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:30 čet, 26. 9. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Megy Poe"][quote="ŽivjelaBolonja"]Tako je, da se razumijemo, ja ne želim nikome nesreću i drago mi je da ljudi nisu izbačeni s faksa, ali zbog njih neki drugi studenti ne mogu nastaviti školovanje.
Da čekam iduću godinu da upišem diplomski?
Tko mi garantira da ću upasti opet tj da se ovakva situacija neće ponoviti?
Radit s tri godine ne mogu... Koje je rješenje?[/quote]
Koliko sam ja shvatila ostat će mjesta na smjeru Matematika i informatika, možeš to upisati i izabrati da slušaš predmete koji su zajednički na oba smjera i slj godine se prebaciti.[/quote]
Za smjer matematika i informatika treba imati polozen racunarski modul, a ocito puno ljudi koji nisu upali na cistu matematiku nema polozen taj modul (nije bio obavezan ako se ide na cistu matematiku)
Megy Poe (napisa): | ŽivjelaBolonja (napisa): | Tako je, da se razumijemo, ja ne želim nikome nesreću i drago mi je da ljudi nisu izbačeni s faksa, ali zbog njih neki drugi studenti ne mogu nastaviti školovanje.
Da čekam iduću godinu da upišem diplomski?
Tko mi garantira da ću upasti opet tj da se ovakva situacija neće ponoviti?
Radit s tri godine ne mogu... Koje je rješenje? |
Koliko sam ja shvatila ostat će mjesta na smjeru Matematika i informatika, možeš to upisati i izabrati da slušaš predmete koji su zajednički na oba smjera i slj godine se prebaciti. |
Za smjer matematika i informatika treba imati polozen racunarski modul, a ocito puno ljudi koji nisu upali na cistu matematiku nema polozen taj modul (nije bio obavezan ako se ide na cistu matematiku)
|
|
[Vrh] |
|
holidayRainbowLights Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
dodinho Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
Mr.M_G Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Mr.M_G Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:59 ned, 29. 9. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Mr.M_G"]
Ja sam samo rekao da ocjena ne osigurava kvalitetno znanje.Svi znamo da petica iz svih škola ne vrijedi jednako, a mislim da će se i dobar dio kolega složiti da nije svejedno niti kod kojeg si profesora položio koji kolegij (primjerice jedan profesor drži usmeni drugi ne itd...)[/quote]
To je trivijalan zaključak.
Ta svi smo bili, ili jesmo, uronjeni u obrazovni sustav.
Čovjeka ocjenjuje čovjek, ne robot, dakle podložnost subjektivizmu je neminovna. Da ne spominjem one spretnije pa prepisuju. ;)
Mr.M_G (napisa): |
Ja sam samo rekao da ocjena ne osigurava kvalitetno znanje.Svi znamo da petica iz svih škola ne vrijedi jednako, a mislim da će se i dobar dio kolega složiti da nije svejedno niti kod kojeg si profesora položio koji kolegij (primjerice jedan profesor drži usmeni drugi ne itd...) |
Čovjeka ocjenjuje čovjek, ne robot, dakle podložnost subjektivizmu je neminovna. Da ne spominjem one spretnije pa prepisuju.
_________________ ...He never had looked less like captain of any-thing, even his own soul.
|
|
[Vrh] |
|
Mr.M_G Forumaš(ica)
|
Postano: 15:26 ned, 29. 9. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="RonnieColeman"]
Čovjeka ocjenjuje čovjek, ne robot, dakle podložnost subjektivizmu je neminovna. Da ne spominjem one spretnije pa prepisuju. ;)[/quote]
Ja sam sam mislio na usmeni dio ispita,koji na istom kolegiju jedan profesor održi a drugi ne (tu pogotovo profitiraju oni spretniji :) ), a ne na objektivnost.
U potpunosti se slažem s profesorom Krčadincem da se kroz studij ne bi trebalo moći provući kako god i dobiti dipomu,samo nisam siguran da je to u ovakvom sustavu moguće.
Primjer:poznajem kolegicu koja je upisala nastavnički diplomski i to sa prosjekom >4,a nije znala riješiti običnu trigonometrijsku jednadžbu.
Ovo mi je zanimljiv primjer jer sam primijetio da dosta srednjoškolskih profesora ovaj dio gradiva proleti ili u potpunosti izbaci jer kao učenicima je teško,a realnost je zapravo malo drugačija :)
RonnieColeman (napisa): |
Čovjeka ocjenjuje čovjek, ne robot, dakle podložnost subjektivizmu je neminovna. Da ne spominjem one spretnije pa prepisuju. |
Ja sam sam mislio na usmeni dio ispita,koji na istom kolegiju jedan profesor održi a drugi ne (tu pogotovo profitiraju oni spretniji ), a ne na objektivnost.
U potpunosti se slažem s profesorom Krčadincem da se kroz studij ne bi trebalo moći provući kako god i dobiti dipomu,samo nisam siguran da je to u ovakvom sustavu moguće.
Primjer:poznajem kolegicu koja je upisala nastavnički diplomski i to sa prosjekom >4,a nije znala riješiti običnu trigonometrijsku jednadžbu.
Ovo mi je zanimljiv primjer jer sam primijetio da dosta srednjoškolskih profesora ovaj dio gradiva proleti ili u potpunosti izbaci jer kao učenicima je teško,a realnost je zapravo malo drugačija
|
|
[Vrh] |
|
|