Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmeni kod prof. Antonića
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
xy
Gost

PostPostano: 21:11 ned, 12. 9. 2004    Naslov: usmeni kod prof. Antonića Citirajte i odgovorite

da li netko zna dal onaj testic od prof. Antonića pisu svi koji su prošli pismeni ili samo oni koji imaju ocjenu manju od 4??? :?:
da li netko zna dal onaj testic od prof. Antonića pisu svi koji su prošli pismeni ili samo oni koji imaju ocjenu manju od 4??? Question

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 11 - 2

PostPostano: 2:45 pon, 13. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je procedura za sve ista...Ali nisam siguran...

Kao što piše u topicu do ovog, obavezno ti je ionako doći u 9, tak da ćeš sve onda saznati.
Mislim da je procedura za sve ista...Ali nisam siguran...

Kao što piše u topicu do ovog, obavezno ti je ionako doći u 9, tak da ćeš sve onda saznati.

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 15:30 uto, 14. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mi može netko opisati kak je danas profesor ispitivao LA2? Što je pitao i slično? Bilo bi super ak malo bolje prepričate pismeni dio! :multi:
Mi može netko opisati kak je danas profesor ispitivao LA2? Što je pitao i slično? Bilo bi super ak malo bolje prepričate pismeni dio! #Milti

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 0:03 sri, 15. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hej, fiko!

Pismeni dio imao je dva pitanja, prvo o matričnom zapisu linearnog operatora, a drugo o ortonormiranim skupovima, ortogonalnosti, g-s postupak ortonormiranja i sl.

A usmeni dio kao na svakom usmenom. Ovisno o ocjeni, profesor je ispitivao kompliciranije ili jednostavnije gradivo. Za višu ocjenu, kompliciranije, naravno. Može te pitat sve, možda s malo većim fokusom na ono što si loše napisao u pismenom dijelu, velim ovisno na koju ocjenu se cilja koliko je [i]teško[/i] gradivo.

Ljude u mojoj grupi je pitao dualne prostore, dualne prostore dualnih prostora...uglavnom dokazi osnovnih svojstava...i uglavnom pomnije objašnjenje onog što nisu dovoljno dobro objasnili u pismenom dijelu...

Evo, nadam se da sam pomogao bar malo...Nek se neko s više energije ovih dana raspiše malo više :)
Hej, fiko!

Pismeni dio imao je dva pitanja, prvo o matričnom zapisu linearnog operatora, a drugo o ortonormiranim skupovima, ortogonalnosti, g-s postupak ortonormiranja i sl.

A usmeni dio kao na svakom usmenom. Ovisno o ocjeni, profesor je ispitivao kompliciranije ili jednostavnije gradivo. Za višu ocjenu, kompliciranije, naravno. Može te pitat sve, možda s malo većim fokusom na ono što si loše napisao u pismenom dijelu, velim ovisno na koju ocjenu se cilja koliko je teško gradivo.

Ljude u mojoj grupi je pitao dualne prostore, dualne prostore dualnih prostora...uglavnom dokazi osnovnih svojstava...i uglavnom pomnije objašnjenje onog što nisu dovoljno dobro objasnili u pismenom dijelu...

Evo, nadam se da sam pomogao bar malo...Nek se neko s više energije ovih dana raspiše malo više Smile

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 1:05 sri, 15. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je pitao geometriju? Znam, znam, to je lagano! Ali me zanima! 8)
Je pitao geometriju? Znam, znam, to je lagano! Ali me zanima! Cool

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 22:22 sri, 15. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Konkretno nas nije, ali vrlo lako može tebe.

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 23:48 sri, 15. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Konkretno nas nije, ali vrlo lako može tebe.[/quote]
Kak to mislis vrlo lako može mene?
Blockflöte (napisa):

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 1:10 čet, 16. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

You are dooomed!!!!

Ako u pismenom dijelu bude to gradivo i ti ne napišeš dobro, pitat će te. Ako odgovaraš za dva, pitat će te. Možda ako ne odgovaraš za dva, pitat će te. Možda te i neće pitat. Možda te pita to zato jer čovjeku padne na pamet. Nikoga iz moje grupice nije pitao to gradivo, ali to ne znači da neće bilo koga pitati baš analitičku geometriju u V3.
You are dooomed!!!!

Ako u pismenom dijelu bude to gradivo i ti ne napišeš dobro, pitat će te. Ako odgovaraš za dva, pitat će te. Možda ako ne odgovaraš za dva, pitat će te. Možda te i neće pitat. Možda te pita to zato jer čovjeku padne na pamet. Nikoga iz moje grupice nije pitao to gradivo, ali to ne znači da neće bilo koga pitati baš analitičku geometriju u V3.

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 1:14 čet, 16. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]Kak to mislis vrlo lako može mene?[/quote]

:idea: Možda te čovjek čita tu na forumu, pa si mu simpatičan. I onda te bude možda pital ono kaj znaš da lakše prođeš. Recimo da se zoveš Filip, pa onda on na usmenom svakog Filipa pita analitičku geometriju. I onda ti prođeš, a ostali (Filipi) ak' ih ima roknu. Ha! Ha! :lol:

Da, interesantno je to da kad sam ja polagal' LA2 nije ni jedan od 3 profesora koji su držali taj kolegij pitalo analitičku geometriju. Valjda zato kaj je to u dosta širem smislu zastupljeno u [i]Euklidskim prostorima[/i].
filipnet (napisa):

Idea Možda te čovjek čita tu na forumu, pa si mu simpatičan. I onda te bude možda pital ono kaj znaš da lakše prođeš. Recimo da se zoveš Filip, pa onda on na usmenom svakog Filipa pita analitičku geometriju. I onda ti prođeš, a ostali (Filipi) ak' ih ima roknu. Ha! Ha! Laughing

Da, interesantno je to da kad sam ja polagal' LA2 nije ni jedan od 3 profesora koji su držali taj kolegij pitalo analitičku geometriju. Valjda zato kaj je to u dosta širem smislu zastupljeno u Euklidskim prostorima.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 0:03 pet, 17. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]
Da, interesantno je to da kad sam ja polagal' LA2 nije ni jedan od 3 profesora koji su držali taj kolegij pitalo analitičku geometriju. Valjda zato kaj je to u dosta širem smislu zastupljeno u Euklidskim prostorima.
[/quote]

Moguće, ali nije pravilo. Neki ljudi s kojima sam razgovarao su bili pitani baš to gradivo, još ove godine, tak da stvarno nema pravila...
Crni (napisa):

Moguće, ali nije pravilo. Neki ljudi s kojima sam razgovarao su bili pitani baš to gradivo, još ove godine, tak da stvarno nema pravila...

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum