Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
xy Gost
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 0:03 sri, 15. 9. 2004 Naslov: |
|
|
Hej, fiko!
Pismeni dio imao je dva pitanja, prvo o matričnom zapisu linearnog operatora, a drugo o ortonormiranim skupovima, ortogonalnosti, g-s postupak ortonormiranja i sl.
A usmeni dio kao na svakom usmenom. Ovisno o ocjeni, profesor je ispitivao kompliciranije ili jednostavnije gradivo. Za višu ocjenu, kompliciranije, naravno. Može te pitat sve, možda s malo većim fokusom na ono što si loše napisao u pismenom dijelu, velim ovisno na koju ocjenu se cilja koliko je [i]teško[/i] gradivo.
Ljude u mojoj grupi je pitao dualne prostore, dualne prostore dualnih prostora...uglavnom dokazi osnovnih svojstava...i uglavnom pomnije objašnjenje onog što nisu dovoljno dobro objasnili u pismenom dijelu...
Evo, nadam se da sam pomogao bar malo...Nek se neko s više energije ovih dana raspiše malo više :)
Hej, fiko!
Pismeni dio imao je dva pitanja, prvo o matričnom zapisu linearnog operatora, a drugo o ortonormiranim skupovima, ortogonalnosti, g-s postupak ortonormiranja i sl.
A usmeni dio kao na svakom usmenom. Ovisno o ocjeni, profesor je ispitivao kompliciranije ili jednostavnije gradivo. Za višu ocjenu, kompliciranije, naravno. Može te pitat sve, možda s malo većim fokusom na ono što si loše napisao u pismenom dijelu, velim ovisno na koju ocjenu se cilja koliko je teško gradivo.
Ljude u mojoj grupi je pitao dualne prostore, dualne prostore dualnih prostora...uglavnom dokazi osnovnih svojstava...i uglavnom pomnije objašnjenje onog što nisu dovoljno dobro objasnili u pismenom dijelu...
Evo, nadam se da sam pomogao bar malo...Nek se neko s više energije ovih dana raspiše malo više
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 1:10 čet, 16. 9. 2004 Naslov: |
|
|
You are dooomed!!!!
Ako u pismenom dijelu bude to gradivo i ti ne napišeš dobro, pitat će te. Ako odgovaraš za dva, pitat će te. Možda ako ne odgovaraš za dva, pitat će te. Možda te i neće pitat. Možda te pita to zato jer čovjeku padne na pamet. Nikoga iz moje grupice nije pitao to gradivo, ali to ne znači da neće bilo koga pitati baš analitičku geometriju u V3.
You are dooomed!!!!
Ako u pismenom dijelu bude to gradivo i ti ne napišeš dobro, pitat će te. Ako odgovaraš za dva, pitat će te. Možda ako ne odgovaraš za dva, pitat će te. Možda te i neće pitat. Možda te pita to zato jer čovjeku padne na pamet. Nikoga iz moje grupice nije pitao to gradivo, ali to ne znači da neće bilo koga pitati baš analitičku geometriju u V3.
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 0:03 pet, 17. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]
Da, interesantno je to da kad sam ja polagal' LA2 nije ni jedan od 3 profesora koji su držali taj kolegij pitalo analitičku geometriju. Valjda zato kaj je to u dosta širem smislu zastupljeno u Euklidskim prostorima.
[/quote]
Moguće, ali nije pravilo. Neki ljudi s kojima sam razgovarao su bili pitani baš to gradivo, još ove godine, tak da stvarno nema pravila...
Crni (napisa): |
Da, interesantno je to da kad sam ja polagal' LA2 nije ni jedan od 3 profesora koji su držali taj kolegij pitalo analitičku geometriju. Valjda zato kaj je to u dosta širem smislu zastupljeno u Euklidskim prostorima.
|
Moguće, ali nije pravilo. Neki ljudi s kojima sam razgovarao su bili pitani baš to gradivo, još ove godine, tak da stvarno nema pravila...
|
|
[Vrh] |
|
|