Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Nepravi integral
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Anamaria
Gost

PostPostano: 13:04 sub, 18. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Oprosti,imala sam integral od –e do e funkcije 1/(|x|*korijen(ln|x|)) i tekst:izračunajte nepravi integral(ne treba ispitivati konvergenciju).

Jesam dobro dobila,i što je sa tom konvergencijom?
Oprosti,imala sam integral od –e do e funkcije 1/(|x|*korijen(ln|x|)) i tekst:izračunajte nepravi integral(ne treba ispitivati konvergenciju).

Jesam dobro dobila,i što je sa tom konvergencijom?

[Vrh]
Anamaria
Gost

PostPostano: 13:31 sub, 18. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sad sam skužila ovo što si rekao ali stvarno je tako zadan zadatak,imam papir ispred sebe jer su nam dali rok na ispitu za doma.I što sad?Ako je profesor krivo zadao zadatak onda bi mi se ovo moje moralo priznati iako mi jer krivo jer je i zadatak kriv :?:
Sad sam skužila ovo što si rekao ali stvarno je tako zadan zadatak,imam papir ispred sebe jer su nam dali rok na ispitu za doma.I što sad?Ako je profesor krivo zadao zadatak onda bi mi se ovo moje moralo priznati iako mi jer krivo jer je i zadatak kriv Question

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
22 = 24 - 2

PostPostano: 17:07 sub, 18. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anamaria"]Sad sam skužila ovo što si rekao ali stvarno je tako zadan zadatak,imam papir ispred sebe jer su nam dali rok na ispitu za doma.I što sad?Ako je profesor krivo zadao zadatak onda bi mi se ovo moje moralo priznati iako mi jer krivo jer je i zadatak kriv :?:[/quote]

_Ako nisi napisala_ na pismenom da je zadatak krivo zadan, mislim da nemaš pravo na bodove.
Anamaria (napisa):
Sad sam skužila ovo što si rekao ali stvarno je tako zadan zadatak,imam papir ispred sebe jer su nam dali rok na ispitu za doma.I što sad?Ako je profesor krivo zadao zadatak onda bi mi se ovo moje moralo priznati iako mi jer krivo jer je i zadatak kriv Question

_Ako nisi napisala_ na pismenom da je zadatak krivo zadan, mislim da nemaš pravo na bodove.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 17:53 sub, 18. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="Anamaria"]Sad sam skužila ovo što si rekao ali stvarno je tako zadan zadatak,imam papir ispred sebe jer su nam dali rok na ispitu za doma.I što sad?Ako je profesor krivo zadao zadatak onda bi mi se ovo moje moralo priznati iako mi jer krivo jer je i zadatak kriv :?:[/quote]

_Ako nisi napisala_ na pismenom da je zadatak krivo zadan, mislim da nemaš pravo na bodove.[/quote]

Koji sam ja 'biip'(ne želim riskirati Cartmanov udarac pendrekom,no way :mrgreen:) ,vidjevši taj zadatak odmah sam postao zbunjen i sumnjičav te ga sklonio dok netko ne zucne koju riječ asistentu,i tako prošlo je sat i po vremena te se nitko nije požalio pa rek'o sam sebi:-e pa neću onda ni ja! #-o
Tako da nisam ni riješio taj zadatak,znaš Veky čudi me to kako nitko od prisutnih nije reagirao,ti češ naravno reći:mene čudi vaše neznanje…i ja ću se morati složiti s tobom ali nisam htio biti prvo magare,ma...

Da,zaboravih,Veky koja bi bila alternativa da sam smogao ''hrabrosti'' reći asistentu,bili on onda na ploči zadao neki drugi integral ili bi rekao:kolege imamo krivo zadan zadatak,stoga vas častimo sa 20 cijelih bodova! :mrgreen:
veky (napisa):
Anamaria (napisa):

Koji sam ja 'biip'(ne želim riskirati Cartmanov udarac pendrekom,no way Mr. Green) ,vidjevši taj zadatak odmah sam postao zbunjen i sumnjičav te ga sklonio dok netko ne zucne koju riječ asistentu,i tako prošlo je sat i po vremena te se nitko nije požalio pa rek'o sam sebi:-e pa neću onda ni ja! d'oh!
Tako da nisam ni riješio taj zadatak,znaš Veky čudi me to kako nitko od prisutnih nije reagirao,ti češ naravno reći:mene čudi vaše neznanje…i ja ću se morati složiti s tobom ali nisam htio biti prvo magare,ma...

Da,zaboravih,Veky koja bi bila alternativa da sam smogao ''hrabrosti'' reći asistentu,bili on onda na ploči zadao neki drugi integral ili bi rekao:kolege imamo krivo zadan zadatak,stoga vas častimo sa 20 cijelih bodova! Mr. Green

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 19:52 sub, 18. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"][quote="veky"][quote="Anamaria"]Sad sam skužila ovo što si rekao ali stvarno je tako zadan zadatak,imam papir ispred sebe jer su nam dali rok na ispitu za doma.I što sad?Ako je profesor krivo zadao zadatak onda bi mi se ovo moje moralo priznati iako mi jer krivo jer je i zadatak kriv :?:[/quote]

_Ako nisi napisala_ na pismenom da je zadatak krivo zadan, mislim da nemaš pravo na bodove.[/quote]

Koji sam ja 'biip'(ne želim riskirati Cartmanov udarac pendrekom,no way :mrgreen:) ,vidjevši taj zadatak odmah sam postao zbunjen i sumnjičav te ga sklonio dok netko ne zucne koju riječ asistentu,i tako prošlo je sat i po vremena te se nitko nije požalio pa rek'o sam sebi:-e pa neću onda ni ja! #-o

Da,zaboravih,Veky koja bi bila alternativa da sam smogao ''hrabrosti'' reći asistentu,bili on onda na ploči zadao neki drugi integral ili bi rekao:kolege imamo krivo zadan zadatak,stoga vas častimo sa 20 cijelih bodova! :mrgreen:[/quote]

Ma razumijem da ne želiš reći asistentu glasno pred cijelim auditorijem da misliš da je zadatak krivo zadan /tj. ne razumijem, ali znam da to jednostavno jest tako i neće se promijeniti:/, ali mi definitivno nije jasno zašto nisi _napisao_ u svojim papirima "Ovaj zadatak je krivo zadan jer..." :?: A da ne govorim da ti je onda pitanje s kraja tvog posta besmisleno, jer dok on krene ispravljati tvoj pismeni, ispit je već završio i nema druge nego da ti dade besplatnih 20 bodova.

Eto, ne čudi me (toliko: ) vaše neznanje. Čudi me samo kako vam ovo gore nije palo na pamet. :roll:
Vincent Van Ear (napisa):
veky (napisa):
Anamaria (napisa):

Koji sam ja 'biip'(ne želim riskirati Cartmanov udarac pendrekom,no way Mr. Green) ,vidjevši taj zadatak odmah sam postao zbunjen i sumnjičav te ga sklonio dok netko ne zucne koju riječ asistentu,i tako prošlo je sat i po vremena te se nitko nije požalio pa rek'o sam sebi:-e pa neću onda ni ja! d'oh!

Da,zaboravih,Veky koja bi bila alternativa da sam smogao ''hrabrosti'' reći asistentu,bili on onda na ploči zadao neki drugi integral ili bi rekao:kolege imamo krivo zadan zadatak,stoga vas častimo sa 20 cijelih bodova! Mr. Green

Ma razumijem da ne želiš reći asistentu glasno pred cijelim auditorijem da misliš da je zadatak krivo zadan /tj. ne razumijem, ali znam da to jednostavno jest tako i neće se promijeniti:/, ali mi definitivno nije jasno zašto nisi _napisao_ u svojim papirima "Ovaj zadatak je krivo zadan jer..." Question A da ne govorim da ti je onda pitanje s kraja tvog posta besmisleno, jer dok on krene ispravljati tvoj pismeni, ispit je već završio i nema druge nego da ti dade besplatnih 20 bodova.

Eto, ne čudi me (toliko: ) vaše neznanje. Čudi me samo kako vam ovo gore nije palo na pamet. Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 20:56 sub, 18. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Čuj,nije da mi nije krivo...
A pazi ovo molim te,na početku topica kolegica Anamaria je dala integral koji također nema smisla,radilo se o sličnoj situaciji,o zadatku s roka i to istom zadatku uz naravno drukčiju podintegralnu funkciju.
Pogledao sam,rok je od istoga profesora koji je zadao i ovaj rok,sad,nazvati to slučajnošću ili :-k :grebgreb:
Čuj,nije da mi nije krivo...
A pazi ovo molim te,na početku topica kolegica Anamaria je dala integral koji također nema smisla,radilo se o sličnoj situaciji,o zadatku s roka i to istom zadatku uz naravno drukčiju podintegralnu funkciju.
Pogledao sam,rok je od istoga profesora koji je zadao i ovaj rok,sad,nazvati to slučajnošću ili Think Kotacici rade 100 na sat

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 18:54 ned, 19. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

eee vinčento kao što ameri kažu:"don't push your luck!!!!" :wink:
eee vinčento kao što ameri kažu:"don't push your luck!!!!" Wink

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 22:33 ned, 19. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]eee vinčento kao što ameri kažu:"don't push your luck!!!!" :wink:[/quote]

Luck :?: I don't know where you see that luck :shocked!:
goc9999 (napisa):
eee vinčento kao što ameri kažu:"don't push your luck!!!!" Wink

Luck Question I don't know where you see that luck #Shocked

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum