Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Anamaria Gost
|
|
[Vrh] |
|
Anamaria Gost
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 17:53 sub, 18. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"][quote="Anamaria"]Sad sam skužila ovo što si rekao ali stvarno je tako zadan zadatak,imam papir ispred sebe jer su nam dali rok na ispitu za doma.I što sad?Ako je profesor krivo zadao zadatak onda bi mi se ovo moje moralo priznati iako mi jer krivo jer je i zadatak kriv :?:[/quote]
_Ako nisi napisala_ na pismenom da je zadatak krivo zadan, mislim da nemaš pravo na bodove.[/quote]
Koji sam ja 'biip'(ne želim riskirati Cartmanov udarac pendrekom,no way :mrgreen:) ,vidjevši taj zadatak odmah sam postao zbunjen i sumnjičav te ga sklonio dok netko ne zucne koju riječ asistentu,i tako prošlo je sat i po vremena te se nitko nije požalio pa rek'o sam sebi:-e pa neću onda ni ja! #-o
Tako da nisam ni riješio taj zadatak,znaš Veky čudi me to kako nitko od prisutnih nije reagirao,ti češ naravno reći:mene čudi vaše neznanje…i ja ću se morati složiti s tobom ali nisam htio biti prvo magare,ma...
Da,zaboravih,Veky koja bi bila alternativa da sam smogao ''hrabrosti'' reći asistentu,bili on onda na ploči zadao neki drugi integral ili bi rekao:kolege imamo krivo zadan zadatak,stoga vas častimo sa 20 cijelih bodova! :mrgreen:
veky (napisa): | Anamaria (napisa): | Sad sam skužila ovo što si rekao ali stvarno je tako zadan zadatak,imam papir ispred sebe jer su nam dali rok na ispitu za doma.I što sad?Ako je profesor krivo zadao zadatak onda bi mi se ovo moje moralo priznati iako mi jer krivo jer je i zadatak kriv  |
_Ako nisi napisala_ na pismenom da je zadatak krivo zadan, mislim da nemaš pravo na bodove. |
Koji sam ja 'biip'(ne želim riskirati Cartmanov udarac pendrekom,no way ) ,vidjevši taj zadatak odmah sam postao zbunjen i sumnjičav te ga sklonio dok netko ne zucne koju riječ asistentu,i tako prošlo je sat i po vremena te se nitko nije požalio pa rek'o sam sebi:-e pa neću onda ni ja!
Tako da nisam ni riješio taj zadatak,znaš Veky čudi me to kako nitko od prisutnih nije reagirao,ti češ naravno reći:mene čudi vaše neznanje…i ja ću se morati složiti s tobom ali nisam htio biti prvo magare,ma...
Da,zaboravih,Veky koja bi bila alternativa da sam smogao ''hrabrosti'' reći asistentu,bili on onda na ploči zadao neki drugi integral ili bi rekao:kolege imamo krivo zadan zadatak,stoga vas častimo sa 20 cijelih bodova!
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 19:52 sub, 18. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Vincent Van Ear"][quote="veky"][quote="Anamaria"]Sad sam skužila ovo što si rekao ali stvarno je tako zadan zadatak,imam papir ispred sebe jer su nam dali rok na ispitu za doma.I što sad?Ako je profesor krivo zadao zadatak onda bi mi se ovo moje moralo priznati iako mi jer krivo jer je i zadatak kriv :?:[/quote]
_Ako nisi napisala_ na pismenom da je zadatak krivo zadan, mislim da nemaš pravo na bodove.[/quote]
Koji sam ja 'biip'(ne želim riskirati Cartmanov udarac pendrekom,no way :mrgreen:) ,vidjevši taj zadatak odmah sam postao zbunjen i sumnjičav te ga sklonio dok netko ne zucne koju riječ asistentu,i tako prošlo je sat i po vremena te se nitko nije požalio pa rek'o sam sebi:-e pa neću onda ni ja! #-o
Da,zaboravih,Veky koja bi bila alternativa da sam smogao ''hrabrosti'' reći asistentu,bili on onda na ploči zadao neki drugi integral ili bi rekao:kolege imamo krivo zadan zadatak,stoga vas častimo sa 20 cijelih bodova! :mrgreen:[/quote]
Ma razumijem da ne želiš reći asistentu glasno pred cijelim auditorijem da misliš da je zadatak krivo zadan /tj. ne razumijem, ali znam da to jednostavno jest tako i neće se promijeniti:/, ali mi definitivno nije jasno zašto nisi _napisao_ u svojim papirima "Ovaj zadatak je krivo zadan jer..." :?: A da ne govorim da ti je onda pitanje s kraja tvog posta besmisleno, jer dok on krene ispravljati tvoj pismeni, ispit je već završio i nema druge nego da ti dade besplatnih 20 bodova.
Eto, ne čudi me (toliko: ) vaše neznanje. Čudi me samo kako vam ovo gore nije palo na pamet. :roll:
Vincent Van Ear (napisa): | veky (napisa): | Anamaria (napisa): | Sad sam skužila ovo što si rekao ali stvarno je tako zadan zadatak,imam papir ispred sebe jer su nam dali rok na ispitu za doma.I što sad?Ako je profesor krivo zadao zadatak onda bi mi se ovo moje moralo priznati iako mi jer krivo jer je i zadatak kriv  |
_Ako nisi napisala_ na pismenom da je zadatak krivo zadan, mislim da nemaš pravo na bodove. |
Koji sam ja 'biip'(ne želim riskirati Cartmanov udarac pendrekom,no way ) ,vidjevši taj zadatak odmah sam postao zbunjen i sumnjičav te ga sklonio dok netko ne zucne koju riječ asistentu,i tako prošlo je sat i po vremena te se nitko nije požalio pa rek'o sam sebi:-e pa neću onda ni ja!
Da,zaboravih,Veky koja bi bila alternativa da sam smogao ''hrabrosti'' reći asistentu,bili on onda na ploči zadao neki drugi integral ili bi rekao:kolege imamo krivo zadan zadatak,stoga vas častimo sa 20 cijelih bodova!  |
Ma razumijem da ne želiš reći asistentu glasno pred cijelim auditorijem da misliš da je zadatak krivo zadan /tj. ne razumijem, ali znam da to jednostavno jest tako i neće se promijeniti:/, ali mi definitivno nije jasno zašto nisi _napisao_ u svojim papirima "Ovaj zadatak je krivo zadan jer..." A da ne govorim da ti je onda pitanje s kraja tvog posta besmisleno, jer dok on krene ispravljati tvoj pismeni, ispit je već završio i nema druge nego da ti dade besplatnih 20 bodova.
Eto, ne čudi me (toliko: ) vaše neznanje. Čudi me samo kako vam ovo gore nije palo na pamet.
|
|
[Vrh] |
|
Vincent Van Ear Forumaš(ica)

|
Postano: 20:56 sub, 18. 9. 2004 Naslov: |
|
|
Čuj,nije da mi nije krivo...
A pazi ovo molim te,na početku topica kolegica Anamaria je dala integral koji također nema smisla,radilo se o sličnoj situaciji,o zadatku s roka i to istom zadatku uz naravno drukčiju podintegralnu funkciju.
Pogledao sam,rok je od istoga profesora koji je zadao i ovaj rok,sad,nazvati to slučajnošću ili :-k :grebgreb:
Čuj,nije da mi nije krivo...
A pazi ovo molim te,na početku topica kolegica Anamaria je dala integral koji također nema smisla,radilo se o sličnoj situaciji,o zadatku s roka i to istom zadatku uz naravno drukčiju podintegralnu funkciju.
Pogledao sam,rok je od istoga profesora koji je zadao i ovaj rok,sad,nazvati to slučajnošću ili
_________________ Samo sam jedan čovjek,
samo jedan pakao.
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|