Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
? Gost
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 18:17 čet, 23. 9. 2004 Naslov: Re: Parcijala ili pad - pitanje je sad! |
|
|
[quote="?"]...nisu dali uvjet, a imaju priliku upisati parcijalno 2. godinu jel bolje (i pametnije) upisati pad ili parcijalu???[/quote]
I pad i parcijala su [b]_pad_[/b]. U slucaju da imas uvjete za parcijalu (skupio si vise od pola ili kolko vec potrebnih bodova) fakultet zakljucuje da si ipak nesto radio tokom godine i izlazi ti u susret tako da ti omogucuje da slusas nekoliko predmeta [color=gray](koliko to ovisi o tome koliko imas bodova - pogledaj si na oglasnu plocu pokraj referade za racunicu)[/color] sa sljedece godine.
=> Parcijala je bolja! Bit ce ti lakse na sljedeceoj godini jer ces neke kolegije s nje vec imati odslusane (a mozda i polozene ;) ). A kako ove godine imas samo za uciti ono [i]staro[/i] mozes naci vremena za nekoliko predavanja sa sljedece godine. Isto ako drzi te u [i]formi studiranja[/i] - toga da ides na fakultet i ucis nesto novo, a ne da sad cijelu godinu zaboravis kak to tu na brdu izgleda i samo doma sjedis u fotelji i ucis ono od prosle godine.
[quote="?"]Mislim jel moram i u jednom i u drugom slucaju na predavanja?[/quote]
Koliko ja znam velika vecina predavanja je neobavezna, obavezna su ona ciji profaci kao uvjet (ili jedan od uvjeta) za potpis traze dolazak na predavanja.
Kolegije koje si odslusao (i dobio potpis) ne trebas ici opet slusati (jedino ako padnes na komisiji iz tog kolegija onda moras ponovno odslusati kolegij). A ako u sklupu parcijale upises neke kolegije s sljedece godine, onda ces ih valjda ici slusati. :roll:
[quote="?"]Jel mogu ici na ispitne rokove u 12. mjesecu?[/quote]
Kad upises godinu, bilo redovno, bilo pad, bilo parcijala, bilo bogtepitajkak ti si (redovni) student i imas pravo (a pred sobom i obvezu :lol: ) da polazes ispite iz kolegija koje si odslusao (imas potpis iz njih).
Eto, nadam se da nisam nis fulao.
S(p)retno! :D
Zakljucak: Parcijala i [size=24][b].[/b][/size]
? (napisa): | ...nisu dali uvjet, a imaju priliku upisati parcijalno 2. godinu jel bolje (i pametnije) upisati pad ili parcijalu??? |
I pad i parcijala su _pad_. U slucaju da imas uvjete za parcijalu (skupio si vise od pola ili kolko vec potrebnih bodova) fakultet zakljucuje da si ipak nesto radio tokom godine i izlazi ti u susret tako da ti omogucuje da slusas nekoliko predmeta (koliko to ovisi o tome koliko imas bodova - pogledaj si na oglasnu plocu pokraj referade za racunicu) sa sljedece godine.
=> Parcijala je bolja! Bit ce ti lakse na sljedeceoj godini jer ces neke kolegije s nje vec imati odslusane (a mozda i polozene ). A kako ove godine imas samo za uciti ono staro mozes naci vremena za nekoliko predavanja sa sljedece godine. Isto ako drzi te u formi studiranja - toga da ides na fakultet i ucis nesto novo, a ne da sad cijelu godinu zaboravis kak to tu na brdu izgleda i samo doma sjedis u fotelji i ucis ono od prosle godine.
? (napisa): | Mislim jel moram i u jednom i u drugom slucaju na predavanja? |
Koliko ja znam velika vecina predavanja je neobavezna, obavezna su ona ciji profaci kao uvjet (ili jedan od uvjeta) za potpis traze dolazak na predavanja.
Kolegije koje si odslusao (i dobio potpis) ne trebas ici opet slusati (jedino ako padnes na komisiji iz tog kolegija onda moras ponovno odslusati kolegij). A ako u sklupu parcijale upises neke kolegije s sljedece godine, onda ces ih valjda ici slusati.
? (napisa): | Jel mogu ici na ispitne rokove u 12. mjesecu? |
Kad upises godinu, bilo redovno, bilo pad, bilo parcijala, bilo bogtepitajkak ti si (redovni) student i imas pravo (a pred sobom i obvezu ) da polazes ispite iz kolegija koje si odslusao (imas potpis iz njih).
Eto, nadam se da nisam nis fulao.
S(p)retno!
Zakljucak: Parcijala i .
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
? Gost
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
|