Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Parcijala ili pad - pitanje je sad!

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
?
Gost

PostPostano: 17:26 čet, 23. 9. 2004    Naslov: Parcijala ili pad - pitanje je sad! Citirajte i odgovorite

Recite mi dragi moji kolege i kolegice što da se radi? Budući da su neki bili lijeni preko cijele godine i nisu dali uvjet, a imaju priliku upisati parcijalno 2. godinu jel bolje (i pametnije) upisati pad ili parcijalu??? Mislim jel moram i u jednom i u drugom slucaju na predavanja? Jel mogu ici na ispitne rokove u 12. mjesecu? Nadam se da će mi netko moći pomoći... Unaprijed zahvaljujem!
Recite mi dragi moji kolege i kolegice što da se radi? Budući da su neki bili lijeni preko cijele godine i nisu dali uvjet, a imaju priliku upisati parcijalno 2. godinu jel bolje (i pametnije) upisati pad ili parcijalu??? Mislim jel moram i u jednom i u drugom slucaju na predavanja? Jel mogu ici na ispitne rokove u 12. mjesecu? Nadam se da će mi netko moći pomoći... Unaprijed zahvaljujem!

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

Sarma = la pohva - posuda
44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 18:17 čet, 23. 9. 2004    Naslov: Re: Parcijala ili pad - pitanje je sad! Citirajte i odgovorite

[quote="?"]...nisu dali uvjet, a imaju priliku upisati parcijalno 2. godinu jel bolje (i pametnije) upisati pad ili parcijalu???[/quote]

I pad i parcijala su [b]_pad_[/b]. U slucaju da imas uvjete za parcijalu (skupio si vise od pola ili kolko vec potrebnih bodova) fakultet zakljucuje da si ipak nesto radio tokom godine i izlazi ti u susret tako da ti omogucuje da slusas nekoliko predmeta [color=gray](koliko to ovisi o tome koliko imas bodova - pogledaj si na oglasnu plocu pokraj referade za racunicu)[/color] sa sljedece godine.

=> Parcijala je bolja! Bit ce ti lakse na sljedeceoj godini jer ces neke kolegije s nje vec imati odslusane (a mozda i polozene ;) ). A kako ove godine imas samo za uciti ono [i]staro[/i] mozes naci vremena za nekoliko predavanja sa sljedece godine. Isto ako drzi te u [i]formi studiranja[/i] - toga da ides na fakultet i ucis nesto novo, a ne da sad cijelu godinu zaboravis kak to tu na brdu izgleda i samo doma sjedis u fotelji i ucis ono od prosle godine.

[quote="?"]Mislim jel moram i u jednom i u drugom slucaju na predavanja?[/quote]

Koliko ja znam velika vecina predavanja je neobavezna, obavezna su ona ciji profaci kao uvjet (ili jedan od uvjeta) za potpis traze dolazak na predavanja.

Kolegije koje si odslusao (i dobio potpis) ne trebas ici opet slusati (jedino ako padnes na komisiji iz tog kolegija onda moras ponovno odslusati kolegij). A ako u sklupu parcijale upises neke kolegije s sljedece godine, onda ces ih valjda ici slusati. :roll:

[quote="?"]Jel mogu ici na ispitne rokove u 12. mjesecu?[/quote]

Kad upises godinu, bilo redovno, bilo pad, bilo parcijala, bilo bogtepitajkak ti si (redovni) student i imas pravo (a pred sobom i obvezu :lol: ) da polazes ispite iz kolegija koje si odslusao (imas potpis iz njih).

Eto, nadam se da nisam nis fulao.

S(p)retno! :D

Zakljucak: Parcijala i [size=24][b].[/b][/size]
? (napisa):
...nisu dali uvjet, a imaju priliku upisati parcijalno 2. godinu jel bolje (i pametnije) upisati pad ili parcijalu???

I pad i parcijala su _pad_. U slucaju da imas uvjete za parcijalu (skupio si vise od pola ili kolko vec potrebnih bodova) fakultet zakljucuje da si ipak nesto radio tokom godine i izlazi ti u susret tako da ti omogucuje da slusas nekoliko predmeta (koliko to ovisi o tome koliko imas bodova - pogledaj si na oglasnu plocu pokraj referade za racunicu) sa sljedece godine.

=> Parcijala je bolja! Bit ce ti lakse na sljedeceoj godini jer ces neke kolegije s nje vec imati odslusane (a mozda i polozene Wink ). A kako ove godine imas samo za uciti ono staro mozes naci vremena za nekoliko predavanja sa sljedece godine. Isto ako drzi te u formi studiranja - toga da ides na fakultet i ucis nesto novo, a ne da sad cijelu godinu zaboravis kak to tu na brdu izgleda i samo doma sjedis u fotelji i ucis ono od prosle godine.

? (napisa):
Mislim jel moram i u jednom i u drugom slucaju na predavanja?

Koliko ja znam velika vecina predavanja je neobavezna, obavezna su ona ciji profaci kao uvjet (ili jedan od uvjeta) za potpis traze dolazak na predavanja.

Kolegije koje si odslusao (i dobio potpis) ne trebas ici opet slusati (jedino ako padnes na komisiji iz tog kolegija onda moras ponovno odslusati kolegij). A ako u sklupu parcijale upises neke kolegije s sljedece godine, onda ces ih valjda ici slusati. Rolling Eyes

? (napisa):
Jel mogu ici na ispitne rokove u 12. mjesecu?

Kad upises godinu, bilo redovno, bilo pad, bilo parcijala, bilo bogtepitajkak ti si (redovni) student i imas pravo (a pred sobom i obvezu Laughing ) da polazes ispite iz kolegija koje si odslusao (imas potpis iz njih).

Eto, nadam se da nisam nis fulao.

S(p)retno! Very Happy

Zakljucak: Parcijala i .

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
?
Gost

PostPostano: 18:40 čet, 23. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala ti puuuno steelworkeru! Stvarno si šef i kolega! 8)
Hvala ti puuuno steelworkeru! Stvarno si šef i kolega! Cool

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

Sarma = la pohva - posuda
44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 18:53 čet, 23. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="?"]Hvala ti puuuno steelworkeru! Stvarno si [color=red]šef[/color] i kolega! 8)[/quote]

:blueshock: Pa kaj sam ja nekom sef?

Hmm... sad mi pada na pamet onaj vic o Muji i njegovih 10 sinovi koji se svi zovu Haso. Mogao bi i ja "Forumas, odi mi po cevape!". Vsego, pa kak se nismo toga prije sjetili... :biglol:
? (napisa):
Hvala ti puuuno steelworkeru! Stvarno si šef i kolega! Cool

Disaster!!! Pa kaj sam ja nekom sef?

Hmm... sad mi pada na pamet onaj vic o Muji i njegovih 10 sinovi koji se svi zovu Haso. Mogao bi i ja "Forumas, odi mi po cevape!". Vsego, pa kak se nismo toga prije sjetili... Uber-zabavno!

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum