Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

o studentskim pitanjima
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 1:18 uto, 12. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Pokusat cu preduhitriti Vekyja s krajnje logicnim pitanjem: Nece li to baciti sjenu i na [b]vas[/b] ako se kandidirate? :-k[/quote]
opcenito, ne bih sebe lijepo gledao da sam se na ovako nesto odlucio prije 3-4 godine, dok sam bio brucos. Nemam razloga misliti da ce novopeceni brucosi misliti znatno drukcije, iako me nikako nece razalostiti ukoliko tomu ne bude slucaj
No, u ocima nekoga tko ne zna nikakvu pozadinu ovog faksa... Kolika je razlika izmedju onog koji obecaje brda i doline i onih koji se ta brda i doline nadaju naci? Izbor je strahovito nejasan, a prave razlike neinformiranoj glavi izmedju nas i P.B.-a nema.

Ali nesi je u pravu. Najbitnija stvar koju bi trebali napraviti i koju mozemo/moramo napraviti je dovuci ljude na glasovanje i nadati se da ce stariji studenti uzeti prevagu.
vsego (napisa):
Pokusat cu preduhitriti Vekyja s krajnje logicnim pitanjem: Nece li to baciti sjenu i na vas ako se kandidirate? Think

opcenito, ne bih sebe lijepo gledao da sam se na ovako nesto odlucio prije 3-4 godine, dok sam bio brucos. Nemam razloga misliti da ce novopeceni brucosi misliti znatno drukcije, iako me nikako nece razalostiti ukoliko tomu ne bude slucaj
No, u ocima nekoga tko ne zna nikakvu pozadinu ovog faksa... Kolika je razlika izmedju onog koji obecaje brda i doline i onih koji se ta brda i doline nadaju naci? Izbor je strahovito nejasan, a prave razlike neinformiranoj glavi izmedju nas i P.B.-a nema.

Ali nesi je u pravu. Najbitnija stvar koju bi trebali napraviti i koju mozemo/moramo napraviti je dovuci ljude na glasovanje i nadati se da ce stariji studenti uzeti prevagu.

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 11:53 uto, 12. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Enivej, oduvijek me smetalo pljuvanje po SZ-u. I danas mi to nije najugodnije cuti, iako postoje ljudi u tom SZ-u koji mi nisu najdrazi.

Mislim da je SZ-MO imao nekih svojih dobrih poteza, i za vrijeme dok sam ja bila tamo i prije mene i poslije mene. I smeta me kad se pljuje po svemu tome zbog jednog covjeka.

Mi smo redovito imali dezurstva, i otvoren sat da nam se studenti dodu pozaliti i kazu sto bi htjeli, ali nitko nije nikad dosao.

Sadasnji SZ nije najsavrseniji kao sto uostalom nece niti jedan biti, i svakako, trebali bi ici na sjednice i moze im se svasta prigovoriti, ali nisu oni sami za sve krivi.

Dijeljenje propagandnih podataka brucosima je po meni bas ok, to nisu dobili samo brucosi na nasem faksu vec svi. I to se radi vec sigurno 5 godina, od kad sam ja upisala faks.

Mislim da bi SZ dobro reagirao na studentske prijedloge kada biste im ih uputili. Svojevremeno je Mate slao prijedloge koje ste donijeli vi ovdje na Forumu i ja sam dobila zadatak da odgovorim na sve njih i da pomolim njusku ovdje iako mi nitko nije bio naklonjen i to opce nije ugodno.

Nadam se da se jednom kada vi, nove snage, budete u SZ necete morati suociti s neprijateljstvom sa svih strana.

I draze su mi kampanje "[b]ZA[/b]", nego kampanje "[b]PROTIF[/b]".
Enivej, oduvijek me smetalo pljuvanje po SZ-u. I danas mi to nije najugodnije cuti, iako postoje ljudi u tom SZ-u koji mi nisu najdrazi.

Mislim da je SZ-MO imao nekih svojih dobrih poteza, i za vrijeme dok sam ja bila tamo i prije mene i poslije mene. I smeta me kad se pljuje po svemu tome zbog jednog covjeka.

Mi smo redovito imali dezurstva, i otvoren sat da nam se studenti dodu pozaliti i kazu sto bi htjeli, ali nitko nije nikad dosao.

Sadasnji SZ nije najsavrseniji kao sto uostalom nece niti jedan biti, i svakako, trebali bi ici na sjednice i moze im se svasta prigovoriti, ali nisu oni sami za sve krivi.

Dijeljenje propagandnih podataka brucosima je po meni bas ok, to nisu dobili samo brucosi na nasem faksu vec svi. I to se radi vec sigurno 5 godina, od kad sam ja upisala faks.

Mislim da bi SZ dobro reagirao na studentske prijedloge kada biste im ih uputili. Svojevremeno je Mate slao prijedloge koje ste donijeli vi ovdje na Forumu i ja sam dobila zadatak da odgovorim na sve njih i da pomolim njusku ovdje iako mi nitko nije bio naklonjen i to opce nije ugodno.

Nadam se da se jednom kada vi, nove snage, budete u SZ necete morati suociti s neprijateljstvom sa svih strana.

I draze su mi kampanje "ZA", nego kampanje "PROTIF".

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 18:31 uto, 12. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

misljenja sam da nije zgorega uputiti ljude na [url]www.sz-watch.org[/url]. tamo se moze naci puno zanimljivih dokumenata i tema, a iskreno.....ja za to ne bih znao da nisam prije nekoliko mjeseci nesto surfao po degiorgi forumu i naletio na link. ponavljam, to je bilo [b]slucajno[/b] i vise sam to nasao jer sam bio znatizeljan. a kako bi za to saznao netko tko nije znatizeljan u mjeri u kojoj sam ja?

mislim da bi trebalo opet malo aktivirati taj forum jer pisanjem po ovom forumu se sa problematikom upoznaje samo jedan dio akademske populacije (jos [u]manje[/u] - samo dio akademske zajednice koja se koristi ovim forumom). a na tom forumu bi ipak sve islo na jednu vecu razinu, stvar bi dobila svoju sirinu.

dakle, ne bi bilo lose oblijepiti fakultete sa adresom doticnog foruma i nekom jednostavnom porukom.....npr. "istina!". e sad bi netko rekao da je to mozda malo prenapadno. mozda i je, ali su i takva vremena.

nadalje, anamari.......nitko i ne vodi politiku "protiv". vodi se politika [b]ZA[/b] promjene. druga stvar je sto se neki osjecaju prozvani u provedbi te politike.
misljenja sam da nije zgorega uputiti ljude na www.sz-watch.org. tamo se moze naci puno zanimljivih dokumenata i tema, a iskreno.....ja za to ne bih znao da nisam prije nekoliko mjeseci nesto surfao po degiorgi forumu i naletio na link. ponavljam, to je bilo slucajno i vise sam to nasao jer sam bio znatizeljan. a kako bi za to saznao netko tko nije znatizeljan u mjeri u kojoj sam ja?

mislim da bi trebalo opet malo aktivirati taj forum jer pisanjem po ovom forumu se sa problematikom upoznaje samo jedan dio akademske populacije (jos manje - samo dio akademske zajednice koja se koristi ovim forumom). a na tom forumu bi ipak sve islo na jednu vecu razinu, stvar bi dobila svoju sirinu.

dakle, ne bi bilo lose oblijepiti fakultete sa adresom doticnog foruma i nekom jednostavnom porukom.....npr. "istina!". e sad bi netko rekao da je to mozda malo prenapadno. mozda i je, ali su i takva vremena.

nadalje, anamari.......nitko i ne vodi politiku "protiv". vodi se politika ZA promjene. druga stvar je sto se neki osjecaju prozvani u provedbi te politike.

by A.Einstein
[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:42 uto, 12. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
Ali nesi je u pravu. Najbitnija stvar koju bi trebali napraviti i koju mozemo/moramo napraviti je dovuci ljude na glasovanje i nadati se da ce stariji studenti uzeti prevagu.[/quote]

Ima jos jedna dosta bitna stvar. Osigurati neutralne promatrace na birackim mjestima i prilikom prebrojavanja glasova.
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

Ima jos jedna dosta bitna stvar. Osigurati neutralne promatrace na birackim mjestima i prilikom prebrojavanja glasova.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:21 sri, 13. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
Ali nesi je u pravu. Najbitnija stvar koju bi trebali napraviti i koju mozemo/moramo napraviti je dovuci ljude na glasovanje i nadati se da ce stariji studenti uzeti prevagu.[/quote]
Ima jos jedna dosta bitna stvar. Osigurati neutralne promatrace na birackim mjestima i prilikom prebrojavanja glasova.[/quote]

Asistenti matematike su poznati kao osobe kojima brojanje bas i ne lezi, ali s obzirom da se studentske glasove do sada moglo brojati na prste, bas bi se mogli i poigrati "promatraca"... :twisted: ;)

NHF, dragi studenti, ali dok ne izadjete masovnije na izbore, isti ce biti predmet i ruganja i makinacija... :(

P.S. Prvi paragraf ovog mog replya je shala... :-s Ni pod kakvim uvjetima se ne bih petljao u "nadgledanje" ili ista drugo vezano uz studentske izbore... 8) Osim komentiranja, jasno... ;)
krcko (napisa):

Asistenti matematike su poznati kao osobe kojima brojanje bas i ne lezi, ali s obzirom da se studentske glasove do sada moglo brojati na prste, bas bi se mogli i poigrati "promatraca"... Twisted Evil Wink

NHF, dragi studenti, ali dok ne izadjete masovnije na izbore, isti ce biti predmet i ruganja i makinacija... Sad

P.S. Prvi paragraf ovog mog replya je shala... Eh? Ni pod kakvim uvjetima se ne bih petljao u "nadgledanje" ili ista drugo vezano uz studentske izbore... Cool Osim komentiranja, jasno... Wink

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 11:24 sri, 13. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Nekako imam dojam da bi svaka agresivna kampanja posterima/slicnima, revolucionarna, koja bi privukla starije, odbila brucose u ovoj fazi. A ne vidim se u onim cvjeticima u A0 formatu kakve je suma svojevremeno lijepila :roll:[/quote]

Pa kak se to obicno radi kod nas na brdu - kidnapirate jedan stol i dovedete ga u aulu. Na njega stavite transpic na kojem velikim slovima pise nesto poput:

[b]"Nestaju ispitni rokovi - kako cemo na ispite? "
"Studentski prijedlozi i peticije se odbacuju jer nema studentskih predstavnika u vijecu"
"Pomognite nam da to promjenimo (za dobro svih nas)!"[/b]

Ili nesto slicno i netko tamo sjedi i kad dodju bruceki pitati onda im isprica ukratko...

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Osobni kontakt?[/quote]

:shock: Znas li koliko ima tih bruceka?

(Kak bi veky rekao [i]Hint: :forumasi: :forumasi: :forumasi: :forumasi:[/i] )

--------------------

I ima Anamari pravo, nisu uopce svi losi i imali su dobrih stvari i volje da ih naprave (npr. kad. je Ilinka odmah trcala do domara i dekana i u rekordnom roku isposlovala [i]parkiraliste[/i] za bicikle ispred ulaza), ali eto kaj se dogadjalo sa zadnjim peticijama, jos uvijek drze PB unutra i ne ogradjuju se od njega (dobro, anamari je istupila :bow:, neki su diplomirali i otisli, ali o njima ni ne govorim, vec o onima koji su unutra) i zato ih ja stalno sve prozivam. Nema kompromisa s tim stvarima! :noway:
Nekako imam dojam da bi svaka agresivna kampanja posterima/slicnima, revolucionarna, koja bi privukla starije, odbila brucose u ovoj fazi. A ne vidim se u onim cvjeticima u A0 formatu kakve je suma svojevremeno lijepila Rolling Eyes

Pa kak se to obicno radi kod nas na brdu - kidnapirate jedan stol i dovedete ga u aulu. Na njega stavite transpic na kojem velikim slovima pise nesto poput:

"Nestaju ispitni rokovi - kako cemo na ispite? "
"Studentski prijedlozi i peticije se odbacuju jer nema studentskih predstavnika u vijecu"
"Pomognite nam da to promjenimo (za dobro svih nas)!"

Ili nesto slicno i netko tamo sjedi i kad dodju bruceki pitati onda im isprica ukratko...

Osobni kontakt?

Shocked Znas li koliko ima tih bruceka?

(Kak bi veky rekao Hint: Forumasi na hrpi (i.e. na izletu) Forumasi na hrpi (i.e. na izletu) Forumasi na hrpi (i.e. na izletu) Forumasi na hrpi (i.e. na izletu) )

--------------------

I ima Anamari pravo, nisu uopce svi losi i imali su dobrih stvari i volje da ih naprave (npr. kad. je Ilinka odmah trcala do domara i dekana i u rekordnom roku isposlovala parkiraliste za bicikle ispred ulaza), ali eto kaj se dogadjalo sa zadnjim peticijama, jos uvijek drze PB unutra i ne ogradjuju se od njega (dobro, anamari je istupila I bow before you, neki su diplomirali i otisli, ali o njima ni ne govorim, vec o onima koji su unutra) i zato ih ja stalno sve prozivam. Nema kompromisa s tim stvarima! No way!

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 12:33 sri, 13. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]

[b]
[/b]

[/quote]

Ne zelim bit prezlocesta, al nije valjda Steel da vjerujes da je peticija odbacena jer nije bilo studentskih predstavnika na sjednici vijeca? :? :? :?

[quote="krcko"]
[/quote]

Koliko ja znam, dekan odabire izbornu komisiju, ideja je da se potrudi da ona bude neutralna. SZ nema nikakvog utjecaja na njegov izbor. Svakako, nitko iz SZ-a ne smije biti u komisiji kao ni ljudi koji se natjecu na izborima. Prosle godine su to bili ljudi iz Sume jer se pretpostavljalo da su neutralni. Ne znam mogu li se neutralci javit dekanu pa on odabere ili ideja potjece izravno od njega.
steelworker (napisa):

Ne zelim bit prezlocesta, al nije valjda Steel da vjerujes da je peticija odbacena jer nije bilo studentskih predstavnika na sjednici vijeca? Confused Confused Confused

krcko (napisa):

Koliko ja znam, dekan odabire izbornu komisiju, ideja je da se potrudi da ona bude neutralna. SZ nema nikakvog utjecaja na njegov izbor. Svakako, nitko iz SZ-a ne smije biti u komisiji kao ni ljudi koji se natjecu na izborima. Prosle godine su to bili ljudi iz Sume jer se pretpostavljalo da su neutralni. Ne znam mogu li se neutralci javit dekanu pa on odabere ili ideja potjece izravno od njega.

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 13:10 sri, 13. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"][quote="steelworker"]

[b]
[/b]

[/quote]

Ne zelim bit prezlocesta, al nije valjda Steel da vjerujes da je peticija odbacena jer nije bilo studentskih predstavnika na sjednici vijeca? :? :? :? [/quote]

[color=gray][size=9]Uopce nisi zlocesta. Pa nisam ja sveta krava. ;) [/size][/color]

Pa naravno da ne, ali nije bilo nikoga da predstavi studentsku stranu u toj stvari i mozda baci drugo svijetlo... :roll: Da se bori za nju! (ovak nekak: :samurai: :upset: ) :lol:
anamari (napisa):
steelworker (napisa):

Ne zelim bit prezlocesta, al nije valjda Steel da vjerujes da je peticija odbacena jer nije bilo studentskih predstavnika na sjednici vijeca? Confused Confused Confused

Uopce nisi zlocesta. Pa nisam ja sveta krava. Wink

Pa naravno da ne, ali nije bilo nikoga da predstavi studentsku stranu u toj stvari i mozda baci drugo svijetlo... Rolling Eyes Da se bori za nju! (ovak nekak: Ban-zaiiiiiii! I'm upset! ) Laughing

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:16 sri, 13. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"][quote="steelworker"][b]"Studentski prijedlozi i peticije se odbacuju jer nema studentskih predstavnika u vijecu"[/b][/quote]
Ne zelim bit prezlocesta, al nije valjda Steel da vjerujes da je peticija odbacena jer nije bilo studentskih predstavnika na sjednici vijeca? :? :? :?[/quote]

Sure not, ali:

1. doslo je kao zgodno opravdanje da se to odbije 8)

2. omjer glasova bi bio drugaciji (bar tako tvrde neki koji su htjeli podrzati studente, a onda nisu imali s kim raspravljati) 8)

[b]Poanta:[/b] Mozemo (Fax) vam (studentima) raditi sto hocemo "[i]jer studenti nisu zainteresirani[/i]". :shock: Ima i neka izreka na temu sutnje i odobravanja, ne? :roll:
anamari (napisa):
steelworker (napisa):

Sure not, ali:

1. doslo je kao zgodno opravdanje da se to odbije Cool

2. omjer glasova bi bio drugaciji (bar tako tvrde neki koji su htjeli podrzati studente, a onda nisu imali s kim raspravljati) Cool

Poanta: Mozemo (Fax) vam (studentima) raditi sto hocemo "jer studenti nisu zainteresirani". Shocked Ima i neka izreka na temu sutnje i odobravanja, ne? Rolling Eyes

[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 21:59 sri, 13. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

hm...da se ubacim samo kratko s propagandnim prijedlozima...mozda sareni stol kroz duzi preiod + nekakvo informativno predavanje u najvljenom terminu - ako je to uopce moguce izvesti uz ovakav raspored i sve ostalo.

plakati, ako su dobro napravljeni, mislim da bi odigrali ulogu glede podsjecanja starijih studenata, brucosima ne bi puno znacili samo plakati.
letci u kojima se objasnjava sadasnja komplicirana situacija i planovi za buducnost - iskreno, meni se ne bi sve to dalo citat. napravila bi origami nesto od toga, nakon sto bi bacila pogled na masno otisnute stvari.
usmena predaja ne pokriva dovoljan broj brucosa, koliko god mi vremena provodili kraj studomata, nekako su ljudi na prvoj godini podijeljeni u male particijice. a cini mi se efektnije izgovoriti sve to nego pisati romane - mozda ipak "predavanje"?
dosta unaprijed najavljivano letcima koji su kratki, vizualni, kompaktni, informirajuci i sve to... (mozda stripic nekakav, ili karikatura, uz par bitnih informacija, ukljucujuci termin informativijeg predavanja+rasprave)?
hm...da se ubacim samo kratko s propagandnim prijedlozima...mozda sareni stol kroz duzi preiod + nekakvo informativno predavanje u najvljenom terminu - ako je to uopce moguce izvesti uz ovakav raspored i sve ostalo.

plakati, ako su dobro napravljeni, mislim da bi odigrali ulogu glede podsjecanja starijih studenata, brucosima ne bi puno znacili samo plakati.
letci u kojima se objasnjava sadasnja komplicirana situacija i planovi za buducnost - iskreno, meni se ne bi sve to dalo citat. napravila bi origami nesto od toga, nakon sto bi bacila pogled na masno otisnute stvari.
usmena predaja ne pokriva dovoljan broj brucosa, koliko god mi vremena provodili kraj studomata, nekako su ljudi na prvoj godini podijeljeni u male particijice. a cini mi se efektnije izgovoriti sve to nego pisati romane - mozda ipak "predavanje"?
dosta unaprijed najavljivano letcima koji su kratki, vizualni, kompaktni, informirajuci i sve to... (mozda stripic nekakav, ili karikatura, uz par bitnih informacija, ukljucujuci termin informativijeg predavanja+rasprave)?

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 23:13 sri, 13. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

defar, bojim se da je ideja o predavanju poprilicno neizvediva. ustvari, ovako nekako: ljudi koji bi se na tom predavanju pojavili su otprilike nabrijani k'o i mi na ovo :) ili barem upola toliko. dakle oni su vec rjeseni. ljudi koji vec nisu nabrijani nece ni skuzit da postoji predavanje, a ako skuze onda ce zaboravit kad i gdje i zakljucit 'ma ne da mi se, radije cu na kavu u tangenti, kome se da uopce?'
nacin na koji bi predavanje mozda uspjelo - a to je nesto sto ja vec radim, iz puke znatizelje - je da mi svi, na koga god nabasamo, u prici pitamo za te izbore, sto misle kako to funkcionira sada i bi li htjeli nesto promjeniti. nade covjek svasta, ukljucujuci i one koji znaju da trenutno stanje ne valja, ali smatraju da ga je nemoguce promjeniti i da SVE sto mi ucinimo nam PB moze upropastit/ponistit/ocrnit. mozda to tako uistinu JEST, ali to nas nece sprijeciti da se trudimo najvise sto mozemo. enivej, zastranih (pod dojmom sam malo). natrag na predavanje ----> raspitamo se, onda zainteresirane dovedemo na predavanje, na predavanju (koje ne bi smjelo bit niti malo strcbrc, vec stvarno... uvjerljivo :) ) ih nabrijemo tako da pod dojmom zainteresiraju i ljude oko sebe... ne znam. ma... nije mi sad vrijeme za pisanje a ja zapela...
defar, bojim se da je ideja o predavanju poprilicno neizvediva. ustvari, ovako nekako: ljudi koji bi se na tom predavanju pojavili su otprilike nabrijani k'o i mi na ovo Smile ili barem upola toliko. dakle oni su vec rjeseni. ljudi koji vec nisu nabrijani nece ni skuzit da postoji predavanje, a ako skuze onda ce zaboravit kad i gdje i zakljucit 'ma ne da mi se, radije cu na kavu u tangenti, kome se da uopce?'
nacin na koji bi predavanje mozda uspjelo - a to je nesto sto ja vec radim, iz puke znatizelje - je da mi svi, na koga god nabasamo, u prici pitamo za te izbore, sto misle kako to funkcionira sada i bi li htjeli nesto promjeniti. nade covjek svasta, ukljucujuci i one koji znaju da trenutno stanje ne valja, ali smatraju da ga je nemoguce promjeniti i da SVE sto mi ucinimo nam PB moze upropastit/ponistit/ocrnit. mozda to tako uistinu JEST, ali to nas nece sprijeciti da se trudimo najvise sto mozemo. enivej, zastranih (pod dojmom sam malo). natrag na predavanje ----> raspitamo se, onda zainteresirane dovedemo na predavanje, na predavanju (koje ne bi smjelo bit niti malo strcbrc, vec stvarno... uvjerljivo Smile ) ih nabrijemo tako da pod dojmom zainteresiraju i ljude oko sebe... ne znam. ma... nije mi sad vrijeme za pisanje a ja zapela...

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 10:07 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]mi se, radije cu na kavu u tangenti, kome se da uopce?'
nacin na koji bi predavanje mozda uspjelo - a to je nesto sto ja vec radim, iz puke znatizelje - je da mi svi, na koga god nabasamo, u prici pitamo za te izbore, sto misle kako to funkcionira sada i bi li htjeli nesto promjeniti.[/quote]
Osobni kontakt :) nije mnogo pametnije od kosenja travom pincetom al je jos uvijek najpametnija stvar koja mi pala napamet :)
[quote="koryanshea"]i da SVE sto mi ucinimo nam PB moze upropastit/ponistit/ocrnit. mozda to tako uistinu JEST[/quote]
Zato, manje price vise muzike.
[quote="koryanshea"]enivej, zastranih (pod dojmom sam malo). natrag na predavanje ----> raspitamo se, onda zainteresirane dovedemo na predavanje, na predavanju (koje ne bi smjelo bit niti malo strcbrc, vec stvarno... uvjerljivo :) ) ih nabrijemo tako da pod dojmom zainteresiraju i ljude oko sebe... ne znam. ma... nije mi sad vrijeme za pisanje a ja zapela...[/quote]
ima ideju, jedini nacin da se to masovno napravi je da se natjera brucose da osobno donesu odluku o nekom aspektu svoje akademske buducnosti.

...a i pocetak godine je dobro vrijeme za peticije.. jos uvijek mnogo studenata pohodi faks?
koryanshea (napisa):
mi se, radije cu na kavu u tangenti, kome se da uopce?'
nacin na koji bi predavanje mozda uspjelo - a to je nesto sto ja vec radim, iz puke znatizelje - je da mi svi, na koga god nabasamo, u prici pitamo za te izbore, sto misle kako to funkcionira sada i bi li htjeli nesto promjeniti.

Osobni kontakt Smile nije mnogo pametnije od kosenja travom pincetom al je jos uvijek najpametnija stvar koja mi pala napamet Smile
koryanshea (napisa):
i da SVE sto mi ucinimo nam PB moze upropastit/ponistit/ocrnit. mozda to tako uistinu JEST

Zato, manje price vise muzike.
koryanshea (napisa):
enivej, zastranih (pod dojmom sam malo). natrag na predavanje ----> raspitamo se, onda zainteresirane dovedemo na predavanje, na predavanju (koje ne bi smjelo bit niti malo strcbrc, vec stvarno... uvjerljivo Smile ) ih nabrijemo tako da pod dojmom zainteresiraju i ljude oko sebe... ne znam. ma... nije mi sad vrijeme za pisanje a ja zapela...

ima ideju, jedini nacin da se to masovno napravi je da se natjera brucose da osobno donesu odluku o nekom aspektu svoje akademske buducnosti.

...a i pocetak godine je dobro vrijeme za peticije.. jos uvijek mnogo studenata pohodi faks?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:27 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]misljenja sam da nije zgorega uputiti ljude na [url]www.sz-watch.org[/url]. tamo se moze naci puno zanimljivih dokumenata i tema, a iskreno.....ja za to ne bih znao da nisam prije nekoliko mjeseci nesto surfao po degiorgi forumu i naletio na link. ponavljam, to je bilo [b]slucajno[/b] i vise sam to nasao jer sam bio znatizeljan. a kako bi za to saznao netko tko nije znatizeljan u mjeri u kojoj sam ja? [/quote]

pa, ne znam kako je s vama matematičarima ali na stranicama naše studentske sekcije (ja sam propali fizičar) [url=http://fizika.org/]fizika.org[/url] ima link na SZ woč

samo da znaš nesi, imaš moju punu potporu, iako ja mislim da ja ne mogu glasat...

ali sad sam propalica, pa imam jako malo predavanja, pa mogu biti tvoj aktivist...

znači ako trebaš nekoga tko će trčat gol s Nixonovom (PBovom) maskom, ili tko će dijelit letke, ili okrenuti antiglobaliste na tvoju stranu, samo javi...

ozbiljno... pa znaš i sama da sam ja super za političare...

puno pričam - malo radim i licemjeran sam (ovim se ne ponosim, samo to nastojim iskoristiti u plemenite svrhe)

dakle, mogu ti pomoć, samo javi na PM, a ako me netko ubije, svi ćete znati da sam umro za demokraciju i da su me ubili sljedbenici PBa
kenny (napisa):
misljenja sam da nije zgorega uputiti ljude na www.sz-watch.org. tamo se moze naci puno zanimljivih dokumenata i tema, a iskreno.....ja za to ne bih znao da nisam prije nekoliko mjeseci nesto surfao po degiorgi forumu i naletio na link. ponavljam, to je bilo slucajno i vise sam to nasao jer sam bio znatizeljan. a kako bi za to saznao netko tko nije znatizeljan u mjeri u kojoj sam ja?

pa, ne znam kako je s vama matematičarima ali na stranicama naše studentske sekcije (ja sam propali fizičar) fizika.org ima link na SZ woč

samo da znaš nesi, imaš moju punu potporu, iako ja mislim da ja ne mogu glasat...

ali sad sam propalica, pa imam jako malo predavanja, pa mogu biti tvoj aktivist...

znači ako trebaš nekoga tko će trčat gol s Nixonovom (PBovom) maskom, ili tko će dijelit letke, ili okrenuti antiglobaliste na tvoju stranu, samo javi...

ozbiljno... pa znaš i sama da sam ja super za političare...

puno pričam - malo radim i licemjeran sam (ovim se ne ponosim, samo to nastojim iskoristiti u plemenite svrhe)

dakle, mogu ti pomoć, samo javi na PM, a ako me netko ubije, svi ćete znati da sam umro za demokraciju i da su me ubili sljedbenici PBa

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 12:31 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mLijekO"][quote="kenny"]misljenja sam da nije zgorega uputiti ljude na [url]www.sz-watch.org[/url]. tamo se moze naci puno zanimljivih dokumenata i tema, a iskreno.....ja za to ne bih znao da nisam prije nekoliko mjeseci nesto surfao po degiorgi forumu i naletio na link. ponavljam, to je bilo [b]slucajno[/b] i vise sam to nasao jer sam bio znatizeljan. a kako bi za to saznao netko tko nije znatizeljan u mjeri u kojoj sam ja? [/quote]

pa, ne znam kako je s vama matematičarima ali na stranicama naše studentske sekcije (ja sam propali fizičar) [url=http://fizika.org/]fizika.org[/url] ima link na SZ woč

[/quote]

link uistinu postoji. ali koliko ljudi uopce dodje do ovog foruma (ili fizika.org), pa vide i taj? zato sam rekao da bi bilo jako pametno zalijepiti po fakultetima url sa nekom jednostavnom porukom. puno vishe se tada ljudi obuhvaca i efikasnije je. naravno, treba tu i puno stvari - predavanja, letci and stuff...
mLijekO (napisa):
kenny (napisa):

pa, ne znam kako je s vama matematičarima ali na stranicama naše studentske sekcije (ja sam propali fizičar) fizika.org ima link na SZ woč

link uistinu postoji. ali koliko ljudi uopce dodje do ovog foruma (ili fizika.org), pa vide i taj? zato sam rekao da bi bilo jako pametno zalijepiti po fakultetima url sa nekom jednostavnom porukom. puno vishe se tada ljudi obuhvaca i efikasnije je. naravno, treba tu i puno stvari - predavanja, letci and stuff...

by A.Einstein
[Vrh]
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-6 = 11 - 17

PostPostano: 10:00 pet, 15. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam sudentica druge godine i nisam nikako informirana o tome što se događa na našem faksu. :roll: Probleme vidimo svi oko sebe ali mislim da većina smatra da o tome nema smisla govoriti (osim ovako međusobno) jer se ionako neće ništa bolje dogoditi. Što se tiče PB-a ja nemam pojma tko je on ni što radi a kako bi tek brucoši mogli znati. Isto tako ne znam kad su ti izbori i koju ulogu ima SZ jer nisam vidjela nikakvu njihovu "akciju". Mislim da većina studenata s DRUGE godine, a ne samo s prve, treba to neko predavanje ili bar neku informaciju ovak usmenom predajom (i to bi puno značilo jer ćemo mi to onda među sobom prenosti). Ja bi rado pomogla ako u mogu u nečem ali najprije se trebam informirati o svemu što se događa i što bi se moglo promijrniti i kome se uopče obratiti... :)
Ja sam sudentica druge godine i nisam nikako informirana o tome što se događa na našem faksu. Rolling Eyes Probleme vidimo svi oko sebe ali mislim da većina smatra da o tome nema smisla govoriti (osim ovako međusobno) jer se ionako neće ništa bolje dogoditi. Što se tiče PB-a ja nemam pojma tko je on ni što radi a kako bi tek brucoši mogli znati. Isto tako ne znam kad su ti izbori i koju ulogu ima SZ jer nisam vidjela nikakvu njihovu "akciju". Mislim da većina studenata s DRUGE godine, a ne samo s prve, treba to neko predavanje ili bar neku informaciju ovak usmenom predajom (i to bi puno značilo jer ćemo mi to onda među sobom prenosti). Ja bi rado pomogla ako u mogu u nečem ali najprije se trebam informirati o svemu što se događa i što bi se moglo promijrniti i kome se uopče obratiti... Smile

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 11:57 pet, 15. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kristina"]Ja sam sudentica druge godine i nisam nikako informirana o tome što se događa na našem faksu. :roll: Probleme vidimo svi oko sebe ali mislim da većina smatra da o tome nema smisla govoriti (osim ovako međusobno) jer se ionako neće ništa bolje dogoditi.
[/quote]

A koji su to problemi? Mislim da je vrijeme da ih pocnemo arikulirati kako bi novi SZ mogao znati sto to studente smeta i za sto da se bore.

Meni npr, smeta sto je pola WC-a za studente zakljucana i nema nikad papira ni sapuna.

Posto se drasticno povecao broj studenata, ne kuzim zasto se ne produzi rad Referade za studente u periodu upisa barem za 1h dnevno. Kuzim da oni imaju puno posla, al redovi su stvarno ogromni.

Mislim da su i prenatrpane ucionice velik problem. Nismo li mi potpisali Bolonjski sporazum po kojem bi pristup studentima trebao biti individualniji?
kristina (napisa):
Ja sam sudentica druge godine i nisam nikako informirana o tome što se događa na našem faksu. Rolling Eyes Probleme vidimo svi oko sebe ali mislim da većina smatra da o tome nema smisla govoriti (osim ovako međusobno) jer se ionako neće ništa bolje dogoditi.

A koji su to problemi? Mislim da je vrijeme da ih pocnemo arikulirati kako bi novi SZ mogao znati sto to studente smeta i za sto da se bore.

Meni npr, smeta sto je pola WC-a za studente zakljucana i nema nikad papira ni sapuna.

Posto se drasticno povecao broj studenata, ne kuzim zasto se ne produzi rad Referade za studente u periodu upisa barem za 1h dnevno. Kuzim da oni imaju puno posla, al redovi su stvarno ogromni.

Mislim da su i prenatrpane ucionice velik problem. Nismo li mi potpisali Bolonjski sporazum po kojem bi pristup studentima trebao biti individualniji?

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 13:38 pet, 15. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kristina"]Ja sam sudentica druge godine i nisam nikako informirana o tome što se događa na našem faksu. :roll:[/quote]
Pa.... nisam potpuno siguran sto mislis pod "nikako", al.. I bez da si aktivno pratila relevantne topice na ovom forumu, znala bi da su studenti 2. godine sretni ako nadju dobro mjesto na podu u predavaoni i da ih se napada zbog nedovoljnog pracenja tih istih predavanja, da su studenti ruseni, bukvalno, zbog nedostatka stolica, da su ispitni rokovi ukinuti bez da su se studenti koji su se dobrovoljno javili da zastupaju nasa pitanja (i "pobijedili" na izborima za to bez protukandidata) uopce pojavili na toj sjednici ili.. po tom pitanju, bilo kojoj sjednici poslije toga.
Da je prijedlog potpomognut peticijom (koja je btw skupila vise potpisa od ijedne studentske inicijative na matematickom odjelu ikada) bila odbacena zbog nedovoljne potpore studenata, nepojavljivanja studentskih predstavnika i zato sto "se u 9. mjesecu trebalo glasati o prijedlogu prof. Kraljevica" da se odrzavanje kolokvija ucini obavezom za predmetne nastavnike, koji AFAIK nije prosao?
Znala bi da.. Tj. :) ne bi znala :) za ijednu studentsku inicijativu na matematici koja ne bi bila npr. turnir u kartanju bele i malog nogometa a da je dobila ikakve ozbiljne financije :roll:. Sori, anamari, :bow: nisam spomenuo casopis Limes, vjerovatno i stoga sto si zbog afere oko njega istupila iz SZ-a :?

..a da si upisala u pretraznik foruma kljucne rijeci poput, suma, SZ, petar bezjak ili izbori, dobila bi ove i druge topice:
[list] [*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=507]Petar Bezjak, ZA ili PROTIV?[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1054]Matematika- PMF[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=461]Kako stoje stvari[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=916]Za brucoše i brucošice (a može i ostali ;-))[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=514]SUMA 60000[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=645]SUMA vasa svagdasnja[/url]
[*][url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=641]nepristranost[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=643]
SZ. Ponovo prica o rasnim konjima, guskama, peradi i sl?[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=557]SUMA - Studentska Udruga MAtematicara[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=569]pitanja za Ivančicu i ostale iz SUMA(koji mogu odgovoriti)[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=610]P. Bezjak o proračunu![/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=622]Petar Bezjak (osobno) o dogadjajima oko Proracuna SZa[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=599]Isprika[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=536]ukidanje SZ-a[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=594]"Muljanje", ZA ili PROTIV ?[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=564]Urota ili ...?[/url]
[*][url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=567]hr.math.flame.flame.flame[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=505]
studenti PMF-a ne podržavaju svog predstavnika[/url]
[*] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=250]Bezjak predsjednik studentskog zbora sveučilišta u ZG[/url]
[/list:u]

:?
kristina (napisa):
Ja sam sudentica druge godine i nisam nikako informirana o tome što se događa na našem faksu. Rolling Eyes

Pa.... nisam potpuno siguran sto mislis pod "nikako", al.. I bez da si aktivno pratila relevantne topice na ovom forumu, znala bi da su studenti 2. godine sretni ako nadju dobro mjesto na podu u predavaoni i da ih se napada zbog nedovoljnog pracenja tih istih predavanja, da su studenti ruseni, bukvalno, zbog nedostatka stolica, da su ispitni rokovi ukinuti bez da su se studenti koji su se dobrovoljno javili da zastupaju nasa pitanja (i "pobijedili" na izborima za to bez protukandidata) uopce pojavili na toj sjednici ili.. po tom pitanju, bilo kojoj sjednici poslije toga.
Da je prijedlog potpomognut peticijom (koja je btw skupila vise potpisa od ijedne studentske inicijative na matematickom odjelu ikada) bila odbacena zbog nedovoljne potpore studenata, nepojavljivanja studentskih predstavnika i zato sto "se u 9. mjesecu trebalo glasati o prijedlogu prof. Kraljevica" da se odrzavanje kolokvija ucini obavezom za predmetne nastavnike, koji AFAIK nije prosao?
Znala bi da.. Tj. Smile ne bi znala Smile za ijednu studentsku inicijativu na matematici koja ne bi bila npr. turnir u kartanju bele i malog nogometa a da je dobila ikakve ozbiljne financije Rolling Eyes. Sori, anamari, I bow before you nisam spomenuo casopis Limes, vjerovatno i stoga sto si zbog afere oko njega istupila iz SZ-a Confused

..a da si upisala u pretraznik foruma kljucne rijeci poput, suma, SZ, petar bezjak ili izbori, dobila bi ove i druge topice:

Confused

MADD
[Vrh]
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-6 = 11 - 17

PostPostano: 18:28 sub, 16. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala na linkovima! :)
Nisam imala prilike baš često biti na forumu i pratiti što se tu događa. A na faksu o tome nisam čula ništa. Možda su pojednici ili grupice o tome raspravljali ali definitivno nije stiglo do mojih ušiju.
Potpuno se slažem s anamari. Još nikad nisam ušla u WC a da onaj drugi nije redovito zaključan. O papiru i sapunu da i ne govorim.
Također, slažem se da bi referada za nas studente trebala ipak duže biti na raspolaganju. Ono, dođem u 13:05 i doslovno me istjeraju van (ista stvar ako slučajno dođem ranije). Ili nek radi do 14h ili dvokratno ( npr. dva sata prijepodne i dva sata poslijepodne). Mislim da to nebi trebao biti tak veliki problem.
Naravno, svi znamo kakve su gužve i na predavanjima i na vježbama. Mislim da bi nam bar za vježbe trebali osigurati dovoljno mjesta jer je to još napornije pratiti kad sjediš okolo po podu i u prepunoj učionici :x
Hvala na linkovima! Smile
Nisam imala prilike baš često biti na forumu i pratiti što se tu događa. A na faksu o tome nisam čula ništa. Možda su pojednici ili grupice o tome raspravljali ali definitivno nije stiglo do mojih ušiju.
Potpuno se slažem s anamari. Još nikad nisam ušla u WC a da onaj drugi nije redovito zaključan. O papiru i sapunu da i ne govorim.
Također, slažem se da bi referada za nas studente trebala ipak duže biti na raspolaganju. Ono, dođem u 13:05 i doslovno me istjeraju van (ista stvar ako slučajno dođem ranije). Ili nek radi do 14h ili dvokratno ( npr. dva sata prijepodne i dva sata poslijepodne). Mislim da to nebi trebao biti tak veliki problem.
Naravno, svi znamo kakve su gužve i na predavanjima i na vježbama. Mislim da bi nam bar za vježbe trebali osigurati dovoljno mjesta jer je to još napornije pratiti kad sjediš okolo po podu i u prepunoj učionici Mad

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 18:58 sub, 16. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sasvim slucajno sam na pravu pogledao -- njima referada radi od 09:00 do 12:30. To je valjda jedino sto im zavidim.

'ave fun!

Sinisa
Sasvim slucajno sam na pravu pogledao -- njima referada radi od 09:00 do 12:30. To je valjda jedino sto im zavidim.

'ave fun!

Sinisa

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 11:19 sub, 6. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, mi koji smo odlucili nesto pokusati napraviti i pokrenuli ovu raspravu, imamo ponesto stvari za pitati vas... jer znamo da ne znamo sve sto se na ovom faxu zbiva....

sto smatrate da se na ovom faxu treba poboljsati/promijeniti/dodati da bi vama i vasim kolegama studiranje ipak bilo bolje?
culi smo vec neke od problema
[list][*]stolci (1. godina krcata, 2. godina krcata ubiboze, 3. godina nema gdje sjediti na pojedinim kolegijima, do cetvrte jos nismo stigli)
[*]zakljjucani wci (a oni otkljucani su bez rasvjete, papira...)
[*]skupe molbe za bilo sta
[*]zelis upisati na 3. godini kolegij koji ti je obavezni na 4.toj jer te zanima, ali ne mozes bez molbe od 100 kuna i jos ponecega, dok ostali kolege s trece godine kojima taj kolegij nije nikad obavezni ga bez problema upisuju kad im puhne[/list:u]

imate li Vi kakvih opaski, prijedloga i slicno?
Evo, mi koji smo odlucili nesto pokusati napraviti i pokrenuli ovu raspravu, imamo ponesto stvari za pitati vas... jer znamo da ne znamo sve sto se na ovom faxu zbiva....

sto smatrate da se na ovom faxu treba poboljsati/promijeniti/dodati da bi vama i vasim kolegama studiranje ipak bilo bolje?
culi smo vec neke od problema
  • stolci (1. godina krcata, 2. godina krcata ubiboze, 3. godina nema gdje sjediti na pojedinim kolegijima, do cetvrte jos nismo stigli)
  • zakljjucani wci (a oni otkljucani su bez rasvjete, papira...)
  • skupe molbe za bilo sta
  • zelis upisati na 3. godini kolegij koji ti je obavezni na 4.toj jer te zanima, ali ne mozes bez molbe od 100 kuna i jos ponecega, dok ostali kolege s trece godine kojima taj kolegij nije nikad obavezni ga bez problema upisuju kad im puhne

imate li Vi kakvih opaski, prijedloga i slicno?

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum