Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:56 čet, 14. 10. 2004 Naslov: |
|
|
znam za tu temu ali pazi to je od prije [b]dvije godine[/b] i jos uvijek nista nije poduzeto zasto zasto?
[quote]Nitko, nije li to ocito?
Daklem, Franka (M. Bruckler) je zaduzena za redesign sitea, no to tek odnedavno. Proci ce malo vremena dok se to sredi...
[/quote]
Cekaj malo ovo ne razumijem malo vremena kako to mislis malo vremena pa proslo je dvije godine?Zar nije vec proslo malo vremena?
[quote]Stranice su nam stvarno ocajne. Inace, ferovci i medicinari nam se uzasno rugaju zbog tih stranica, a to ne smijemo dopustiti. [/quote]
ovo je teska istina!
Ja mislim da je stvarno proslo jako puno vremena i mislim da bi ova stranica trebala biti organizanija.Eto iskreno ne da hvalim ferovce ali oni imaju bas super stranicu.Ujedno po cemu su oni bolji od nas zasto i mi ne mozemo imat isto tako super stranicu i malo oraganizaniju
puno podataka koje bi htjeli saznat tesko da cemo nac na ovoj stranici....
Iskreno voljela bi da se na tome malo proradi ....
Mislim da je dosta rasprave mislim da bi trebali vec krenut s tim na bolje....
[b]Zar ne mislite?[/b]
:lilangel:
:legnalil:
:tup:
znam za tu temu ali pazi to je od prije dvije godine i jos uvijek nista nije poduzeto zasto zasto?
Citat: | Nitko, nije li to ocito?
Daklem, Franka (M. Bruckler) je zaduzena za redesign sitea, no to tek odnedavno. Proci ce malo vremena dok se to sredi...
|
Cekaj malo ovo ne razumijem malo vremena kako to mislis malo vremena pa proslo je dvije godine?Zar nije vec proslo malo vremena?
Citat: | Stranice su nam stvarno ocajne. Inace, ferovci i medicinari nam se uzasno rugaju zbog tih stranica, a to ne smijemo dopustiti. |
ovo je teska istina!
Ja mislim da je stvarno proslo jako puno vremena i mislim da bi ova stranica trebala biti organizanija.Eto iskreno ne da hvalim ferovce ali oni imaju bas super stranicu.Ujedno po cemu su oni bolji od nas zasto i mi ne mozemo imat isto tako super stranicu i malo oraganizaniju
puno podataka koje bi htjeli saznat tesko da cemo nac na ovoj stranici....
Iskreno voljela bi da se na tome malo proradi ....
Mislim da je dosta rasprave mislim da bi trebali vec krenut s tim na bolje....
Zar ne mislite?
_________________ NAJNERAZUMLJIVIJE JE NA OVOM SVIJETU STO JE ON RAZUMLJIV!!!!
Albert Einstein

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:01 čet, 14. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="bily"][quote]Daklem, Franka (M. Bruckler) je zaduzena za redesign sitea, no to tek odnedavno. Proci ce malo vremena dok se to sredi...[/quote]
Cekaj malo ovo ne razumijem malo vremena kako to mislis malo vremena pa proslo je dvije godine?Zar nije vec proslo malo vremena?[/quote]
Pa, neke stvari su se promijenile... :?
1. Franka, AFAIK, vishe nije webmaster :-s Njene su zuto-plave stranice (npr. [url=http://www/hr/znanost/projekti/main.html]ova[/url])
2. Naslijedio ju je kolega student, cije su kremzuto-crne (pocetna i vecina drugih)
3. [b]Navodno[/b] je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje
Osim Franke koja se sama predstavila kao webmaster, za ostalo sam cuo po hodnicima, unatoc tome da sam clan FVa. :shock:
Krace: nemam pojma sto se dogadja s webom, niti to mogu nekako saznati, s obzirom da se nadlezno tijelo (Kolegij Rac Centra) vec dulje vrijeme nije sastao (koliko je meni poznato). :(
Slazem se da bi nesto trebalo napraviti, ali postavlja se pitanje [b]tko[/b], a ne sto... :(
bily (napisa): | Citat: | Daklem, Franka (M. Bruckler) je zaduzena za redesign sitea, no to tek odnedavno. Proci ce malo vremena dok se to sredi... |
Cekaj malo ovo ne razumijem malo vremena kako to mislis malo vremena pa proslo je dvije godine?Zar nije vec proslo malo vremena? |
Pa, neke stvari su se promijenile...
1. Franka, AFAIK, vishe nije webmaster Njene su zuto-plave stranice (npr. ova)
2. Naslijedio ju je kolega student, cije su kremzuto-crne (pocetna i vecina drugih)
3. Navodno je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje
Osim Franke koja se sama predstavila kao webmaster, za ostalo sam cuo po hodnicima, unatoc tome da sam clan FVa.
Krace: nemam pojma sto se dogadja s webom, niti to mogu nekako saznati, s obzirom da se nadlezno tijelo (Kolegij Rac Centra) vec dulje vrijeme nije sastao (koliko je meni poznato).
Slazem se da bi nesto trebalo napraviti, ali postavlja se pitanje tko, a ne sto...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:16 čet, 14. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]ok zasto se ne bi skupilo ljudi koji bi radilo na web stranici fakulteta primjeric fer ima vise webmastera a cak i studenti ureduju tu stranicu pa sad je pitanje zasto studenti ne bi takoder uredivali jedan dio stranice....[/quote]
1. Skoci [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2845]ovdje[/url]
2. Nakon izbora, zamoli predstavnike da povuku pitanje na Vijecu i dadu neki prijedlog u ime studenata
3. Ako prodje, sljakajte do mile volje! :D
[quote="bily"]Mislim da bi se taj sastanak RC-a trebo dogodit sto prije a ne cekat i odugovlacit![/quote]
KRCa, ne RCa. 8) To ne ovisi ni o meni ni o tebi... :(
bily (napisa): | ok zasto se ne bi skupilo ljudi koji bi radilo na web stranici fakulteta primjeric fer ima vise webmastera a cak i studenti ureduju tu stranicu pa sad je pitanje zasto studenti ne bi takoder uredivali jedan dio stranice.... |
1. Skoci ovdje
2. Nakon izbora, zamoli predstavnike da povuku pitanje na Vijecu i dadu neki prijedlog u ime studenata
3. Ako prodje, sljakajte do mile volje!
bily (napisa): | Mislim da bi se taj sastanak RC-a trebo dogodit sto prije a ne cekat i odugovlacit! |
KRCa, ne RCa. To ne ovisi ni o meni ni o tebi...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 16:39 čet, 14. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"]Mislim da bi ova ideja da studenti pomazu bila jako dobra, mozda bi se mogli nagraditi nekakvi dodatni bodovi za neki kolegiji ili slicno. Po mom misljenju, mislim da je jako jadno sto imamo smjer racunarstva na faksu, a onda nemamo prvoklasni site. A bome imamo mogucnosti napraviti vise nego prvoklasni site! :ccc:[/quote]
:klapklap:
I treba se pozuriti.
Jer sam na CUC-u vidio da cure i decki iz SRCEa nekaj malo eksperimentiraju s portalom za cijelo sveuciliste. Bio je jedan super profac iz Geneve i on je pricao o portalu koji oni imaju tamo. Na cijelom im je sveucilistu tak da svaki faks ima svoje stranice na isti kalup (svatko si ih moze malo preurediti po volji). A kada se student ulogira lijepo ima prozorcice na portalu s podacima u skorim ispitima, posudjenim knjigama u knjiznici i mogucnosti da rezervira knjige koje treba, rasporedom, mogucnoscu da prijavi ispite([i]studomat [/i]je jedan od servisa) i raznim drugim korisnim servisima. Sve na jednom mjestu. A kad se ulogira nastavnik on ima servise koji su njemu potrebni... A moze se i birati koje servise se zeli koristiti.
Mozda se tako nesto pojavi i kod nas za nekoliko godina. Zasto? Zato jer je sve opensource i besplatno! Kak je taj simpaticni Svicarac rekel novaca ne treba puno, samo za server, no treba potrositi godinu-dvije na modifikaciju i testiranje portala (logiras se jednom, a odmah si logiran posvuda (studomat, knjiznica, forum, ...)i onda komunikacija izmedju svih tih baza podataka (a svako logiranje/identificiranje ide po drugom standardu), ...). No opet postoji free i open source aplikacije koje rjesavaju te probleme, samo ih treba prilagoditi nasim potrebama...
No za tih 10 godina :twisted: cekanja bi mi stvarno mogli napraviti nesto ne tako tendenciozno, ali lijepo.
filipnet (napisa): | Mislim da bi ova ideja da studenti pomazu bila jako dobra, mozda bi se mogli nagraditi nekakvi dodatni bodovi za neki kolegiji ili slicno. Po mom misljenju, mislim da je jako jadno sto imamo smjer racunarstva na faksu, a onda nemamo prvoklasni site. A bome imamo mogucnosti napraviti vise nego prvoklasni site!  |
I treba se pozuriti.
Jer sam na CUC-u vidio da cure i decki iz SRCEa nekaj malo eksperimentiraju s portalom za cijelo sveuciliste. Bio je jedan super profac iz Geneve i on je pricao o portalu koji oni imaju tamo. Na cijelom im je sveucilistu tak da svaki faks ima svoje stranice na isti kalup (svatko si ih moze malo preurediti po volji). A kada se student ulogira lijepo ima prozorcice na portalu s podacima u skorim ispitima, posudjenim knjigama u knjiznici i mogucnosti da rezervira knjige koje treba, rasporedom, mogucnoscu da prijavi ispite(studomat je jedan od servisa) i raznim drugim korisnim servisima. Sve na jednom mjestu. A kad se ulogira nastavnik on ima servise koji su njemu potrebni... A moze se i birati koje servise se zeli koristiti.
Mozda se tako nesto pojavi i kod nas za nekoliko godina. Zasto? Zato jer je sve opensource i besplatno! Kak je taj simpaticni Svicarac rekel novaca ne treba puno, samo za server, no treba potrositi godinu-dvije na modifikaciju i testiranje portala (logiras se jednom, a odmah si logiran posvuda (studomat, knjiznica, forum, ...)i onda komunikacija izmedju svih tih baza podataka (a svako logiranje/identificiranje ide po drugom standardu), ...). No opet postoji free i open source aplikacije koje rjesavaju te probleme, samo ih treba prilagoditi nasim potrebama...
No za tih 10 godina cekanja bi mi stvarno mogli napraviti nesto ne tako tendenciozno, ali lijepo.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
|
[Vrh] |
|
Edo Forumaš(ica)

|
Postano: 10:26 uto, 19. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]3. Navodno je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje
Osim Franke koja se sama predstavila kao webmaster, za ostalo sam cuo po hodnicima, unatoc tome da sam clan FVa.
[/quote]
I.Nakic je webmaster. Bilo je na FV-u. Za lanjsku godinu je dogovoreno da ce samo azurirati podatke, sto je i ucinio. Za ovu godinu je dogovoreno da se naprave nove stranice. Profesorske stranice su takve kakve jesu jer ih nitko ne obavezuje da imaju stranicu, niti postoje neki okvir kako bi ona trebala izgledati. Tko je htio, sklepao si je nesto sam. Ja sam si, primjerice, htio staviti neke fotke na stranicu, ali nisu bile digitalne. kako nemam scaner, otisao sam u RC i zamolio da mi scaniraju. Odgovorili su mi da je to komplicirano i sad nemaju vremena i da nadjem nekog od asistenata tko zna raditi sa scanerom. Pitao sam 10-tak ljudi. Nitko ne zna. Pokusao sam dobiti neki manual za scaner i prouciti sam. Bez uspjeha. Ovom prigodom pozivam kolege koji znaju rabiti scaner u sobi 205, da mi se jave.
vsego (napisa): | 3. Navodno je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje
|
I.Nakic je webmaster. Bilo je na FV-u. Za lanjsku godinu je dogovoreno da ce samo azurirati podatke, sto je i ucinio. Za ovu godinu je dogovoreno da se naprave nove stranice. Profesorske stranice su takve kakve jesu jer ih nitko ne obavezuje da imaju stranicu, niti postoje neki okvir kako bi ona trebala izgledati. Tko je htio, sklepao si je nesto sam. Ja sam si, primjerice, htio staviti neke fotke na stranicu, ali nisu bile digitalne. kako nemam scaner, otisao sam u RC i zamolio da mi scaniraju. Odgovorili su mi da je to komplicirano i sad nemaju vremena i da nadjem nekog od asistenata tko zna raditi sa scanerom. Pitao sam 10-tak ljudi. Nitko ne zna. Pokusao sam dobiti neki manual za scaner i prouciti sam. Bez uspjeha. Ovom prigodom pozivam kolege koji znaju rabiti scaner u sobi 205, da mi se jave.
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|