Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:22 uto, 19. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Edo"][quote="vsego"]3. Navodno je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje
Osim Franke koja se sama predstavila kao webmaster, za ostalo sam cuo po hodnicima, unatoc tome da sam clan FVa.[/quote]
I.Nakic je webmaster. Bilo je na FV-u.[/quote]
:oops: Ispricavam se. :oops: Ja sam malo prije ljeta postao clan FVa... :)
[quote="Edo"]Ja sam si, primjerice, htio staviti neke fotke na stranicu, ali nisu bile digitalne. kako nemam scaner, otisao sam u RC i zamolio da mi scaniraju. Odgovorili su mi da je to komplicirano i sad nemaju vremena i da nadjem nekog od asistenata tko zna raditi sa scanerom.[/quote]
:rotfl: Ne zelim nikoga uvrijediti, ali ako je cetveroclanoj ekipi racunalnih strucnjaka to "[i]prekomplicirano i nemaju vremena[/i]"... :rotfl: Moja sestricna predaje u osnovnoj skoli, klinci rade web stranice i sl, pa cemo lako tamo naci nekoga tko se "kuzi" u te napredne tehnologije, pa da objasni dragim kolegama iz RCa. :twisted:
[quote="Edo"]Pitao sam 10-tak ljudi. Nitko ne zna. Pokusao sam dobiti neki manual za scaner i prouciti sam. Bez uspjeha. Ovom prigodom pozivam kolege koji znaju rabiti scaner u sobi 205, da mi se jave.[/quote]
Nema problem - cim me uhvatite! :D Mozemo sutra, nakon Vijeca. :)
Edo (napisa): | vsego (napisa): | 3. Navodno je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje
Osim Franke koja se sama predstavila kao webmaster, za ostalo sam cuo po hodnicima, unatoc tome da sam clan FVa. |
I.Nakic je webmaster. Bilo je na FV-u. |
Ispricavam se. Ja sam malo prije ljeta postao clan FVa...
Edo (napisa): | Ja sam si, primjerice, htio staviti neke fotke na stranicu, ali nisu bile digitalne. kako nemam scaner, otisao sam u RC i zamolio da mi scaniraju. Odgovorili su mi da je to komplicirano i sad nemaju vremena i da nadjem nekog od asistenata tko zna raditi sa scanerom. |
Ne zelim nikoga uvrijediti, ali ako je cetveroclanoj ekipi racunalnih strucnjaka to "prekomplicirano i nemaju vremena"... Moja sestricna predaje u osnovnoj skoli, klinci rade web stranice i sl, pa cemo lako tamo naci nekoga tko se "kuzi" u te napredne tehnologije, pa da objasni dragim kolegama iz RCa.
Edo (napisa): | Pitao sam 10-tak ljudi. Nitko ne zna. Pokusao sam dobiti neki manual za scaner i prouciti sam. Bez uspjeha. Ovom prigodom pozivam kolege koji znaju rabiti scaner u sobi 205, da mi se jave. |
Nema problem - cim me uhvatite! Mozemo sutra, nakon Vijeca.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Prox Forumski umjetnik

Spol: 
|
Postano: 23:06 čet, 21. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]1. Franka, AFAIK, vishe nije webmaster :-s Njene su zuto-plave stranice (npr. [url=http://www/hr/znanost/projekti/main.html]ova[/url])
2. Naslijedio ju je kolega student, cije su kremzuto-crne (pocetna i vecina drugih)
3. [b]Navodno[/b] je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje[/quote]
Ocito je da se nitko ne interesira previse za stranice faksa :(
Sa promjenom "webmastera" mjenjao se jedino dizajn. A ostalo je vise manje ostalo isto!
Dizajn stranica i studenti matematike nisu bas dva bliska pojma. Par vizualno dobrih stranica sto sam vidio na sudentu bijahu one koje su pobjedile na nekom natjecaju :P (nemam pojma u vezi cega je vise bilo) i to su bile stranice od steela :wink: i jos neka 2 tipa i te stranice su bile najs. I to je to, cast iznimkama koje nisam vidio, no stvarno sam se trudio pogledati sve studentske stranice prije god. dana. I dojmovi :?: Ljudi moj to je zivi uzas sa hrpom animiranih gifova i java cudima :!: Grozno, neukusno, zastarjelo.. uuuf. Ali o ukusima se ne raspravlja.
Ne kazem da nema studenata koj stvarno znaju izraditi super stranice ali oni to rade za lovu :roll:
Pa stoga ako Vam je stalo samo do dizajna mozda bi bilo najbolje angazirati :? neku profi tvrtku da napravi novi look stranica :) ili platiti nekom studentu :?
A sta se tice sadrzaja? Eh, to netko mora redovno odrzavati da bi imalo smisla. :shock:
Moja prva ideja :idea: je bila da se svaka obavijest koja se fizicki pojavi na oglasnoj ploci pojavi i na webu :) Znaci svaki prof bi mogo postati informacije/obavijesti/fajlove. :D Ali cak i ako doticni prof nije na ti sa tehnologijom da odnese cd/disketu teti u referadu pa da ona to posta. 8) A studenti bi tada na webu mogli selektirati da li zele pratiti obavijesti samo za prvu ili za drugu godinu mozda cak i za pojedinu grupu... etc. :wink:
Stovise mogli bi se upisati u neku mailing listu te nove obavijesti primati direktno na mejl odnosno preusmjeravanjem i na mobitel. :) :D :P
Mislim nije ko portal o kojem je steel pricao ali bi bio korak naprijed. :arrow:
vsego (napisa): | 1. Franka, AFAIK, vishe nije webmaster Njene su zuto-plave stranice (npr. ova)
2. Naslijedio ju je kolega student, cije su kremzuto-crne (pocetna i vecina drugih)
3. Navodno je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje |
Ocito je da se nitko ne interesira previse za stranice faksa
Sa promjenom "webmastera" mjenjao se jedino dizajn. A ostalo je vise manje ostalo isto!
Dizajn stranica i studenti matematike nisu bas dva bliska pojma. Par vizualno dobrih stranica sto sam vidio na sudentu bijahu one koje su pobjedile na nekom natjecaju (nemam pojma u vezi cega je vise bilo) i to su bile stranice od steela i jos neka 2 tipa i te stranice su bile najs. I to je to, cast iznimkama koje nisam vidio, no stvarno sam se trudio pogledati sve studentske stranice prije god. dana. I dojmovi Ljudi moj to je zivi uzas sa hrpom animiranih gifova i java cudima Grozno, neukusno, zastarjelo.. uuuf. Ali o ukusima se ne raspravlja.
Ne kazem da nema studenata koj stvarno znaju izraditi super stranice ali oni to rade za lovu
Pa stoga ako Vam je stalo samo do dizajna mozda bi bilo najbolje angazirati neku profi tvrtku da napravi novi look stranica ili platiti nekom studentu
A sta se tice sadrzaja? Eh, to netko mora redovno odrzavati da bi imalo smisla.
Moja prva ideja je bila da se svaka obavijest koja se fizicki pojavi na oglasnoj ploci pojavi i na webu Znaci svaki prof bi mogo postati informacije/obavijesti/fajlove. Ali cak i ako doticni prof nije na ti sa tehnologijom da odnese cd/disketu teti u referadu pa da ona to posta. A studenti bi tada na webu mogli selektirati da li zele pratiti obavijesti samo za prvu ili za drugu godinu mozda cak i za pojedinu grupu... etc.
Stovise mogli bi se upisati u neku mailing listu te nove obavijesti primati direktno na mejl odnosno preusmjeravanjem i na mobitel.
Mislim nije ko portal o kojem je steel pricao ali bi bio korak naprijed.
_________________ Happiness is a way of travel - not a destination
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 0:43 pet, 22. 10. 2004 Naslov: |
|
|
Malo offtopic :oops:
[quote="Prox"]Par vizualno dobrih stranica sto sam vidio na sudentu bijahu one koje su pobjedile na nekom natjecaju :P (nemam pojma u vezi cega je vise bilo) i to su bile stranice od steela :wink: [b] i jos neka 2 tipa[/b] i te stranice su bile najs.[/quote]
Prvo hvala na komplimentu, a drugo:
kaslj, kaslj, ako se ne varam, _jedna_ od ta dva tipa koji su pobjedili na natjecaju je i Dolores. Ona meni po nicem nije tip. :roll: Ona je jedna super [i]tipka[/i]. Molim lijepo! Prox, pa pentral si se s njom na piramidu na brdu zvanom Okic. I sad joj velis tip. :blueshock: C, c, c... :lol: ;)
Malo offtopic
Prox (napisa): | Par vizualno dobrih stranica sto sam vidio na sudentu bijahu one koje su pobjedile na nekom natjecaju (nemam pojma u vezi cega je vise bilo) i to su bile stranice od steela i jos neka 2 tipa i te stranice su bile najs. |
Prvo hvala na komplimentu, a drugo:
kaslj, kaslj, ako se ne varam, _jedna_ od ta dva tipa koji su pobjedili na natjecaju je i Dolores. Ona meni po nicem nije tip. Ona je jedna super tipka. Molim lijepo! Prox, pa pentral si se s njom na piramidu na brdu zvanom Okic. I sad joj velis tip. C, c, c...
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
|