Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

web stranica naseg fakulteta!
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:22 uto, 19. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Edo"][quote="vsego"]3. Navodno je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje
Osim Franke koja se sama predstavila kao webmaster, za ostalo sam cuo po hodnicima, unatoc tome da sam clan FVa.[/quote]
I.Nakic je webmaster. Bilo je na FV-u.[/quote]

:oops: Ispricavam se. :oops: Ja sam malo prije ljeta postao clan FVa... :)

[quote="Edo"]Ja sam si, primjerice, htio staviti neke fotke na stranicu, ali nisu bile digitalne. kako nemam scaner, otisao sam u RC i zamolio da mi scaniraju. Odgovorili su mi da je to komplicirano i sad nemaju vremena i da nadjem nekog od asistenata tko zna raditi sa scanerom.[/quote]

:rotfl: Ne zelim nikoga uvrijediti, ali ako je cetveroclanoj ekipi racunalnih strucnjaka to "[i]prekomplicirano i nemaju vremena[/i]"... :rotfl: Moja sestricna predaje u osnovnoj skoli, klinci rade web stranice i sl, pa cemo lako tamo naci nekoga tko se "kuzi" u te napredne tehnologije, pa da objasni dragim kolegama iz RCa. :twisted:

[quote="Edo"]Pitao sam 10-tak ljudi. Nitko ne zna. Pokusao sam dobiti neki manual za scaner i prouciti sam. Bez uspjeha. Ovom prigodom pozivam kolege koji znaju rabiti scaner u sobi 205, da mi se jave.[/quote]

Nema problem - cim me uhvatite! :D Mozemo sutra, nakon Vijeca. :)
Edo (napisa):
vsego (napisa):
3. Navodno je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje
Osim Franke koja se sama predstavila kao webmaster, za ostalo sam cuo po hodnicima, unatoc tome da sam clan FVa.

I.Nakic je webmaster. Bilo je na FV-u.

Embarassed Ispricavam se. Embarassed Ja sam malo prije ljeta postao clan FVa... Smile

Edo (napisa):
Ja sam si, primjerice, htio staviti neke fotke na stranicu, ali nisu bile digitalne. kako nemam scaner, otisao sam u RC i zamolio da mi scaniraju. Odgovorili su mi da je to komplicirano i sad nemaju vremena i da nadjem nekog od asistenata tko zna raditi sa scanerom.

Valjam se po podu od smijeha Ne zelim nikoga uvrijediti, ali ako je cetveroclanoj ekipi racunalnih strucnjaka to "prekomplicirano i nemaju vremena"... Valjam se po podu od smijeha Moja sestricna predaje u osnovnoj skoli, klinci rade web stranice i sl, pa cemo lako tamo naci nekoga tko se "kuzi" u te napredne tehnologije, pa da objasni dragim kolegama iz RCa. Twisted Evil

Edo (napisa):
Pitao sam 10-tak ljudi. Nitko ne zna. Pokusao sam dobiti neki manual za scaner i prouciti sam. Bez uspjeha. Ovom prigodom pozivam kolege koji znaju rabiti scaner u sobi 205, da mi se jave.

Nema problem - cim me uhvatite! Very Happy Mozemo sutra, nakon Vijeca. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prox
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

Spol: muško
= 0 - 0

PostPostano: 23:06 čet, 21. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]1. Franka, AFAIK, vishe nije webmaster :-s Njene su zuto-plave stranice (npr. [url=http://www/hr/znanost/projekti/main.html]ova[/url])

2. Naslijedio ju je kolega student, cije su kremzuto-crne (pocetna i vecina drugih)

3. [b]Navodno[/b] je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje[/quote]
Ocito je da se nitko ne interesira previse za stranice faksa :(

Sa promjenom "webmastera" mjenjao se jedino dizajn. A ostalo je vise manje ostalo isto!

Dizajn stranica i studenti matematike nisu bas dva bliska pojma. Par vizualno dobrih stranica sto sam vidio na sudentu bijahu one koje su pobjedile na nekom natjecaju :P (nemam pojma u vezi cega je vise bilo) i to su bile stranice od steela :wink: i jos neka 2 tipa i te stranice su bile najs. I to je to, cast iznimkama koje nisam vidio, no stvarno sam se trudio pogledati sve studentske stranice prije god. dana. I dojmovi :?: Ljudi moj to je zivi uzas sa hrpom animiranih gifova i java cudima :!: Grozno, neukusno, zastarjelo.. uuuf. Ali o ukusima se ne raspravlja.

Ne kazem da nema studenata koj stvarno znaju izraditi super stranice ali oni to rade za lovu :roll:

Pa stoga ako Vam je stalo samo do dizajna mozda bi bilo najbolje angazirati :? neku profi tvrtku da napravi novi look stranica :) ili platiti nekom studentu :?

A sta se tice sadrzaja? Eh, to netko mora redovno odrzavati da bi imalo smisla. :shock:

Moja prva ideja :idea: je bila da se svaka obavijest koja se fizicki pojavi na oglasnoj ploci pojavi i na webu :) Znaci svaki prof bi mogo postati informacije/obavijesti/fajlove. :D Ali cak i ako doticni prof nije na ti sa tehnologijom da odnese cd/disketu teti u referadu pa da ona to posta. 8) A studenti bi tada na webu mogli selektirati da li zele pratiti obavijesti samo za prvu ili za drugu godinu mozda cak i za pojedinu grupu... etc. :wink:

Stovise mogli bi se upisati u neku mailing listu te nove obavijesti primati direktno na mejl odnosno preusmjeravanjem i na mobitel. :) :D :P

Mislim nije ko portal o kojem je steel pricao ali bi bio korak naprijed. :arrow:
vsego (napisa):
1. Franka, AFAIK, vishe nije webmaster Eh? Njene su zuto-plave stranice (npr. ova)

2. Naslijedio ju je kolega student, cije su kremzuto-crne (pocetna i vecina drugih)

3. Navodno je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje

Ocito je da se nitko ne interesira previse za stranice faksa Sad

Sa promjenom "webmastera" mjenjao se jedino dizajn. A ostalo je vise manje ostalo isto!

Dizajn stranica i studenti matematike nisu bas dva bliska pojma. Par vizualno dobrih stranica sto sam vidio na sudentu bijahu one koje su pobjedile na nekom natjecaju Razz (nemam pojma u vezi cega je vise bilo) i to su bile stranice od steela Wink i jos neka 2 tipa i te stranice su bile najs. I to je to, cast iznimkama koje nisam vidio, no stvarno sam se trudio pogledati sve studentske stranice prije god. dana. I dojmovi Question Ljudi moj to je zivi uzas sa hrpom animiranih gifova i java cudima Exclamation Grozno, neukusno, zastarjelo.. uuuf. Ali o ukusima se ne raspravlja.

Ne kazem da nema studenata koj stvarno znaju izraditi super stranice ali oni to rade za lovu Rolling Eyes

Pa stoga ako Vam je stalo samo do dizajna mozda bi bilo najbolje angazirati Confused neku profi tvrtku da napravi novi look stranica Smile ili platiti nekom studentu Confused

A sta se tice sadrzaja? Eh, to netko mora redovno odrzavati da bi imalo smisla. Shocked

Moja prva ideja Idea je bila da se svaka obavijest koja se fizicki pojavi na oglasnoj ploci pojavi i na webu Smile Znaci svaki prof bi mogo postati informacije/obavijesti/fajlove. Very Happy Ali cak i ako doticni prof nije na ti sa tehnologijom da odnese cd/disketu teti u referadu pa da ona to posta. Cool A studenti bi tada na webu mogli selektirati da li zele pratiti obavijesti samo za prvu ili za drugu godinu mozda cak i za pojedinu grupu... etc. Wink

Stovise mogli bi se upisati u neku mailing listu te nove obavijesti primati direktno na mejl odnosno preusmjeravanjem i na mobitel. Smile Very Happy Razz

Mislim nije ko portal o kojem je steel pricao ali bi bio korak naprijed. Arrow

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:43 pet, 22. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Malo offtopic :oops:

[quote="Prox"]Par vizualno dobrih stranica sto sam vidio na sudentu bijahu one koje su pobjedile na nekom natjecaju :P (nemam pojma u vezi cega je vise bilo) i to su bile stranice od steela :wink: [b] i jos neka 2 tipa[/b] i te stranice su bile najs.[/quote]

Prvo hvala na komplimentu, a drugo:

kaslj, kaslj, ako se ne varam, _jedna_ od ta dva tipa koji su pobjedili na natjecaju je i Dolores. Ona meni po nicem nije tip. :roll: Ona je jedna super [i]tipka[/i]. Molim lijepo! Prox, pa pentral si se s njom na piramidu na brdu zvanom Okic. I sad joj velis tip. :blueshock: C, c, c... :lol: ;)
Malo offtopic Embarassed

Prox (napisa):
Par vizualno dobrih stranica sto sam vidio na sudentu bijahu one koje su pobjedile na nekom natjecaju Razz (nemam pojma u vezi cega je vise bilo) i to su bile stranice od steela Wink i jos neka 2 tipa i te stranice su bile najs.

Prvo hvala na komplimentu, a drugo:

kaslj, kaslj, ako se ne varam, _jedna_ od ta dva tipa koji su pobjedili na natjecaju je i Dolores. Ona meni po nicem nije tip. Rolling Eyes Ona je jedna super tipka. Molim lijepo! Prox, pa pentral si se s njom na piramidu na brdu zvanom Okic. I sad joj velis tip. Disaster!!! C, c, c... Laughing Wink

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum