Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:10 uto, 30. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Ruda"]:rotfl: ova tema je za krepat od smijeha :)
Cekate Siemens da vam kaze sto morate ucit :)[/quote]
Ne znam kako vi, ali meni je stvarno tesko vjerovati da nasem faksu Siemes odreduje sto cemo uciti. Da smo na FER-u, vec bi mi to i bilo razumljivo, ali gledajuci nas program za racunarstvo, nakon sto sam sve to odslusala, ako Siemensovci odreduju sto cemo uciti, onda su oni svi odreda teoretski matematicari koji su se malo priucili racunarstvu i Siemens ne proizvodi hardware.
Mislim, ja ne znam sto se dogada u visim sferama naseg faksa i koji se mracni dogovori tu kuju, al ako su se Siemensovci isli nesto dogovarat o programu naseg faksa, onda ih je fakat netko zeznuo. :wink: :wink:
Ruda (napisa): | ova tema je za krepat od smijeha
Cekate Siemens da vam kaze sto morate ucit  |
Ne znam kako vi, ali meni je stvarno tesko vjerovati da nasem faksu Siemes odreduje sto cemo uciti. Da smo na FER-u, vec bi mi to i bilo razumljivo, ali gledajuci nas program za racunarstvo, nakon sto sam sve to odslusala, ako Siemensovci odreduju sto cemo uciti, onda su oni svi odreda teoretski matematicari koji su se malo priucili racunarstvu i Siemens ne proizvodi hardware.
Mislim, ja ne znam sto se dogada u visim sferama naseg faksa i koji se mracni dogovori tu kuju, al ako su se Siemensovci isli nesto dogovarat o programu naseg faksa, onda ih je fakat netko zeznuo.
|
|
[Vrh] |
|
@# Forumaš(ica)

|
Postano: 10:03 uto, 30. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="anamari"]Ne znam kako vi, ali meni je stvarno tesko vjerovati da nasem faksu Siemes odreduje sto cemo uciti. Da smo na FER-u, vec bi mi to i bilo razumljivo, ali gledajuci nas program za racunarstvo, nakon sto sam sve to odslusala,[/quote]
Mislim da se ne radi o ovom gradivu koje si ti slušala, nego o ovom novom što se sada sluša. :?
anamari (napisa): | Ne znam kako vi, ali meni je stvarno tesko vjerovati da nasem faksu Siemes odreduje sto cemo uciti. Da smo na FER-u, vec bi mi to i bilo razumljivo, ali gledajuci nas program za racunarstvo, nakon sto sam sve to odslusala, |
Mislim da se ne radi o ovom gradivu koje si ti slušala, nego o ovom novom što se sada sluša. :?
_________________ --
~#!'<0 !'0 0)' ('0|'# v|)'| =v# ...
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Toni Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:06 uto, 30. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote]
Bravo... prvi covjek koji kuzi u cemu je stvar... a ne neka prepucavanja tipa "ja ne mogu dvaputa brojat od 1 do 10 sa istom varijablom"... mislim, ono... :)[/quote]
Evo, opet ista stvar :roll: Dakle da pokusam (ponovo) objasniti: poanta onog primjera je bila bas to da to nije ista nego dvije razlicite varijable s istim imenom, ali razlicitim scopeom i lifetimeom. Mogao sam ja napisati i program od 1000 linija koda koji bi nesto ozbiljno radio, a da u njemu dolazi do istog problema, samo mi se cini da to ne bi bio bas narocito ilustrativan primjer. 8)
[quote]
Ups... ono gore sam napisao ja, a ne Toni
[/quote]
A da se registriras?
Citat: |
Bravo... prvi covjek koji kuzi u cemu je stvar... a ne neka prepucavanja tipa "ja ne mogu dvaputa brojat od 1 do 10 sa istom varijablom"... mislim, ono...  |
Evo, opet ista stvar Dakle da pokusam (ponovo) objasniti: poanta onog primjera je bila bas to da to nije ista nego dvije razlicite varijable s istim imenom, ali razlicitim scopeom i lifetimeom. Mogao sam ja napisati i program od 1000 linija koda koji bi nesto ozbiljno radio, a da u njemu dolazi do istog problema, samo mi se cini da to ne bi bio bas narocito ilustrativan primjer.
Citat: |
Ups... ono gore sam napisao ja, a ne Toni
|
A da se registriras?
_________________ Extraordinary claims require extraordinary evidence. – Carl Sagan
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
|