Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zasto C umjesto Pascala
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 6

PostPostano: 9:10 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ruda"]:rotfl: ova tema je za krepat od smijeha :)

Cekate Siemens da vam kaze sto morate ucit :)[/quote]

Ne znam kako vi, ali meni je stvarno tesko vjerovati da nasem faksu Siemes odreduje sto cemo uciti. Da smo na FER-u, vec bi mi to i bilo razumljivo, ali gledajuci nas program za racunarstvo, nakon sto sam sve to odslusala, ako Siemensovci odreduju sto cemo uciti, onda su oni svi odreda teoretski matematicari koji su se malo priucili racunarstvu i Siemens ne proizvodi hardware.

Mislim, ja ne znam sto se dogada u visim sferama naseg faksa i koji se mracni dogovori tu kuju, al ako su se Siemensovci isli nesto dogovarat o programu naseg faksa, onda ih je fakat netko zeznuo. :wink: :wink:
Ruda (napisa):
Valjam se po podu od smijeha ova tema je za krepat od smijeha Smile

Cekate Siemens da vam kaze sto morate ucit Smile

Ne znam kako vi, ali meni je stvarno tesko vjerovati da nasem faksu Siemes odreduje sto cemo uciti. Da smo na FER-u, vec bi mi to i bilo razumljivo, ali gledajuci nas program za racunarstvo, nakon sto sam sve to odslusala, ako Siemensovci odreduju sto cemo uciti, onda su oni svi odreda teoretski matematicari koji su se malo priucili racunarstvu i Siemens ne proizvodi hardware.

Mislim, ja ne znam sto se dogada u visim sferama naseg faksa i koji se mracni dogovori tu kuju, al ako su se Siemensovci isli nesto dogovarat o programu naseg faksa, onda ih je fakat netko zeznuo. Wink Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
@#
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:03 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]Ne znam kako vi, ali meni je stvarno tesko vjerovati da nasem faksu Siemes odreduje sto cemo uciti. Da smo na FER-u, vec bi mi to i bilo razumljivo, ali gledajuci nas program za racunarstvo, nakon sto sam sve to odslusala,[/quote]

Mislim da se ne radi o ovom gradivu koje si ti slušala, nego o ovom novom što se sada sluša. :?
anamari (napisa):
Ne znam kako vi, ali meni je stvarno tesko vjerovati da nasem faksu Siemes odreduje sto cemo uciti. Da smo na FER-u, vec bi mi to i bilo razumljivo, ali gledajuci nas program za racunarstvo, nakon sto sam sve to odslusala,

Mislim da se ne radi o ovom gradivu koje si ti slušala, nego o ovom novom što se sada sluša. :?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 11:22 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="@#"]
Mislim da se ne radi o ovom gradivu koje si ti slušala, nego o ovom novom što se sada sluša. :?[/quote]

Pa nisam bas tak stara. Treca i i cetvrta godina se nisu bas mijenjale od prosle i pretprosle godine, a ipak se na njima najvise toga nauci. Ne znam jel se mijenjao spa i uur. Al ak Siememsovci pretendiraju na promjenu bas tih kolegija, onda stvarno ne znam sta da kazem.
@# (napisa):

Mislim da se ne radi o ovom gradivu koje si ti slušala, nego o ovom novom što se sada sluša. Confused

Pa nisam bas tak stara. Treca i i cetvrta godina se nisu bas mijenjale od prosle i pretprosle godine, a ipak se na njima najvise toga nauci. Ne znam jel se mijenjao spa i uur. Al ak Siememsovci pretendiraju na promjenu bas tih kolegija, onda stvarno ne znam sta da kazem.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Toni
Gost

PostPostano: 13:02 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Toni"]... smatram da je važnije objasniti UNICODE preko string i wstring nego pomoću char* i wchar_t...[/quote] Ma nema se tu sta objasnjavat. Pitanje je samo KADA koristit UNICODE stringove.... a ja ih koristim uvijek :) Osim na faksu, kada ne smijem :'(

[quote="Toni"]..sta vi mislite, da će vam neko dati da napravite infix to postfix? Neki stack? Ma daj...[/quote]
Bravo... prvi covjek koji kuzi u cemu je stvar... a ne neka prepucavanja tipa "ja ne mogu dvaputa brojat od 1 do 10 sa istom varijablom"... mislim, ono... :)
Toni (napisa):
... smatram da je važnije objasniti UNICODE preko string i wstring nego pomoću char* i wchar_t...
Ma nema se tu sta objasnjavat. Pitanje je samo KADA koristit UNICODE stringove.... a ja ih koristim uvijek Smile Osim na faksu, kada ne smijem :'(

Toni (napisa):
..sta vi mislite, da će vam neko dati da napravite infix to postfix? Neki stack? Ma daj...

Bravo... prvi covjek koji kuzi u cemu je stvar... a ne neka prepucavanja tipa "ja ne mogu dvaputa brojat od 1 do 10 sa istom varijablom"... mislim, ono... Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:40 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ups... ono gore sam napisao ja, a ne Toni :)
Ups... ono gore sam napisao ja, a ne Toni Smile

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 17:06 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
Bravo... prvi covjek koji kuzi u cemu je stvar... a ne neka prepucavanja tipa "ja ne mogu dvaputa brojat od 1 do 10 sa istom varijablom"... mislim, ono... :)[/quote]

Evo, opet ista stvar :roll: Dakle da pokusam (ponovo) objasniti: poanta onog primjera je bila bas to da to nije ista nego dvije razlicite varijable s istim imenom, ali razlicitim scopeom i lifetimeom. Mogao sam ja napisati i program od 1000 linija koda koji bi nesto ozbiljno radio, a da u njemu dolazi do istog problema, samo mi se cini da to ne bi bio bas narocito ilustrativan primjer. 8)

[quote]
Ups... ono gore sam napisao ja, a ne Toni
[/quote]

A da se registriras?
Citat:

Bravo... prvi covjek koji kuzi u cemu je stvar... a ne neka prepucavanja tipa "ja ne mogu dvaputa brojat od 1 do 10 sa istom varijablom"... mislim, ono... Smile

Evo, opet ista stvar Rolling Eyes Dakle da pokusam (ponovo) objasniti: poanta onog primjera je bila bas to da to nije ista nego dvije razlicite varijable s istim imenom, ali razlicitim scopeom i lifetimeom. Mogao sam ja napisati i program od 1000 linija koda koji bi nesto ozbiljno radio, a da u njemu dolazi do istog problema, samo mi se cini da to ne bi bio bas narocito ilustrativan primjer. Cool

Citat:

Ups... ono gore sam napisao ja, a ne Toni

A da se registriras?

Gost

PostPostano: 18:55 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]A da se registriras?[/quote]

Nick ZELENIZUBNAPLANETUDOSADE je nazalost zauzet, a bas sam taj htio....

Znam da ti zapravo zelis svima nama dobro :lol:
mdoko (napisa):
A da se registriras?

Znam da ti zapravo zelis svima nama dobro Laughing

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 20:20 uto, 30. 11. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:
[quote="Anonymous"]Nick ZELENIZUBNAPLANETUDOSADE je nazalost zauzet, a bas sam taj htio....

Znam da ti zapravo zelis svima nama dobro :lol:[/quote]
:lol:
uvijek mozes probati: SVIDJAMISEDATINEBUDEUGODNO ? :g:
Off-topic
Anonymous (napisa):

Znam da ti zapravo zelis svima nama dobro Laughing

Laughing
uvijek mozes probati: SVIDJAMISEDATINEBUDEUGODNO ? Mr. Green

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum