Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:49 uto, 7. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="BoMark"][quote="Smith"] jos planiram otici na Filozofski.[/quote]
hej i jesi bio u Pauku? Kako je tamo bilo? Ja sam okidao na orgazam, ali na snimku i to nekih 400km dalje od pauka...[/quote]
Bijah ja na filozofskom -- bilo bezveze. Muzika tak-tak, guzva. Alternativni bendovi su bili okej, ono glavno je bilo .... podnosljivo.
Jedna scena je bila zanimljiva -- pojavio im se cijeli dekanat na pozornici, te su rekli pet-sest rijeci -- jako dobra ideja za kod nas provseti... i tak....
tko nije bio -- nije puno propustio, tko je bio -- bilo mu okej.
'ave fun!
Sinisa
BoMark (napisa): | Smith (napisa): | jos planiram otici na Filozofski. |
hej i jesi bio u Pauku? Kako je tamo bilo? Ja sam okidao na orgazam, ali na snimku i to nekih 400km dalje od pauka... |
Bijah ja na filozofskom – bilo bezveze. Muzika tak-tak, guzva. Alternativni bendovi su bili okej, ono glavno je bilo .... podnosljivo.
Jedna scena je bila zanimljiva – pojavio im se cijeli dekanat na pozornici, te su rekli pet-sest rijeci – jako dobra ideja za kod nas provseti... i tak....
tko nije bio – nije puno propustio, tko je bio – bilo mu okej.
'ave fun!
Sinisa
_________________ Oslobodjen Senata.
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:09 uto, 7. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="cinik"]Bijah ja na filozofskom -- bilo bezveze. [b]Muzika tak-tak[/b], guzva. Alternativni bendovi su bili okej, ono glavno je bilo .... podnosljivo.[/quote]
Meni su Urbi i Elektricni Orgazam zakon, pa bi valjda mene sve skupa vise usrecilo...
[quote="cinik"]Jedna scena je bila zanimljiva -- pojavio im se cijeli dekanat na pozornici, te su rekli pet-sest rijeci -- jako dobra ideja za kod nas provseti... i tak....[/quote]
Ih... Ne znam bas. :)
[quote="cinik"]tko nije bio -- nije puno propustio, tko je bio -- bilo mu okej.[/quote]
Jako mi je zao sto sam propustio "Igra r'n'r cela YU" koju su ziher odradili. Ili?
cinik (napisa): | Bijah ja na filozofskom – bilo bezveze. Muzika tak-tak, guzva. Alternativni bendovi su bili okej, ono glavno je bilo .... podnosljivo. |
Meni su Urbi i Elektricni Orgazam zakon, pa bi valjda mene sve skupa vise usrecilo...
cinik (napisa): | Jedna scena je bila zanimljiva – pojavio im se cijeli dekanat na pozornici, te su rekli pet-sest rijeci – jako dobra ideja za kod nas provseti... i tak.... |
Ih... Ne znam bas.
cinik (napisa): | tko nije bio – nije puno propustio, tko je bio – bilo mu okej. |
Jako mi je zao sto sam propustio "Igra r'n'r cela YU" koju su ziher odradili. Ili?
_________________ We only have one candle
To burn down to the handle...
- Sonata Arctica, Weballergy
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |