Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Vjekoslav Kovač
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 20:25 pet, 10. 12. 2004    Naslov: Vjekoslav Kovač Citirajte i odgovorite

Imam neodoljivu potrebu da javno izjavim da je Vjekoslav Kovač najkul osoba koju znam. I još k tome ima veoma zvučno ime koje bi bilo pogodno za proboj na estradnoj sceni. :) (iako je nezgodno što već postoji Mate Mišo Kovač :P )

Iako sve to skupa zvuči pomalo sprdački, posve sam ozbiljna. :)
Imam neodoljivu potrebu da javno izjavim da je Vjekoslav Kovač najkul osoba koju znam. I još k tome ima veoma zvučno ime koje bi bilo pogodno za proboj na estradnoj sceni. Smile (iako je nezgodno što već postoji Mate Mišo Kovač Razz )

Iako sve to skupa zvuči pomalo sprdački, posve sam ozbiljna. Smile

[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
12 = 18 - 6

PostPostano: 20:27 pet, 10. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmmm... Jedini asistent iz MA1 na cijim vjezbama [i]nisam[/i] bio. :D

Treba to mijenjati. :wink:
Hmmm... Jedini asistent iz MA1 na cijim vjezbama nisam bio. Very Happy

Treba to mijenjati. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Vjeko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 20:21 ned, 12. 12. 2004    Naslov: Re: Vjekoslav Kovač Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]I još k tome ima veoma zvučno ime[/quote]

Normalno, kad je gospodin kolega asistent (ili koja je već titula primjerena) moj imenjak. :lol: Čak nam i prezime počinje istim slovom. Možda bih i ja trebao probati kod njega na vježbe. Kojoj ih on grupi uopće drži :?:
Anonymous (napisa):
I još k tome ima veoma zvučno ime

Normalno, kad je gospodin kolega asistent (ili koja je već titula primjerena) moj imenjak. Laughing Čak nam i prezime počinje istim slovom. Možda bih i ja trebao probati kod njega na vježbe. Kojoj ih on grupi uopće drži Question

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 20:46 ned, 12. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vjeko"]Kojoj ih on grupi uopće drži?[/quote]
[url]http://web.math.hr/nastava/analiza/nastava.html[/url] :wink:
Vjeko (napisa):
Kojoj ih on grupi uopće drži?

http://web.math.hr/nastava/analiza/nastava.html Wink

[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 17:51 pet, 17. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, otisao sam na jedne njegove vjezbe (jucer ujutro) i mogu reci samo jedno:

:bow: vjekovac
Evo, otisao sam na jedne njegove vjezbe (jucer ujutro) i mogu reci samo jedno:

I bow before you vjekovac

[Vrh]
Eniac
Gost

PostPostano: 19:56 uto, 28. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam danas bio na allmath seminaru i mogu reci da talent kao sto je vjekin nije prosao neznapazen ni kod nas fizicara.Svaka cast covjek je super.Kad opet krenu predavanja idem na neke vjezbe kod njega.
Ja sam danas bio na allmath seminaru i mogu reci da talent kao sto je vjekin nije prosao neznapazen ni kod nas fizicara.Svaka cast covjek je super.Kad opet krenu predavanja idem na neke vjezbe kod njega.

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 19:56 uto, 4. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Drago mi je da moja primjedba nije prošla nezapaženo, super je imat vježbe kod takvog asistenta, a i inače, ne znam dal me to zadesila neka čudnovata sreća ili je svo osoblje takvo, ali svi asistenti koji drže vježbe mojoj grupi (L-P) su više nego naprosječno simpatični i susretljivi...
A pogotovo u odnosu na srednjoškolski pakao klasične gimnazije... :)
Vjerujem da svi koji su pohađali tu ustanovu znaju o čemu pričam... :lol:
Drago mi je da moja primjedba nije prošla nezapaženo, super je imat vježbe kod takvog asistenta, a i inače, ne znam dal me to zadesila neka čudnovata sreća ili je svo osoblje takvo, ali svi asistenti koji drže vježbe mojoj grupi (L-P) su više nego naprosječno simpatični i susretljivi...
A pogotovo u odnosu na srednjoškolski pakao klasične gimnazije... Smile
Vjerujem da svi koji su pohađali tu ustanovu znaju o čemu pričam... Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 6:56 čet, 6. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"]svi asistenti koji drže vježbe mojoj grupi (L-P) su više nego naprosječno simpatični i susretljivi...
A pogotovo u odnosu na srednjoškolski pakao klasične gimnazije... :)
[/quote]

To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije... remember that. ;-)
Ignavia (napisa):
svi asistenti koji drže vježbe mojoj grupi (L-P) su više nego naprosječno simpatični i susretljivi...

To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije... remember that. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 9:28 čet, 6. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="Ignavia"]svi asistenti koji drže vježbe mojoj grupi (L-P) su više nego naprosječno simpatični i susretljivi...
A pogotovo u odnosu na srednjoškolski pakao klasične gimnazije... :)[/quote]
To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije... remember that. ;-)[/quote]

Jesi li siguran u to sto zboris? :twisted: :twisted: :twisted: ;)
veky (napisa):
Ignavia (napisa):
svi asistenti koji drže vježbe mojoj grupi (L-P) su više nego naprosječno simpatični i susretljivi...

To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije... remember that. Wink

Jesi li siguran u to sto zboris? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 15:41 čet, 6. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="veky"]To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije... remember that. ;-)[/quote]

Jesi li siguran u to sto zboris? :twisted: :twisted: :twisted: ;)[/quote]

Nažalost, nisam. :-(
No dobro, uvijek mogu otići raditi u klasičnu gimnaziju... 8-O [:-)]
vsego (napisa):
veky (napisa):

Jesi li siguran u to sto zboris? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Wink

Nažalost, nisam. Sad
No dobro, uvijek mogu otići raditi u klasičnu gimnaziju... 8-O [Smile]

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 20:33 čet, 6. 1. 2005    Naslov: ja Citirajte i odgovorite

Zahvaljujem se kolegici Ignaviji na pohvalama (sad znam tko ste :lol: ).
Sto se tiče vježbi... A, eto, trudim se... :tso:
A glede estrade... Nisam, velim, sasvim siguran u uspjeh. Ali radije bih da manji broj ljudi prepozna kvalitetu, nego da budem hiperkomercijalan. :D

[quote="Ignavia"]ne znam dal me to zadesila neka čudnovata sreća ili je svo osoblje takvo, [/quote]
Ja vjerujem da nije sreća, jer se cjelokupno osoblje (staff :lol: ) na Matematici trudi pomoci studentima u učenju, samostalnom radu, bla...bla...bla...

[quote="Ignavia"]ali svi asistenti koji drže vježbe mojoj grupi (L-P) su više nego naprosječno simpatični i susretljivi... [/quote]
Pa bi onda bio red da se i ti ljudi (ovako nemilosrdno) izlože pogledima javnosti. Koliko se sjećam, po rasporedu bi to bili:
Mea Bombardelli (EM), Maja Karaga (UUR), Marjan Praljak (LA).
[size=4](Hi-hi... Eto sad i vama...)[/size]

[quote="Ignavia"]A pogotovo u odnosu na srednjoškolski pakao klasične gimnazije... [/quote]
:verytwisted: To vjerujem.

[quote="veky"]To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije... [/quote]
Hmmm. :?:
Recimo mi od studenata tražimo da od [i]grčkog[/i] eventualno znaju napisati [i]alfabet[/i], a kol'ko sam vidio čak ni većina profesora ne razlikuje [latex]\zeta[/latex] i [latex]\xi[/latex].
Zahvaljujem se kolegici Ignaviji na pohvalama (sad znam tko ste Laughing ).
Sto se tiče vježbi... A, eto, trudim se... Trudim Se Objasniti...
A glede estrade... Nisam, velim, sasvim siguran u uspjeh. Ali radije bih da manji broj ljudi prepozna kvalitetu, nego da budem hiperkomercijalan. Very Happy

Ignavia (napisa):
ne znam dal me to zadesila neka čudnovata sreća ili je svo osoblje takvo,

Ja vjerujem da nije sreća, jer se cjelokupno osoblje (staff Laughing ) na Matematici trudi pomoci studentima u učenju, samostalnom radu, bla...bla...bla...

Ignavia (napisa):
ali svi asistenti koji drže vježbe mojoj grupi (L-P) su više nego naprosječno simpatični i susretljivi...

Pa bi onda bio red da se i ti ljudi (ovako nemilosrdno) izlože pogledima javnosti. Koliko se sjećam, po rasporedu bi to bili:
Mea Bombardelli (EM), Maja Karaga (UUR), Marjan Praljak (LA).
(Hi-hi... Eto sad i vama...)

Ignavia (napisa):
A pogotovo u odnosu na srednjoškolski pakao klasične gimnazije...

Very twisted To vjerujem.

veky (napisa):
To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije...

Hmmm. Question
Recimo mi od studenata tražimo da od grčkog eventualno znaju napisati alfabet, a kol'ko sam vidio čak ni većina profesora ne razlikuje i .

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 21:31 čet, 6. 1. 2005    Naslov: Re: ja Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"][quote="veky"]To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije... [/quote]
Hmmm. :?:
Recimo mi od studenata tražimo da od [i]grčkog[/i] eventualno znaju napisati [i]alfabet[/i], a kol'ko sam vidio čak ni većina profesora ne razlikuje [latex]\zeta[/latex] i [latex]\xi[/latex].[/quote]

(-: Ma mislio sam "više" po kardinalitetu, ne "više" kao nadskup.

A što se [latex]\zeta[/latex] i [latex]\xi[/latex] tiče, ima ih i koji dodaju proizvoljno (konačno, I hope: ) tih frčkica između, pa onda dobiješ niz slovâ koji počinje s frč_0=[latex]\zeta[/latex], frč_1=[latex]\xi[/latex],.... . Vjerujem da si i ti vidio frč_2 kod jednog profesora kojeg smo dugo slušali, a ja sam jednom vidio i frč_3 . :-)
vjekovac (napisa):
veky (napisa):
To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije...

Hmmm. Question
Recimo mi od studenata tražimo da od grčkog eventualno znaju napisati alfabet, a kol'ko sam vidio čak ni većina profesora ne razlikuje i .

(-: Ma mislio sam "više" po kardinalitetu, ne "više" kao nadskup.

A što se i tiče, ima ih i koji dodaju proizvoljno (konačno, I hope: ) tih frčkica između, pa onda dobiješ niz slovâ koji počinje s frč_0=, frč_1=,.... . Vjerujem da si i ti vidio frč_2 kod jednog profesora kojeg smo dugo slušali, a ja sam jednom vidio i frč_3 . Smile

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 20:49 pet, 7. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Primjetila sam da je matematika na nešto višem nivou ovdje nego u klasičnoj... :lol:
Ali sveukupno mi je ipak mnogo lagodnije, nije da mi baš sve ide prema planu :( , no definitivno živim pod manjim stresom i sa više nade u bolje sutra... :lol:
Primjetila sam da je matematika na nešto višem nivou ovdje nego u klasičnoj... Laughing
Ali sveukupno mi je ipak mnogo lagodnije, nije da mi baš sve ide prema planu Sad , no definitivno živim pod manjim stresom i sa više nade u bolje sutra... Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum