Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Vjeko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Eniac Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:33 čet, 6. 1. 2005 Naslov: ja |
|
|
Zahvaljujem se kolegici Ignaviji na pohvalama (sad znam tko ste :lol: ).
Sto se tiče vježbi... A, eto, trudim se... :tso:
A glede estrade... Nisam, velim, sasvim siguran u uspjeh. Ali radije bih da manji broj ljudi prepozna kvalitetu, nego da budem hiperkomercijalan. :D
[quote="Ignavia"]ne znam dal me to zadesila neka čudnovata sreća ili je svo osoblje takvo, [/quote]
Ja vjerujem da nije sreća, jer se cjelokupno osoblje (staff :lol: ) na Matematici trudi pomoci studentima u učenju, samostalnom radu, bla...bla...bla...
[quote="Ignavia"]ali svi asistenti koji drže vježbe mojoj grupi (L-P) su više nego naprosječno simpatični i susretljivi... [/quote]
Pa bi onda bio red da se i ti ljudi (ovako nemilosrdno) izlože pogledima javnosti. Koliko se sjećam, po rasporedu bi to bili:
Mea Bombardelli (EM), Maja Karaga (UUR), Marjan Praljak (LA).
[size=4](Hi-hi... Eto sad i vama...)[/size]
[quote="Ignavia"]A pogotovo u odnosu na srednjoškolski pakao klasične gimnazije... [/quote]
:verytwisted: To vjerujem.
[quote="veky"]To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije... [/quote]
Hmmm. :?:
Recimo mi od studenata tražimo da od [i]grčkog[/i] eventualno znaju napisati [i]alfabet[/i], a kol'ko sam vidio čak ni većina profesora ne razlikuje [latex]\zeta[/latex] i [latex]\xi[/latex].
Zahvaljujem se kolegici Ignaviji na pohvalama (sad znam tko ste ).
Sto se tiče vježbi... A, eto, trudim se...
A glede estrade... Nisam, velim, sasvim siguran u uspjeh. Ali radije bih da manji broj ljudi prepozna kvalitetu, nego da budem hiperkomercijalan.
Ignavia (napisa): | ne znam dal me to zadesila neka čudnovata sreća ili je svo osoblje takvo, |
Ja vjerujem da nije sreća, jer se cjelokupno osoblje (staff ) na Matematici trudi pomoci studentima u učenju, samostalnom radu, bla...bla...bla...
Ignavia (napisa): | ali svi asistenti koji drže vježbe mojoj grupi (L-P) su više nego naprosječno simpatični i susretljivi... |
Pa bi onda bio red da se i ti ljudi (ovako nemilosrdno) izlože pogledima javnosti. Koliko se sjećam, po rasporedu bi to bili:
Mea Bombardelli (EM), Maja Karaga (UUR), Marjan Praljak (LA).
(Hi-hi... Eto sad i vama...)
Ignavia (napisa): | A pogotovo u odnosu na srednjoškolski pakao klasične gimnazije... |
To vjerujem.
veky (napisa): | To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije... |
Hmmm.
Recimo mi od studenata tražimo da od grčkog eventualno znaju napisati alfabet, a kol'ko sam vidio čak ni većina profesora ne razlikuje i .
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 21:31 čet, 6. 1. 2005 Naslov: Re: ja |
|
|
[quote="vjekovac"][quote="veky"]To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije... [/quote]
Hmmm. :?:
Recimo mi od studenata tražimo da od [i]grčkog[/i] eventualno znaju napisati [i]alfabet[/i], a kol'ko sam vidio čak ni većina profesora ne razlikuje [latex]\zeta[/latex] i [latex]\xi[/latex].[/quote]
(-: Ma mislio sam "više" po kardinalitetu, ne "više" kao nadskup.
A što se [latex]\zeta[/latex] i [latex]\xi[/latex] tiče, ima ih i koji dodaju proizvoljno (konačno, I hope: ) tih frčkica između, pa onda dobiješ niz slovâ koji počinje s frč_0=[latex]\zeta[/latex], frč_1=[latex]\xi[/latex],.... . Vjerujem da si i ti vidio frč_2 kod jednog profesora kojeg smo dugo slušali, a ja sam jednom vidio i frč_3 . :-)
vjekovac (napisa): | veky (napisa): | To je sve lijepo i krasno, samo što mi i tražimo malo više od klasične gimnazije... |
Hmmm.
Recimo mi od studenata tražimo da od grčkog eventualno znaju napisati alfabet, a kol'ko sam vidio čak ni većina profesora ne razlikuje i . |
(-: Ma mislio sam "više" po kardinalitetu, ne "više" kao nadskup.
A što se i tiče, ima ih i koji dodaju proizvoljno (konačno, I hope: ) tih frčkica između, pa onda dobiješ niz slovâ koji počinje s frč_0= , frč_1= ,.... . Vjerujem da si i ti vidio frč_2 kod jednog profesora kojeg smo dugo slušali, a ja sam jednom vidio i frč_3 .
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|