Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
brucoš Gost
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Eniac Gost
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:49 pet, 31. 12. 2004 Naslov: Re: brucoš |
|
|
[quote="mdoko"][quote="cinik"]Postojanje ove teme ukazuje na to kako slabo djeluje uprava Studentskog zbora, jer nema program (ili ga ne provodi) informiranja brucosa o ispitima -- konceptu i svemu ostalom....[/quote]
Ovo je topic o ispitima, a ne o zboru i studentskim izborima. Bar se meni tako cini.[/quote]
Na pitanje topica je odgovoreno, ne? :) Dakle, mali socijalni komentar valjda nikome ne smeta... :? Meni cinikov komentar djeluje ok i na mjestu; ako se netko ne slaze, neka slobodno pruzi protuargumente njegovoj tvrdnji. 8)
[quote="veky"]Missunderstandingčić... stvar je u tome da je netko bio dobar pa promijenio Subject u međuvremenu. (Pogledaj Subject ostalih postova u ovom threadu.)[/quote]
It was I (, Leclerc ;)). Dakle, kolega je bio nepazljiv i stavio subject "[i]brucoš[/i]" i login "[i]Kad su usmeni?[/i]". :shock: :D IMO, to je nevina greska, a ne nepostivanje "[i]kucnog reda[/i]" Foruma. 8)
mdoko (napisa): | cinik (napisa): | Postojanje ove teme ukazuje na to kako slabo djeluje uprava Studentskog zbora, jer nema program (ili ga ne provodi) informiranja brucosa o ispitima – konceptu i svemu ostalom.... |
Ovo je topic o ispitima, a ne o zboru i studentskim izborima. Bar se meni tako cini. |
Na pitanje topica je odgovoreno, ne? Dakle, mali socijalni komentar valjda nikome ne smeta... Meni cinikov komentar djeluje ok i na mjestu; ako se netko ne slaze, neka slobodno pruzi protuargumente njegovoj tvrdnji.
veky (napisa): | Missunderstandingčić... stvar je u tome da je netko bio dobar pa promijenio Subject u međuvremenu. (Pogledaj Subject ostalih postova u ovom threadu.) |
It was I (, Leclerc ). Dakle, kolega je bio nepazljiv i stavio subject "brucoš" i login "Kad su usmeni?". IMO, to je nevina greska, a ne nepostivanje "kucnog reda" Foruma.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:30 pon, 3. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[color=darkred]@cinik: Molim, pripaziti malo na "duhovitosti"; meni ova gore djeluje uvredljivo po brucoshe.[/color] :evil:
Anamari, slazem se da ne treba pretjerivati s predizbornom kampanjom, ali ne slazem se da bi se aktivnosti SZa trebale svesti na dijeljenje vodica jednom godisnje, pogotovo sto je i to koristeno u predizborne svrhe (bio sam na uvodnom predavanju). :( Besides, sto ako netko nije bio na tom uvodnom predavanju (iz opravdanih razloga)? :-k
Ovaj "sastanak" 10.1. je mogao i SZ organizirati, zar ne? :D
@cinik: Molim, pripaziti malo na "duhovitosti"; meni ova gore djeluje uvredljivo po brucoshe.
Anamari, slazem se da ne treba pretjerivati s predizbornom kampanjom, ali ne slazem se da bi se aktivnosti SZa trebale svesti na dijeljenje vodica jednom godisnje, pogotovo sto je i to koristeno u predizborne svrhe (bio sam na uvodnom predavanju). Besides, sto ako netko nije bio na tom uvodnom predavanju (iz opravdanih razloga)?
Ovaj "sastanak" 10.1. je mogao i SZ organizirati, zar ne?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:34 pon, 3. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
Anamari, slazem se da ne treba pretjerivati s predizbornom kampanjom, ali ne slazem se da bi se aktivnosti SZa trebale svesti na dijeljenje vodica jednom godisnje, pogotovo sto je i to koristeno u predizborne svrhe (bio sam na uvodnom predavanju). :( Besides, sto ako netko nije bio na tom uvodnom predavanju (iz opravdanih razloga)? :-k
Ovaj "sastanak" 10.1. je mogao i SZ organizirati, zar ne? :D[/quote]
Mislim, nije SZ bez grijeha, ali ne volim kad se opcenito po nekom pljuje a razlozi su klimavi. Mogao je organizirati jos 3 sastanka za brucose, ali ako cemo ici na taj nacin: zasto faks nije odrzao jos jedno uvodno predavanje za sve one brucose koji nisu mogli doci na prvo? I kako su onda saznali kad pocinje faks i slicno?
Govore PB-a necu komentirati jer ni meni on nije nimalo simpatican, al stvarno nisu svi u SZ-u tak losi.
Kuzim ja da ovaj SZ nije savrsen, ali nece niti jedan biti.
Za dodatna pitanja postoji Forum, [url]http://www.math.hr[/url], [url]http://student.math.hr[/url], [url]http://student.math.hr/~studrep[/url], prodekanica, kolege studenti, profesori, asistenti...
Bilo bi lijepo kad bi SZ odrzao svu sili uvodnih predavanja, ali uvijek bi se nasao netko tko nije cuo, ne da mu se doc ili nesto slicno.
vsego (napisa): |
Anamari, slazem se da ne treba pretjerivati s predizbornom kampanjom, ali ne slazem se da bi se aktivnosti SZa trebale svesti na dijeljenje vodica jednom godisnje, pogotovo sto je i to koristeno u predizborne svrhe (bio sam na uvodnom predavanju). Besides, sto ako netko nije bio na tom uvodnom predavanju (iz opravdanih razloga)?
Ovaj "sastanak" 10.1. je mogao i SZ organizirati, zar ne?  |
Mislim, nije SZ bez grijeha, ali ne volim kad se opcenito po nekom pljuje a razlozi su klimavi. Mogao je organizirati jos 3 sastanka za brucose, ali ako cemo ici na taj nacin: zasto faks nije odrzao jos jedno uvodno predavanje za sve one brucose koji nisu mogli doci na prvo? I kako su onda saznali kad pocinje faks i slicno?
Govore PB-a necu komentirati jer ni meni on nije nimalo simpatican, al stvarno nisu svi u SZ-u tak losi.
Kuzim ja da ovaj SZ nije savrsen, ali nece niti jedan biti.
Za dodatna pitanja postoji Forum, http://www.math.hr, http://student.math.hr, http://student.math.hr/~studrep, prodekanica, kolege studenti, profesori, asistenti...
Bilo bi lijepo kad bi SZ odrzao svu sili uvodnih predavanja, ali uvijek bi se nasao netko tko nije cuo, ne da mu se doc ili nesto slicno.
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: