Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kad su usmeni?
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
brucoš
Gost

PostPostano: 12:54 čet, 30. 12. 2004    Naslov: Kad su usmeni? Citirajte i odgovorite

Ovi datumi objavljeni na webu([url]http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/ispitni_rokovi.html[/url]) su pretpostavljam datumi pismenih a kad us usmeni?
Ovi datumi objavljeni na webu(http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/ispitni_rokovi.html) su pretpostavljam datumi pismenih a kad us usmeni?

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
22 = 24 - 2

PostPostano: 13:22 čet, 30. 12. 2004    Naslov: Re: brucoš Citirajte i odgovorite

[quote="Kad su usmeni?"]Ovi datumi objavljeni na webu(www.math.hr/hr/new/hr/nastava/ispitni_rokovi.html) su pretpostavljam datumi pismenih a kad us usmeni?[/quote]

Bit će objavljeno na pismenima.

[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=21846#21846]Odbrojavanje:[/url] 3 .
Kad su usmeni? (napisa):
Ovi datumi objavljeni na webu(www.math.hr/hr/new/hr/nastava/ispitni_rokovi.html) su pretpostavljam datumi pismenih a kad us usmeni?

Bit će objavljeno na pismenima.

Odbrojavanje: 3 .

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Eniac
Gost

PostPostano: 1:20 pet, 31. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

A kad su pisemni i usmeni za fizicare.Jel se linearna moze kolokvirati?I koliko % je 5?
A kad su pisemni i usmeni za fizicare.Jel se linearna moze kolokvirati?I koliko % je 5?

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 1:51 pet, 31. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Eniac"]A kad su pisemni i usmeni za fizicare.[/quote]

http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/ispitni_razredi.html
http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/ispitni_rokovi.html
http://web.math.hr/~veky/ar/faq.html

[quote]Jel se linearna moze kolokvirati?[/quote]

Naravno.
http://web.math.hr/~veky/laf/

[quote]I koliko % je 5?[/quote]

Obično 90.
Eniac (napisa):
A kad su pisemni i usmeni za fizicare.

http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/ispitni_razredi.html
http://www.math.hr/hr/new/hr/nastava/ispitni_rokovi.html
http://web.math.hr/~veky/ar/faq.html

Citat:
Jel se linearna moze kolokvirati?

Naravno.
http://web.math.hr/~veky/laf/

Citat:
I koliko % je 5?

Obično 90.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
28 = 43 - 15

PostPostano: 13:15 pet, 31. 12. 2004    Naslov: Re: brucoš Citirajte i odgovorite

[quote="veky"]
[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=21846#21846]Odbrojavanje:[/url] 3 .[/quote]

Mislim da ovo koformira standardima citljivost i ideje foruma, pogotovo za neinformiranog kolegu brucosa, pa ne bih rekao da je vrijedno countdowna.

'ave fun!

Sinisa
veky (napisa):

Odbrojavanje: 3 .

Mislim da ovo koformira standardima citljivost i ideje foruma, pogotovo za neinformiranog kolegu brucosa, pa ne bih rekao da je vrijedno countdowna.

'ave fun!

Sinisa

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 13:29 pet, 31. 12. 2004    Naslov: Re: brucoš Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]Mislim da ovo koformira standardima citljivost i ideje foruma,[/quote]

?? Ajd pogledaj Subject.
cinik (napisa):
Mislim da ovo koformira standardima citljivost i ideje foruma,

?? Ajd pogledaj Subject.

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 14:46 pet, 31. 12. 2004    Naslov: Re: brucoš Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="cinik"]Mislim da ovo koformira standardima citljivost i ideje foruma,[/quote]

?? Ajd pogledaj Subject.[/quote]

Subject je okej... pitanje je opcenito, jer kolega brucos nema pojma kako to ide...

Postojanje ove teme ukazuje na to kako slabo djeluje uprava Studentskog zbora, jer nema program (ili ga ne provodi) informiranja brucosa o ispitima -- konceptu i svemu ostalom....

'ave fun!

Sinisa
veky (napisa):
cinik (napisa):
Mislim da ovo koformira standardima citljivost i ideje foruma,

?? Ajd pogledaj Subject.

Subject je okej... pitanje je opcenito, jer kolega brucos nema pojma kako to ide...

Postojanje ove teme ukazuje na to kako slabo djeluje uprava Studentskog zbora, jer nema program (ili ga ne provodi) informiranja brucosa o ispitima – konceptu i svemu ostalom....

'ave fun!

Sinisa

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 15:06 pet, 31. 12. 2004    Naslov: Re: brucoš Citirajte i odgovorite

[quote="veky"]?? Ajd pogledaj Subject.[/quote]

Missunderstandingčić... stvar je u tome da je netko bio dobar pa promijenio Subject u međuvremenu. (Pogledaj Subject ostalih postova u ovom threadu.)
veky (napisa):
?? Ajd pogledaj Subject.

Missunderstandingčić... stvar je u tome da je netko bio dobar pa promijenio Subject u međuvremenu. (Pogledaj Subject ostalih postova u ovom threadu.)

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 16:11 pet, 31. 12. 2004    Naslov: Re: brucoš Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]

Postojanje ove teme ukazuje na to kako slabo djeluje uprava Studentskog zbora, jer nema program (ili ga ne provodi) informiranja brucosa o ispitima -- konceptu i svemu ostalom....

Sinisa[/quote]

Ovo je topic o ispitima, a ne o zboru i studentskim izborima. Bar se meni tako cini.
cinik (napisa):

Postojanje ove teme ukazuje na to kako slabo djeluje uprava Studentskog zbora, jer nema program (ili ga ne provodi) informiranja brucosa o ispitima – konceptu i svemu ostalom....

Sinisa

Ovo je topic o ispitima, a ne o zboru i studentskim izborima. Bar se meni tako cini.

ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 16:30 pet, 31. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

odlicno ti se cini.
odlicno ti se cini.

Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:49 pet, 31. 12. 2004    Naslov: Re: brucoš Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="cinik"]Postojanje ove teme ukazuje na to kako slabo djeluje uprava Studentskog zbora, jer nema program (ili ga ne provodi) informiranja brucosa o ispitima -- konceptu i svemu ostalom....[/quote]
Ovo je topic o ispitima, a ne o zboru i studentskim izborima. Bar se meni tako cini.[/quote]

Na pitanje topica je odgovoreno, ne? :) Dakle, mali socijalni komentar valjda nikome ne smeta... :? Meni cinikov komentar djeluje ok i na mjestu; ako se netko ne slaze, neka slobodno pruzi protuargumente njegovoj tvrdnji. 8)

[quote="veky"]Missunderstandingčić... stvar je u tome da je netko bio dobar pa promijenio Subject u međuvremenu. (Pogledaj Subject ostalih postova u ovom threadu.)[/quote]

It was I (, Leclerc ;)). Dakle, kolega je bio nepazljiv i stavio subject "[i]brucoš[/i]" i login "[i]Kad su usmeni?[/i]". :shock: :D IMO, to je nevina greska, a ne nepostivanje "[i]kucnog reda[/i]" Foruma. 8)
mdoko (napisa):
cinik (napisa):

Na pitanje topica je odgovoreno, ne? Smile Dakle, mali socijalni komentar valjda nikome ne smeta... Confused Meni cinikov komentar djeluje ok i na mjestu; ako se netko ne slaze, neka slobodno pruzi protuargumente njegovoj tvrdnji. Cool

veky (napisa):

It was I (, Leclerc Wink). Dakle, kolega je bio nepazljiv i stavio subject "brucoš" i login "Kad su usmeni?". Shocked Very Happy IMO, to je nevina greska, a ne nepostivanje "kucnog reda" Foruma. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 21:19 sub, 1. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Inace, na faksu je oglas da se 10.1. odrzava sastanak 1.godine na kojem ce se govoriti o svemu u vezi s polaganjem ispita, potpisani su prodekanica, dr.Cizmesija i voditelj 1.godine, dr. T.Sikic. To bi moglo biti zbilja korisno brucosima.
Inace, na faksu je oglas da se 10.1. odrzava sastanak 1.godine na kojem ce se govoriti o svemu u vezi s polaganjem ispita, potpisani su prodekanica, dr.Cizmesija i voditelj 1.godine, dr. T.Sikic. To bi moglo biti zbilja korisno brucosima.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 9:29 ned, 2. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bit ce korisno jer znam neke ljude (brucose), koji ko da su pali s Marsa (Venere)! :) Naime, ima bisera koji nisu znali cemu ti kolokviji. :shock: Zanimljivo. :)
Bit ce korisno jer znam neke ljude (brucose), koji ko da su pali s Marsa (Venere)! Smile Naime, ima bisera koji nisu znali cemu ti kolokviji. Shocked Zanimljivo. Smile

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 10:13 ned, 2. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

[quote="buba"]Bit ce korisno jer znam neke ljude (brucose), koji ko da su pali s Marsa (Venere)! :)[/quote]
Dvije greske:

1. Na skupu brucosa malo je teze govoriti o ljudima.

2. Svi smo mi na brdu pali s Marsa -- najblizi nam je planet [url=http://rasprave.fizika.org/viewtopic.php?t=1212]Jupiter[/url].

'ave fun!

Sinisa
Off-topic

buba (napisa):
Bit ce korisno jer znam neke ljude (brucose), koji ko da su pali s Marsa (Venere)! Smile

Dvije greske:

2. Svi smo mi na brdu pali s Marsa – najblizi nam je planet Jupiter.

'ave fun!

Sinisa

Gost

PostPostano: 10:15 pon, 3. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]

[quote="buba"]Bit ce korisno jer znam neke ljude (brucose), koji ko da su pali s Marsa (Venere)! :)[/quote]
Dvije greske:

1. Na skupu brucosa malo je teze govoriti o ljudima.[/quote]

Ne kužim kaj ti to znači. :?: Samo kažem da će BRUCOŠIMA to predavanje biti jako korisno... 8)

[quote="cinik"]
2. Svi smo mi na brdu pali s Marsa -- najblizi nam je planet [url=http://rasprave.fizika.org/viewtopic.php?t=1212]Jupiter[/url].
[/quote]

Da, ali ja sam ovo napisala

u značenju "dečki su s Marsa, a cure su s Venere..."! :wink:
cinik (napisa):

buba (napisa):
Bit ce korisno jer znam neke ljude (brucose), koji ko da su pali s Marsa (Venere)! Smile

Dvije greske:

Ne kužim kaj ti to znači. Question Samo kažem da će BRUCOŠIMA to predavanje biti jako korisno... Cool

cinik (napisa):

2. Svi smo mi na brdu pali s Marsa – najblizi nam je planet Jupiter.

Da, ali ja sam ovo napisala

buba (napisa):

u značenju "dečki su s Marsa, a cure su s Venere..."! Wink

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 11:50 pon, 3. 1. 2005    Naslov: Re: brucoš Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]
[/quote]

Da, jer se na uvodnom predavanju za brucose uopce ne dijeli "Vodic za brucose". :roll:

Previse predizborne kampanje moze biti kontraproduktivno.
cinik (napisa):

Da, jer se na uvodnom predavanju za brucose uopce ne dijeli "Vodic za brucose". Rolling Eyes

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:30 pon, 3. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred]@cinik: Molim, pripaziti malo na "duhovitosti"; meni ova gore djeluje uvredljivo po brucoshe.[/color] :evil:

Anamari, slazem se da ne treba pretjerivati s predizbornom kampanjom, ali ne slazem se da bi se aktivnosti SZa trebale svesti na dijeljenje vodica jednom godisnje, pogotovo sto je i to koristeno u predizborne svrhe (bio sam na uvodnom predavanju). :( Besides, sto ako netko nije bio na tom uvodnom predavanju (iz opravdanih razloga)? :-k

Ovaj "sastanak" 10.1. je mogao i SZ organizirati, zar ne? :D
@cinik: Molim, pripaziti malo na "duhovitosti"; meni ova gore djeluje uvredljivo po brucoshe. Evil or Very Mad

Anamari, slazem se da ne treba pretjerivati s predizbornom kampanjom, ali ne slazem se da bi se aktivnosti SZa trebale svesti na dijeljenje vodica jednom godisnje, pogotovo sto je i to koristeno u predizborne svrhe (bio sam na uvodnom predavanju). Sad Besides, sto ako netko nije bio na tom uvodnom predavanju (iz opravdanih razloga)? Think

Ovaj "sastanak" 10.1. je mogao i SZ organizirati, zar ne? Very Happy

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 16:34 pon, 3. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Anamari, slazem se da ne treba pretjerivati s predizbornom kampanjom, ali ne slazem se da bi se aktivnosti SZa trebale svesti na dijeljenje vodica jednom godisnje, pogotovo sto je i to koristeno u predizborne svrhe (bio sam na uvodnom predavanju). :( Besides, sto ako netko nije bio na tom uvodnom predavanju (iz opravdanih razloga)? :-k

Ovaj "sastanak" 10.1. je mogao i SZ organizirati, zar ne? :D[/quote]

Mislim, nije SZ bez grijeha, ali ne volim kad se opcenito po nekom pljuje a razlozi su klimavi. Mogao je organizirati jos 3 sastanka za brucose, ali ako cemo ici na taj nacin: zasto faks nije odrzao jos jedno uvodno predavanje za sve one brucose koji nisu mogli doci na prvo? I kako su onda saznali kad pocinje faks i slicno?

Govore PB-a necu komentirati jer ni meni on nije nimalo simpatican, al stvarno nisu svi u SZ-u tak losi.

Kuzim ja da ovaj SZ nije savrsen, ali nece niti jedan biti.

Za dodatna pitanja postoji Forum, [url]http://www.math.hr[/url], [url]http://student.math.hr[/url], [url]http://student.math.hr/~studrep[/url], prodekanica, kolege studenti, profesori, asistenti...

Bilo bi lijepo kad bi SZ odrzao svu sili uvodnih predavanja, ali uvijek bi se nasao netko tko nije cuo, ne da mu se doc ili nesto slicno.
vsego (napisa):

Anamari, slazem se da ne treba pretjerivati s predizbornom kampanjom, ali ne slazem se da bi se aktivnosti SZa trebale svesti na dijeljenje vodica jednom godisnje, pogotovo sto je i to koristeno u predizborne svrhe (bio sam na uvodnom predavanju). Sad Besides, sto ako netko nije bio na tom uvodnom predavanju (iz opravdanih razloga)? Think

Ovaj "sastanak" 10.1. je mogao i SZ organizirati, zar ne? Very Happy

Mislim, nije SZ bez grijeha, ali ne volim kad se opcenito po nekom pljuje a razlozi su klimavi. Mogao je organizirati jos 3 sastanka za brucose, ali ako cemo ici na taj nacin: zasto faks nije odrzao jos jedno uvodno predavanje za sve one brucose koji nisu mogli doci na prvo? I kako su onda saznali kad pocinje faks i slicno?

Govore PB-a necu komentirati jer ni meni on nije nimalo simpatican, al stvarno nisu svi u SZ-u tak losi.

Kuzim ja da ovaj SZ nije savrsen, ali nece niti jedan biti.

Za dodatna pitanja postoji Forum, http://www.math.hr, http://student.math.hr, http://student.math.hr/~studrep, prodekanica, kolege studenti, profesori, asistenti...

Bilo bi lijepo kad bi SZ odrzao svu sili uvodnih predavanja, ali uvijek bi se nasao netko tko nije cuo, ne da mu se doc ili nesto slicno.

[Vrh]
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

28 = 43 - 15

PostPostano: 18:06 pon, 3. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mkej, javna isprika brucosima, te svima ostalima pogodjenim -- nisam to htio formulirati uvredljivo, samo (hm... ovdje sam skoro napravio jos goru konstrukciju (: )....

Jednostavno -- ispricavam se i pokusat cu ne vise tako nesto ciniti javno.

'ave fun!

Sinisa
mkej, javna isprika brucosima, te svima ostalima pogodjenim -- nisam to htio formulirati uvredljivo, samo (hm... ovdje sam skoro napravio jos goru konstrukciju (: )....

Jednostavno -- ispricavam se i pokusat cu ne vise tako nesto ciniti javno.

'ave fun!

Sinisa

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 15:55 sri, 5. 1. 2005    Naslov: Re: brucoš Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]
Previse predizborne kampanje moze biti kontraproduktivno.[/quote]

Ovo me neodoljivo podsjeca na pastetu :wink:

[quote="cinik"]Jednostavno -- ispricavam se i pokusat cu ne vise tako nesto ciniti javno.[/quote]

Nije ti ni ovo bas najs(p)retnija izjava :wink:
anamari (napisa):

Ovo me neodoljivo podsjeca na pastetu Wink

cinik (napisa):
Jednostavno – ispricavam se i pokusat cu ne vise tako nesto ciniti javno.

Nije ti ni ovo bas najs(p)retnija izjava Wink

Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum