Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmeni za kolokvente
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
99 = 124 - 25

PostPostano: 16:47 uto, 18. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="@#"][quote="HijenA"]...sto nam je pol [b]vjezbi[/b] drzao marusic a pol drmac.[/quote]

Mislim da ovo dovoljno govori o Hijeninom prijateljstvu s pojmovima kao što su vježbe, predavanja i slični. :roll:[/quote]

lol :D

Ma samo ne kuzim kako netko moze zakljuciti tako nesto kada se i na vjezbama i na predavanjim akaze kako se pisu negativni brojevi... :roll:
@# (napisa):
HijenA (napisa):
...sto nam je pol vjezbi drzao marusic a pol drmac.

Mislim da ovo dovoljno govori o Hijeninom prijateljstvu s pojmovima kao što su vježbe, predavanja i slični. Rolling Eyes

lol Very Happy

Ma samo ne kuzim kako netko moze zakljuciti tako nesto kada se i na vjezbama i na predavanjim akaze kako se pisu negativni brojevi... Rolling Eyes

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 17:03 uto, 18. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grga"]Ma samo ne kuzim kako netko moze zakljuciti tako nesto kada se i na vjezbama i na predavanjim akaze kako se pisu negativni brojevi... :roll:[/quote]

HijenA je puno puta bio apsolutno uvjeren da se nešto nije reklo na predavanjima/vježbama, da bi se na kraju ispostavilo da nije bio u pravu. Nije mu ovo ni prvi ni zadnji put...
Grga (napisa):
Ma samo ne kuzim kako netko moze zakljuciti tako nesto kada se i na vjezbama i na predavanjim akaze kako se pisu negativni brojevi... Rolling Eyes

HijenA je puno puta bio apsolutno uvjeren da se nešto nije reklo na predavanjima/vježbama, da bi se na kraju ispostavilo da nije bio u pravu. Nije mu ovo ni prvi ni zadnji put...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Sagesse Burlesque
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 2 - 2

PostPostano: 19:19 uto, 18. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Oh, krasno!

Sada sam dobila odgovor i na više pitanja od postavljenih, ali još uvijek ne za sva postavljena.

Recimo da usmeni postoji. :lol:
Zašto nigdje ne mogu naći fiksne kriterije za raspodjelu ocjena? Neki čak kažu da oni nisu fiksni te da ovise o proječnoj temperaturi u gradu Zagrebu tijekom januara (što god januar bio :?: ) ili uspješnosti studenata na samim kolokvijima. Je li to istina ili fiksni kriteriji ipak postoje?

Bit ću zahvalna. :)
Oh, krasno!

Sada sam dobila odgovor i na više pitanja od postavljenih, ali još uvijek ne za sva postavljena.

Recimo da usmeni postoji. Laughing
Zašto nigdje ne mogu naći fiksne kriterije za raspodjelu ocjena? Neki čak kažu da oni nisu fiksni te da ovise o proječnoj temperaturi u gradu Zagrebu tijekom januara (što god januar bio Question ) ili uspješnosti studenata na samim kolokvijima. Je li to istina ili fiksni kriteriji ipak postoje?

Bit ću zahvalna. Smile

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 19:41 uto, 18. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Januar je Siječanj, odnosno prvi mjesec :idea: :P

Inace ne kuzim kakvo je to pitanje :shock:, pa nauci sve. Stvarno nije tesko, a ionako ti ove stvari trebaju da bi na c-u kuzila sto se dogada...
Januar je Siječanj, odnosno prvi mjesec Idea Razz

Inace ne kuzim kakvo je to pitanje Shocked, pa nauci sve. Stvarno nije tesko, a ionako ti ove stvari trebaju da bi na c-u kuzila sto se dogada...

Sagesse Burlesque
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 2

PostPostano: 20:03 uto, 18. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grga"]Januar je Siječanj, odnosno prvi mjesec :idea: :P

[/quote]:lol: :lol: :lol: A mene si našao zezati!

[quote="Grga"] Inace ne kuzim kakvo je to pitanje :shock:, pa nauci sve. Stvarno nije tesko, a ionako ti ove stvari trebaju da bi na c-u kuzila sto se dogada...
[/quote] Znala ja sve ili ništa, mislim da bih ipak smjela postaviti takvo pitanje a da ljudi ne padaju u ":shock:".
Grga (napisa):
Januar je Siječanj, odnosno prvi mjesec Idea Razz

Laughing Laughing Laughing A mene si našao zezati!

Grga (napisa):
Inace ne kuzim kakvo je to pitanje Shocked, pa nauci sve. Stvarno nije tesko, a ionako ti ove stvari trebaju da bi na c-u kuzila sto se dogada...
Znala ja sve ili ništa, mislim da bih ipak smjela postaviti takvo pitanje a da ljudi ne padaju u "Shocked".

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 21:38 uto, 18. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa smijes ti postavljat pitanja, kao sto ja smijem padat u ":shock:" :P
Ali stvarno, ako sve kuzis (a ak budes kolokvirala, onda pretpostavljam da je tome tako), za dan dva mozes naucit za 5 bez problema. (A ako ne kuzis, onda ti preporucam da se potrudis skuzit jer se bojim da ce ti se bezveze onda sve nagomilat kasnije jer ne budes ni novo nis kuzila...)
Pa smijes ti postavljat pitanja, kao sto ja smijem padat u "Shocked" Razz
Ali stvarno, ako sve kuzis (a ak budes kolokvirala, onda pretpostavljam da je tome tako), za dan dva mozes naucit za 5 bez problema. (A ako ne kuzis, onda ti preporucam da se potrudis skuzit jer se bojim da ce ti se bezveze onda sve nagomilat kasnije jer ne budes ni novo nis kuzila...)

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 11:43 sri, 19. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sagesse Burlesque"]Sada sam dobila odgovor i na više pitanja od postavljenih, ali još uvijek ne za sva postavljena.[/quote]

Događa se. Na ovom Forumu pogotovo. :g:

[quote]Zašto nigdje ne mogu naći fiksne kriterije za raspodjelu ocjena? Neki čak kažu da oni nisu fiksni te da ovise o proječnoj temperaturi u gradu Zagrebu tijekom januara (što god januar bio :?: ) ili uspješnosti studenata na samim kolokvijima. Je li to istina ili fiksni kriteriji ipak postoje?[/quote]

Raspodjelu ocjena?? Što bi pak to bilo? Ono, polovica ih mora pasti, jedan mora dobiti pet, i to? (Toga, nadam se, nema.) Ili si mislila na nešto drugo?
Sagesse Burlesque (napisa):

Događa se. Na ovom Forumu pogotovo. Mr. Green

Citat:
Zašto nigdje ne mogu naći fiksne kriterije za raspodjelu ocjena? Neki čak kažu da oni nisu fiksni te da ovise o proječnoj temperaturi u gradu Zagrebu tijekom januara (što god januar bio Question ) ili uspješnosti studenata na samim kolokvijima. Je li to istina ili fiksni kriteriji ipak postoje?

Raspodjelu ocjena?? Što bi pak to bilo? Ono, polovica ih mora pasti, jedan mora dobiti pet, i to? (Toga, nadam se, nema.) Ili si mislila na nešto drugo?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 15:33 sri, 19. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="@#"][quote="HijenA"]...sto nam je pol [b]vjezbi[/b] drzao marusic a pol drmac.[/quote]

Mislim da ovo dovoljno govori o Hijeninom prijateljstvu s pojmovima kao što su vježbe, predavanja i slični. :roll:[/quote]

:oops:
tipfeler...pol [b]predavanja[/b]!!!! :)
@# (napisa):
HijenA (napisa):
...sto nam je pol vjezbi drzao marusic a pol drmac.

Mislim da ovo dovoljno govori o Hijeninom prijateljstvu s pojmovima kao što su vježbe, predavanja i slični. Rolling Eyes

Embarassed
tipfeler...pol predavanja!!!! Smile

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Sagesse Burlesque
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 2

PostPostano: 23:32 pet, 21. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"]

Raspodjelu ocjena?? Što bi pak to bilo? Ono, polovica ih mora pasti, jedan mora dobiti pet, i to? (Toga, nadam se, nema.) Ili si mislila na nešto drugo?[/quote]

Ne, nego na raspodjelu ocjena s obzirom na bodove. :D

A, ovo, dođeš, zbunjen, raspituješ se kod starijih studenata, oni ti kažu, ovo ono, za ovu ocjenu ovoliko, za onu toliko, osim ako vas ne bude previše s toliko, onda će kriteriji vamo tamo i ti odeš, zbunjen. :D
Ah, a na kraju, ako se majka priroda ne pobrine zadovoljiti Gaussovu raspodjelu, netko mora. :D
Uglavnom ništa što sam napisala nije bila kritika niti izraz nezadovoljstva.
veky (napisa):

Ne, nego na raspodjelu ocjena s obzirom na bodove. Very Happy

A, ovo, dođeš, zbunjen, raspituješ se kod starijih studenata, oni ti kažu, ovo ono, za ovu ocjenu ovoliko, za onu toliko, osim ako vas ne bude previše s toliko, onda će kriteriji vamo tamo i ti odeš, zbunjen. Very Happy
Ah, a na kraju, ako se majka priroda ne pobrine zadovoljiti Gaussovu raspodjelu, netko mora. Very Happy
Uglavnom ništa što sam napisala nije bila kritika niti izraz nezadovoljstva.

Zadnja promjena: Sagesse Burlesque; 11:51 sub, 22. 1. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 1:09 sub, 22. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:pm:

(Grgi i Sagesse Burlesque, obzirom na posljednju recenicu....
hvala)
Poziv za preseljenje u Private Message

(Grgi i Sagesse Burlesque, obzirom na posljednju recenicu....
hvala)

Sagesse Burlesque
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 2

PostPostano: 11:52 sub, 22. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koja zadnja rečenica? :D
Koja zadnja rečenica? Very Happy

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 18:19 sub, 22. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sagesse Burlesque"]Ne, nego na raspodjelu ocjena s obzirom na bodove. :D
A, ovo, dođeš, zbunjen, raspituješ se kod starijih studenata, oni ti kažu, ovo ono, za ovu ocjenu ovoliko, za onu toliko, osim ako vas ne bude previše s toliko, onda će kriteriji vamo tamo i ti odeš, zbunjen. :D
[/quote]

Ah, da. Je, to zna biti skliski teren... no uglavnom je takav kad se netko sažali nad studentima, pa ide "snižavati kriterije". Ja bar mogu reći za svoje pismene... particija koje se prilično čvrsto držim (ako mi ne stigne neka "direktiva odozgo": ) je:
[0..44]U[45..59]U[60..74]U[75..89]U[90..100] .
Eto. Nije tajna. :-)
Sagesse Burlesque (napisa):
Ne, nego na raspodjelu ocjena s obzirom na bodove. Very Happy
A, ovo, dođeš, zbunjen, raspituješ se kod starijih studenata, oni ti kažu, ovo ono, za ovu ocjenu ovoliko, za onu toliko, osim ako vas ne bude previše s toliko, onda će kriteriji vamo tamo i ti odeš, zbunjen. Very Happy

Ah, da. Je, to zna biti skliski teren... no uglavnom je takav kad se netko sažali nad studentima, pa ide "snižavati kriterije". Ja bar mogu reći za svoje pismene... particija koje se prilično čvrsto držim (ako mi ne stigne neka "direktiva odozgo": ) je:
Eto. Nije tajna. Smile

[Vrh]
Sagesse Burlesque
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 2

PostPostano: 16:07 ned, 23. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:o Thanx! :)
Surprised Thanx! Smile

Stormbringer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 9:13 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"]

[/quote]

pozdrav!

a koliko cesto stize "direktiva odozgo" ?? :D mislim, malo je pitanje bedasto, ali gledao sam prošlogodnišnje rezultate i ako se ne varam 70 bodova je bilo dosta za 4?! :shock: neka čudna godina bila ili što?

p.s. heh, tek sam nakadno shvatio da sam na krivom podforumu...
:lol: mogu li ipak dobiti odgovor, iako se radi konkretno o elementarnoj matematici??!

hvala!
veky (napisa):

Eto. Nije tajna. Smile

pozdrav!

a koliko cesto stize "direktiva odozgo" ?? Very Happy mislim, malo je pitanje bedasto, ali gledao sam prošlogodnišnje rezultate i ako se ne varam 70 bodova je bilo dosta za 4?! Shocked neka čudna godina bila ili što?

p.s. heh, tek sam nakadno shvatio da sam na krivom podforumu...
Laughing mogu li ipak dobiti odgovor, iako se radi konkretno o elementarnoj matematici??!

hvala!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 10:06 čet, 27. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa u elementarnoj je 40% dosta za 2, pa su valjda kriteriji nesto nizi...

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 8:17 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Stormbringer"][quote="veky"]

[/quote]
a koliko cesto stize "direktiva odozgo" ?? :D[/quote]

Meni još nijednom (bar po pitanju ocjenâ pismenog: ).

[quote] mislim, malo je pitanje bedasto, ali gledao sam prošlogodnišnje rezultate i ako se ne varam 70 bodova je bilo dosta za 4?! :shock: neka čudna godina bila ili što?[/quote]

??
Rezultati mojih rokova su javni,
http://web.math.hr/~veky/em/rok040920/em040920rez.xls & http://web.math.hr/~veky/em/rok040220/em040220rez.xls .
I u njima se lijepo vidi da je poštovana ova gornja particija.

Očito pričamo o različitim stvarima :?:
Stormbringer (napisa):
veky (napisa):

Eto. Nije tajna. Smile

a koliko cesto stize "direktiva odozgo" ?? Very Happy

Meni još nijednom (bar po pitanju ocjenâ pismenog: ).

Citat:
mislim, malo je pitanje bedasto, ali gledao sam prošlogodnišnje rezultate i ako se ne varam 70 bodova je bilo dosta za 4?! Shocked neka čudna godina bila ili što?

??
Rezultati mojih rokova su javni,
http://web.math.hr/~veky/em/rok040920/em040920rez.xls & http://web.math.hr/~veky/em/rok040220/em040220rez.xls .
I u njima se lijepo vidi da je poštovana ova gornja particija.

Očito pričamo o različitim stvarima Question

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 8:18 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grga"]Pa u elementarnoj je 40% dosta za 2, pa su valjda kriteriji nesto nizi...[/quote]

Ček malo... vi pričate o pismenom ili o kolokviju?
Na pismenom je i dalje standardnih 45%, AFAIK.
Grga (napisa):

Ček malo... vi pričate o pismenom ili o kolokviju?
Na pismenom je i dalje standardnih 45%, AFAIK.

[Vrh]
BigFOot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:04 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

na kolokviju je 40%, zar ne? :?
tako barem pise na oglasnoj ploci.
na kolokviju je 40%, zar ne? Confused

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 11:41 pet, 28. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BigFOot"]na kolokviju je 40%, zar ne? :?
tako barem pise na oglasnoj ploci.[/quote]

Jest. No gore sam pisao u _svoje_ ime, dakle za svoje rokove. Naravno, o ocjenjivanju kolokvija odlučuju veće face od mene. :-)
BigFOot (napisa):
na kolokviju je 40%, zar ne? Confused

Jest. No gore sam pisao u _svoje_ ime, dakle za svoje rokove. Naravno, o ocjenjivanju kolokvija odlučuju veće face od mene. Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum